Finn Ut Antall Engel

De ti av femtakkets tarotkortbetydninger

Ten of Pentacles Tarot Innholdsfortegnelse

De ti av femtakkets tarotkortbetydninger

Tarot-kortet Ten of Pentacles er mer enn bare et betalingskort. Omtrent hvert kort i Pentacles-drakten lover små og store penger. Men Pentaklets ti er også et kort for forståelse og oppfyllelse.Det er lett å bli blendet av alle myntene og den lykkelige innenlandske scenen her: Det er familien i det store herskapshuset med to hunder i hagen og bestefar som kommer på besøk. Det er sant at tarotkortet Ten of Pentacles lover materiell lykke.

Men det lover så mye mer.

Symbolikken i Ten of Pentacles-kortet er veldig intrikat. De pentakler er ordnet i et mønster som kalles Livets tre , som representerer universet på alle nivåer av bevissthet: fysisk, underbevisst / emosjonell, intellektuell og åndelig.

Rikdommen i Tarot-kortet Ten of Pentacles er ikke bare dollar og øre. Det berører alle aspekter av din eksistens, og dette inkluderer å føle og tenke rik.

De steinbue er en inngangsport mellom den åndelige og fysiske verdenen. Den er skåret med scener og symboler på naturlig og moralsk lov. Leksjonen i Ten of Pentacles er at et godt liv blir belønnet med materiell og åndelig rikdom.

De rike Herregård på den andre siden av buen viser materialbelønningene, og gammel mann i de fargerike kappene symboliserer de åndelige.

Menneskeskikkelsene i tarotkortet Ten of Pentacles representerer sirkel av liv - barndom, voksen alder og alderdom. Mannen og kvinnen inne i buen fokuserer på sine prestasjoner og hverandre. Men det nysgjerrige barnet leker med en av hundene i Ten of Pentacles, hvis oppmerksomhet er rettet mot gammel mann .

Hunder er en bro mellom din åndelige og dyre natur, og noen ganger kan de føre deg til uventet innsikt. Hvis du har telt to hunder i tarotkortet Ten of Pentacles, tell igjen. Ja, det er to hvit de, som symboliserer uskyld og åndelighet. Men det er en tredje hund. Pelsen samsvarer med den gamle manns kappe så perfekt at det er lett å overse ham først.

De kryptiske symbolene på kappen og hunden peker på en høyere skjebne.

Opright Ten of Pentacles Tarot Card Betydninger

Rikdom er mye mer enn penger. Og hvis tarotkortet Ten of Pentacles står loddrett i tarotavlesningen din, er alt på vei!

På dette punktet har du blitt klok nok til å vite at det å være velstående ikke bare handler om å ha penger, men å vite hvordan du får det og beholde den. Det du gjør med det er like viktig som hvor mye du har. Som en virkelig velstående person er du fylt med en følelse av oppfyllelse, oppnåelse og skjebne. Du vet at alt er i orden mellom deg og universet. Denne følelsen av stabilitet lar deg være en del av et samfunn som holdes sammen av kjærlighet og vennskap - som en familie - der du mottar og gir glede.

Ten of Pentacles-tarotkortet staver gode nyheter i alle pengerelaterte spørsmål. Enda bedre, ti pentakler antyder varig rikdom, fordi du har fått det gjennom nøye planlegging og å se på det store bildet.

Nå lønner din visdom seg i stor grad.

Et viktig prosjekt er å panorere ut akkurat som planlagt. Foruten å være ganske lønnsomt, er det også å etablere deg som en ekspert på ditt felt, noe som fører til andre muligheter. Dette er en god tid å tenke på måter å utvide virksomheten på eller gjøre langsiktige investeringer.

Enda viktigere, din økonomiske sikkerhet lar deg fokusere på din rolle i samfunnet eller tilbringe mer tid med kjære. Hvis du har tenkt på å stifte familie, er dette den perfekte tiden.

Nå har du også blitt veldig klar over at sterke åndelige krefter har ledet fremgangen din. De ringer til deg nå som du har fullført en hel syklus. I tarotkortet Ten of Pentacles antyder symbolene på den gamle manns kappe en åndelig reise som ligger foran oss. Som Gandalf i Ringenes Herre , han er i ferd med å banke på døren din for å fortelle deg at universet er så mye større enn ditt komfortable Hobbit-hull - uansett hvor storslått det kan virke for deg.

Ti av femtakkes omvendte tarotkortbetydninger

Når omvendt er Ten of Pentacles en streng advarsel om at du har mistet det store bildet av syne. En tidligere krise kan ha kastet deg ut av balanse. Eller du har bestemt at du kan kjøre livet ditt på autopilot. Det er viktig at du får kontroll over situasjonen din igjen. Du overlater for mange ting til tilfeldighetene.

Som det ser ut, ser livet ut til å være en rekke tilfeldige hendelser - noen gode, men de fleste dårlige - som skjer uten rim eller grunn. Du ser på livet når det gjelder hvor heldig eller uheldig du er. Men du ser ikke hvordan du bidrar til din egen skjebne.

Hvis kollegene dine spør deg hvordan du klarte å få den prestasjonsbonusen, forteller du dem at du ikke aner. Hvis en attraktiv noen andre ber deg om en date, forteller du vennene dine at du ikke har peiling på hva vedkommende ser i deg.

Problemet er at du er helt ærlig. Du virkelig ikke gjør det vet. Etter ditt syn ble du bare heldig.

Men hvis du ikke vet hva du gjør riktig, vil du ikke vite hva du gjør galt når ting blir verre.

Den omvendte Ten of Pentacles advarer mot økonomiske og personlige tap. De virker ofte uventede, og noen ganger er de ødeleggende. Imidlertid kan alle forhindres eller minimeres. Bare tenk på hvor mange liv som reddes hvert år ved å fungere røykvarslere og brannslukkere.

Undersøk styrkene, talentene, svakhetene og alternativene dine. Kjenn forskjellen mellom hva du kan og ikke kan kontrollere. Du kan til og med trenge å se nærmere på definisjonen din av tro. Sann tro er ikke blind. Det fritar deg ikke ansvaret for å ta dine egne valg.

The Ten of Pentacles Tarot Card Metaphysical Correspondences:

Element : Jord
Stjernetegn : Jomfruen
Healing Crystals : Ametyst , Bloodstone

The Ten of Pentacles Card & Tarot Numerology

I Mindre Arcana, tiere viser at en grunnleggende kraft har gått sin fulle kurs. En syklus er fullført, og en annen er i ferd med å begynne.

Her er energiene knyttet til Jord har kommet til full blomst. Alle materielle behov blir ivaretatt, og en høyere skjebne kaller deg nå.

Lær mer om den hellige spådomskunsten til Numerologi . Bruk vår Numerologikalkulator for å finne hva din Livssti , Sjel , Personlighet , Kompatibilitet og Karriere tall er og hvordan de kan bidra til å forbedre alle områder av livet ditt!