Finn Ut Antall Engel

Asteroide Pallas - Krigerdronning

 Asteroid Pallas Astrologi Asteroiden Pallas var den andre av asteroidene som ble oppdaget, etter asteroiden Ceres moren. Pallas er jomfruen, oppkalt etter Pallas Athena, gudinnen for visdom, mot, rettferdig krigføring, strategi og dyktighet. Moderne astrologer har knyttet henne til disse tingene, men også kreativ intelligens, politisk nous, mønstergjenkjenning og forholdet mellom far og datter. Som hennes moderne manifestasjon Wonder Woman var faren hennes Zevs. Hun er 'en feminin karakter med all styrken til Superman pluss all lokket til en god og vakker kvinne. Hun er like «vakker som Afrodite, klok som Athena, sterkere enn Herkules og raskere enn Hermes». [1]

Asteroiden Pallas Warrior Queen

Pallas Athena var gudinnen for mot og rettferdig krigføring, og vi ser dette i funndiagrammet med Jupiter konjunkt Saturn overfor Mars. Her er balansen hun prøver å finne. Overveie for å finne sannheten før du dømmer og tar grep. Hun er defensiv av natur og vil bruke sin kreative og strategiske intelligens for å unngå vold, men når alt annet feiler, vil hun ta grep, som Medusa vet bare altfor godt. Motet er ikke bare vist av Mars, men også Jupiter (fra faren hennes) fordi Jupiter i løvens hjerte, på den kongelige og modige stjerne Regulus . Med Jupiter spesielt gir det suksess, berømmelse og ære, 'spesielt av militær karakter'.

Asteroid Pallas og kreativ intelligens

I diagrammet nedenfor er asteroiden Pallas i et stellium med Uranus, Ceres og South Node, alle på linje med fiksstjerner i stjernebildet krateret . Koppen gir intelligens og eminens, en gave, noe dyrebart båret av et individ for å videreføre generasjonene til familien. Så her får vi hovedtemaet til Pallas Athena først beskrevet av Demetra George, 'hun representerer prinsippet om kreativ intelligens'. [to] Asteroide Pallas i intellektets konstellasjon, gjort kreativ og intuitiv av Uranus, og sendt ned gjennom genene (South Node) til moren. Demetra forbinder også asteroiden Pallas med Midheaven da hun 'symboliserer ens ambisjoner og de synlige, sosialt nyttige prestasjoner.' Så eminensen fra konstellasjonen Crater passer veldig bra.

Asteroid Pallas astrologikart

Asteroiden Pallas ble oppdaget av Heinrich Wilhelm Olbers natt til 28. mars 1802. Jeg kunne ikke finne et eksakt tidspunkt for oppdagelsen og har satt kartet til klokken 23, så jeg vil ikke ta hensyn til Ascendant of Midheaven.

 Asteroid Pallas astrologikart

Asteroid Pallas astrologikart

Strategisk tenkning

Mens stelliumet med asteroiden i funndiagrammet hennes viser intuitiv, kreativ, feminin intelligens, må vi se andre steder etter temaet strategisk intelligens som andre astrologer har funnet. Dette er mer logisk, venstre side av hjernen, maskulin intelligens. Eric Francis uttrykker det veldig godt å si at Pallas Athena 'representerer politiske og forhandlingsevner, etter å ha blitt forvandlet til en slags moderne advokatlignende kriger'. [3] Pallas Athena er en kriger, men viser diplomati og takt, mer defensiv av natur, men vil gå inn for å drepe hvis det er nødvendig. Vi finner dette i funndiagrammet med Merkur som styrer det rasjonelle intellektet. Mercury konjunkt Pluto dykker veldig dypt for å avdekke sannheten. En dyp tenker og kraftig formidler, og med Pluto får vi også det politiske temaet.

De stjernebildet Pegasus spiller også en viktig rolle i denne strategiske evnen. Solen, Merkur, Pluto og North Node er alle på stjerner i den bevingede hesten. Solen er på stjerne Algenib , som ifølge Elsbeth Ebertin gir et «Penetrating mind and a strong vilje, så vel som besluttsomhet. En imponerende måte å snakke på og en gave til oratorisk. I forbindelse med solen vil det gi en kampånd og en kjærlighet til læring.» The North Node er på stjernen Markab som Ebertin sier påvirker den 'åndelige og mentale naturen, for å gi et godt hode for figurer, intellektuell årvåkenhet, mentale krefter generelt og sist, men ikke minst, evnen til å fremme propagandaaktivitet'.

Michael O'Reilly har gjort noen utmerket forskning på rollen til Pallas Athena i politisk astrologi, 'En fremtredende plassert Pallas kan gjøre en usedvanlig dyktig som politisk strateg'. [4] Han fortsetter med å undersøke listene til Henry Kissinger og Caroline Kennedy og nevner en kobling til taktisk syn og mønstergjenkjenning.

