Finn Ut Antall Engel

DRØMMEORDBOK Frø - Snødrømmesymboler og -betydninger

DRØMMER: TIL B C D ER F G H Jeg J TIL L M N ELLER P Spørsmål R S T U V I X Y MED

SIDE 1
S - Forførelse
Side 2
Frø - Snø
Side 3
Brus - Stål
Side 4
Stick - Sylph

Seeds Dreams

( se blomster, hage, grønnsaker )

Les alt om Hellig symbolikk og betydning av blomster ...Frø representerer uutnyttet potensial, som sæd som gjødsles i jordens livmor. Hver type frø har et vell av løfter, hvis de blir sådd, vannet og tatt vare på riktig. Hvilke egenskaper prøver du å utvikle, og hvor samvittighetsfullt pleier du disse frøene?

Separasjonsdrømmer

( se skilsmisse )

En alternativ type desertørdrøm.

Å se noe som er helt dele inn i to deler tilsvarer enten en situasjonsseparasjon (for eksempel i relasjoner), eller å skille bevisst selv fra en del av underbevissthetens bevissthet / følelser.

Separasjon i flere seksjoner kan avsløre din egen mangesidige natur og deler av deg selv som du ikke er villig til eller ikke er i stand til å gjenkjenne bevisst. Dette kan også være en indikator på multippel personlighetsforstyrrelse; Imidlertid bør en slik alvorlig sykdom være profesjonelt bestemt, ikke antatt eller antatt.

Å skille deg fra en person eller situasjon i en drøm er ofte et signal fra underbevisstheten om at du faktisk er klar til å bryte disse båndene og dra ut alene.

Servant - Servitude Dreams

( se jobber, yrker, arbeidere )

Å gi av deg selv fritt, men kanskje i overkant.

Å være i en situasjon eller et forhold der en person domineres av andres regler, ideer, forventninger og / eller krav.

Oppdage at de rundt deg utnytter din godhjertede natur ved å vente på dem hånd og fot. Husk å si nei nei innimellom!

Seven Dreams

( se Tall )

Utfoldelsen av mystiske forhold og forståelsen av universelle sannheter. Alternativt et fornyet fokus på åndelige forhold når det gjelder deg personlig.

Underverk. Det er syv underverk i verden, syv farger i regnbuen osv.

Oppfinnsom energi som blir oppfylt. Bibelsk skapelse tok syv dager, inkludert Guds hviledag.

Å drømme om tall kan være et tegn ditt høyere selv ber deg om å lære om Numerologi og den hellige betydningen av Numbers .

Sørg også for å bruke vår Numerology Calculator og oppdag din livssti, skjebne, personlighet, sjel og karriere tall!

Lær alt om åndelig numerologi betydning av det hellige nummer syv .

Sy drømmer

( se stoff, nål )

Behovet for å reparere et forhold, et trossystem eller en hvilken som helst annen situasjon som på en eller annen måte har fått lov til å gå i oppløsning, eller revet opp av negativitet.

Symaskiner representerer å ha alle verktøyene du trenger for å fikse en situasjon. Ikke vær redd for å stole på visdom, talent og innsikt.

Tråden symboliserer skjebnelinjene og skjebnen som vi alle jobber innenfor og vever. Å bryte en tråd er et negativt varsel om ulykke eller uhell i horisonten.

Seksuelle møter drømmer

Aspekter av fysiske forhold som du kanskje ikke er villig til å kjenne igjen, eller de som du føler deg redd for. For eksempel er det noen som er ukomfortable med å snakke om hva som virkelig får dem til å føle seg bra, eller om hvilke typer ting de fantaserer.

Frykt og usikkerhet om din fysiske ytelse i sengen.

Uuttrykte ønsker mot bestemte individer. Noen ganger er disse menneskene uoppnåelige og uinteresserte. I dette tilfellet lar drømmen deg leve ut fantasien på en sosialt akseptabel måte.

Shadow Dreams

( se svart, mørke )

Mørke krefter som truer med å undergrave din åndelige søken. Merk at disse kreftene også kan komme innenfra.

Din egen skygge eller alternative persona. For at godheten skal bety noe som kan kvantifiseres, må vi alle overvinne denne mørkere siden av sjelen.

Skyggeboksing representerer et internt argument du har med din følelse av moral.

Å ikke ha en skygge tilsvarer noen med en sjeleløs karakter, uten dybde eller lidenskap. I tidligere tider ble alle som ikke bar skygge ansett som forbannede, som vampyrer.

Sauedrømmer

( se Dyr, Ull )

Lær alt omSpirit, Totem & Power Animals!

