Finn Ut Antall Engel

2. mars 2023 – Dobbel konjunksjon

 2. mars 2023 Astrologi Torsdag 2. mars 2023 er det to planetariske konjunksjoner – Venus konjunkt Jupiter etterfulgt ni timer senere av Merkur konjunkt Saturn. De er motsetninger i sin innflytelse. Merkur med Saturn er som en bibliotekar eller streng rektor, mens Venus med Jupiter er som en sosial sommerfugl eller festdyr. Men begge er samtidig utmerket til mange ting denne onsdagen og torsdagen 1. og 2. mars.

2. mars 2023 Astrologi

Diagrammet nedenfor er satt til halvveis i tid mellom Venus konjunkt Jupiter og Merkur konjunkt Saturn, klokken 05.05 den 2. mars 2023.

 2. mars 2023 Astrologi

2. mars 2023 [Solar Fire]

Merkur konjunkt Saturn

bringer en seriøs sinnstilstand og seriøse samtaler. Vedvarende konsentrasjon, tålmodighet og god dømmekraft ved kritisk tenkning gjør dette til et godt tidspunkt for utfordrende mentalt arbeid. En sunn tilnærming, oppmerksomhet på detaljer og langsiktige utsikter gjør dette til et ideelt tidspunkt for forretningsforbindelser og å lage langsiktige planer.

Dette aspektet er ofte forbundet med negativ tenkning, begrenset kommunikasjon, kritikk og ekle ord. Men Venus sammen med Jupiter reduserer samtidig i stor grad risikoen for slik negativitet. Det er også en semisextil til Pluto for å legge til intuisjon, overtalelse, etterforskning, utholdenhet og besluttsomhet

Venus sammen med Jupiter 2. mars 2023, varsler lykke, kjærlighet, penger, harmoni og lykke. Sosialt samvær, ha det gøy, slappe av og relasjoner er hovedfokusene i denne sammenhengen. Dette er det beste aspektet for å finne den perfekte matchen og bli forelsket. Finansielle investeringer har økt sannsynlighet for å øke formuen din. Shopping, innredning og kreativt arbeid favoriseres også.

En semisextil til solen gjør denne konjunksjonen enda mer heldig. Det gjør deg mer entusiastisk og utadvendt og hjelper deg å uttrykke deg mer fullstendig, spesielt ved å vise kjærlighet og hengivenhet. Det oppmuntrer også til generøsitet, gjestfrihet og personlig vekst.

 2. mars 2023 Planeter

Venus Jupiter-justering [earthsky.org]

Sammen

Sammen er disse konjunksjonene 2. mars 2023 ideelle for å planlegge morsomme ting, som ferier, fester, barn, dåp, forlovelser og bryllup. Det er og utmerket for å arrangere en feiring, starte en ferie, bli gravid eller føde, og forlove seg eller gifte seg.

Å signere viktige dokumenter, ta kritiske beslutninger, delta på eller bestille møter og avtaler, forhandle, skrive og snakke er også foretrukket. Dette gjelder spesielt partnerskap, forretningsavtaler, finansielle investeringer, juridiske forhold, forsikringer, testamenter, skatter og eiendom.

Dette er en spesielt god dag eller to for å ha en seriøs diskusjon med en du er glad i om eventuelle forholdsproblemer du måtte ha. Mercury konjunkt Saturn holder deg fokusert på praktiske saker med sunn fornuft og langsiktig forpliktelse i tankene. Venus sammen med Jupiter holder deg optimistisk og vennlig.

Ditt varme og kjærlige Venus-Jupiter-hjerte minner din kalde og beregnende Merkur-Saturn-hjerne om hvorfor dere er sammen. Påvirkningen av disse konjunksjonene vil vare i omtrent én dag før og etter 2. mars 2023.

Venus sammen med Jupiter

  • Los Angeles – 1. mars kl. 21.35.
  • New York – 2. mars kl. 00:35
  • London – 2. mars kl. 05.35
  • Delhi – 2. mars kl. 11:05
  • Sydney – 2. mars kl. 16.35

Merkur konjunkt Saturn

  • Los Angeles – 2. mars kl. 06.34
  • New York – 2. mars kl. 9:34
  • London – 2. mars kl. 14.34
  • Delhi – 2. mars kl. 20.04
  • Sydney – 3. mars kl. 01.34