Finn Ut Antall Engel

Element of Earth Symbolism and Meaning

Element of Earth Innholdsfortegnelse

Earth Element Symbolism & Meaning

Aldri sier naturen en ting og visdom en annen. ~ Juvenal

Mens hvert element ofte bærer særegne konnotasjoner avhengig av kulturelle innstillinger, er det noen fellestrekk.

Jordens element ligger nord for tidens hjul og den hellige sirkelen. Men på grunn av årstider føler noen lette arbeidere at dette ikke kan være en 'fast' betegnelse.

For eksempel er det mer fornuftig om sommeren å tilpasse Jorden til det sørlige skapelsespunktet og brennende energier, eller knytte det til Vesten under vårregn.

Imidlertid, tradisjonelt denne Fem elementer representerer den ultimate feminine rektor i universet - Modergudinnen som alle kommer og kommer fra. Hun er fruktbar, nærende, forankret, sterk og endrer seg hele tiden som en måte å ære naturens endringer på.

Ser litt dypere ut

Mange historier om jordelementet inkluderer ånder som ligger i planter eller i et dimensjonalt rom like ved vårt eget. Disse vesenene bryr seg noen ganger for trærne og blomstene, noen lever under jorden og nyter jorden uten menneskelig innblanding, og noen velger å samhandle med vandrere - for velsignelse eller bane. Historier om alver skildrer dem for eksempel som magiske. Noen hjelper godhjertede folk, mens andre har en annen agenda helt. Så i din omgang med jordens ånder, vær oppmerksom på at de er lunefulle og ikke i nærheten av like pålitelige som Moder Jord.

Det er forskjellige aspekter ved Earth Element som er verdt å utforske åndelig. For eksempel er Ley-linjer - kraftlinjer - en del av den elementære vibrasjonen. De krysser jorden og hvor de blir med, ofte finner du et hellig rom som allerede står. Et godt eksempel er de stående steinene til Callanish i Skottland, hvor myter sier at en gammel drage bor og beskytter steinsirkler over hele verden.

Elementet på jorden er vesentlig i motsetning til det unnvikende luftelementet. Når vi tenker på jorden, kan vi meditere over den vakre og Healing Crystals & Stones jorden vi dyrker mat i, plantene og dyrene den opprettholder og til og med visualiserer den fra verdensrommet som en mild påminnelse om vår himmelske øy. Jordens energier letter alle slags manifestasjoner ved å legge fra seg sterke røtter som drømmene våre vokser ut fra.

Det er ikke å si at jordelementet ikke har annet enn positive egenskaper. Det kan være voldsomt. Bare se en vulkan bryte ut eller skaden fra et skjelv. Denne typen kraft er derfor det er så viktig å respektere moren vår (du kjenner det gamle ordtaket: det er ikke hyggelig å lure mor natur).

Fargekorrespondanser for jorden

Realistisk hva som helst Farge funnet i naturen kan representere jorden. Imidlertid er de vanligste fargene som brukes til å symbolisere jordens energier Brun, svart og grønn .

Sesongvariasjoner:

I esoteriske tradisjoner som Wicca kommer symbolet for Element of Earth noen ganger ut av naturens refleksjoner. Det oransje-gullet fra høsten eller den rene hvite vinteren når jorden hviler er to eksempler. Dette er rent et personlig valg. Lytt til landet og la det veilede deg.

Metafysiske applikasjoner for Jordens element

Jordens energi er utmerket for geomantiske og alkymiske bestrebelser. Du kan også påkalle jordens energier for jording, vekst, beskyttelse, tiltrekning, skjuling (Chimera magi), indre arbeid av sjelen / ånden, sykluser og overflod for bare å nevne noen. Nøkkelen er å velge de riktige komponentene og symboler for ditt ritual, magi eller formidling. Et eikenøtt er for eksempel en god måte å representere potensiale på. En skål med korn som tilbys til bakken med et ønske om forsyn er en annen illustrasjon.

For de som trekkes til druidisk praksis, er jorden en stor alliert og veiledning. Det gir deg en inngangsport til ånder fra dyr og planter, samtidig som det gir stabilitet til å holde en fot godt plantet på Terra Firma. Dette elementet passer også til magiske gartnere, krystallarbeidere og urtemedisiner.

Spådom og jordens element

Jorden gir det stabile miljøet som alt liv (som vi kjenner det) springer ut, lever og trives. Hun er vårt fundament for alle ting. Jorden (aka Mother Gaia eller Mother Earth) mottar 'frøene' til alle andre elementer og gir oss igjen overflod.