En symbolsk fremstilling for en passiv, sjenert eller føyelig person.

Et tegn på at du, eller noen du kjenner, for lett blir villet av sterke eller karismatiske mennesker.

Svarte sauer representerer skyggen, eller følelsen av isolasjon og avvisning. Alternativt kan dette avsløre at du ikke er redd for å følge din egen vei, til tross for andres meninger.

Blant de kristne, et emblem for dem som er frelst av nåde.

Hebraisk: Rikdom, renhet og uskyld. Dette var den eneste skapningen som var akseptabel for overholdelsen av påsken.

Drømmer om sau kan være symbolsk for The Fårets år i Kinesisk dyrekrets .

Shepherd Dreams

Å kunne veilede og kontrollere deg selv eller andre. Hvis hyrden blir sett med en flokk, representerer flokken de menneskene du veileder, eller egenskapene i deg selv som du utøver ledelse over.

Mild kjærlighet og bekymring som alltid holder en respektfull avstand.

Ship Dreams

( se båt, vann )

Vann er symbolsk for underbevisstheten. Lær om Element av vann slik at du bedre kan forstå hva drømmen din prøver å fortelle deg.

Sko Drømmer

( se Barfot, Klær, Fot )

Drømmer om sko kan ha følgende symbolikk i livet ditt:

Gamle, revne sko symboliserer snarer langs stien, eller lange, harde veier reiste for å oppnå hjertets ønske. Disse kan også avsløre en tendens til alltid å falle tilbake på det som er behagelig og kjent for deg, i stedet for å ta risiko.

Støvler er beskyttende, så denne drømmen kan være et tøft underlag som du bør forberede deg på.

Bruk av uvanlige sko i en drøm kan indikere et behov for å se ting annerledes. Prøv å se på denne situasjonen fra et annet perspektiv (for eksempel å 'gå en mil i andres sko').

Den slags sko du ser i drømmen kan avsløre hvordan du går gjennom livet. Å se babysko betyr for eksempel at du er veldig usikker på ting, og kompenserer ved å bevege deg sakte. Ballettsko kan avsløre en person som enten tupper tær gjennom vanskelige situasjoner, eller noen som har unik nåde og mobilitet.

Å prøve sko representerer å teste forskjellige alternativer til du finner den perfekte (f.eks. 'Hvis skoen passer, bruk den').

Bruk av nye sko symboliserer endring og overganger som du kanskje ikke er helt komfortabel med ennå.

I Egypt og Hellas var sko en del av fruktbarhetsrettighetene, og det ble slik de ble en del av ekteskapsritualer i dag. Så, å kaste en sko eller se mange sko som følger etter deg i en drøm representerer produktivitet eller overflod.

Små sko symboliserer jomfrudom, eller å være naiv om verdslige saker, som i historien om Askepott.

Shopping Dreams

( se etter vare, Penger, priser )

Signage Dreams

Drømmer om tegn kan ha en rekke symbolske betydninger:

Les et skilt som dukker opp i drømmen din, det være seg en motorveimarkør, et gateskilt, en annonse eller hva som helst. Meldingene derom vil ofte gi ledetråder til den dypere betydningen av drømmen din, hvis ikke låse opp dens betydning for deg helt.

Trafikkskilt: På drømmeplanet har hvert trafikkskilt en eller annen synonymt betydning med hva det betyr for bilføreren. For eksempel betyr stoppskilt akkurat det - stopp hva du gjør og se deg rundt etter tegn på fare eller problemer. Et avkastningstegn indikerer at du sannsynligvis er for stiv og trenger å lære verdien av fleksibilitet. Skilt for veiarbeid avslører vanligvis at stien fremover kan være litt humpete eller tregere enn du kanskje vil, så forbered deg på å være tålmodig. En som leser 'ingen skulder' viser at du overeksponerer deg selv i en situasjon, og trenger å trekke deg litt for ditt eget beste.

Utgangsskilt: Vi ser etter utganger når vi vil finne veien ut av en bygning. Fra hva eller hvem prøver du å trekke deg?

Gateskilt: Hvis disse skiltene er de som du passerer regelmessig på dine reiser, bør du betrakte dette som en omstendelig drøm som ikke trenger ytterligere forklaring. På den annen side kan gatenavn ha veldig symbolske betydninger. For eksempel kan en som kalles 'Normal Avenue', avsløre tanker om din egen følelse av normalitet, og hvordan du passer inn i jevnaldrende gruppen.

