Finn Ut Antall Engel

Boris Johnson – Born to Rule

  Boris Johnson horoskop Boris Johnson ble offisielt statsminister i Storbritannia 24. juli 2019. Men vi visste allerede at han skulle erstatte Theresa May. Faktisk, ifølge bookmakerne, hadde han en sjanse på 95 %. Det var som om han var født til å styre.

Etter å ha lest denne Boris Johnson-horoskoptolkningen vil du se hvorfor. I astrologi styrer Midheaven karriere og offentlig profil. Boris’ Midheaven er formidabel. Den er på den klareste stjernen på himmelen og godt aspektert av tre planeter.

Boris Johnson horoskop

Boris John horoskopdata er rangert A for nøyaktige og kommer fra Astro-databank : 19. juni 1964, kl. 14.00, New York, New York.

  Boris Johnson Astrologi

Boris Johnson horoskop

Boris Johnson Astrologilesing

Denne tolkningen følger samme format som min fødselshoroskopavlesninger . Den er objektiv og fri for politiske meninger eller kommentarer.

Ascendant

Ascendant konjunkt fiksestjerne Porrima (1°26′) gir en høflig, raffinert og elskelig karakter med profetiske instinkter.

Ascendant konjunkt fiksestjerne Vindemiatrix (1°38′) gir falskhet, skam, stjeler, useriøs dårskap og får ofte dens innfødte til å bli enker. På Ascendanten sies denne stjernen å hjelpe mental konsentrasjon og å fremme typen innfødte som engasjerer seg for arkitekter og forretningsmenn.

De stiger opp overfor Eris (0°12′) antyder tumultariske forhold ettersom Eris er gudinnen for strev og splid. Men det gir også Boris sosialt progressive syn i forhold til kvinner og LHBT-miljøet. I følge Nick Anthony Fiorenza :

Eris utfordrer patriarkalsk autoritet. Eris avdekker og utfordrer spesielt patriarkalsk dominerende misgjerninger og maktmisbruk, spesielt om mannlig dominans over eller utnyttelse av kvinner. Hun provoserer frem forandring ved å forstyrre status quo, ved å forstyrre eplevognen. [1]

Sol og Venus

Sol sammen med Venus (0°18′) gjør Boris til en kjærlig og raffinert person med et rikt sosialt liv og kjærlighet til underholdning og underholdning. Han er mer en elsker enn en fighter og misliker truende eller stygge mennesker og miljøer. Folk er tiltrukket av Boris på grunn av hans ekte vakre natur.

Med god motefølelse, et øye for et røverkjøp og generelt gode evner til å håndtere penger, bør han nyte et liv som er en relativ komfort om ikke rikdom. Investering i kunst, smykker og kontanter bør gi fortjeneste. Kunstnerisk og kreativt talent kan skinne gjennom musikk, dans, kunst, mote og poesi.

Skjønnhet kommer ikke bare på utsiden, men også på innsiden som medfølelse, sympati og en sterk tro på enhet og ubetinget kjærlighet. Boris setter pris på skjønnhet, så hans personlige utseende og hjemmet og hans kjære er viktig for ham. Men, Venus er retrograd så latskap, ekstravaganse, et rufsete utseende og et overskudd av godt liv er mulig.

Hans sjarmerende og karismatiske natur gjør at han enkelt kan få venner og til og med vinne over fiender. Hans ønske om fred og harmoni sammen med en myk natur antyder at han til tider kan inngå kompromisser for mye for å bevare freden. Boris kan også ha en tendens til å sukkerbelegge ubehagelige realiteter. Imidlertid kan påvirkningen fra den militante fiksestjernen Betelgeuse nevnt nedenfor gi seighet til denne ellers mykgjørende innflytelsen.

Fast stjerne Betelgeuse konjunkt sol (0°12′) og Venus (0°30′) gir gir krigsære, stor formue, rikdom, fortrinn og 'kongelige' egenskaper.

With Sun: Interesse for og evnen til okkulte og mystiske emner, akutte sykdommer, feber, ære og preferanser som ender i endelig ruin.

