Finn Ut Antall Engel

Dogwood Tree Meaning & Symbolism

Blomstene på kornvedtreet danner et perfekt kors, og det ble derfor forbundet med påske som et fornyelsestre og begynnelse. Dette like store korset representerer også de fire hjørnene i skapelsen, de fire vindene; fire hellige byer og de 4 hellige fjellene i indianertradisjon.

Dogwood har en levetid på ca 20 år i løpet av hvilken tid den vokser til ca 30 meter høy. Det produserer bær og blomster, men disse delene av treet er faktisk en illusjon. Bær er faktisk dropper (i likhet med kirsebær), og blomster er virkelig blader! Med dette i tankene kan kornved lett representere kimermagi.I naturen er kornved hardt og slitesterkt og motstår skraper lett. Denne robuste naturen gir Dogwood Spirit flere symbolske verdier, inkludert styrke, beskyttelse og en fast vilje.

Dogwood Tree Symbolsk Betydning:
Hengivenhet; Sikkerhet; Fertilitet; Lojalitet; Lidenskap; Ønske; Besluttsomhet; Illusjon

Krystallforbindelser for kornved:
Chiastolit; Staurolit; Turmalin; Fantomkvarts

Dogwood Tree Betydning Innholdsfortegnelse

Dogwood Tree Color Betydninger

Den dominerende fargen på Dogwood er hvit, en fargetone som snakker om begynnelse, renhet og åndelig perfeksjon. Dogwood Spirit er enkel og søt, og prøver ofte å være så nøytral som fargen hvit. Det er interessant å merke seg at ordet hvit kommer fra et slavisk ord som bokstavelig talt betyr LYS, og sanskritordet betyr 'lyst'. I denne forstand den
kornved knytter seg til lysets Devic-riker og kan være en utmerket ressurs når du arbeider med Fey.

Dogwood Tree Dreams

Å drømme om et dogwood-tre kan signalisere en tid med å jobbe med Kristusbevissthet. Alternativt kan det representere en tid med å oppleve elementære energier (jord, luft, ild, vann) annerledes. Hvis du vil lære mer om tresymbolikk i ditt drømmelandskap, kan du gå gjennom Dream Dictionary.

Dogwood Tree In The Victorian Language of Flowers

Aromaterapi og alternativ medisin

Aromaterapi bruker kornved for å forbedre den generelle tilstanden til den lette kroppen, spesielt for mennesker som har opplevd traumer som dveler i auraen. Generelt vibrerer kornel med helbredende energi.

Indianere brukte også deler av kornved for sykdom i det fysiske planet. De laget en tinktur av blomster, frukt og bark for feber, hodepine, tretthet, fordøyelsesproblemer og forkjølelse.

Dogwood Tree spirituelle betydninger og metafysiske korrespondanser

Det er ikke skrevet mye om bruken av kornved til magi. En gren ville lage en utmerket luftstav, og små trebiter kunne males og legges til luftorienterte røkelsesblandinger. I denne formen, brenn kornved og hviske dine ønsker til vindene etter ditt hjertes ønske. Biter av denne treånden er også egnet til magi og ritualer for beskyttelse, beskytte hemmeligheter, enkle gleder og fremme lojalitet.

Planetherskeren for Dogwood er solen. Som en varsel om varmt vær, samarbeid med Dogwood Spirit ved middagstid når solskiven gir enda mer energi til arbeidet ditt.

Men de søteste tingene i livet er alltid gratis
Som sangene fuglene ville synge
Og det søte nye gresset på våren
Og de hellige blomstene på kornvedtreet

- Hjertesang: Dolly Parton

Datoene 21. - 30. oktober tilhører Dogwood blant Celtic Tree Signs. Mennesker født med Dogwood Spirit i livet tar denne inkarnasjonen på alvor. De er ansvarlige, pliktoppfyllende og raske. Slike individes hengivenhet til hjemmet og alle prosjekter de gjennomfører er formidabel. Akkurat som treet, tar det mye å undergrave denne personens styrker og etiske følelser.

Dogwood Tree Superstitions:

  • Det regnes som uflaks å brenne kornved innendørs på ildstedet, eller å bringe kornvedblomster inn i hjemmet.
  • Legg kornvedsaft på et tøystykke på midtsommernatten og gi et ønske. Bær kluten med deg til ønsket manifesterer deg, og før den tilbake til jorden.
  • Å bære kornved fungerer som en beskyttende amulett (blader, bark eller blomster)
  • Det er på tide å plante maisen når dogwoodtreet begynner å blomstre.

Dogwood Tree Numerology

Dogwood har to tall. Selve navnet resonerer med masternummer 11, men vi kan ikke unnslippe tallet 4 i dets vibrasjonsfrekvenser på grunn av de firetappede kronbladene som kroner treet i herlighet. Nummer 11 støtter konseptet om at Dogwood fungerer som en bro mellom verdenene. I tillegg vil kornel være et godt valg for en amulett designet for forbedret intuisjon, objektivitet eller bare resultater.

Fire fungerer som en stabiliserende kraft. Bær pressede, konserverte blomster for jording, som en sjarmerende sjarm, eller for når du trenger å tiltrekke deg energi fra organisasjonen til auraen din.

Dogwood Tree History

Dogwood dukker opp i mange deler av verden, men hadde sannsynligvis sine røtter i Europa. Det er noe uenighet om hvor ordet Dogwood kommer fra. Noen føler at den har utviklet seg fra dagor dagga, hvorav den andre henviser til et utrolig nyttig keltisk rengjøringsverktøy laget av kornved. Cornus det botaniske navnet betyr 'horn' som igjen representerer den iboende styrken og holdbarheten til dette treet.

Interessant fakta: Tidlige folkemedisiner følte at navnet 'kornved' betydde at dette treet kunne brukes medisinsk til hunder. Som et resultat kokte folk barken og brukte den til å vaske hunder med skabb.

Den mest siterte myten om dogwood kommer fra kristen tradisjon. Det står at korset som Jesus hang på var laget av Dogwood. Treet kjente på smertene, så Jesus befalte at Dogwood aldri ville vokse seg så stor at den ble brukt til et kors, og det er derfor den forblir blant de mindre trærne. I tillegg vokser blomstene i form av et kors med røde flekker og et senter som ligner en tornekrone. Denne historien gjør kornved til en treånd som er nyttig for de som søker Kristusbevissthet.

Blant Cherokee sier en legende at det er et løp med lite å være som bor i skogen og beskytter stammen. De er Dogwood People. Disse vesener lærer om harmoni med jorden. De beskyttet også barn og eldre. Ingen av disse gode gjerningene ble vedtatt for Dogwood People's gevinst, men fordi velvilje er dens egen slags magi. Søk Dogwood Spirit når du vil oppdage flere muligheter for 'tilfeldige godhetshandlinger'.

En annen indianerfortelling sier at en Cherokee-prinsesse døde i hendene på en sjalu kriger hvis fremskritt hun nektet. Da hun blødde, strakte hun seg mot en kornvedblomst i håp om å stoppe strømmen. Nå hedrer skogvedene som blomstrer med røde tips hennes liv og tapperhet.