Chinese Zodiac for Kids

Barnets kinesiske stjernetegn kan hjelpe til med å løse mysterier rundt deres personlighet, egenskaper og egenskaper. Å kjenne barnets kinesiske dyrekretsdyr gir deg et stjernekart som du kan hjelpe dem med å navigere i livets opp- og nedturer. Det du vil oppdage om 'hvorfor' barna dine ønsker, trenger, drømmer, misliker og liker, kan gi deg flere foreldreverktøy som du kan bruke til å støtte, styrke og inspirere sønnen eller datteren din.

Det første trinnet er selvfølgelig å finne ut hva Kinesisk stjernetegn samsvarer med barnets bursdag. Den kinesiske astrologisyklusen er litt annerledes enn Western Zodiac. Der det vestlige systemet har 12 månedlige sykluser, har kineserne en 12-årssyklus, hver oppkalt etter et annet dyr.Her er en kort oversikt for å komme i gang:

 • Rotte: 1996, 2008, 2020
 • Okse: 1997, 2009, 2021
 • Tiger: 1998, 2019, 2022
 • Kanin: 1999, 2011, 2023
 • Drage: 2000, 2012, 2024
 • Slange: 2001, 2013, 2025
 • Hest: 2002, 2014, 2026
 • Geit: 2003, 2015, 2027
 • Ape: 2004, 2016, 2028
 • Hane: 2005, 2017, 2029
 • Hund: 2006, 2018, 2030
 • Gris: 2007, 2019, 2031

Mens denne oversikten er forenklet, siden kinesiske astrologer også ser på måneden og timen for fødselen din, noe som gir større dybde. Så tenk på informasjonen her som en primer som du kan samle flere detaljer for når du går videre.

Kinesisk Zodiac Dog Child

Year of the Dog for Kids: The Chinese Zodiac Dog Barneegenskaper, personlighet og egenskaper Year of the Dog bjeffer ...
Les mer

Kinesisk Zodiac Dragon Child

Year of the Dragon for Kids: The Chinese Zodiac Dragon Child Traits, Personality & Karakteristika for både barn og voksne ...
Les mer

Kinesisk Zodiac Horse Child

Year of the Horse for Kids: The Chinese Zodiac Horse Child Traits, Personality & Karakteristikker Hesteridning i 7. i ...
Les mer

Kinesisk Zodiac Monkey Child

Monkey Year for Kids: The Chinese Zodiac Monkey Child Traits, Personality & Karakteristika Når det niende logger på ...
Les mer

Chinese Zodiac Ox Child

Year of the Ox for Kids: The Chinese Zodiac Ox Child Traits, Personality & Karakteristika Ox er det andre dyret ...
Les mer

Kinesisk dyrekrets eller grisbarn

Year of the Pig for Kids: The Chinese Zodiac Pig Child Traits, Personality & Karakteristikker Kineserne vurderer Pig ...
Les mer

Chinese Zodiac Rabbit Child

Year of the Rabbit for Kids: The Chinese Zodiac Rabbit Child Traits, Personality & Karakteristika Barnet født i ...
Les mer

Kinesisk Zodiac Rat Child

Rat of Year for Kids: The Chinese Zodiac Rat Child Traits, Personality & Karakteristikker The Year of the Rat ...
Les mer

Kinesisk Zodiac Rooster Child

Year of the Rooster for Kids: The Chinese Zodiac Rooster Child Traits, Personality & Karakteristics Rooster in the Chinese Animal ...
Les mer

Chinese Zodiac Sheep Child

Fårets år for barn: De kinesiske dyrekretsene Barneegenskaper, personlighet og egenskaper Fårets år ...
Les mer

Chinese Zodiac Snake Child

Year of the Snake for Kids: The Chinese Zodiac Snake Child Traits, Personality & Characteristics Snake vises i sjette ...
Les mer

Chinese Zodiac Tiger Child

Year of the Tiger for Kids: The Chinese Zodiac Tiger Child Traits, Personality & Karakteristikker The Chinese Animal Year of ...
Les mer

12 Kid's Chinese Zodiac Animals

Kinesisk Zodiac Rat / Mouse Child

Ratens element er vann og det kommer under regjering av Yang, eller Universal Masculine. Fra dag én viser Rat en viss sjarm som fanger alle på vakt. De er virkelig søte barn og nøl ikke med å uttrykke sine følelser åpent.