Med Venus: Noe pensjonert og reservert, stor evne som produsent av fine ornamenter, gunstig for vinning, noe sorg knyttet til familien eller ekteskapet.

Sol trigon Måne (2°08′) bør gi en harmonisk personlighet da hans samvittighet og underbevisste sider er i balanse. Selv om Boris er mer passiv enn aggressiv, har Boris fortsatt en følelse av autoritet, med ambisjoner om å få det han vil. Det gjør ham godt likt og attraktiv med en høy offentlig profil, men han verdsetter privatlivet sitt.

Stillegående selvsikker og nådig, Boris har en veldig nøyaktig intuisjon og potensiell synsk evne. Han er generelt en glad og vennlig sjel som kan se frem til fantastiske livserfaringer, suksess og beundring.

Måne

Månetrigon Venus (1°50′) gir vennlighet, ærlighet og skjønnhet. Det antyder at Boris liker å bry seg om mennesker og har gode morsinstinkter. Mest av alt liker han å elske og bli elsket. Det er lett for andre mennesker å like ham på grunn av hans sjarmerende og harmoniske natur. Han vet intuitivt hvordan andre har det, og de synes dette er trøstende og veldig betryggende. Dette gjelder enkeltpersoner, grupper av mennesker og allmennheten.

Vennskap, vennskap, familie og elskere er veldig viktige i livet hans og relasjoner får frem hans beste egenskaper. Hans kjærlige følelser har en beroligende innflytelse på andre, og dette betyr at det er mindre sinne i livet hans sammenlignet med folk flest. Hans sensualitet og fysiske skjønnhet bør tiltrekke seg mange potensielle elskere så vel som gaver og tilbud om hjelp. Dette er et aspekt av komfort, nytelse og kvalitet.

Dette aspektet tyder også på at Boris misliker vold og vil gi store innrømmelser for å unngå konflikt. Men på grunn av denne fredselskende naturen kan han ha en tendens til å innrømme mer enn han burde når han står overfor en krangel eller tvist. Uavhengige, ukjærlige mennesker kan se hans kjærlige, følelsesmessige egenskaper som en svakhet. Men som nevnt tidligere, tilfører den Mars-lignende stjernen Betelgeuse litt militans og aggresjon til disse mykere aspektene til Sun-Venus. Likevel, hvis han blir truet, avvist eller utsatt for vold, er Boris dypt berørt og trenger mye tid og emosjonell støtte for å komme seg.

Månetrigon Venus gir kunstneriske, musikalske og kreative talenter. Hans flytende, harmoniske stil er en stor fordel for å synge og spille instrumenter, spesielt strengeinstrumenter. Men han kunne like gjerne vært romanforfatter, illustratør, gartner eller interiørarkitekt. Han skal bo i vakre omgivelser og alltid se elegant, kjekk og veldig attraktiv ut. Boris bryr seg mest sannsynlig om helsen og utseendet, men med søtsuget kan han lett gå opp i vekt hvis han blir deprimert eller uvel.

Månen quincunx Mars (1°00′) kan overvinne noe av underdanigheten forårsaket av de mykere aspektene som månetrigon Venus. Det forårsaker følelsesmessig irritasjon som kan eskalere raskt til et følelsesmessig utbrudd. Boris kan bli følelsesmessig knyttet til ting som kan gjøre det vanskelig for ham å være rasjonell og objektiv. Dette kan da gjøre ham for defensiv når noen utfordrer hans ideer, tro eller oppførsel.

Boris kan ha en tendens til å ta ut sitt sinne på moren eller andre kvinner i livet hans, avhengig av hvor hyggelig eller på annen måte moren hans var mot ham da han vokste opp. På den positive siden kan han modig forsvare sin familie, stamme eller nasjon, eller noe han er følelsesmessig knyttet til.

Månetrigon Saturn (4°25′) er en relativt mild innflytelse gitt de mye strammere kulene til de andre aspektene i diagrammet hans, men det gir fortsatt tålmodighet og gir modenhet og stabilitet til følelsene hans. Det betyr også at hans konservative følelser kan sameksistere med mer progressive eller radikale ideer og motivasjoner.

