Betydninger Av Drømmetolkning

The Ultimate Baby Dream Guide

Betydningen av babyer i drømmer: det er et universelt spørsmål. Når vi er voksne, er det en god sjanse for at vi har hatt en drøm om babyer, fødsel eller graviditet. Så, hva betyr utseendet deres? Drømmehistorier og bilder deler viktige meldinger. Enten du har et barn i ditt våkne liv, påvirker drømmesymbolikken. Hvis [...]

Les Mer

Hva betyr det når du drømmer om noen

Å drømme om noen i en nattdrøm er en nær universell opplevelse. Hver person som husker drømmene sine, er bundet til å huske minst ett drømmescenario der de drømmer om noen. Personen de drømmer om kan være en venn, slektning, kollega eller en helt fremmed. Hver person betyr et drømmesymbol.

Les Mer

Drømmer om å være gravid - Den komplette guiden

Så du har nettopp hatt en drøm om graviditet ... men vent ... hva er det? Du sier du ikke er gravid? Nei, vent ... du sier du er ganske ukomfortabel med å få drømmen fordi du er en mann! Ikke bekymre deg, alt er bra! Å ha drømmer der du ser deg selv eller en annen gravid, er ikke en uvanlig opplevelse for mennesker av noen [...]

Les Mer

Drømmer om juks

Drømmer om juks er ikke så bokstavelige som de kan virke. Hvis du har et sunt forhold, kan juksedrømmer peke på situasjoner som krever oppmerksomhet. Symboliseringen av drømmer om utroskap er viktig og krever analyse. På tide å grave litt for å avsløre den virkelige betydningen av visjonene dine.

Les Mer

Drømmer om edderkopper: Hva betyr det når du drømmer om edderkopper

Drømmer om edderkopper kan være skremmende, men de kan også være gode varsler! Så hva betyr det når du drømmer om edderkopper? Hva rart er Spider-veving for din sjelvekst? For å tolke edderkoppdrømmene dine, les om edderkopper i indianerlegenden og verdensmyten. Lær om Spider Web Dreams, Lies & Bedrog og mer!

Les Mer

Lucid Dreaming Tips og teknikker

Lucid dreaming tips er for alle som ønsker å lære å oppnå klarhet eller bevissthet i drømmemiljøet. Praksisen innebærer å gå inn i en hybrid bevissthetstilstand. Induksjonsteknikkene hjelper til med å utløse en forandret tilstand av bevissthet og erkjennelsen at du er innenfor en surrealistisk eller alternativ drømmevirkelighet.

Les Mer

30 typer drømmer og hva de mener

Hvilke typer drømmer folk har spiller en rolle for å forstå drømmebildene man opplever og hvilke lag av mening man får gjennom prosessen med drømmeanalyse. Når drømmer undersøkes, begynner drømmeren å se mønstre og forstå drømmetemaer. Drømmeopplevelser spenner fra gode til skremmende.

Les Mer

Drøm om abort?

Enten du er gravid eller ikke, kan du fortsatt ha drømmer om spontanabort. Du vil uten tvil finne bildene du ser forstyrrende. Du vil sannsynligvis våkne. Du kan til og med føre reelle følelser av frykt og sorg inn i din bevisste tilstand. Hvis du er gravid, kan slike drømmer utløse angst i våken tid. Hvis du er [...]

Les Mer

Hva betyr det når du drømmer om at noen dør

Å ha en drøm om at noen dør er å oppleve et levende, minneverdig og foruroligende drømmescenario. Selvfølgelig er dette den slags dødsdrømmen som er vanskelig å riste fra minnet ditt. Det er en grunn til at drømmer om at noen dør er så urovekkende. Ditt høyere sinn skriker til deg for å få oppmerksomhet!

Les Mer

Hva betyr det når du drømmer om eksen din?

Den fryktede drømmen om eksen din kryper inn i drømmescenariene om natten! Men hva er det drømmene prøver å fortelle deg? Du tror kanskje det er et tegn på at du ikke er over det siste forholdet du hadde. Kanskje det stemmer. Kanskje ikke. Den eneste måten å vite sikkert er å utforske drømmene du har for skjult mening.

Les Mer