Finn Ut Antall Engel

Element of Fire Symbolism and Meaning

'Tiden er brannen vi brenner i.' ~ Delmore Schwartz

Element of Fire Innhold

Fire Element Symbolism & Meaning

Det første mennesket som rådet noen til å ikke 'leke med ild', var sannsynligvis ikke en mor, men en sjaman som kjente godt til ildelementets skjønnhet og raseri. Fra et åndelig perspektiv representerer ild våre lidenskaper, tvang, iver, kreativitet og motivasjon (som i 'legg ild under det!').

Elementet av ild har stor kraft for å smi vilje og besluttsomhet. Det er vårt indre lys, så vel som et levende symbol på den guddommelige ilden som brenner i hver sjel. Som andre Elementals , dette betyr at Ild har en form i Jordplanet og i åndelige riker. Det er en energikilde som krever nøye moderering og kontroll, ellers blir du brent (eller alternativt 'utbrent').

Ildelementet krever grenser slik at du kan passe det og mate det når kullene begynner å bli svake. Det være seg ildstedet, som er hjertet i hjemmet, til en rituell ild der mennesker og Salamandere danser magi til væren, den iboende naturen til ild er brennende og uhemmet, spesielt når den er parret med Luftenergi . Av denne grunn, hvis du nettopp begynner å jobbe med Elementals, anbefales det sterkt at du begynner med Jorden som grunnstøtte og fortsetter til andre makter når du vokser.

Brann forbruker, men ikke uten å gi tilbake lys og varme. Den skinner uten anger og utløser mørket med all slags alkymiske omrøringer. Det synger: 'Kom dans med meg! Ta med trommelen! Hør hjerterytmen din; gi deg selv til transen. '

Ser litt dypere ut

Gresk filosofi klassifiserer Brann som et av de fire grunnleggende elementene knyttet til lidenskap og kraft. Så viktig var ild at det tok en helt, Prometheus, å stål fra solen slik at menneskeheten kunne overleve (en bragd som Guds straffet ham for!).

Heraclitus, en filosof fra Hellas, tilbød en veldig interessant titt på Fire-elementet og dets forbindelse med vår sjel. Han følte at sjelen besto av både vann og ild. Den evige sjels søken er etter hvert å bli ren ild, som vi kan betrakte som 'opplysning' etter moderne standard.

Det var ikke den eneste observasjonen han gjorde i forkant av sin tid, inkludert ideen om at universet stadig forandrer seg og en teori kalt enhet av motsetninger som koker ned til Wiccan aforisme 'Som ovenfor, så nedenfor.'

Vi kan kreditere Platon for å gi Ild den hellige geometriske formen av tetraederet. Platon forklarte dette ved å si at ild ikke trenger et stort antall sider for å manifestere sin skarpe innvirkning. Tenk på intensiteten til en liten gruppe hvite glødende kull som et eksempel.

Fjernøsten-filosofier ser på ild som kraftig og primær. Den fysiske manifestasjonen er stoffskiftet vårt. Mentalt oversettes det til personlig drivkraft, intensjon og lyst.

Hindu / vedisk tradisjon har en guddom kalt Agni som ikke bare er solen, men ild og lyn. Agni aksepterer ofre, fungerer som sendebud mellom himmel og jord, og forblir ung for alltid takket være den daglige opptenningen av ilden. I denne biten av mytologi finner vi Brannelementet som et symbol på kommunikasjon og udødelighet.

Man kan ikke unngå å tenke på tidlige mennesker som vinker en ild i luften for å sende signaler frem og tilbake. Når det gjelder udødelighet - vår ånd er som et fingeravtrykk: vi er av stjernene og solene. Vi er av ilden.

'Akkurat som et lys ikke kan brenne uten ild, kan ikke mennesker leve uten et åndelig liv.' ~ Buddha

Fargekorrespondanser for brann

Hvis du ser en brann brenne, vil du merke at det er mange Farger avhengig av varmenivået. Rød, oransje og gul er vanligvis på toppen av brannen der Air Element mater dem. Blå og hvite glødende kull er i bunnen av brannen.

Alle disse Farger påvirke personligheten til Brannelementet. Brannens energi, spenning og overstrømmelse kommer ut på toppen, men uten renheten av de blåhvite glødene nedenfor kunne de øvre flammene ikke nå sin herlighet. Dette er en del av grunnen til at ild er et komplekst element å forstå. Det kan brenne av glede eller sinne, det kan gi livgivende lys og varme eller ødeleggelse.

En overveiende gul ild har sterke soltone og knytter seg til åndenes lys. En oransje brann er litt mer aktiv og fylt med insentiv. Når vi går inn i Reds, finner vi mot og potensielt aggressivitet. Mørkere røde samsvarer med våre ønsker og blå-hvitt er det universelle lyset - initiasjonskraften

Metafysiske applikasjoner for Element of Fire

Magisk sett kommer Brann under regjeringen til Venus - lidenskapens planet. I ritualer og trylleformuleringer gjelder ildenergier på alt som er knyttet til din personlige kraft, oppfinnsomhet og manifestasjonsvilje. Det kan også representere tapperhet, begynnelse og drivkraft. Brann er aktiv energi. Det huser vesener kalt Salamanders som danser inne av glede til kilden ikke brenner mer.

I Feng Shui legemliggjør Element of Fire vår entusiasme, varme følelser, bevegelse og åndelig utstråling. Ilden lever og føder nytt liv og nye ideer. I hjemmet kan røde gjenstander representere brannenergi, vanligvis plassert i den sørlige delen av hjemmet.