Hans mer alvorlige følelser kan komme fra å ta på seg ekstra ansvar hjemme når han vokser opp. Dette aspektet indikerer en lojalitet til og fra hans familie, respekt for kvinner og god selvdisiplin. Denne forståelsen av røttene hans kan føre til en interesse for slektsforskning eller historiske emner som arkeologi.

Dette aspektet er en annen faktor i diagrammet hans som indikerer en sterk intuisjon som veileder ham gjennom hele livet. En medfødt historieforståelse gir Boris en praktisk fremtidsvisjon. Hans psykiske evner ville bli arvet og utviklet under tidligere inkarnasjoner.

Kule følelsesmessige reaksjoner er en ressurs i en krise, og han kan stole på i tider med stress. Hans pålitelige natur tjener respekt fra unge mennesker og offentligheten generelt. Dette aspektet passer til en fast stilling eller lederrolle i regjeringen, offentlig tjeneste, utdanning eller psykologi.

Månen motsatt toppunkt (1°08′) bringer skjebnemøter med kvinner og offentlige personer og med offentligheten generelt. Vertex-punktet fungerer også som en åndelig døråpning til andre dimensjoner som forsterker de profetiske instinktene assosiert med Sun trigon Moon, fiksstjerne Porrima stiger og fiksstjerne Zosma sammen med Pluto.

Merkur

Kvikksølv konjunkt fiksestjerne Bellatrix (1°07′) gir ære og fortrinn i militære spørsmål, og er gunstig for vennskap og sosiale anliggender. Generelt gir Bellatrix stor sivil eller militær ære, men faren for plutselig vanære, berømmelse, rikdom, eminente venner og ansvar for ulykker som forårsaker blindhet og ruin.

Bellatrix gir også raske beslutninger; tanker og planer blir realisert med energi, mot og kampvilje; strategiske talenter; evne til å organisere; diskriminering; men også ofte den hensynsløse aggressiviteten til en krigersk våghals. Fremgang og suksess er sannsynlig, men de som lykkes må alltid tillate å være omgitt av misunnelse og hat.

Kvikksølv konjunkt fiksestjerne Capella (2°01′) gir ubehagelige opplevelser, rettslige skritt over skrifter og suksess etter mye vanskeligheter. Generelt gir denne stjernen ære, rikdom, eminens, berømmelse, en offentlig tillitsposisjon og eminente venner, og gjør dens innfødte forsiktige, engstelige, nysgjerrige, veldig glad i kunnskap og spesielt av nyheter.

Kjærlighet til læring, flid og interesse for forskning fremheves med Capella konjunkt Merkur. Hos vanlige mennesker gjør disse egenskapene seg kjent med vedvarende, irriterende og nysgjerrig nysgjerrighet. Denne fiksestjernen gjør også Boris noe merkelig, men han vil bli populær, motta utmerkelser og ha suksess i materielle virksomheter.

Mars

Mars kvadrat Saturn (3°24′) gir sterke ønsker og mål, men skaper vanskeligheter med å uttrykke seg selv. Hovedområdene som påvirkes er hans lidenskapelige ønsker og evnen til vedvarende innsats.

Han kan ha opplevd kritikk eller streng disiplin fra faren eller andre autoritetspersoner. I så fall ville det vært en utfordring for Boris å overvinne hemning, sjenanse og følelsen av utilstrekkelighet. Avvisning og nederlag ville ha ført til en opphopning av varm Mars-energi som slapp ut på en ukontrollert måte, gjennom hensynsløs oppførsel, raserianfall, trass, kritikk eller i ekstreme tilfeller ulykker.

Selvbevissthet og erfaringslæring resulterer i større selvtillit, visdom og en sterk arbeidsmoral. Tålmodighet, utholdenhet og empati kan ende opp som hans sterke sider og føre til sunn selvtillit, varige forhold, markerte prestasjoner, suksess og fortjent anerkjennelse.