Selv om det er vel og bra, men når Rat's søte oppførsel ikke manifesterer seg slik de håpet, vær klar til neste taktikk. Rotte kan gråte, bli dominerende med kjæledyr eller andre barn eller bli klyngende, og ønsker hvert øye av oppmerksomheten din. Foreldre som ikke er klar over dette, får tau til å gi den lille Rat akkurat det de ønsket, og du vil til og med føle deg bra om det!

Mange rotter har kontroll- og stressproblemer. Mens overflaten overfladisk synes barnet Rotte alt solskinn og lollypops, har du en dyp tenker på hendene. Sinnet deres stopper aldri, og dette fører ofte til å lage fjell av et støvflekk. Å lære å kontrollere denne tendensen er en av de største utfordringene barnet står overfor.

Andre egenskaper blant rottebarn inkluderer lederskapskapasitet, sterk vilje, mestringsevne og en sterk følelse av økonomisk styring når matematikk kommer inn i bildet. Blant annet er Rat en jevn venn, spesielt med Ox og Dragon, som sammen kan stave problemer.

Klikk for å lese mer om personlighet, egenskaper og egenskaper i Kinesisk Zodiac Rat Child .

Chinese Zodiac Ox Child

Oksebarn har et fast element av vann og Yin, eller kvinnelig aspekt. Underet til Ox er at disse barna holder kursen med lite eller ikke noe drama. De ser ut til å ha utholdenhet til tre voksne og en god del selvbevissthet.

Oksebarn følger instruksjonene til en T. Dette betyr å lære dem tidlig hvem de skal lytte til og som egentlig ikke prøver å hjelpe. Selv når de blir gjort feil, er disse barna tøffe som negler utad, men kan skjule sanne følelser.

Den unge oksen er veldig sunn. Han eller hun vil vokse til en hard, bestemt arbeidstaker uansett prosjekt. Ox har styrke og evnen til å se ting gjennom.

Andre egenskaper knyttet til oksebarn inkluderer tålmodighet, pålitelighet, beskjedenhet, praktisk, tradisjonell, godhjertet og konvensjonell. Oksebarn tiltrekker ofte rotter, slange og hane som lekekamerater.

Klikk for å lese mer om personlighet, egenskaper og egenskaper i Chinese Zodiac Ox Child .

Chinese Zodiac Tiger Child

Kinesiske Zodiac Tiger-barn bærer elementet av tre og Yang-energien. Folk er klare for et galskap-eventyr med dette barnet. Tigre elsker moro, hvorav noen får dem i varmt vann. Venner og familie er forelsket i Tiger's karisma og hans tendens til å vokse poetisk om fremtidige håp og planer.

Tiger er fylt med positivitet. Ingenting virkelig ruffes hans eller hennes pels. Dette barnet ønsker (og trenger) mye fysisk aktivitet. De er naturlige idrettsutøvere, og denne anstrengelsen gir Tiger en måte å bruke litt av den kraftige energien på.

Tiger er et veldig kjærlig barn, men ikke uten grenser. Denne fittekatten oppsøker andre som virker tråkket eller såret, og bygger dem opp. Å gjøre det fortsetter å styrke et sunt tigerego. Når Tiger ikke fikser verden, elsker Tiger et godt eventyr og tuller rundt.

Andre kjennetegn ved Tigerbarnet inkluderer følsomhet, dristighet, utålmodighet, godt uttalt, bestemt (eller sta, eller begge deler!), Hjertet til en romantikk og spontanitet

Klikk for å lese mer om personlighet, egenskaper og egenskaper i Chinese Zodiac Tiger Child .

