Finn Ut Antall Engel

7 chakraer: hva er chakraer

I Hindutradisjon til Chakra er et energisenter ligger i den subtile kroppen (i motsetning til å ha en fysisk tilstedeværelse).

Disse energikanalene bærer livskraft (også kalt Prana) gjennom hele kroppen.

De påvirker også måten en person gjør Vil ha manifesterer seg.

Rull ned og klikk på chakraet du vil lære om. Bla også ned eller klikk for å finne ut mer om hva 7 chakraer er og hvordan de ‘fungerer’.

Rotchakra symbolikk og betydninger

Sakral chakra symbolikk og betydninger

Solar Plexus Chakra Symbolikk og betydninger

Heart Chakra Symbolism and Meanings

Throat Chakra symbolikk og betydninger

Crown Chakra symbolikk og betydninger

7 chakrabetydninger over hele verden

Ordet Chakra kommer fra en Sanskrituttrykk som betyr vortex . Noen forskere forteller oss også at begrepet betyr hjul. Dette er fordi chakraene virvler med klokken.

Mens det er mange små kraftsentre i kroppen vår, er det 7 store chakraer som de fleste skrifter fokuserer på.

Les alt om 7 chakraer symboler og farger ...

Lysarbeidere forteller oss at de er omtrent 4 'over den fysiske kroppen hvorfra de påvirker hele nevrale nettverk. Dette er grunnen til at akupunktur bruker Chakra-steder som utgangspunkt for kroppens meridianrist.

Noen adepter snakker om to andre viktige chakraer, hvorav den ene ligger rett over hodet på oss som en forbindelse til det guddommelige, og den andre går lenger inn i det evige å bli holdt til det 8. av en ledning med energi

Nesten hver lærer og hver skole som diskuterer Chakras, har sin egen tilnærming og filosofi angående disse energisentrene. Derfor er det viktig å tenke på hva Chakra betyr for deg før du søker en guide.

I buddhistisk tradisjon Chakra-systemet er grunnleggende for sjelens stadier. Ved å jobbe med gjennom Chakra-systemet prøver en person å nå det rom med total tomhet som er viktig for Buddhahood.

I New Age-tradisjon dette har oversatt i ulike meditative praksiser som enten fokuserer på å stimulere ett spesifikt Chakra eller alle Chakraene med det endelige målet for opplysning.

I Himalaya ideologi Chakraer påvirker alle aspekter av menneskelig eksistens. Troen er at uansett tilstanden til et chakra er det alltid noe bånd til de andre energisentrene - et slips som bare opphører når livet utløper.

Her sammenligner utøvere et chakra med et slags arkivskap. Mens hver representerer noe spesifikt ved ekstern inspeksjon, finner du mye mer når du åpner skuffen! På denne måten er chakraene flerdimensjonale og tilbyr en døråpning til nesten ubegrensede åndelige innsikter, inkludert personlige Akashic-poster.

vestlig kultur har ikke vært uten konsepter om åndelige energisentre. Likevel ble det faktiske konseptet med Chakras ikke introdusert før på slutten av 1920-tallet i en veldig komplisert bok kalt The Serpent Power av Sir John Woodroffe. Denne tomen introduserte de 7 nøkkelchakraene som har blitt ryggraden i vestlig ideologi om dette emnet.

Fra en New Age-perspektiv Chakraene huser ikke bare åndelige data, men fungerer også som minnesentre og registrerer hvert øyeblikk i livet ditt. I likhet med mobilminne går ingenting tapt - det er noen ganger vanskelig å få tilgang til.

Chakra farger

Chakraer er beskrevet som spesifikke korrelerende farger. Dette er på grunn av de forskjellige vibrasjonene de virker på. Hvis du begynner å tenke på farger hos en person Vil ha og Fargesymbolikk , du er på rett spor!

Alle disse knytter seg sammen, og skaper et åndelig mønster som er unikt for hver enkelt.

Les vår omfattende beskrivelse av Chakra farger og chakra symboler !

Chakra Cleansing, Balancing & Healing

Som med auraer, hvis et chakra er gjørmete eller kjedelig, indikerer det problemer som kan gå så dypt at det bremser eller blokkerer spinneprosessen.

Fysisk kontrollerer hvert chakra viktige organer og kjertler. De setter seg i en linje langs ryggsøylen. Disse påvirker også følelsene våre og til og med måten vi oppfatter verden på.

Når et eller flere chakra kommer ut av balanse og forblir på den måten, kan det påvirke andre nabolandene. Enten det er under aktivt, blokkert, tett eller over aktivt, viser resultatene seg ikke bare i kroppene våre, men også i sinn og ånd.

De vanligste innledende indikatorene for Chakra-problemer inkluderer en markert reduksjon av personlig energi, depresjon, misnøye og en gnagende følelse av at noe er 'av'. Omvendt når vårt Chakra-system fungerer i samarbeid, forbedres energien din, og det samme gjør din oppførsel.

Animal Chakras

Som andre levende ting har dyr et Chakra-system, med hovedforskjellen i utvikling av høyere vibrasjonsnivåer.

Oppsettet til chakraene varierer litt avhengig av konfigurasjonen til en skapning, men følger vanligvis ryggraden som med menneskelige energisentre.

Dyr har også spesielle chakraer som er unike for deres fysiologi.

Bud-chakraer eksisterer for eksempel på dyr med poter eller hov (i likhet med mindre menneskelige chakraer i føttene våre - lurer på om de er kilete?). Dette er regionen som oppdager fare og gir også den skapningen en følelse av jording (de av dere med hyperhunder vil gjøre det bra hvis de fokuserer energearbeidet på potene).

Når du jobber med dyr for en generell Chakra Healing eller Balancing for kjæledyret ditt, hjelper det å forberede dem litt på forhånd. Masser ørene forsiktig og snakk i veldig stille, beroligende toner. Dette hjelper til med å samle auraen din med deres på en samarbeidsvillig måte.

Begynn på Base-chakraet og arbeid deg oppover, og vær spesielt oppmerksom på sentre som føles av. De fysiske problemene knyttet til Cnimal Chakras er de samme som for mennesker, så du kan bruke disse korrespondansene i kombinasjon med din egen følsomhet som en veiledning. Stol på oss, kjæledyret ditt vil ELSKE oppmerksomheten.

Merk at noen følsomme mennesker som jobber regelmessig med dyr, sier at de har et 8. store chakra kalt Brachial Chakra. Denne regionen fungerer som et sentralt knutepunkt for de andre 7 energisentrene. Det styrer også forholdet mellom menneske og dyr.

Den ligger i området av dyrets skuldre. Når brachialchakraet er stengt eller blokkerte blir dyr veldig forsiktige med berøring, har problemer med å eiere eller kan oppleve hudirritasjoner.

For de av dere som ikke fornemmer Chakra-energi effektivt gjennom hendene, har du alternativer. Dousing stenger eller pendler kan hjelpe deg med å finne et problem.

Samtidig som vi absolutt IKKE, IKKE, IKKE anbefalt dette som erstatning for profesjonell veterinærpleie det er en utmerket måte å binde seg dypere og energiskere til et kjæledyr, spesielt hvis det er totem eller kjent.