Skriftlige annonser kan dukke opp mange steder i drømmen din, fra å være en del av en avis til å vises på et supermarked. Betydningen for hver tolkes på samme måte som gateskilt, ved å bruke produktnavnet eller bruke det som nøkkel. For eksempel kan en vitaminannonse konstrueres som en formaning for å ta bedre vare på helsen din, mens en annonse for en cruise-chip kan avsløre et personlig ønske om å ta en ferie, eller bli mer i tråd med vannelementet.

Silver Dreams

( se Farger, Metaller, Måne )

Avhengig av hva som blir sett på som sølv, kan dette være en alternativ type mynt- eller pengedrøm.

Et emblem av den feminine, månens, intuitive naturen.

Noe i deg selv som du verdsetter. Se hvilken form sølv tar for mer tolkningsverdi. Å se et sølvhjerte kan for eksempel avsløre at du anser en kjærlig natur som veldig verdifull, og en viktig del av ditt vesen.

Pyntet sølv viser bruk eller dårlig vedlikehold. Hva er det som blir neglisjert?

Sinking Dreams

( se Veibeskrivelse )

Ikke klar over at du trekker deg tilbake fra den virkelige verden, eller en situasjon, bare for å være i verre problemer.

I kvikksand: Mister identiteten din til en gruppe, et selskap eller et sett med omstendigheter. Alternativt å ha din mobilitet eller normale fluktmekanisme hindret av en person eller situasjon.

Føler meg håpløst svelget av problemer, følelser eller et forhold.

Hvis dette ikke er en skremmende eller ubehagelig følelse, kan det være at du reiser inn i din egen underbevissthet, dyrenaturen eller Super Ego og integrerer innholdet.

Hvis en båt synker, kan dette symbolisere slutten på et forhold, partnerskap eller annen felles innsats, spesielt lønnsomme.

Seks drømmer

( se Tall )

I vanlige religioner er seks ofte assosiert med ondskap, for eksempel antallet av Dyret (666) i Åpenbaringen.

Beskyttelse. Den sekspekte Davidsstjernen, jødedomens emblem, ble ofte brukt som en beskyttende talisman, som hadde spesifikk styrke mot ondskap.

En alternativ type krystallsymbol, da mange naturlige krystaller har en sekskantet form.

Kan også betraktes som en rekke fullstendighet, da skapelsen tok seks dager, med Gud som hvilte på den syvende ( se syv ).

Blant noenIndianerstammer, er dette antallet mentale eller følelsesmessige krefter.

Å drømme om tall kan være et tegn ditt høyere selv ber deg om å lære om Numerologi og den hellige betydningen av Numbers .

Sørg også for å bruke vår Numerology Calculator og oppdag din livssti, skjebne, personlighet, sjel og karriere tall!

Lær mer om Numerologi betydning og symbolikk av nummer 6 .

Størrelsesdrømmer

( se Forstørrelse )

Hvor stor eller hvor små ting ser ut i en drøm er en veldig avslørende faktor. Hvis du for eksempel ser på deg selv som liten, kan det tyde på at selvtilliten din trenger arbeid. Omvendt, å se noen i gigantisk form avslører avgudsdyrkelse, noen ganger til et farlig punkt som en person umulig kan leve opp til i virkeligheten. Over- eller understreket gjenstander kan tolkes på samme måte, som et stort hjerte som tilsvarer en enorm evne til å gi og motta kjærlighet, eller en liten vegg som indikerer noe du ser som bare en veldig liten hindring for dine mål.

Smal eller vid: Smal kan avsløre trangsynthet, mens vidvinkler viser mer åpenhet og mottakelighet.

Skunk Dreams

( se dyr, lukter )

Lær alt omSpirit, Totem & Power Animals!

Selvhevdelse og selvtillit. Skunkens duft er en beskyttende lukt, men den er unik sin egen.

Å få respekten man er skyldig. Stinkdyr liker ikke konfrontasjon, og holder vanligvis sprayen til det ikke er noe annet alternativ. Har du holdt tilbake på et område der anerkjennelse av dine evner er lenge på tide?

Irriterer mennesker eller situasjoner. Å bli sprayet av en skunk forårsaker all slags nød, hvorav de fleste stammer fra frustrasjon over å være på feil sted til feil tid!

Sky Dreams

( se Blå, Skyer, Rom )

Ofte et maskulin symbol. Både hinduer og indianere snakker om 'farhimmel' ( se Menn ).

Et alternativ, høyere bevissthetsnivå. Muligens en type fly- eller oppstigningsdrøm.

Det transcendente, ubegrensede selvet. Et bilde som kobler drømmeren til sin arv som et universelt vesen ( se Star ).

Slum Dreams

( se Søppel, Fattigdom )

Uordnede, kaotiske eller korrupte tanker.