Chinese Zodiac Rabbit Child

Kinesiske Zodiac Rabbit-barn har Yin-aspektet og elementet av Wood. Dette barnet er lydig mot en feil. Du kan ta henne med hvor som helst uten å bekymre deg for en slags raserianfall. Hun lærer oppførsel raskt og bruker dem effektivt.

Kaninens foreldre må innse at hun har dype følelser og en følelse av forpliktelse. Hun vet hva som forventes og når. Når hun lærer å bruke denne evnen, kan hun riste husstanden når det gjelder dynamikk. Skulle dette smarte genistrekningen mislykkes, blir det sett på som trivielt i den store ordningen.

Kanin gjør det bra på skolen og synes det er lett å få venner. Hun er født med flaks i tegnet kombinert med urokkelig diplomati. Hun klarer seg best med Gris, Sau og Hund.
Andre vanlige personlighetsmarkører for det kinesiske tegnet av kaninen inkluderer vennlighet, kreativ, grasiøs, avgjørende, realisme, observant og bare et snev av mystikk kastet inn for å holde det interessant.

Klikk for å lese mer om personlighet, egenskaper og egenskaper i Chinese Zodiac Rabbit Child .

Kinesisk Zodiac Dragon Child

Kinesiske Zodiac Dragon-barn har Yin-aspektet og Element of Wood. Drager er strømførende ledninger (som du kanskje forventer). Dragon presser alltid fremover, tilsynelatende uten frykt. Dette barnet er intenst, og ser ut til å legge ut etter den ene søken etter den andre, og aldri bekymre seg for tilfeldige riddere.

Drage-barnet krever respekt og lojalitet. Han søker etter mennesker som blir oppfattet som kraftige og viet til et bestemt mål for ledsagere. Allikevel er han den første som forsvarer lekeplassen mot en mobber. Han har ingen toleranse for urettferdighet.

Drakebarn trives med ansvar. Det får dem til å føle seg pålitelige og viktige. Forsikre deg om at du berømmer ham for de godt ferdige gjerningene. Hans arbeid er oppriktig, selv når det er feil. Han ønsker å være familiens mester i alt stort og smått.

Andre trekk som er felles for Dragon inkluderer å være ukonvensjonell, sjarmerende, impulsiv, nyskapende, pratsom, lunefull og åpenbar (det er veldig vanskelig for Dragon å skjule noe - ansiktet hans leser som en bok). Gode ​​venner for Dragon er Monkey, Rat og Snake.

Klikk for å lese mer om personlighet, egenskaper og egenskaper i Kinesisk Zodiac Dragon Child .

Chinese Zodiac Snake Child

Kinesiske Zodiac Snake-barn bærer Yin-aspektet og elementet av ild. Vær klare foreldre, Snake er et veldig komplisert barn. Svært intelligent og vittig, vurderer hun nøye alle bevegelser i livet.

Slanger er noe reservert med sine følelser og har en tendens til å bekymre seg for mye. Hun vil alltid ha høye mål, men du må bidra til å lage planen for suksess. Slangebarnet kan bli en meget dyktig leder fordi hun forstår hver side av en ligning. Sammen med enestående naturlig talent, søker folk Snake som ledsagere.

Akkurat som i naturen, slanger barn med jevne mellomrom huden og vokser til noe nytt. Endringen kan være liten eller stor, men den kommer. Foreldre må være klare til å omfavne disse transformasjonene og tilpasse foreldreferdighetene sine deretter.

Nøkkelord tilordnet Snake-personligheter inkluderer mystisk, sagfull, instinktiv, ivrig, fredelig, skjermet og uavhengig. Friends for Snake inkluderer Rooster and Ox, og potensielt Snakes store fetter - Dragon.

Klikk for å lese mer om personlighet, egenskaper og egenskaper i Chinese Zodiac Snake Child .

Kinesisk Zodiac Horse Child

Barn født i hestens år har Yang-aspektet og Element of Fire. Hesten er stadig på farta og leter alltid etter et nytt eventyr. Han har en veldig up-beat oppførsel og en kjærlighet til naturens borgere. Foreldre kan oppleve at de har problemer med å regjere i hesten, spesielt når han ikke får sin vei.

