Finn Ut Antall Engel

Definisjon av aura: Hva er en aura

En av de beste Aura-definisjonene vi har sett kommer fra den berømte metafysikeren og forfatteren, Robert Bruce:

'Den menneskelige auraen er både et energifelt og en refleksjon av de subtile livsenergiene i kroppen. Disse energiene gjør oss til det vi er og blir i sin tur påvirket av omgivelsene og livsstilen vår. Auraen gjenspeiler vår helse, karakter, mental aktivitet og følelsesmessige tilstand. Det viser også sykdom - ofte lenge før symptomene begynte. '

Som studenter av åndsvitenskap og metafysikk, tror vi at en av de enkleste måtene å tenke på en aura er som en energisk atmosfære som ligger rundt alle levende ting inkludert mennesker.

Noen adepter føler at de er et ytre lag - energisk og følelsesmessig drevet i stedet for fysisk. Det er også noen bevis som antyder at Auras eksisterer på en annen dimensjon med Devas og andre ånder.

Lysarbeidere forteller oss at glorien sett i religiøs kunst kan ha vært det kunstneren så - det vi i dag kaller Auras.

I hinduistiske tradisjoner knytter Auras til både chakraer og kundalini. Kabbala knytter auraen til vår astrale tilstedeværelse (den som vi kan se / oppleve under astrale reiser).

Bibelsk er Auras kjent som den lette kroppen. Sjamaner, eldste og helbredere av mange stier stoler på signalene de mottar fra auraen for å skjelne problemer.

Alle disse ideologiene har tydelige sammenhenger med Auras farger og hva det betyr (inkludert teosofi).

Auric-feltet og dets 7 nivåer

Selv om hver eneste ting (levende og livløs) har en 'Aura', består den menneskelige Aura av forskjellige plan eller nivåer.

Begynner på det laveste Auric-nivået og beveger oss oppover:

  • Fysisk fly - Aura nærmest kroppen og gjenspeiler fysiske forhold.
  • Eterisk eller emosjonelt fly - Aura som indikerer hvor godt en person godtar seg selv (og selvtillit).
  • Mental eller vital plan - Aura til det rasjonelle, logiske selvet
  • Astral Plane - Aura som indikerer hvor godt personen forholder seg til venner, familie og sosiale situasjoner
  • Nedre mentalplan - Aurisk kropp som samhandler med guddommelig veiledning og vilje. Det gjenspeiler også personlig flid og ærlighet.
  • Mondadic eller Higher Mental Plane - Aura av åndelige saker, spesielt aksept av selvguddom og guddommelig kjærlighet.
  • Guddommelig eller åndelig plan - Aura som kobler seg til Higher Mind, Angels og de større mysteriene.

Les alt om Auras ...

Aura farger, betydninger og rensing

Søker du metafysisk visdom om Aura-farger? Vil du vite de hellige betydningene og symbolikken til Aura-farger? Klikk for å lære om det utsøkte Aura farger som kokos den fysiske kroppen til alle levende ting.

Hvordan se Auras

Er du en energihealer, lysarbeider, psykisk eller medium og vil lære å se Auras? Er du en empat og utforsker hvorfor du 'ser' farger rundt mennesker, andre dyr og til og med planter? Få grundig informasjon om hvordan se Auras - de guddommelige fargene som lyser og kommer fra alle levende tinges auriske energifelt.

Er Auras ekte

Fra tiden mennesket tegnet på hulevegger, gjennom middelalderen, til nå når holistisk og alternativ medisin bevises av vitenskapen, har mennesker sett de nydelige fargene i aurafeltet. Likevel er det mange som spør: 'Er Auras ekte?' Hvis du aldri har sett fargene rundt en person, et annet dyr eller en plante, kan det være vanskelig å tro på Auras. Men klikk og bestem selv Auras er ekte .