Finn Ut Antall Engel

Donald Trump horoskop

  Donald Trump horoskop Donald Trump ble født i New York 14. juni 1946 . Klokken 10:54 for Donald Trump-horoskopet er vurdert til AA ettersom det kommer fra fødselsattesten hans. [1]

Mars konjunkt Ascendant representerer det fysiske uttrykket for Donald Trumps sjel. Det gjør ham veldig sterk, modig og uavhengig, og han føler at han trenger å vise frem denne styrken. Egoet hans kan lett bli rufsete, noe som fører til argumenter og fiendtlighet. Andre kan reagere aggressivt på denne fiendtligheten, noe som ofte resulterer i sterke fiender.

Folk vet alltid hvor Donald står. Personlig integritet og ære er hans sterke sider og vinner ham støtte. Han har en sterk sexlyst og kan ose av seksuell magnetisme på en rå, militant måte. Konkurransedyktige karrierer som big business og politikk er utmerkede utløp for hans selvsikker energi.

Donald har en enormt sterk arbeidsmoral og et sterkt ønske om å lykkes. Imidlertid må han utvikle større forståelse og respekt for de som ikke er sterke som ham selv. Hans personlige forhold ville ha mer harmoni hvis han viste mer sympati og ømhet overfor svakere individer.

Fast stjerne Regulus på 29 ♌ 04 er konjunkt hans Mars og Ascendant. The Heart of the Lion, symbolsk den knusende foten, er en stjerne av typen Mars-Jupiter som forsterker Donald Trumps selvsikker og aggressive natur. Det gjør ham sjenerøs, ambisiøs, glad i makt, lysten på kommando, høymodig og uavhengig. Regulus er Stor og mektig konge , som gir kongelige eiendommer, et edelt sinn, åpenhet og mot.

Ascendant konjunkt Regulus gir stor ære og rikdom, fordel for de store og seier over fiender. Men det kan også føre til skandale, vold og problemer, med fordeler som sjelden varer.

Mars-konjunkt Regulus bringer ære, berømmelse, en sterk karakter, offentlig fremtredende plass og høy militær kommando. Han tar kommandoen og gir ordre.

Solsekstil Mars gir et lekent og ungdommelig utseende. Det øker styrken og konkurranseevnen til Mars og Regulus stiger. Det er grunnen til at han er veldig direkte i sitt selvuttrykk. En kampånd kan gjøre ham provoserende, og dette aspektet støtter det forretningsmessige, militære og politiske potensialet som Mars og Regulus viser seg.

Mangel på pretensjon og vilje til å stå opp for rettferdige saker vinner Donald respekt og støtte. Solsekstilen Mars antyder harmoniske forhold på grunn av sin oppriktighet, varme og sjarmerende personlighet. Selvfølgelig vil Mars stigende aggresjon hemme dette til tider.

Donald Trumps sol på 22 ♊ 55 ligger blant fem fiksstjerner i stjernebildene Taurus og Orion, som sammen skaper en stridbar natur med tungen. Den sterkeste av disse er:

Fast stjerne Alnilam på 22 ♊ 42 er den midterste stjernen i Orions belte. Generelt gir det offentlig ære. Gode ​​aspekter (sekstil Mars-Ascendant) indikerer å kunne gjøre virkelig store ting og bli godt belønnet som et resultat. Utfordrende aspekter (motsatt Moon) gir en tendens til ubrukelig bravader. Solkonjunkt Alnilam forsterker hans utslett, egenrådige og dårlig humør.

  Donald Trump horoskop

Donald Trump horoskop

Solen overfor månen uttrykker all uroen og kaoset fra da Theia kolliderte med jorden for å skape månen. Dette er den desidert sterkeste egenskapen i diagrammet hans, og som alt vi allerede har sett, skaper det en veldig konkurransedyktig og konfronterende natur.

Han forsoner seg med polaritetene og ytterlighetene i livet sitt ved å tappert hodestups i kamp mot sine motstandere. På denne måten får han større forståelse for sitt indre og den ytre verden. Denne noen ganger blinkende naturen fremkaller sterke reaksjoner, som med tiden hjelper ham til å bli en mester i kompromisser og forhandlinger.

