Finn Ut Antall Engel

Element av luftsymbolikk og mening

'Vi puster alle sammen den samme luften.' ~ John F. Kennedy

Element of Air Innholdsfortegnelse

Air Element Symbolism & Meaning

Element of Air er et kraftig lærer- og spådomsverktøy.

I vestlige esoteriske og new age-tradisjoner har hele verdens energi fem tilknyttede elementer, nemlig Jord , Luft, Brann , Vann og Spirit (aka Aether eller Ether) .

Hvert av disse elementene har spesifikke vibrasjoner og egenskaper som du kan bruke i magi, meditasjon og Feng Shui (bare for å nevne noen få).

De viktigste er å forstå hvert element mer intimt, slik at du kan bruke dem med størst mulig effektivitet.

Luftelementet tilsvarer den østlige delen av skapelsen. Det symboliserer et stort nettverk av vital pust, fra vindene som førte universet til det første skriket til en nyfødt baby eller første pust av livet (Om). Hvor jorden er 'fast' er luft absolutt en motor. Det er også knyttet til sinnet, visdom, ånder og sjelen.

Ser litt dypere ut

Klassisk gresk filosofi skilte luftelementet inn i atmosfæren der vi bor og et høyere område over skyene. Da de skrev om Aer, var det den lavere formen vs. Aether - noe fylt med lysenergi. Aristoteles gikk så langt som å vurdere Aether noe som skapte himmelske kuler.

I Hellig geometri symbolet for luft er oktaeder, som sementerer luftelementet mellom ild og vann alkymisk. Nå før det høres overveldende ut, husk at grekerne elsket å virke høyt. På et mye enklere nivå betyr dette at luftenergi kan fungere med ild eller vann, og det kan også bli et mellomledd eller bro mellom de to.

I hindu skriver ordet for Wind er Vata, som betyr å blåse. Det er også et andre ord, Prana, som symboliserer livspusten. Prana er en fargud, og pusten hans er et av de fem hellige elementene i denne religiøse tradisjonen.

Til sammenligning vises ikke Air i kinesiske systemer. Det vi leser om er Qi, som er en vital kraft eller åndelig flyt og pust. Som i den vestlige verden er denne kraften overalt og en del av alt, men den kan ikke sees. Vi opplever Qi som vi opplever vind som en manifestasjon av luftelementet - med forskjellige sanser og ved å observere hvordan det påvirker andre ting.

Element of Air er en utmerket representasjon av åndelig tro. Luft minner oss om at det er mye mer i denne verden enn det vi kan se, og lærer også at vi må vokse og forandre oss slik verden gjør det samme:

Pessimisten klager på vinden;
Optimisten forventer at det vil endre seg;
Realisten justerer seilene
~ William Arthur Ward

Vi kan ikke fange eller temme luften, men vi vet absolutt at den er med oss. Det kan være stormende eller stille, eller så skånsomt som et pust på et bursdagslys.

Fargekorrespondanser for luft

Mens nesten blek Farge kan representere luftelementet de vanligste to er gule og hvite.

De Farge gul symboliserer vårsesongen, som også samsvarer med luftelementet. Gule bånd ble en måte å vise støtte til soldater eller minnes deres tjeneste. For lette healere gir gult fred i det auriske feltet. Andre assosiasjoner for gult som overføres til Air Element inkluderer kreativitet, intellekt, lykke, klarhet og oppfatning.

De Farge Hvit har lignende betydninger psykologisk og metafysisk med det ekstra laget av renhet, guddommelig utstråling, samsvar og ærlighet. Vinden vil ikke lyve for deg hvis du lytter nøye. Det kan også hjelpe deg med å flytte ting som blokkerer veien din og gi deg en sjanse for nye begynnelser.

Metafysiske applikasjoner for Element of Air

Lette arbeidere klassifiserer vanligvis Air som maskulin mot den veldig feminine naturen til Jordelement . I Wicca bruker folk ofte en tryllestav for å representere luften og tenke på den mye som den bevegelige grenen den kom fra, berørt av vindene. Andre tradisjoner korrelerer luft med sverdet fordi bevegelsen til et sverd lar oss høre det vi ikke kan se.

Uansett hvor du reiser, er det imidlertid sterke magiske assosiasjoner mellom Air and Elemental Beings eller Devas. Tenk på feene som flyr på vinden - skapninger av ren intuisjon som går dit luften hvisker. Air Element er den å jobbe med når man prøver å se eller kontakte slike skapninger. Det er også en god hjelpekamerat å kommunisere med spøkelser og bestemme tilstedeværelsen av ånder som kan lure i tidligere ukjente hjemsøkelser.

Så lenge det er pust og tanke, vil det være elementet i Air. Akkurat som vann trenger følelser og jorden trenger stabilitet - luft krever disse enkle, men kraftige tingene for å styrke enhver mystisk innsats.


Divination & the Element of Air

Luft, og mer spesifikt vinden, dukker opp i en rekke spådomssystemer. Fra å observere hvordan vindene beveger skyene eller trærne til å holde en håndfull skitt mot brisen og se hvilke mønstre den danner, bærer Air en melding. De Kinesere, grekere og romere lyttet alle til vinden og tok hensyn til hvilken retning det kommer.

Kanskje det er grunnen til at aforismen 'vindene har forandret seg' eksisterer.

Generelt tilsier vind som kommer fra sør og øst gode ting. Plutselig endring i vindretning forutsier også transformasjon eller endring, som ikke alt er bra. Vindens stemme betyr noe - er den mild eller sint?