Økonomiske eller personlige vanskeligheter som skaper fattige opplevelser, eller lavere selvtillit.

En underbevisst lederartikkel om urbane forhold. Hvordan ser du dette området? Forbedrer det seg eller blir verre, og hvilken rolle spiller du for å gjøre ting annerledes?

En indikator på personlig helse. Hvis bygningene er dårlig ødelagte, og søppel ligger overalt, spiser du sannsynligvis ikke riktig eller får nok hvile.

Smells Dreams

( se Røkelse, Parfyme )

På drømmeplanet skaper lukt ofte minner fra tidligere erfaringer og våre reaksjoner på disse opplevelsene. I likhet med andre sanser er måten vi føler på hver aroma veldig personlig, og bør tolkes deretter.

Smoke Dreams

( se Brann, Tåke, Røkelse )

Drømmer om røyk inkluderer vanligvis ild. Lær alt om Element of Fire slik at du kan fordype deg dypere i betydningen av drømmene dine!

Ikke å være helt sannferdig med deg selv eller andre (for eksempel 'å sette opp en røykskjerm') for å unngå et problem.

Hvis du ser deg selv eller noen andre røyke en sigarett, kan dette være en muntlig fiksering, eller en symbolsk erstatning for andre ønsker.

Hvilke følelser lar du fester inni? Der det er røyk, er det ild, og noe brenner definitivt!

En type melding eller orakel. Indianerne sendte røyksignaler for å kommunisere med hverandre, og mange eldgamle sivilisasjoner brukte røyken fra offerbranner til spådom. I dette tilfellet, se om bilder dukker opp i røyken, og se dens bevegelsesretning for mer fortolkende materiale.

Å røyke et rør er et tegn på fred, og forseglingen av et bånd, spesielt hvis røret blir tilbudt til noen andre, eller delt rundt en gruppe.

Snake Dreams

( se Dyr, Dragon, Lizard )

Lær alt omSpirit, Totem & Power Animals!

Drømmer om slanger er utrolig psykiske drømmer og veldig kraftige varsler.

I Det gamle testamentet var slangene emblemet for fristelse og ondskap.

Gresk-romersk: Et symbol på fornyet helse og velvære. Legg merke til at caduceus, et symbol på leger, fremstår som to slanger flettet inn i en stab.

Transformasjon og utvikling. Slangen kaster sin gamle hud for å gi plass til å vokse.

Å bli bitt av en slange er ikke et dårlig varsel, slik det kan se ut til å begynne med. I stedet, på grunn av slangens regenerative kraft, representerer den en ny bevissthet som utvikler seg innenfor.

Et fallisk symbol som noen ganger kommer til kvinner ved unnfangelsen, eller når drømmeren er figurativt gravid med kreative ideer og psykiske inntrykk.

Drømmer om slanger kan symbolisere The Slangens år i The Kinesisk dyrekrets .

Snapdragon Dreams

I blomstersymbolikk betyr en snapdragon barmhjertighet og medfølelse. Drømmer om snapdragons kan være et tegn på at du er i en situasjon der det er behov for snillere handlinger enten mot deg eller fra deg.

Å drømme om snapdragons kan være naturens humoristiske måte å fortelle deg at du har vært litt for ”snappy” i det siste.

Psykiske og profetiske drømmer: Snapdragons kan forutsi å være gift med noen som er sosialt elsket og elsket av mange, så vel som økonomisk trygge.

IIndianerkulturslanger regnes som veldig kraftige medisiner, og deres energi blir ofte påkalt av stammens medisinmenn og sjamaner på grunn av deres urvisdom og transformative / regenerative evner.

Snødrømmer

( se skyer, is, regn, sol, vann )

Kalde eller fjerne holdninger som dekker over ens sanne følelser.

Føler seg midlertidig stoppet, frossen eller lammet av eksterne krefter som til slutt vil vike.

En midlertidig ufruktbarhet eller hviletid som fører til personlig vekst og forfriskning.

Individualitet, og å hevde den følelsen av selv uten anger eller usikkerhet. Merk at ingen snøfnugg er like.

Snowperson: Likegyldighet eller frigiditet overfor menn eller kvinner, avhengig av kjønn angitt i skulpturen. Alternativt kan du prøve å forme andre til et bilde som du synes er behagelig, men som de kanskje ikke er komfortable med.

En snøstorm representerer forvirring eller manglende evne til å se ting tydelig på grunn av eksterne hindringer.

Vann er symbolsk for underbevisstheten. Lær om Element av vann slik at du bedre kan forstå hva drømmen din prøver å fortelle deg.