Dragon's Year: Chinese Zodiac Dragon Traits, Personality & Characteristics

Den kinesiske Dragon-personligheten utstråler majestet og adel uansett bakgrunn.

Et av de mest arketypiske kinesiske symbolene, Drager er voktere av rikdom og makt det er grunnen til at keiseren av Kina bruker dragen som et symbol på sin keiserlige makt. Kinesisk dragesymbolikk forteller om dragenes kontroll over alt vann (flom, orkaner, regn osv.).Større enn livet, den Chinese Zodiac Dragon har de mot , selvtillit og kapasitet til å oppnå legendariske suksesser. Det kinesiske horoskopdiagrammet for dette stjernetegnet lover vanligvis et rikt og fullt liv fylt med mange et eventyr!

Chinese Zodiac Dragon Innholdsfortegnelse

Egenskaper, personlighet og egenskaper

Av alle de kinesiske dyresymbolene er det Kinesisk drage (og kinesisk slange) hvis eksistens er full av de eldste mysteriene. Ifølge kinesisk astrologi deres hele grunnen til å bli født er rent karmisk . De har hver ankommet i sine respektive år (året for dragen og slangens år) for uttrykkelige formål å betale opp gjeld (enten de skylder eller er skyldte). I dette kan de betraktes som eldste sjeler i den kinesiske dyrekretsen .

De Chinese Zodiac Dragon har en ufattelig tilførsel av energi . De er mest inspirert av sine egne fantastiske drømmer og ambisjoner. Selv om dette kinesiske stjernetegnet urokkelig ærlig og rettferdig vil stoppe for ingenting (ikke engang dødsløftet) for å utføre det oppdraget de tror de har i livet.

Det er ingen skjult agenda med den kinesiske dragen. De har ikke kapasitet til svik og kan leses som en åpen bok.

Den kinesiske nyttårsdraken er sin egen verste fiende. Fordi de ikke tror seg å være bare dødelige, tror de også at de ikke trenger å bekymre seg for lovene som er gitt av de dårlige menneskene. I dette kan fiasko av noe slag være episk - virkelig episk.

Når sint , den Kinesisk dyrekretsdrage er virkelig i stand til å legge svidd jord men blir ikke sint lenge og vil sannsynligvis pleie det sårede hjertet ditt sekunder etter at du har regnet ild rundt.

Dette kinesiske stjernetegnet er sjelden diplomatisk og kan virke brutalt. På grunn av Dragonens rene styrke og vilje blir andre ofte skremt, men det skyldes sjelden en bevisst handling fra Dragon's.

Chinese Zodiac Dragon & The Five Elements

Akkurat som i vestlig astrologi, er ingen mennesker definert utelukkende av deres primære dyrekrets eller solskilt. I Kinesisk astrologi , hvert av nyttårsdyrenes personlighetstrekk og egenskaper er farget av 2 av de 5 elementene .

Hver av 12 kinesiske dyrekretsdyr har et tilskrevet fast element som påvirker deres grunnleggende personlighet. I tillegg, elementet som hører til ens fødselsår er en sekundær innflytelse på hvem de er, kan og vil være, livets formål, karrierevei osv.

Rull ned for å finne fødselsåret ditt. Dette vil fortelle deg hvilken 'type' kinesisk drage du er, og hjelpe deg med å lære mer om hvordan de kombinerte energiene til det faste og sekundære elementet påvirker livet ditt.

Vanndrage

  • 27. januar 1952 - 13. februar 1953
  • 23. januar 2012 - 9. februar 2013

Sann til symbolikken til deres element, de som er født i Vanndrakens år er mer 'Følg strømmen' slags personlighet. Selv om det fremdeles er en kraft å regne med, men dette kinesiske dyrekretsdyret konsentrerer seg innad, bekymrer de seg om sine egne saker og tror virkelig på en 'live and let live' verden.

Vann som element gjør disse Chinese Dragons mener ingenting er umulig og de vil ta store risikoer for å prøve å oppnå hver drøm samtidig.

Lær alt om symbolikk og betydning av vannelementet .

Ild Drage

  • 3. februar 1916 - 22. januar 1917
  • 31. januar 1976 - 17. februar 1977

Legge til element av ild til allerede svært brennbar kinesisk drage personlighet er som å slippe en bombe på en skogbrann og deretter slippe tonnevis av bensin på den bare for godt mål.

Drivkraften for å vinne og være leder er så akutt i den kinesiske branndraken, de kan lett bukke under for å utvikle det beryktede ‘God Complex’.

