Finn Ut Antall Engel

Aquarius Compatibility: In Love & In Bed

Den sigøynervisen som knuser kvelende samfunnsregler med ett blunk.

Seeren til en bedre morgendag.

Den revolusjonerende humanitæren som pløyer veien slik at vi andre har lettere for å stige opp til gullalderen.

Dette er Vannmannen.

Og hva har alt dette å gjøre med deres potensial for kompatibilitet?

Det ellevte tegnet på Zodiac Aquarius har nådd 'been there, done that' stadium av sjelinnvielse. Sjelens tid for å bli innpakket i seg selv er over og deres fokus er på det kollektive 'vi'.

Vannmannen elsker så alle levende vesener at deres hjerter ikke tilhører ‘en’, men til hver en.

Aquarius Kompatibilitet Innholdsfortegnelse

Aquarius Compatibility in Love

De som er født under vannmannen, er ikke raske med kjærlighet eller engasjement. De første stadiene i forholdene dine er flørtende og lette. Det er fordi du er litt sigøyner og ofte tar mange elskere som synes du er litt nysgjerrig. Du har alltid uventede ord og handlinger (pokker, noen ganger overrasker du deg selv!).

Som vannmann har du et naturlig behov for plass som partnerne dine kanskje ikke forstår. Alt er bra og bra for deg å ha nedetid og privatliv, men kommunisere det behovet med kameratene dine. Aquarian interne klokke er ikke som mange andre tegn, og du vil ikke ha en hentende partner som tror du har forlatt dem helt. Å være forsinket, tidlig eller et sted helt uventet er en vanlig begivenhet for deg, men resten av samfunnet synes hele pakken er forvirrende.

For de som går sammen med vannmannen, kan du ikke være klengete. Det vil få Vannbæreren til å gå mot åsene i et hjerteslag! Du må tillate dem å danse til sin egen indre musikk. Dette tegnet slipper ikke folk gjennom barrierer før de er darnede gode og klare. Og sjalu partnere? Gi opp denne forestillingen akkurat nå.

Når du blir kjent med Aquarian, hold det underholdende. Ikke sperre med 101 spørsmål om favorittfarger og matvarer. Aquarius-tegnet finner hele stevnet blodig, vel, kjedelig.

På den annen side, hvis du finner gjensidig morsomme aktiviteter som har høy sensuell innvirkning, er det en god brobygger.

Tilsett blandingen litt erotisk energi, og ting begynner å bevege seg. Ting å unngå? Fordommer, krangel, overfladiskhet og arroganse bare for å nevne noe.

Forresten, det er virkelig 'OK' å være litt gal og utenfor boksen med en Vannmann. De lever i det riket og nyter partnere som kan blende verden ett minutt og være helt følsomme det neste.

Vennskap er kanskje den eneste tingen som dette Stjernetegnet skatter mest. Vær en god følgesvenn for ham eller henne på andre nivåer enn bare romantikk, og snakk også spent om andre venner og deres prestasjoner. Vannmannen synes den slags følelsesmessige forbindelser er veldig innbydende, og det er et annet middel til å senke forsvaret.

Samlet mens Vannmannen føler ting dypt, viser de det ikke. Det er en beskyttende vegg som Aquarians gjemmer seg bak, spesielt hvis de begynner å føle seg sårbare. De kan til og med gå så langt som å skyve bort den personen de blir forelsket i.

Vannmannen Kompatibilitet i sengen

Som vannmann ser du seksualitet som et mentalt eksperiment. Du prøver kontinuerlig å finne opp nye måter å glede partnere dine på. Mange mennesker vil finne seg helt engasjerende selv om du er langsom til å forplikte deg til et dypt forhold, men raskt å ta en rull i høyet.

Samspillet ditt med elskere avhenger sterkt av humøret ditt og hvor tankene dine reiser den dagen. Den ene gangen kommer du ut som en tiger og den neste en skitten kattunge. Det betyr at du trenger fleksible partnere som er tålmodige med endringsevnen din. Til gjengjeld belønner du vennene dine med fargerik, eksperimentell elskov som aldri kjeder seg.

Som et luftskilt liker du sannsynligvis å snakke om dine bedrifter før, under og etter sex. Det er en enorm tur! I tillegg, jo mer frihet du får fra en elsker, desto mer fornøyd og gir du deg.

Når en vannlevende elsker slipper noen inn, er de seksuelle utvekslingene veldig lidenskapelige og fylt med fantasi.

Vannmannens fakta og metafysiske foreninger

Datoer: 20. januar - 18. februar
Symbol: Rammen
Nøkkelfrase: 'Jeg vet'
Planet: Uranus (Saturn)
Fødselsstein: Granat (januar); Ametyst (februar)
Antall vibrasjon: Numerologi: 8
Element: Luft men med en stor Vann innflytelse.
Blomst: Orkide
Farge: Himmelblå
Dag: onsdag
Chakra: Hjerte (Anahata)
Chinese Zodiac Twin: Tiger
Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Tiger
Tarot Card Association: Stjernen
Healing Crystals: Ametyst , Rav, Akvamarin, Granat, Hematitt, Lapis Lazuli, Turkis
Kjendis vannmann: Oprah Winfrey, Sarah Palin, Adam Lambert, Vanessa Redgrave, Whoopi Goldberg, Christian Bale

Vannmannskompatibilitet med alle 12 stjernetegn

Væren og Vannmannen

Den evigvarende Væren kan rocke en vannmannsverden både inne og ut av sengen!

Begge har veldig lidenskap for liv og frihet, og har absolutt all dynamikken til å løpe for dette forholdet. Hvor du ofte kolliderer er når det gjelder dine idealer og verdier. Vannmannen vil helbrede verden mens Væren er litt mer selvopptatt.

