De åtte av tryllestavene tarotkortbetydninger

Tarotens åtte av tryllestavens innhold

De åtte av tryllestavene tarotkortbetydninger

En lang reise nærmer seg slutten.Du kommer til destinasjonen din raskere enn du tror.

Det har ikke vært noen hindring for deg på denne reisen.

Kjent av kabbalister som Lord of Swiftness , The Eight of Wand sin brennende energi handler om bevegelse og hastighet.

Når staber i dette kortet svever over himmelen som en volley av piler, handler fokuset her egentlig om å være raskere ved trekningen. Å målrette forsiktig er mindre viktig.

Som den skyfri himmelen viser i Åtte av tryllestavene, er det klart å seile for disse tryllestavene. Men det er blå farge antyder også at flyturen deres styres av intuisjon - og håp - snarere enn nøye planlegging.

Astrologisk tilsvarer Eight of Wands-kortet Merkur i Skytten : sikte høyt, håpe på det beste, og ikke bry deg om detaljene.

Tarotkortet Eight of Wands uttrykker en fantastisk følelse av optimisme som er drevet av høye idealer. Det antyder også en grad av uorganisering.

Fra høyt oppe ser landskapet nedenfor mer perfekt ut enn det egentlig kan være. Alt du kan se herfra er det vakre slottet på bakken omgitt av grønn beiter som blir vannet av den vakre elven. Disse tingene symboliserer suksess og velstand.

Men avstanden viser også at du ikke kjenner alle detaljene.

For eksempel har du ingen anelse om hvem som bor i det slottet på Åtte av tryllestavene. Kanskje det er dronningen av hjerter som gjør seg klar til å hugge hodet til Knave for den femte gangen.

Du får vite det snart nok.

Stabenes nedadgående bevegelse og det faktum at deres øvre ender er utenfor bildet, indikerer også at du kanskje mottar åndelig kommunikasjon. Kvikksølv / Skytten-kombinasjonen antyder ikke bare høye idealer, men også profetisk syn.

Oppreist åtte av wands tarotkortbetydninger

Når du ser Åtte av tryllestavene i en lesning, blir store avstander raskt dekket og lange reiser nærmer seg slutten.

Eight of Wands-kortet kan antyde at reiser kan komme i nærmeste fremtid. Det kan være på forretningsreise eller for lenge siden ferie.

Forsikre deg om at du tar tak i nok solkrem.

Å, og ikke glem den oppblåsbare andesvømmeren din.

Kvikksølv i Skytten handler om alvorlig moro når det ikke er opptatt med å løse universets mysterier!

Et viktig livsmål er nå i sikte. Et oppreist tarotkort fra åtte av wands er et tegn på at fokuset ditt er laserskarpt akkurat nå og at energiene dine ikke kan holdes inne! Det skal de heller ikke være.

Ditt høyere-selv og universet konspirerer sammen (på en god måte). De hjelper deg med å oppnå dine største drømmer, så gjør deg klar til å lykkes og sjekk et annet element fra bøttelisten din!

Eight of Wands-kortet kunngjør rask fremgang i alle ting. Bare vær forsiktig så du ikke overser viktige detaljer, hvis du haster med å få ting gjort.

På et profesjonelt nivå antyder tarotkortet Eight of Wands at du er en bedre leder enn en leder enn en leder.

Hvis du er på en åndelig reise, må du følge nøye med plutselig innsikt og. De kan være meldinger fra høyere eksistensplaner. Kortets astrologiske korrespondanse peker ofte på psykiske visjoner.

Et ord til de kloke: Ta deg tid til å behandle meldingene du mottar før du deler dem med andre. Ny informasjon kommer raskt og i store mengder.

Mye av det er høyt symbolsk , og noen vil sannsynligvis være motstridende.

Det vil ta litt tid å ordne alt.

Åtte av tryllestave reverserte tarotkortbetydninger

Når det snus, påpeker tarotkortet Eight of Wands at en situasjon ikke kan utvikle seg fordi viktige problemer fortsatt må løses.

Kanskje ting bare trenger litt mer tid, noe som betyr at alt som kreves av deg er litt tålmodighet. Men det kan være andre grunner til at de fremdeles er i lufta.

Eight of Wands 'hagle-tilnærming, som sikter i den generelle retningen og håper på det beste, er ikke alltid den mest effektive måten å få ting gjort på. Det er på tide å ta på detektivhatten din og finne ut hva som egentlig skjer.

Tar du for mange store avgjørelser uten å ha all nødvendig informasjon? Noen detaljer er ikke så små, og å komme til konklusjoner kan forårsake kaos på alle områder av livet ditt.

Forholdet ditt kan være anstrengt av konstant krangling og sjalusi. Her er det viktig å holde ting i perspektiv og huske å bare svette de store tingene. Alt for ofte er det konstant harme over trivielle ting som avslutter forhold som ellers ville ha et enormt potensial for suksess.

Ja, han la toalettsetet opp - igjen. Er det virkelig verdens undergang? Hvis det er den eneste klagen din, er du heldig.

Å, hun får deg til å holde vesken mens hun er i garderoben! Det får deg til å se tatt ut, ikke effeminate. Hun tror du er en keeper, så du bør slutte å sutre.

Sjalusi er et mer alvorlig problem, og det sier faktisk mer om deg enn partneren din. Før du utjevner beskyldninger, må du sørge for at du har alle fakta. Når du har gitt uttrykk for din mistanke, skulle du ta mye tid og hardt arbeid hvis du tar feil.

Kanskje du tar med deg gammel bagasje i ditt nåværende forhold, eller dere to har ikke en klar forståelse av hva som er en avtalsbryter og hva som ikke er.

Noen ganger antyder Eight of Wands-tarotkortet at du sitter fast i tenke- eller atferdsmønstre som holder deg tilbake.

Hvis det samme problemet fortsetter å dukke opp i livet ditt, selv om du er i et annet forhold, i en annen jobb eller i en annen del av landet, er det bare du som er konstant. Den gode nyheten er at du er den best kvalifiserte personen til å gjøre de nødvendige endringene.

I en tarotlesning som fokuserer på åndelige forhold, minner Åtte av tryllesteder deg om å tålmodige med de som ikke har din erfaring og forståelse.

Husk at din visdom må skinne gjennom i det du sier og gjør.

La alt du sier komme fra et sted med kjærlighet.

The Otte of Wands Tarot Card Metafysiske korrespondanser:

Element : Brann
Stjernetegn : Væren , Leo & Skytten
Healing Crystals : Carnelian

The Eight of Wands Card & Tarot Numerology

Kabbalistisk er åttere assosiert med Merkurius hurtighet. I tradisjonell Numerologi, 8 tilsvarer Saturn, skaperen / ødeleggeren. I Dress of Wands , kombineres disse energiene for å vise at kraftige hendelser utspiller seg raskt.

Lær mer om den hellige spådomskunsten til Numerologi . Bruk vår Numerologikalkulator for å finne hva din Livssti , Sjel , Personlighet , Kompatibilitet og Karriere tall er og hvordan de kan bidra til å forbedre alle områder av livet ditt!