Solen konjunkt Uranus forverrer Donalds evne til å sjokkere med sin konfronterende oppførsel. Imidlertid gjør det ham også veldig selvbevisst om denne naturen og hvordan andre mennesker ser ham. Hans progressive behov for å endre systemet blir ofte sett på som ungdomsopprør, men hans høyere bevissthet og visjon kan bringe nye måter å gjøre ting på som til slutt blir akseptable, og har store fordeler for menneskeheten.

Jupiter trigon Uranus gir en grunnleggende motvilje mot tradisjon og en genial, progressiv ånd. Han mener alle fortjener sjansen til å lykkes uten bånd fra regler og forskrifter. Han ville se på en stor regjering som hemmer en persons frihet til å vokse og lykkes i livet. Sammen med Sun-Uranus-konjunksjonen gjør dette aspektet Donald uhemmet og fri til å dele sine verdier, uten tanke på samfunnsmessige eller politiske standarder.

Bak sterkmannsbildet er det faktisk velmente liberale, tolerante og progressive oppfatninger og verdier. Han har et optimistisk syn på fremtiden og vil forkaste enhver tro eller system som ikke lenger fungerer. Han er komfortabel med å være eksentrisk og misforstått. Disse aspektene gir også en fordomsfri tilnærming til religion.

Venus konjunkt Saturn gjør det vanskelig å vise kjærlighet og hengivenhet, men det signaliserer en omsorgsfull og lojal person. Samlivsbrudd og skilsmisse er vanlig, og dette aspektet er kjent for å bringe tristhet, skuffelse i kjærlighet og til og med fattigdom. Tålmodighet og mange leksjoner kan føre til kjærlige forhold og økonomisk trygghet.

Fast stjerne Procyon ved 25 ♋ 02 er en veldig heldig innflytelse på Venus-Saturn-konjunksjonen. Ved å være assosiert med rikdom og berømmelse har det definitivt forbedret Donalds økonomiske stilling. Men, som så mye i diagrammet hans, gjør det folk forhastede, sjalu og grisete.

Venus konjunkt Procyon bringer mange fordeler fra innflytelsesrike venner, tilknytning til kirken, og er gunstig for vinning.

Saturn konjunkt Procyon gir ham god dømmekraft og en høy tillitsverv ofte i forbindelse med land.

Venus-Saturn sekstil Midheaven er en annen grunn til at det dårlige ryktet til Venus konjunkt Saturn har blitt opphevet. Venus-innflytelsen gir en kjærlighet til karriere og talent i mote- eller skjønnhetsindustrien. Dette er en god indikator på rikdom og myker opp hans aggressive natur. Saturns innflytelse antyder en posisjon av autoritet, respekt og ære. Dette er ideelt for en karriere innen eiendom eller myndighetene.

Fast stjerne Algol på 25 ♉ 24 konjunkt Midheaven virket som et forferdelig varsel for karrieren hans. Medusas hode er assosiert med ekstrem ulykke og vold. Med Midheaven spesielt kan det indikere drap, en plutselig død og halshugging. Donald Trump står i fare for å bli myrdet av et skudd i hodet eller nakken.

Den uheldige Venus-Saturn-konjunksjonen har blitt bra gjennom den positive fiksstjernen og trigonen til Midheaven. Det ser også ut til at uheldige Algol har kommet godt gjennom trigonen til Venus-Saturn. I tillegg har Algol en veldig positiv side. Medusas stygge hode ble fjernet av sverdet og deretter brukt for godt. Å se forbi det stygge avslører skjult skjønnhet. Det ser ut til at Donald Trump gjennom sin karriere, eller kall, kan låse opp skjønnheten og rikdommene til Venus som var bundet av Saturn.

Hvordan Algol betyr på horoskoper avhenger helt av hvordan personen det gjelder lever eller ikke lever livet med en ærlig følelse av hensikt med det, et ønske i det minste om å prøve å leve opp til en slags filosofi, religion eller ideal. [2]

Referanser

  1. Eksklusivt for Newsmax: Trumps Hospital Birth Docs .
  2. The Living Stars, Dr. Eric Morse, 1988, s.130.