I tillegg eller alternativt kan du plassere brannemblemer i nærheten av peisen eller kjøkkenet. Kombiner dette med trepynt, en måte å gi ilden mat. Hvis du føler at det er for mye brann i hjemmet ditt (for eksempel pågående sammenstøt), temperer ildsymbolene med metall.

Divination & the Element of Fire

Divination by Fire, også kjent som Pyromancy, er en eldgammel kunst som historikere mener var en av de første formene for prognostisering. Det er kjent at jomfruer ved Athena-tempelet praktiserte denne kunsten så vel som tilhengerne av Hefaistos.

Så hvordan fungerte det?

Vanligvis vil skiljevaren bygge en hellig ild og deretter observere flammer og / eller røyk som oppstår naturlig fra brannen eller andre komponenter. Ulike tilsetningsstoffer til ilden inkluderte salt, plantedeler (inkludert laurbærblad), skilpaddeskall og halm. Når en gjenstand ble kastet på flammen med et spørsmål, representerte et raskt dødsfall aksept med det guddommelige og et godt varsel.

Tvert imot forutsa en flamme som døde plutselig alvorlige konsekvenser. På dette grunnleggende grunnlaget kan andre eksterne enheter gjelde, slik som brannens knitring, en brann uten røyk eller antall flammer som toppet seg i brannen.

Tarot & the Fire Element

I Tarot , tilsvarer brannelementet Dress of Wands or Rods .

Når Element of Fire vises i Tarot det representerer vanligvis alkymisk transformasjon eller lidenskaper, som begge kan ta en situasjon og gjøre den helt ukjennelig etter endring.

Noen kraftige Høy eller Major Arcana kort som Devil Tarot Card og Tower Tarot-kort begge har ild som et visuelt emblem.


De Dress of Wands knyt til den magiske eller seremonielle tryllestaven eller personalet som leder stor kraft og bærer stort ansvar.

Hele drakten fokuserer på vår åndelige natur, styrke, innsikt, ambisjon og vekst. En tryllestav kan peke utover eller innover - skinne Fire’s lys på vår egen sanne natur, samt hvordan det påvirker verden rundt oss. Eller Rod blir en lærerstokk, og retter oppmerksomheten mot uferdige oppgaver. I dette tilfellet må vi temperere branner slik at alt får tilstrekkelig energi til å lykkes før de indre reservene dine tappes ut.

Bli grundig Tarotkortbetydninger for å styrke din evne til å lese Tarot!

Numerology & the Element of Fire

Det er ikke tilfeldig at Mester nummer 11 representerer belysning og innsikt, eller at dette tallvibrasjonen tilsvarer Element of Fire. Det er en dynamo blant tall, selv om ild eksploderer blant Elementals. Akkurat som brann, den Nummer 11 kan skape underverker eller stor ødeleggelse. Det er også antallet åndelig sannhet og synske syn. Alt dette kombinerer for å støtte Fire Elementals egenskaper perfekt.

Forsterke spådomskunnskapene dine ved å lære om Numerologi ! Det er faktisk veldig enkelt å lære denne ferdigheten, og klienter ELSKER den når du legger dette til deres psykiske og / eller tarotavlesning!

Zodiac & Fire Tegn

De Vestlige astrologiske tegn av Væren , Leo og Skytten komme inn under Fire Element's domene.

Vibrasjonene i disse tegnene er svært energiske, fylt med kreative eller innsiktsfulle 'blink' og en ekte lidenskap for hvert øyeblikk av livet. De er som Salamander - de går aldri glipp av detaljene.

Brannskilt stole på deres indre lys for veiledning, men noen ganger overser de følelsesmessige følsomhetene til andre når de blir fortært av et oppdrag. Risikotaking spiller en rolle her, men en som kan frigjøre skjebnens gnist på uventede og fantastiske måter.

Brannorienterte krystaller, planter og dyr


Krystaller og steiner: Rav, Bloodstone , Carnelian , Granat, Brann Opal , Gull, Rubin , Sunstone og Tiger's Eye .

Dyr: Tiger, Lion, Lizard, Bee, Dragon, Phoenix, Lady Bug, Scorpion

Planter: Torn, kristtorn, basilikum, hvitløk, solsikke, einer, aske, kaktus, kanel, ingefær, brennesle, tistel

Dreams About Fire

Hvis du dukker opp i en drøm med Fire og kommer ut uten brannsår, er det et godt tegn på at urolige tider ikke vil skade deg. Drømmer om å starte en velstelte brann innebærer langsomme, jevne forbedringer ofte i økonomien. Brann kan også ha konnotasjoner angående rensing og rensing.

Branngudheter

Nesten hver kultur man møter har minst en, om ikke flere, guddommer som styrer ild og dens vibrerende natur. Noen lett gjenkjennelige inkluderer Agni, Astarte, Bast, Bel, Chango, Hephaestus; Hestia, Kali, Pele, Di Penates, Vulcan og Weland.

Overtro om brann

Noen av de mest interessante overtroene om brannfokus på tidspunktet for brannfestivaler som Beltane og Midsommer. I slike tider i keltiske regioner ville folk lage baalbranner og flytte flokkene sine imellom og tro at det holdt dem sunne det kommende året. Å tilby Bel sin velsignelse ligner på å ønske lykke.

På noen Druidiske festivaler ville brannene i hele landet bli slukket og deretter slukkes fra en hellig flamme for å representere samfunnets enhet og gi beskyttelse. Men å vite at feer var utbredt, kunne prestene formane folk til å plassere brukte glør under et barns seng og foran dørene, slik at det ikke skjedde noe ondt.

Å gi bort ild eller salt på mai-dagen ligner på å gi bort hellet ditt i et år.