Mars kvadrat Uranus (4°54′) gir rikelig kreativ og oppfinnsom energi som kan føre til strålende prestasjoner. Slik dynamisk energi kan imidlertid også være farlig. Noen tester og forsøk var nødvendig før hans rå eksplosive energi kunne utnyttes trygt.

Boris er ikke sjenert for å få det han vil ut av livet. Med lite hensyn til regler eller tradisjon, kan han lett fremstå som en opprører eller bråkmaker. En sterk trang til å leve ut sine unike ønsker kan opprøre hans familie og venner så vel som samfunnet generelt. Alt fra hans yrke til hans seksualitet kan forårsake kontroverser og forstyrre ting som de er.

Det er en upersonlig kvalitet ved måten han handler og reagerer så raskt på, som uten å tenke på de menneskelige konsekvensene. Utslett oppførsel eller handling ut fra sinne øker sjansen for ulykker og konflikter. Boris har nok blitt vant til å bli utstøtt og ertet, men han er en tøff karakter.

Han er underholdende å være rundt og bør nyte popularitet sammen med kontroverser. Hans behov for forandring og spenning har ført til mer enn ett ekteskap. Han egner seg best til samfunn som er fordomsfrie og progressive, hvor hans originale stil har rom for å blomstre. Jo mer han blir tvunget til å tilpasse seg, jo mer opprørsk og ikke-produktiv blir han.

Jupiter

Jupiter overfor Neptun (0°19′) gir kreativitet og et utrolig nysgjerrig intellekt. Dette får Boris til å stille spørsmål ved virkeligheten eller sannheten til ting som de fleste andre tar for gitt. Fakta om en sak eller samfunnsstandarder begrenser ikke hans tanker eller oppførsel på normal måte.

Dette minoritetssynet på verden har konsekvenser på alle områder av livet. Det er ikke så mye mangel på tro som hans trosspørsmål som er viktig, for han kan faktisk ha ekstreme og sterke overbevisninger. Det er spenningen som skapes ved å svinge mellom fakta og fiksjon som kan skape problemer.

Nysgjerrighet og en merkelig trang til å finne sannheten fører ofte til et liv med studier, reiser og skiftende filosofier. I kampen mellom fakta og fiksjon, tro og håpløshet opplever han mange oppturer og nedturer. Skuffelse er noe han må stri med når andre mennesker ikke klarer å oppfylle forventningene hans, eller med vilje prøver å utnytte ham.

Jupiter trigon Pluto (3°57′) øker Boris sin makt og innflytelse over sitt eget liv og er et tegn på suksess. Det gir en interesse for de store sakene som berører mange mennesker som politikk og religion og har gitt ham en sterk innflytelse over andre menneskers liv. Moral og etikk er viktig for ham, men dette betyr ikke nødvendigvis at han er strengt moralsk eller etisk. Selv om det gir en ganske god følelse av hva som er rett og galt.

Dette aspektet gir store muligheter til å utrette ting i stor skala, og hans entreprenørskap og drivkraft har ført til prominens og rikdom. Et annet naturlig talent er evnen til å transformere i stor skala. Dette innebærer kontinuerlig personlig utvikling og en reformerende innflytelse i hans interesseområde til fordel for venner og familie, samfunnet og til og med landet.

Saturn

Saturn konjunkt fiksestjerne Deneb Adige (0°10′) gir en genial natur og et smart intellekt som er rask til å lære. Det er gunstig for kunstneriske og vitenskapelige sysler som utføres med vinningsmål.

Dette punktet kan betraktes som en gave. Det blir imidlertid ikke alltid jobbet med det på en skikkelig måte. Hans intuitive natur er raffinert og han kan bli ledet til å oppnå mange guddommelige formål hvis den åndelige veien følges og han tar hensyn til sine åndelige veiledere. Ved å følge veiledningene til hans åndelige veiledere, ledes han til stor overflod og mye lykke.