Men baksiden av dette er at de som ble født i The Year of the Fire Dragon er de viktigste humanitærene . De vil og tror at alle er i stand til store prestasjoner. Videre vil de gjøre alt i deres makt for å hjelpe dem med å gjøre drømmene deres oppfylt.

Lær alt om symbolikk og betydning av brannelementet .

Earth Dragon

  • 23. januar 1928 - 9. februar 1929
  • 17. februar 1988 - 5. februar 1989

Earth Dragon er den mer realistiske av de kinesiske dragene. Mindre sannsynlig å antennes med et øyeblikk, de er mer nivåhode og liker faktisk å høre andres meninger og idealer.

Dette kinesiske dyrekretsen er den sterke, stille typen, men likevel utadvendt og morsom når de velger. De som er født i Årets drageår er flotte arrangører som elsker å være leder men vil være rimelig hvis de ikke er det.

I konstant forfølgelse av det høyeste nivået av selvutvikling og menneskelig ytelse, vil Earth Dragon slite uendelig for å oppnå selvrealisering.

Lær alt om symbolikk og betydning av jordelementet .

Metal Dragon

  • 8. februar 1940 - 26. januar 1941
  • 5. februar 2000 - 21. januar 2001

Hvis du vil ha noe gjort, få de født i The Metal of the Dragon å gjøre det for deg.

Tenk deg om den kinesiske Dragonens skalaer og sjel var laget av det mest ugjennomtrengelige metallet, og du kan få en følelse av hvordan utholdende (fanatisk til og med) de kan være når de vil ha noe eller noen.

De som har ryggraden til å utfordre Metal Dragon (eller en hvilken som helst Dragon for den saks skyld) blir gitt den største respekten (men bør fortsatt være forberedt på en voldsom kamp ).

Wood Dragon

  • 16. februar 1904 - 3. februar 1905
  • 13. februar 1964 - 1. februar 1965

Solid og stødig, den Wood Dragon er en tenker som tar seg tid til å utforske alle vinkler av det som er gjenstand for og styres av logiske tankeprosesser. Ikke like stormende de andre kinesiske dragene, de fungerer godt sammen med andre, selv når noen andre leder gruppen.

De som er født i The Year of the Wood Dragon er mest utdypende . Når de er imot, vil de debattere / argumentere ‘til døden’.

Kinesisk Zodiac Dragon-kompatibilitet

Når Chinese Zodiac Dragon sier 'Jeg elsker deg' , hva de egentlig mener er, ‘du er min valgte gjennom all tid og rom’. Disse ordene er en hellig løfte om å ære, støtte og verne om deres elskede i all evighet, og man kan stole på dem helhjertet.

Så lenge kompisen til dette kinesiske dyrekretsen husker å stå litt tilbake og alltid la dragen si sitt (uansett hvor lang tid det tar for dem å få alt ut), bør det være liten konflikt. Men hvis den kinesiske dragen skulle blåse , and og løp for dekning. De eksplosjonen vil være brutal men du kan stole på at det vil være raskt over, da de aldri blir sint veldig lenge.

Den kinesiske dragen er mest kompatibel med kinesisk ape, kinesisk rotte

Chinese Zodiac for Kids: The Dragon Child

De Kinesisk drage barn er en naturkraft . Livlige, modige (blottet for frykt, virkelig) og intense, disse små er en sann glede å vite. Ved å danne sin høye moral og rektor tidlig, kan Dragon-babyen, i stedet for å bruke bleier, like godt bare bli utstyrt for en rustning og forberede seg på livet av tapperhet og episke oppdrag.

De Kinesisk drage barn kan være en Knight of the Round Table på utsiden ( selv om det er en jente ) men på innsiden kan de være totale marshmallows. Deres stolthet er en prekær ting, og de er deres egen verste fiende. De vil være vanskeligere for seg selv enn noen andre noen gang kunne være. Når de blir såret, kan disse barna få følelsesmessige arr som kan vare livet ut, og etterlate betydelig arrdannelse, så vær årvåken over den lille helten din.

Fakta om kinesiske drager og metafysiske foreninger

Fast element: Tre

Retning: Øst

Farge: Gull

Blomst: Rose

Tre: Sequoia

Nummer: Numerologi: 2

Fødselsstein: Rubin

Western Zodiac Twin: Væren

Beste kjærlighetskompatibilitet: Kinesisk ape , Kinesisk rotte

Kjendisdrager: Michael Douglas, Kirk Douglas, John Lennon, Shirley Temple Black, Frank Sinatra, Ringo Starr, Joan Crawford, Jackie Gleason, Che Guevara, Mark Hamill, Joan of Arc, Eartha Kitt, Roger Moore, Gregory Peck, Al Pacino