De Aborigines brukte vindspådom som et middel til å motta meldinger fra det guddommelige. Indianere anser fortsatt vinden som gode hjelpekamerater og harbingere.

I spillet Mahjong tegner folk noen ganger fliser for å bestemme skjebnen. Det er fire vindfliser. Å få østavinden snakker om kraftige krefter, inkludert den eldgamle dragen og nye begynnelser sammenlignet med våren. Sørvinden er lykke til og potensialer. Vestvinden har å gjøre med nye begynnelser og forhold. Endelig snakker nordvinden om kamper og behovet for tålmodighet.

Tarot og luftelementet

I Tarot Wind Element er representert av Suordsuit . Som et mantra sier Sword's Suit 'del og organiser' eller 'guddommelig og inspirer'. Sverd som Air Element symboliserer ofte en epiphany (den ordspråklige AH ​​HA) av våre mentale prosesser. De Suordsuit handler om å rydde opp i rot, selv når en god vind blåser bort høstløv som lar stien være sikker. Sverdets råd er ganske enkelt at akkurat som våre meninger og tanker (spesielt når de manifesterer seg i ord eller handling) kan ha to kanter.

Bli grundigTarotkortbetydningerfor å styrke din evne til å lese Tarot!

Numerology & the Element of Air

Det er interessant at både jord og luft korrelerer med symbolikken og betydningen av Nummer 8 i numerologi . Når vi snakker om luftelementet, skaper vibrasjonen på 8 forandring, vanligvis innen økonomi, karriere eller personlig kraft. Det legger vekt på balanse i ulike områder av livet ditt og å lytte nøye til Åndens oppfordringer i livet ditt. Vind er ikke statisk; den bøyer seg og vever, og når du jobber med dette elementet eller finner det presentere seg selv i livet ditt, kan det hende at ditt behov for tilpasningsevne blir utfordret.

På et åndelig nivå, er Nummer 8 og Air kobler begge her og nå til mystiske riker. Det er mange dimensjoner. Det er på tide å se det du ikke har sett, eller kanskje det du ikke er villig til å kjenne igjen. Du trenger en merkelig kombinasjon av kontroll med innfall og spontanitet. Løp med vinden - se hvor den tar deg.

Forsterke spådomskunnskapene dine ved å lære om Numerologi ! Det er faktisk veldig enkelt å lære denne ferdigheten, og klienter ELSKER den når du legger dette til deres psykiske og / eller tarotavlesning!

Zodiac & Air Signs


Vekten , Vannmannen og Tvillingene er alle styrt av Air Element. Disse tre Western Zodiac Signs dele veldig sterk intellektuell dyktighet og intens nysgjerrighet, noe som ofte gjør dem til evige studenter i livets klasserom. Luftskilt kan være litt vanskelig å spikre ned, akkurat som vinden. Mennesker født under disse tegnene har sterke følelser og elsker å snakke eller fortelle historier.

Luftfart har fleksibilitetsgaven, og tilpasser seg lett nye trender. Folk stoler på dem for å ha gode ideer og interessante perspektiver. Svært sosiale skapninger, de bruker hver anledning som en måte å samle konsepter for behandling til neste bevisste fokus.

De som er født med luftelementet kan bli så eteriske at de bevisst kan bokstavelig talt 'flyte' bort. Betydning - de er ikke sentrert eller jordet i denne virkeligheten, og livet ser ut til å 'blåse' dem rundt i stedet for at de kontrollerer sin egen reise.

Dette er når praksis som meditasjon blir nyttig for større jording, som det er sammenkobling med en jord-sentrert person. I forhold er luft mennesker litt avsides, men de tar hensyn til alt og husker de viktige 'små tingene' som holder en partner interessert.

Luftorienterte krystaller, planter og dyr

Krystaller og steiner: For de som er født inn i Air Element kan det være veldig nyttig å omgi seg med Healing Crystals & Stones som støtter klarhet og klarhet, inkludert åndelige visjoner. De er også utmerkede valg for å forbedre din intuisjon, reisesikkerhet og styrke kommunikasjonsferdighetene dine. Forslag inkluderer Blue Aventurine, Citrine , Diamant, labradoritt, Moonstone , Topaz og Zircon.

Dyr: Som du kanskje forventer, kommer de fleste bevingede skapninger som flyr under Air Elements herredømme. Noen spesifikke skapninger som har sterke luftforeninger inkluderer flaggermus, sommerfugl, bi, ørn, hauk, kolibri og ugle.

Planter: Når du tenker på luftplanter, visualiser de som beveger seg forsiktig på vinden. Noen som tradisjonelt har blitt assosiert med Air Element inkluderer anis, bjørk, sedertre (på grunn av aromaen), sitrongress, stemorsblomst, primula og fiolett.

Drømmer om luft

Drømmer om vind eller luft representerer ofte vår livskraft og samlede energi. En ukesvind kan antyde en lignende helgestemning. En vind i ryggen i drømmen snakker om støtte og motivasjon - bevegelse fremover. Gailvind peker ut urolige farvann fremover. Du kan lære mer om vindsymbolikk og luftelementet i vår Drømmeordbok .

Luftgudheter

Gods and Goddesses of the Air inkluderer Aether, Anemi, Araidia, Arianhod, Boreas, Cardea, Enlil, Mercury, Steribog, Tane-rore, Thoth og Urania.

Overtro om luft

  • En vind som blåser fra sør på nyttår gir velstand.
  • Plystr aldri på et skip. Dette antas å plage luftåndene og bringe stormstyrkevind.
  • Sørlige vinder gir regn.
  • Vind som feier nedover skorsteinen spår kaldt vær fremover.