Finn Ut Antall Engel

De åtte sverdene tarotkortbetydninger

De åtte av sverd tarot Innholdsfortegnelse

De åtte sverdene tarotkortbetydninger

I tarotkortet Åtte av sverd ser det ut til at for mange ukjente hindrer deg i å forfølge dine drømmer og mål.Men det virkelige problemet er at du ikke er villig til å åpne øynene og gå ut av (dis) komfortsonen din.

Andre menneskers meninger om hva som er mulig og hva som ikke har definert hva du gjør - og til og med hva du synes.

Det er så lang tid siden du har forlatt den høye, grå slott på kulde, grå fjell i de åtte sverdene hvor så mange 'etset i stein' sannheter ble boret inn i hodet ditt. Det var der følelsen av virkeligheten ble vridd så dårlig at selv himmelen, din åndelige bevissthet, har snudd grå .

Det er veldig mye grå i de åtte sverdene, ikke sant?

Bind for øynene holder deg fra å se at stien før deg er vidåpen. Du kan kjenne vinden i håret og det våte gjørmen under føttene.

Ta ett skritt, så blir du fri.

Men du beveger deg ikke i det hele tatt!

Tankene dine, de sverdene i bakken, bygger deg allerede et nytt fengsel. I de åtte sverdene symboliserer de tre sverdene til venstre vondt i fortiden din. De fem sverdene til høyre er forbi skuffelser.

De Nett kappe av kvinnen i de åtte sverdene viser at du ikke er fornøyd med denne situasjonen. Du vil dra steder, gjøre ting - og gjørmen under deg gjenspeiler følelsen av ydmykelse.

Kabbalister kaller tarotkortet Åtte av sverd for Lord of Shortened Force . Her kan ikke Jupiter utfolde potensialet sitt som Tvillingene spiller ulykkelige 'hva om' -spill.

I en tilstand av konstant tvil har du trukket deg tilbake til skjebnen din, uansett hvor elendig det gjør deg.

Hendene dine er bundet, bokstavelig talt. Likevel henger de ganske løst. Så hvorfor rister du dem ikke av?

Åh, fordi de er grå.

Den gode nyheten er at båndene og bind for øynene er så løse at de til slutt faller av alene.

Og så er det: Se ut verden, her kommer du!

Oppreist åtte sverd tarotkortbetydninger

Når tarotkortet Eight of Swords presenterer seg oppreist i en tarotavlesning, er det på tide å være ærlig mot deg selv og møte de 'harde tingene'.

Hvis du forteller deg selv at du ikke kan forlate en undertrykkende situasjon fordi det er for mange ukjente, er du ikke helt ærlig mot deg selv.

Den virkelige grunnen er at du er redd, og frykt har ingenting å gjøre med det ukjente. Seriøst, hvor mange barn er redde for julegaver?

Frykt er din følelse av avmakt når du blir konfrontert med noe større enn deg. Og fortiden din gjør vondt og skuffelser har gjort at du føler deg ganske liten.

For eksempel kan folk ha fortalt deg at alt er din skyld så mange ganger, du har faktisk begynt å tro at tull - og det er tull.

Men siden sverd aldri kan forbli stille lenge, vil den slags stinkende tenkning synke ned i gjørma til slutt.

I en diskusjon eller konkurransesituasjon - for eksempel når du intervjuer for en jobb i en gruppe - kan andre prøve å stenge deg ned med skarp kritikk. Ikke la dem skremme deg til å være stille. Sjansen er stor for at det ikke er noe galt med ideene dine.

Konkurrentene dine prøver bare å mobbe deg ut av løpet. Samle motet ditt og gi dem hva til!

Noen ganger påpeker tarotkortet åtte av sverd at du må vurdere å gjøre sunne endringer i livsstilen din. Hvis du har følt deg dårlig den siste tiden, kan det være en god ide å besøke en lisensiert helsepersonell.

I din åndelige utvikling har Åtte sverd en annen betydning.

Her advarer Tarot-sverdet deg mot å stole for mye på ditt intellekt.

Dette har ingenting å gjøre med å slå av BS-detektoren! Hold bryteren i PÅ-posisjon. Det er en stor forskjell mellom åndelighet og overtro.

Ditt intellekt bygger det generelle rammeverket for din åndelige bevissthet, men det kan bare ta så langt. Som Shakespeare skrev: 'Det er flere ting i himmelen og på jorden, Horatio, enn det du drømmer om i din filosofi.'

Du våkner til erkjennelsen av at det kan være noe sannhet i det.

Disse bind for øynene og båndene begynner å gli av, og tankene dine åpner seg for andre måter å oppfatte og forstå verden på. Det er en slags innvielse, men det er ikke nødvendigvis en faktisk seremoni.

Det er mange veier til innvielse.

Åtte sverd omvendte tarotkortbetydninger

Du kan tvinge deg selv til å stå stille bare så lenge.

Når du snur, viser åtte sverd at du blir urolig.

Det er den slags rastløshet du føler når du sitter fast i motorveitrafikk på en svimlende augustdag. Bilen din har ikke beveget seg en tomme i det som virker som timer. Kanskje du kan komme deg til neste bensinstasjon når ting begynner å bevege seg igjen.

Men kanskje det er bedre å rulle ned vinduet, slå av tenningen og gå ut av bilen for å strekke bena.

Den slags rastløshet.

Ting har ikke gått hvor som helst så lenge at du bare må ta en beslutning. Frykten og hangups har holdt deg tilbake. Trangen til å riste av deg båndene og fjerne bind for øynene har blitt nesten uimotståelig.

Din frigjøring begynner i det øyeblikket at bind for øynene er borte. Du er ikke lenger fanget av det andre sier at du kan eller ikke kan gjøre. Du kan se på situasjonen din med åpne øyne og plutselig innse at disse sverdene aldri sperret for deg til å begynne med.

Gratulerer!

Tarotkortet Eight of Swords antyder at du har overvunnet en vanskelig utfordring som har hindret deg i å fortsette med livet ditt.

Plutselig er det en mulighet for opplæringen som er nødvendig for å komme deg ut av den uendelige jobben som bare har holdt deg i gjeld. Eller du har funnet mot til å forlate et voldelig forhold.

Det betyr ikke at ting alltid vil være enklere fra nå av. Når det gjelder å forstå kraften og verdien din, har du fortsatt mye å ta igjen. Din tidligere situasjon kan ha vært undertrykkende, men den ga deg også en følelse av stabilitet.

Derfor bodde du i det så lenge.

Men hvis du har hatt krefter til å forlate det, er du absolutt sterk nok til å håndtere din nyvunne frihet.

De åtte av sverd tarotkort metafysiske korrespondanser:

Element : Luft
Stjernetegn : Tvillingene
Healing Crystals : Klar kvarts

The Eight of Swords Card & Tarot Numerology

Kabbalistisk er åtte assosiert med kvikksølv og intellektets kraft. Det er åtte punkter på en kube, som representerer summen av menneskelig forståelse og erfaring.

I tradisjonell Numerologi, 8 tilsvarer Saturn, her i rollen som Great Initiator, som har kommet for å fortelle deg at du ikke har sett noe ennå!

Lær mer om den hellige spådomskunsten Numerologi . Bruk vår Numerology Calculator for å finne hva din Livssti , Sjel , Personlighet , Kompatibilitet og Karriere tall er og hvordan de kan bidra til å forbedre alle områder av livet ditt!