Med familie og venner er hest underholdende. Han utvikler seg gjennom landemerker tidligere enn de fleste barn. Han har også litt impulsiv natur som kan vikle venner i en flamboyant boltring med tvilsomme avslutninger.

Hestebarn er problemløsere som noen gang stiller spørsmålet 'hvordan fikser jeg det?'. Ikke en for kompleksitet, hest simmer ned spørsmål til den enkleste løsningen. Du kan stole på hestebarnets intuisjon (vær spesielt oppmerksom på hvordan de reagerer på nye mennesker i familiens liv).

Vanlige egenskaper for hest inkluderer lunefullhet, sjarm, høyenergi, frigjort, smart, selvsikker, sløvhet, ukonvensjonell og atletisk. De beste ledsagerne for Horse er Tiger og Dog.

Klikk for å lese mer om personlighet, egenskaper og egenskaper i Kinesisk Zodiac Horse Child .

Chinese Zodiac Sheep Child

Kinesiske dyrekretsfår barn er søte, milde engler. De vil ha det beste for alle levende ting. Faktisk er de så ømhjertede at de kan føle empati for bergarten som blir sparket. Barnet ditt ser skjønnhet overalt og deler den visjonen fritt. Faktisk er en del av problemet for Sheep at hun også ser stygghet og ikke er sikker på hvordan hun skal behandle det.

Sau er en tilhenger. De liker noen andre som har ansvaret. Deres åpne sårbarhet tiltrekker seg mennesker, og heldigvis for henne er de fleste ikke brukere. Egentlig alt sau krever er aksept uten stressende forventninger og en følelse av sikkerhet.

Som foreldre er det viktig å forbedre kommunikasjonsevnene dine for de veldig følsomme sauene. Et hardt ord til feil tid fører til timer med gråt eller total tilbaketrekning til ullsamling. Dette tilfluktsstedet beskytter Sau fra en ofte tøff verden. Så lenge livets grunnleggende er tilgjengelige, føles sau hjemme.

Vanlige trekk for sauebarn inkluderer medfølelse, fredelig, romantisk, tilgivende, kreativ, ærlig, stille, naiv og veldedig. Gode, beskyttende følgesvenner for barnet ditt inkluderer Tiger, Gris og hest.

Klikk for å lese mer om personlighet, egenskaper og egenskaper i Chinese Zodiac Sheep Child .

Kinesisk Zodiac Monkey Child

Kinesiske Zodiac Monkey-barn bærer Yang-aspektet og Element of Metal. Kjenner du den gamle setningen 'ape skinner'? Vel, vant til mye godt ment moros fra dette barnet. Monkey er en trickster og har intelligens til å planlegge gode ordninger. Han elsker en god utfordring og har fullstendig tenkt å lykkes med alt han tar på seg.

Apebarn er objektive. Dette hjelper sterkt når du oppfordrer dem til å fullføre husholdningsoppgaver. Bare vær sikker på å gi Monkey ros for de godt utførte jobbene. Han vil fulle av lykke og det største smarte smilet du kan ønske deg.

Monkey's foreldre kan synes at hans energi er utmattende. Han synes det er vanskelig å sitte stille, og slutter aldri å stille spørsmål. Han burde gjøre det bra på skolen siden selvforbedring står høyt på Monkeys målliste. Husk deg, det viddet kan uttrykke seg som klasseklovnen, men Monkey er så sjarmerende at ingen ser ut til å bry seg.

Vanlige trekk som apebarn deler inkluderer kløkt, realisme, smart, nysgjerrighet, strategiorientert, ressurssterk, diversifisert, heldig og lykkelig. De beste vennene til Monkey er Dragon og Rat, som begge kan følge med på hans nye ideer.

Klikk for å lese mer om personlighet, egenskaper og egenskaper i Kinesisk Zodiac Monkey Child .

Kinesisk Zodiac Rooster Child

Hanefolk er ekstravagante og elsker alt som trekker oppmerksomhet mot dem.