Mønstergjenkjenning

Michael er ikke den eneste astrologen som viser at asteroiden Pallas er assosiert med mønstergjenkjenning. Christina, Oxford-astrologen [5] bemerker med rette at mønstergjenkjenning er en nøkkelkomponent i astrologi, så hun gikk gjennom noen diagrammer over astrologer og konkluderte med at asteroiden Pallas virkelig er mønsterets gudinne. Litt videre etterforskning gjør at denne saken er absolutt uthvilt. Asteroide Pallas-konjunksjoner under to graders kule:

Stephen Arroyo (MC), Nick Campion (Mars og POF), Nicholas Culpeper (DC), Roy C. Firebrace (Mercury), Axel Harvey (AC), Jeffrey Kishner (Moon), Alan Leo (POF), Rick Levine (Uranus) ), George Llewellyn (IC), Susan Miller (MC), Jamie Partridge (Mercury), John Partridge (Saturn), Lucy Pond (Moon), Sepharial (Venus), Robert Schmidt (Sol), Noel Tyl (North Node), Joanne Wickenburg (Sol, Venus og Saturn).

Far Datter forhold

Det har blitt sagt at Pallas Athena ikke hadde noen mor fordi hun ble født fra hodet til faren Zevs (Jupiter). Faktisk er hun en mor, Metis, gudinnen for listig tanke og visdom. Zevs gjorde Metis til sin første kone, men han fryktet profetien om at hennes første barn, den lysøyde jomfruen Athena, ville være 'lik sin far i styrke og i klok forståelse'. [6] Så Zevs svelget Metis etter at hun var blitt gravid, men han fikk så stor hodepine at en av vennene hans måtte hogge ham i hodet med en øks. Fra såret hoppet Pallas Athena, fullt utvokst og bevæpnet til tennene, og skrek sine kamprop.

Så Pallas er pappas lille jente, og betyr et nært bånd mellom far og datter. Demetra George baserer dette på at Pallas er jomfruen, som representerer det 'andre utviklingsstadiet i folks liv, når de ser til fedrene sine for å gi dem fasthet og uavhengighet til å forlate hjemmet og gå ut i verden'. [to]

I Asteroid Pallas astrologikart ser vi jenta (Venus) med faren (Sol). En vakker og kjærlig personlighet men Solen overfor Uranus gjør henne sterkt uavhengig som kommer i veien for hennes ønske om harmoni og stabilitet. Solen og Venus er begge på stjerner i stjernebildet Cepheus, kongen som bekrefter den kongelige avstamningen. Venus er faktisk på den lyseste stjernen i Cepheus, Alderamin, 'Den gir autoritet og et nøkternt sinn, noen ganger gjør dens innfødte dommere eller voldgiftsdommere, men utsetter for grusomme og alvorlige prøvelser.'

 Asteroid Pallas Astrologi Jeg snakket tidligere om South Node i stelliumet med asteroiden Pallas, alt i stjernebildet Crater, og hvordan det ga en kobling til genetikk i kvinnelinjen. Som et eksempel på dette, pluss far datter forholdet tema, vil jeg bruke min historie. Jeg har asteroiden Pallas konjunkt Merkur, det samme har min mor. Merkur som styrer barn betyr at vi begge har et felles problem angående far og datter forhold. Mamma fikk aldri jenter, men hun ville ha dem, hun var nær faren sin, men mistet ham på tragisk vis like etter at jeg ble født. Jeg har tre barn nå, og som aleneforelder er jeg avhengig av mamma, og hun brenner for å være der for dem.

Alle barna mine har konjunksjoner med Pallas, til og med gutten med Jupiter. Min yngste jente har Pallas conjunct North Node, og min eldste jente har Pallas med Moon og Uranus. Moon Uranus har ment et stykke unna moren sin, så asteroiden Pallas der inne er så beskrivende for jentenes liv. Vi har åpenbart et nært forhold, og hun må se etter meg ikke bare for fastheten og uavhengigheten som Demeter snakket om, men også etter Månens mors pleie, da jeg uansett til en viss grad må spille morsrollen. Det er her Nan kommer inn, og deler denne rollen siden vi begge har Mercury-konjunkt-asteroiden Pallas.

Finn Asteroid Pallas i diagrammet ditt

 1. Lag diagrammet ditt HER .
 2. Velg 'Utvidet diagramutvalg'.
 3. Velg Pallas i boksen 'Tilleggsobjekter'.
Referanser
 1. Wonder Woman and Philosophy: The Amazonian Mystique, Jacob M. Held, 2017.
 2. Asteroide gudinner , Demetra George, Douglas Bloch, Patricia White, s.4.
 3. Astrologiens gudinner , Eric Francis.
 4. Pallas, gudinnen for kreativ intelligens , Michael O'Reilly.
 5. Hvorfor Pallas Athene er astrologens asteroide , Oxford-astrologen.
 6. Hesiods teogoni , @700 f.Kr., oversatt av Hugh G. Evelyn-White (1914), ll. 886-900.