Saturn konjunkt fiksestjerne Fomalhaut (1°39′) : Ulykker, plager som påvirker lungene, halsen og føttene, tap gjennom fiender, venner, Mercurial-saker, band og selskaper, urettmessig anklaget, saker involvert ved livets slutt, plutselig død og familie snytt ut av sine rettigheter.

Generelt sies Fomalhaut å være veldig heldig og mektig og likevel forårsake ondskap av sublimt omfang og karakter og endre seg fra en materiell til en åndelig uttrykksform. Det gir et udødelig navn og har en ganske variabel effekt, enten veldig god eller veldig dårlig, avhengig av den generelle kosmiske strukturen.

Saturn overfor Uranus (1°30′) gjør Boris Johnson selvsikker, intelligent, vittig eksentrisk og svært konkurransedyktig. Men han kan også bli egoistisk, arrogant, konfronterende og grusom. En indre kamp mellom frekk individualisme og frykt for å ta beslutninger skaper høy grad av spenning. Inntil han mestrer tålmodighet og selvkontroll, kan denne indre spenningen lett eskalere og unnslippe på selvdestruktive måter.

En kamp mellom frihet og tradisjon, opprør og selvdisiplin, kan vise seg som motvilje mot autoritet, skepsis, brennende temperament, kontroversielle og provoserende kommentarer, fornærmelser og konflikter. Å bevisst tilsidesette tradisjonelle moralske, religiøse og sosiale normer gjør Boris til en konservativ revolusjonær.

Forholdet hans kan vise seg å være vanskelig fordi alle som står ham nær absorberer noe av hans indre spenning. Dette kan ofte fremmedgjøre de som elsker ham. Selvrealiseringen av en tendens til å ta kontroll og krangle vil forbedre hans intime forhold.

Større forståelse og empati overfor andre kan gjøre fornærmelser til konstruktiv kritikk. Han kan finne en balanse og løsning ved å være mer tålmodig og følsom overfor sine kjære. Å bruke hans mot og fokus på vilje til å utnytte hans enorme kreative talent vil gi markante prestasjoner. Respekt vil erstatte beryktethet.

Neptun

Neptun konjunkt fiksestjerne Zubenelgenubi (0°49′) : Morsomme, melankolske, isolerte, kloke, utspekulerte, ond bruk av okkulte krefter og av gift eller narkotika, kynisk, farlig, grubler over en hemmelig, særegen død, ofte selvmord.

Generelt forårsaker Zubenelgenubi ondskap, hindringer, en utilgivelig karakter, vold, sykdom, løgn, kriminalitet, skam og fare for gift. Det er spesielt ufordelaktig å ha Neptun knyttet til denne stjernen. Den gir et udødelig navn. Dette kan imidlertid skje mer av tragiske omstendigheter enn ved velkjent suksess.

Pluto

Pluto konjunkt fiksestjerne Zosma (0°58′) gir et våkent sinn og evnen til å profetere. Imidlertid forårsaker det også fordeler ved vanære, egoisme, egoisme, umoral, ondskap, melankoli, sinnssyke og frykt for gift, og gir en urimelig, skamløs og egoistisk natur.

Midheaven

Midheaven konjunkt fiksestjerne Sirius (0°42′) : Høyt embete under regjeringen gir stor fortjeneste og omdømme. Generelt gir Sirius berømmelse, ære, berømmelse, rikdom, glød, trofasthet, hengivenhet, lidenskap og harme, og gjør sine innfødte til voktere, kuratorer og foresatte.

Midheaven konjunkt fiksestjerne Canopus (1°34′) : Stor ære, berømmelse og rikdom, verdighet og autoritet ved hjelp av en gammel prest eller innflytelsesrik person. Generelt gir Canopus fromhet, konservatisme, en bred og omfattende kunnskap, seilaser og pedagogisk arbeid, og endrer det onde til det gode. Boris foretar mange reiser i forbindelse med sin stilling.

