Finn Ut Antall Engel

Element of Water Symbolism and Meaning

Element of Water Innhold

Water Element Symbolism & Meaning

Vanligvis ligger vest i en hellig sirkel, kalles vannvesener Undines (som de lekne Sylphs of Luft , eller Salamanders of Brann ).

Disse vesener trives med intensjon, hengivenhet, kjærlighet, lykke, takknemlighet og foranderlighet.

Vann er et relativt enkelt element å jobbe med. Når du er stresset, er det bare å skylle energiene av hendene. Ved å gjøre vannet varmt, legger du til Brannelement . Når du har sluppet ut, kjøler du vannet for regenerative, oppkvikkende vibrasjoner.

Våre tårer er saltvann og en utmerket formidler av åndelig intensjon. Du kan merke personlige rituelle gjenstander med tårene, bruke dem i potions eller bruke dem som salvelse.

Bare husk at følelsene du følte når du slipper tårene dine, blir en del av arbeidet ditt.

Det er veldig viktig å huske at mennesker stort sett er vannbaserte. Så hele vårt vesen resonerer allerede med vann, det er bare å gjenkjenne det mer nært. Dette Elemental suger oss med kjærlighet, og magi som arbeides fra et sted med kjærlighet er veldig kraftig.

Andre mål som vannelementet kan hjelpe metafysisk med, inkluderer medfølelse, høyere mysterier, psykisk utvikling; samfunnet; innsikt, helbredelse og relasjoner.

Spådom og vannelementet

På en natt når månen henger lavt over en boks med vann, er det det perfekte øyeblikket å prøve Water Scrying.

Månen styrer vannets ebb og flyt. Vannoverflaten blir som et speil. Ved å ikke fokusere øynene dine, vrir glitringen til bilder ser ut som en krystallkule. Det er enklest å gjøre dette med et spørsmål i tankene slik at symboler gir mening senere. Vær oppmerksom på at hvis det ikke er noen innsjø eller hav i nærheten av en enkel bolle med vann, er det nok.

En annen tilnærming til vannspådom var å observere bevegelse av gjenstander som ble flytende. Diviners kan for eksempel bruke et laurbærblad. Bladet går på vannet før du stiller et spørsmål. Et blad som synker, svarer positivt på spørsmålet ditt.

Tarot og vannelementet

I Tarot Vannelementet er representert av Suit of Cups .

Som selve vannelementet, er Suit of Cups fokuserer på våre bevisste følelser og valgte forhold. Hvert kort gjenspeiler en annen måte som vi uttrykker oss i ord og handling, så vel som den indre driften av den komplekse skapningen som kalles kjærlighet.

Ytterligere symbolske betydninger for kopper inkluderer vår oppfinnsomme natur, evnen til å forestille oss, selvuttrykk og en feminin / mottakelig energisk vibrasjon.

Bli grundig Tarotkortbetydninger for å styrke din evne til å lese Tarot!

Numerologi og vannelementet

Vibrasjonsmessig er elementet i vann på linje med Mester nummer 22 .

I numerologi, den Mester nummer 22 er byggmester av Numerologi . Det tar våre drømmer og ambisjoner og hjelper oss å manifestere dem selv som vannelementet gjør.

Suksessen som ligger i masternummer 22 kommer fra dens sterke intuitive natur kombinert med disiplin. Ordtaket 'vann finner alltid en vei' gjenspeiler absolutt disse egenskapene. I likhet med milliardene vanndråper i havet, er potensialet med 22 ubegrenset!

Forsterke spådomskunnskapene dine ved å lære om Numerologi ! Det er faktisk veldig enkelt å lære denne ferdigheten, og klienter ELSKER den når du legger dette til deres psykiske og / eller tarot-lesing!

Zodiac & Water Signs

Astrologisk sett styrer vannelementet Kreft , Skorpionen & fisk

Både humørsyk og innsiktsfull, Western Zodiac Vannskilt har en tendens til å bringe mennesker sammen akkurat som en frisk vannkilde samler tørste sjeler.

I likhet med vann har disse personlighetene problemer med grenser - de lekker i en hvilken som helst sprekk og spalte, og noen ganger havner de i ganske mye sylteagurk. Av de tre, Kreft folk viser an på initiativ. Skorpionen er veldig gjennomtenkt og fisk svømmer for alltid av tidevannet.

I likhet med havet symboliserer vann astrologisk lag og understrøm. Hvis du ikke ser nøye etter, vil du sannsynligvis savne viktige saker om disse menneskene. Denne ånden har også en tilbøyelighet til å se naturlig hva andre overser helt, noe som gjør noen mennesker ukomfortable. Vær forberedt på uventede, oppsiktsvekkende observasjoner.

Vannorienterte krystaller, planter og dyr

Krystaller og steiner: Blue Agate, Aquamarine, Fluorite, Iolite, Lapis Lazuli , Lepidolite, Moonstone og sølv. Sammen med denne gruppen går selvfølgelig skjell av alle slag.

Planter: Pil, Aloe, Sitron, Fiolett, Lotus, Iris, Pitcher-plante, Søt Flagg, Vannhyacint, Salat; Flytende hjerter, Vannkløver, Hornwort, Sebra, Horsetails, Cattails

Dyr: Delfin, hval, sel, vannslange, sjøfugl (alle skapninger som lever i innsjøer, hav og sumpmark)

Drømmer om vann

Vann som dukker opp i drømmene dine kan ha et hvilket som helst antall konnotasjoner, avhengig av det Farge , enten det var rolig eller grovt og til og med tilstanden til vannet.

For eksempel kan is representere en situasjon som er statisk eller 'frossen'. Dunkelt vann gir skjulte forhold eller problemer. Å bli sprutet av vann er en vekker til noe du har feid under teppet.

Du kan lære mer om drømmebilder i vår Drømmeordbok .

Vanngudheter

Nesten alle kulturer man har påvist har minst en, om ikke flere, guddommer som styrer jorden og dens vibrerende natur. Noen lett gjenkjennelige inkluderer Afrodite, Ea, Isis, Mariamni, Tiamat, Yemaya, Neptun, Poseidon, Lir, Oceanus, Kanaloa, Sedna, Apsu og Njord.