Finn Ut Antall Engel

CERN Hadron Collider

 CERN Hadron Collider

CERN Hadron Collider

De fiksestjerne Arcturus dukker stadig opp i horoskoper knyttet til CERN, Large Hadron Collider nær Genève. Arbeidet der gir oss sjansen til å bevise eksistensen av den 4. dimensjonen og forstå opprinnelsen til hele universet. Sist fredag ​​6. oktober 2009 ga det offisielle CERN-nettstedet en uttalelse:

'Tirsdag 3. november forårsaket en fugl som bar et baguettebrød en kortslutning i en elektrisk utendørs installasjon... Fuglen slapp uskadd, men mistet brødet' [1].

Dette uprovoserte angrepet fra fuglen stengte kollideren i 4 dager. Vi forventer en dyp astrologisk forklaring på en så frekk handling av fugleterrorisme, og det er akkurat det vi får. Uten å overdrive, er dette den mest forbløffende nøyaktige og fantastiske astrologien i hele universets historie

Nedenfor er en tidslinje over hendelser siden oppstarten i fjor. Hendelsen var en teknisk ting som tok over et år å reparere.

10. september 2008 – Oppstart.
– AC konjunkt Arcturus.

19. september 2008 – Hendelse.
– Venus konjunkt Arcturus.

23. oktober 2009 – Start på nytt.
– Nymåne konjunkt på Arcturus.
– Solformørkelse samtidig oppstart MC.
– Mercury konjunkt hendelse Mercury.
– Jupiter konjunkt hendelse nordnode.

03. nov 2009 – Fugleangrep.
– Venus konjunkt Arcturus.
– Månekonjunkt Incident Moon.
– Mars conjunct Start DC på nytt.

Basert på oppstartsdiagrammet som vises, forventer jeg at denne vitenskapen til slutt vil bevise eksistensen av den fjerde dimensjonen. Vitenskap som beviser spiritualitet. Årsaken er Arcturus. Arcturus er en ekstremt heldig stjerne. Fra Constellations of Words, 'Hvis stiger: Lykke, med mange bekymringer og bekymringer gjennom egen dårskap.' Folly lar lokket stå åpent på vitenskapelige ting på 4,6 milliarder dollar for en flygende rotte å fylle opp.

Lykken er sikret fordi AC er trigon Del av Fortune. De lengste solformørkelse for resten av livet var sammen med MC med 71′. Arcturus er assosiert med tilgang til den 4. dimensjonen. Som Edgar Cayce sa:

'Arcturus er det som kan kalles sentrum av dette universet... Arcturus er det krysset mellom aktivitetssfærene som er relatert til kosmisk kraft... Arcturus, eller det senteret hvorfra det kan være inngangen til andre bevissthetsområder' [2].

I løpet av de neste årene vil Saturn kombinere Arcturus, noe som burde gi praktiske resultater fra forskningen. Jeg venter store nyheter! Datoene for Saturn sammen med CERN Ascendant er:

20. november 2011

7. mai 2012

12. august 2012

1. Peckish fugl kort ned stor atom smasher .
2. Cayce på Arcturus.
Data for oppstartskart fra: Første stråle i LHC – akselererende vitenskap: 'Geneve, 10. september 2008. Den første strålen i Large Hadron Collider ved CERN ble styrt rundt hele 27 kilometer av verdens kraftigste partikkelakselerator kl. 10.28 denne morgenen.'