Jupiter sekstil Midheaven (2°52′) gir et støttende og lykkelig tidlig hjemmemiljø som setter Boris Johnson opp for et selvsikkert, velbalansert og vellykket liv. Hans foreldre eller forfedre kan ha vært adelige, velstående eller berømte. Men selv om han ble født i fattigdom eller vokste opp med en enslig forsørger, ville han ha hatt muligheter til å lære og komme seg videre. Foreldre, lærere, slektninger, mentorer og overordnede hjalp ham å realisere sitt fulle potensial fordi de så noe spesielt i Boris.

Gjennom hele livet finner han også inspirasjon og hjelp fra venner, mentorer og idoler i sin åndelige søken etter sannheten i hverdagen. Dette aspektet gir åndelige gaver og evnen til å forutse fremtiden, samt et liv i eventyr og velstand. Enten han hadde valgt et liv i luksus eller foretrukket å leve beskjedent, har han nok ressurser til å kunne hjelpe venner og familie. Boris er en sjenerøs, lojal og hengiven person som gjør foreldrene stolte.

Personlig frihet er viktig for Boris, og dette kan påvirke hans filosofiske, religiøse og til og med politiske syn. Selv om han er åpen for progressive ideer, avviser han begreper og ideologier som begrenser personlig frihet og ytring, som kommunisme og sosialisme.

Boris ville gjort det bra i en karriere som involverer handel, utenrikssaker, finans, helse, utdanning eller juss. Men i likhet med Jupiters ekspansive natur, er det virkelig ingen grenser for mulighetene hans. Så han kunne like gjerne vært komiker, astrolog, fjellklatrer, racerfører, milliardær eller statsminister.

Neptun trigon Midheaven (2°32′) gjør Boris idealistisk og noe umateriell. Han ønsker å oppleve så mye han kan av verden uten å være bundet av eiendeler. Han har en tendens til å sette større pris på følelser, idealer og åndelige bekymringer.

Dette aspektet gjør Boris Johnson uselvisk og veldedig med mye empati og omsorg for andre mindre heldige, mennesker som er uvel, til og med syke eller tapte dyr og kanskje miljøet. Han liker å være til tjeneste for andre eller en bestemt sak.

Boris er veldig følsom, sannsynligvis sjenert og lett såret, men en hengiven venn. Mysterier og det overnaturlige burde fascinere ham. Dette aspektet hjelper Boris med å finne åndelig betydning og anvendelse i karrieren.

Pluto sekstil Midheaven (1°04′) gir Boris viljestyrke og naturlige talenter til å ha en vellykket karriere. Det er sannsynlig at en av foreldrene hans var spesielt streng, forstyrrende eller temperamentsfull. Han kan ha hatt et vanskelig og intenst forhold til dem som kunne ha påvirket selvtilliten hans. Imidlertid betyr hans målbevisste og vedvarende natur at han ikke ville la noe slikt holde ham tilbake. Om noe, ville han ha brukt en så tidlig erfaring til å motivere ham til å utmerke seg og sette sitt preg på verden.

Boris er ressurssterk og effektiv og ønsker alltid å forbedre seg. En nådeløs, sonderende natur gjør ham til en perfeksjonist, men også god til å forstå menneskelig psykologi. Han kan også være fascinert av magi, mysterier eller det okkulte, og være flink til å løse forbrytelser og gåter eller finne tapte gjenstander.

Pluto sekstil Midheaven bringer hjelp fra innflytelsesrike mennesker som anerkjenner hans potensial for markante prestasjoner. Det gir ham også en kommanderende tilstedeværelse, sterk selvtillit, men kanskje en tendens til å være autokratisk. Dette gir Boris innflytelse over andre mennesker, spesielt de som er svake eller usikre. En magnetisk lokke som kan ha seksuelle undertoner, øker hans evne til å overtale.

Så Boris har evnen til å forandre livene til andre mennesker. Når han kjenner sitt eget potensial til å ha en så dyp effekt på andre, er det viktigst at han bruker sin makt klokt. Hans tvangsmessige og tvangsmessige tendenser kan være en fordel i hans profesjonelle liv, men en forpliktelse i hans personlige liv.