For enhver form for spådom gir Earth Element jording for både en klient og spådom eller leser. Å se noen form for jordelementet i en psykisk lesing kan bety at en klient er gravid eller snart er gravid. Å se en hage i en psykisk lesning kan indikere at klienten starter eller allerede har en virksomhet som vil være velstående.

Nedenfor er noen flere måter Earth Element dukker opp for å hjelpe oss med å spore fortid, nåtid og fremtid.

Tarot og jordelementet

De Tarot justerer Jordelementet med Suit of Coins or Pentacles . Denne Tarot-drakten symboliserer de tingene vi har - alt 'materielt'. Det handler virkelig om verden og alt en person kan oppnå, spesielt sikkerhet og velstand.


Når en person blir overemosjonell, kan pentakler vises i sin lesing som et råd om å bevege seg bort fra vann / følsomme energier og bli jordet igjen. Pentakler kommer også opp i avlesninger (vanligvis omvendt) når du misbruker gavene som naturen tilbyr fritt.

Bli grundig Tarotkortbetydninger for å styrke din evne til å lese Tarot!

Numerologi og jordens element

Vibrasjonsmessig er Jordens element på linje med Nummer åtte . Dette er et ideelt tall for at Jordelementet er en dobbel-fire, noe som gir balanse. I naturen, hva du så, høster du. Metafysisk som knytter seg til vår Karma. Jordens energier lar deg ikke gjemme seg for røttene dine, men de vil oppmuntre deg til å holde hagen i livet ditt fritt for ugress.

Hvor i Tarot fokusert hovedsakelig på de verdslige aspektene av jordelementet, ser numerologi på det åndelige - 'som ovenfor; så under 'aforisme. Naturen er ikke fylt med villskap - den anerkjenner ganske enkelt behov. Hva trenger du? Hva vil du? Dette er to veldig forskjellige spørsmål, og Jordens element bringer deg alltid tilbake til det viktigere spørsmålet om nødvendigheter.

Begge Nummer 8 og jorden er effektive, noe som er en del av det som skaper vellykkede vibrasjoner. Avfall ikke; ønsker ikke er definitivt en av Earth Elementets nøkkelfraser.

Forsterke spådomskunnskapene dine ved å lære om Numerologi ! Det er faktisk veldig enkelt å lære denne ferdigheten, og klienter ELSKER den når du legger dette til deres psykiske og / eller tarotavlesning!

Zodiac & Earth Signs

Astrologisk regjerer jordelementet Jomfruen , Tyren og Steinbukken .


Alle mennesker født under disse Western Zodiac Signs krever sterk sensuell innspill, slik at de kan oppleve alle deler av livet helt til det siste dukker opp.

Earth Element kommer inn i disse tre kartene med en følelse av virkelighet, produktivitet og kapasitet til å gjøre nesten alt de berører til noe håndgripelig.

Som du kanskje forventer, astrologisk, er jordens mennesker godt jordet. De ser det store bildet, men vet at du ikke får tilgang til det før alle de andre brikkene er satt på plass ordentlig. Den stasjonen vil imidlertid ikke hindre jordens person i å komme seg utendørs.

Å være i naturens ære er ikke bare viktig - det er en fullstendig åndelig opplevelse!

Jordorienterte krystaller, planter og dyr

Krystaller og steiner: Kull, Kobber, Smaragd , Halite, Hematite, Iron Ore, Picture Jasper, Jet, Peridot , Forstenet tre, Salt og grønn turmalin.

Dyr: Ulv, bjørn, Gopher, orm, hjort, bison, maur og alle dyr som graver seg under jorden

Planter: Hvete, bygg, salvie, mais, eføy, krusurt, eik, patchouli; Poteter; Mose; Bakken dekker

Drømmer om jorden

Når Jordens element dukker opp i en drøm, råder det vanligvis et behov for jording og perspektiv. Hvis du føler deg usikker, finn ut kilden og la jordelementet gjenopprette stabiliteten din. Å se jorden fra verdensrommet kan representere tenking globalt. For å lære mer om drømmesymboler, se vår Drømmeordbok .

Jordgudheter

Nesten alle kulturer man har påvist har minst en, om ikke flere, guddommer som styrer jorden og dens vibrerende natur. Noen lett gjenkjennelige inkluderer Adonis, Bona Dea, Cerunnos, Demeter, Gaea, Pan, Yoruba, Faunus, Artemis, Pachamama, & Ops.