Kinesiske Zodiac Rooster-barn har Yin-aspektet og Metal Element. Rooster er veldig vokal om ideene sine, uansett hvor sprø de kan virke for andre. Hanen drømmer stort og er ikke redd for å sette sammen den beste handlingsplanen for å få det de vil ha. Foreldre: lille hane vet ingen frykt, så vær klar med nødforsyningene.

Fra en ung alder er hane sta, særlig når det gjelder å innrømme feil eller feil. Hun vil skinne som solen hun hilser hver morgen og feire den med en skrytende kote. I sin tur får Rooster ofte oppmerksomhet i sentrum, som de elsker. Å være sentrum for oppmerksomhet er enig med Rooster.

Til tross for all gysen er Rooster en prøvd og sann venn. Som gamle riddere vil hun kjøre inn for å redde situasjonen med galante konsepter og besluttsomhet. Oftere enn ikke lønner det seg. Ingenting er utenfor Roosters rekkevidde når de er på oppdrag.

Personlighetstrekk som deles av tuppebarn inkluderer humor, bevissthet, flid, nøysomhet, godhjertet, dramatisk, ryddig og kommunikativ. Okse og slange er gode følgesvenner for din lille hane.

Klikk for å lese mer om personlighet, egenskaper og egenskaper i Kinesisk Zodiac Rooster Child .

Kinesisk Zodiac Dog Child

Som du kanskje forventer, er hundebarn veldig lik deres kolleger fra hunden. De er hyggelige, vennlige, lojale og hengivne. Hund er en naturlig humanitær fra det første trinnet de tar fremover. De ønsker å tjene og hjelpe, og tilbyr hengivenhet og hjelp uten tanke på tilbakebetaling.

Hunden kan bekymre seg over de minste tingene. Du vet hvordan hunden din gråter selv når du bare er borte i noen få minutter? Den slags usikkerhet omgir Hundebarnet. Foreldre kan hjelpe ved å fortelle barnet at det er kjærlighet, verdsatt og at hjemmet er trygt.

Fair play er rett opp i hundens smug. Dette barnet tror på rettferdighet og at alle bør rydde opp hvis de roter til. Dette er en sterk overbevisning hos Dog og en som ofte blir møtt med skuffelse. Ta opp den lille valpen din slik at de vet at folk ikke alltid er like ansvarlige som han.

Andre bemerkelsesverdige egenskaper hos hundebarn inkluderer sannferdighet, ærlig, morsom, sterk moral, snill, frittalende, kreativ og veldig tilgivende. Jevnaldrende født i året hest, kanin eller tiger er gode følgesvenner for dette barnet.

Klikk for å lese mer om personlighet, egenskaper og egenskaper i Kinesisk Zodiac Dog Child .

Kinesisk dyrekretsgris / villbarnbarn

Barn født i grisens år har Yin-aspektet og vannelementet. Dette barnet er en svært sosial skapning som alle liker. Grisungen er flittig, modig og standhaftig i alt hun gjør. Hun elsker å jobbe like mye som lek, og når hun vokser kan det utvikle reisebuggen.

Når andre gir opp, fortsetter Pig sterk. Som foreldre vil du finne at barnet ditt tar retning lykkelig. Når målet er oppnådd, bør det berømmes og lignende oppførsel oppmuntres. Dette blir møtt med stor hengivenhet som virker uendelig. Kos deg med klemmene!

Den unge grisen føler seg noen ganger eldre i måten de holder seg til tro og løfter på. Det er ikke rom for svik i grisens verden, noe som betyr at mor og far må skyte fra hoften. Gi barnet ditt sannheten med kjærlighet, så får du et sterkt forhold for livet.

Generelt sett kan du stole på at grisebarn forblir enkle, sterke, organiserte, lidenskapelige, tålmodige og den generelle 'gode fyren'. De beste vennene til Pig inkluderer Rabbit and Sheep.

Klikk for å lese mer om personlighet, egenskaper og egenskaper i Chinese Zodiac Pig Child .