Dette fører deg ofte til intense 'diskusjoner' som krever kompromiss, selv om det er enig i å være uenig.

Tyren og Vannmannen

Vannmannen din synes den jordiske naturen og ærligheten til en Tyr er veldig forfriskende. Det eneste problemet er at Bull er en hjemmekropp mens du, kjære Vannmannen, er en sommerfugl.

I langvarige forhold kan du finne den praktiske, tradisjonelle tilnærmingen til en Tyr bare for tett. Og dette er ikke de eneste måtene du skiller deg på.

Alt fra mat til bøker ser ut til å være et stridspunkt. Hvis du legger til to faste, sta striper, er det lite sannsynlig at dette paret kan gjøre nok tilpasninger til å fungere.

Tvillingene og Vannmannen

Oooh! Vannmannen fant du en flott fangst her!

Alt om Gemini tiltrekker deg magnetisk, men fordi de mangler en forutsigbar natur. Tvillingens humor, samtaleevne og intelligens snakker virkelig til din ånd.

Ja, det er forskjeller, men generelt ser dette paret sterke gjensidige ambisjoner og et veldig fornuftig syn på livet.

Når du fokuserer på disse fellestrekkene, blir dette et flott samarbeid fylt med glede.

Kreft og vannmann

Vannmannen og kreft kan være en god kamp fordi de begge er veldig rause. Inne i forholdet til forholdet ditt, vet begge hvordan du skal pleie og støtte den andres mål.

Hovedhullet i livets vei er at vannmannen er langt mer uavhengig, mens kreft ønsker en-til-en gang.

Krabben kan vise seg å være for trengende for en vannmann å håndtere på lang sikt.

Leo og Vannmannen

I dette forholdet gjentar Vannmannen stadig, 'lyser opp'. Leo er alltid dramakongen eller dronningen mens Vannmannen er mer interessert i hele showet.

Den vennlige karakteren til disse to skiltene kan fungere for spilletid, men de sosiale egenskapene som ligger i begge betyr at du vil tilbringe mye tid fra hverandre.

Det er vanskelig å skape intimitet, enn si å finne en mellomgrunn hvor forskjellene dine ordner seg.

Jomfruen og Vannmannen

Vannmannen og Jomfruen fungerer bedre som et vennskap.

Dere to kan snakke hele dagen og aldri gå tom for temaer. Det er imidlertid ingen tvil om at du har en Grand Canyon fylt med forskjeller. Vannmannen har store ideer der Jomfruen er mer fokusert og formell.

Med mindre det er andre astrologiske faktorer, har disse to heller ikke noe stort kjærlighetsliv.

Vekten og Vannmannen

Rise and Shine dere to kjærlighetsfugler!

En vannmann og Libra-kamp er en laget i himmelen. Det er lett å være med hverandre som er vanskelig å beskrive - det er som en harmonisk konvertering av to sjeler som har 'sann kjærlighet' skrevet i sitt design.

Vannmannen har du funnet en intellektuell likemann her, og en som liker aktivitetsnivået ditt. Enda bedre, du har en hengiven venn (din favoritt slags forhold!) Som er relatert til deg på forskjellige nivåer

Skorpionen og Vannmannen

Den eventyrlystne, mystiske Skorpionen fanger vannmannen din, spesielt når du ønsker å ha det bra. Når du spiller sammen er det som å si ja til livet. Dere får hverandre til å smile.

Det er noen deler av dette forholdet som er på begge sider av verden fra hverandre. Skorpionen din kjører på instinkt mens du stoler på tankene dine. Det er som å prøve å kjøre et vekselstrømsdrevet hjerte på likestrøm.

Som et resultat, selv med alle gnister som flyr mellom deg fysisk, kan dette være vanskelig å løse.

Skytten og Vannmannen

Hvis vi skulle oppsummere forholdet Vannmannen og Skytten, ville stikkordet være stimulerende.

Dine sosiale og kunstneriske interesser stemmer overens med brød og smør. Når Vannmannen blir fanget opp i en virvelvind av aktivitet, gir Skytten dem større retning og formål til brouhahaen.

Siden dere begge er uavhengige, er det ingen bekymringer for frihet, og når dere kommer sammen om prosjekter, er resultatet veldig tilfredsstillende.

Steinbukken og Vannmannen

Meh! Du beundrer Steinbukkenes evne til fokus, men kan ikke forestille deg å være så nøye med alt inkludert sokker! Aquarians er barfotens barn i universet, mens Steinbukken er uendelig praktisk.

Mangelen på spontanitet undergraver virkelig potensialet i dette forholdet.

Du kan imidlertid bli venner (til og med venner med fordeler) og lære viktige egenskaper av hverandre.

Vannmannen og Vannmannen

Båndet i et forhold mellom Vannmannen og Vannmannen er øyeblikkelig og sterkt som superlim. Dere forstår hverandre fullt ut og deres behov for å holde ting uformelt i begynnelsen.

Sannsynligvis vil de første datoene dine være sosiale utflukter av organisasjonssaker der du vil bruke timer på å diskutere ulike elementer. Utfordringen i dette forholdet er å varme det opp.

Vannmannen kan være reservert, så dere må jobbe med det elementet ofte daglig.

Fiskene og Vannmannen

Du møtte sannsynligvis på en eller annen filosofisk diskusjon eller akademisk affære, begge tiltrukket av intellektuelle sysler. Interessant nok er både Vannmannen og Fiskene også drømmere. Du legger naturlig til rette for den visjonære i hverandre.

Problemet her er å legge ned solide fundament. I tillegg lider kommunikasjonen din noen ganger av subjektive synspunkter fra Piscean mot din nøytralitet.

Samlet sett kan du finne at en Fiskepartner er for trengende for deg.