Finn Ut Antall Engel

Elon Musk – Uregelmessig oppførsel, fornærmelser og utbrudd

  Elon Musk horoskop Elon Musk er en forretningsmagnat, investor og ingeniør. Hans prosjekter inkluderer SpaceX, Tesla, Neuralink og PayPal. Nylige sosiale medier og e-poster har påvirket aksjekursen til selskapene hans negativt og ført til mye kritikk. Denne tolkningen av Elon Musk-horoskopet forklarer denne uberegnelige og aggressive oppførselen.

Kontroversen begynte i juli 2018 under redningen av Tham Luang-hulen. Elon Musk forsøkte å hjelpe til med å redde de strandede guttene ved å beordre sine ansatte om å bygge en liten redningspute. 15. juli beskrev huledykker Vernon Unsworth Musks forsøk med en 'ubåt i barnestørrelse' som et PR-stunt, og sa at redningsputen 'absolutt ikke hadde noen sjanse til å fungere', og at han kunne 'stikke ubåten sin der det gjør vondt'. [1] Senere samme dag omtalte Musk Unsworth som den «pedo-fyren» på Twitter, men slettet den like etterpå på grunn av tilbakeslaget. 16. juli sa Unsworth at han vurderte å ta rettslige skritt mot Musk.

28. august 2018 doblet Musk sin tidligere kommentar ved å tvitre «Du synes ikke det er rart at han ikke har saksøkt meg?» Til slutt, 5. september, publiserte Buzzfeed News en e-post skrevet av Musk 30. august og sa «Jeg foreslår at du ringer folk du kjenner i Thailand, finner ut hva som faktisk skjer og slutter å forsvare barnevoldtektsmenn, din jævla drittsekk. Når det gjelder denne påståtte trusselen om et søksmål, som på magisk vis dukket opp da jeg tok opp saken ... håper jeg han saksøker meg.» Musk bekreftet at han hadde sendt e-posten. [to]

Elon Musk astrologi

Elon Musk ble født 28. juni 1971 i Pretoria, Sør-Afrika. Uten kjent fødselstidspunkt, er Væren-diagrammet nedenfor støpt for middag. Selv uten slike personlige poeng som Månen eller Ascendanten og deres aspekter, forklarer Elon Musk-horoskopet hans uberegnelige oppførsel. Størst mulig kule for følgende aspekter og fiksstjerner er i parentes.

Sol konjunkt fiksestjerne Tejat Posterior (1°38′) gir offentlig appell, men også potensialet til å utnytte hans popularitet og bruke den til skruppelløse formål. [3]

Sol kvadrat Uranus (3°53′) betyr at Elon må gjøre ting på sin egen måte. Han er en kompleks person, ekstremt intelligent og uavhengig. Imidlertid kan et impulsivt behov for å uttrykke sitt særegne ego gjennom sin personlighet og karriere ofte forårsake konflikt med andre. Han fremstår som brå, opprørsk eller bare rar.

Selv når han ikke bevisst har til hensikt å gjøre det, tror folk at han provoserer eller utfordrer dem. Dette fører til mye press fra andre, alt fra masing til anklager om mytteri eller å være en heks.

Elon Musk horoskop

  Elon Musk astrologidiagram

Elon Musk horoskop

Kvikksølv konjunkt fiksestjerne Canopus (1°06′) gjør Elon Musk utslett, egenrådig og sta, men også godhjertet. Han tiltrekker seg kritikk for å snakke og skrive om upopulære emner. Trøbbel og tap gjennom hjemlige forhold, partnere og lov. [4]

Kvikksølv konjunkt fiksestjerne Sirius (1°48′) gir stor forretningssuksess og hjelp gjennom innflytelsesrike mennesker. Men det får ham til å bekymre seg unødvendig og kan forårsake en fysisk defekt gjennom en ulykke. [4] Sirius markerer enorme kreative talenter på alle felt, men kanskje mer indre kraft enn han trygt kan håndtere. Kraftig aspektert kan det vise en psykotisk person, virkelig en trussel for seg selv og samfunnet. [3]

Merkur kvadrat Uranus (6°00′) gir Elon en ukonvensjonell måte å tenke og kommunisere på. Til tross for et strålende sinn, forårsaker hans provoserende ideer, utslettede uttalelser og eksentriske oppførsel opprørt for andre og fører til relasjonsvansker. Problemer med å lytte og bli lett distrahert kan føre til at han sier feil ting som svar til andre.

En brå kommunikasjonsmåte og en tendens til å spøke kan støte og fornærme folk. Å se den andre siden av ting er en god ting generelt, men blir noen ganger sett på som arroganse eller dritt som rører seg av andre. Folk tror ofte at han bare er ute etter oppmerksomhet ved å sjokkere dem eller være bevisst argumenterende. Dette er det bredeste aspektet som brukes i dette Elon Musk-horoskopet, men det kan være mindre enn bare 4° hvis han ble født tidlig om morgenen.

Hans tendens til kontrovers er et tegn på hans store intellekt og kreativitet. Uortodoks og oppfinnsom tenkning er utmerket for hans karriere innen datamaskiner og internett, vitenskap, design, engineering og oppfinning. Det gjør det imidlertid vanskelig for ham å opprettholde langsiktige forhold. Det gir også mange sjokk og overraskelser, og gjør det vanskelig for ham å holde seg til planene sine.

Venus konjunkt fiksestjerne Bellatrix (1°32′) bringer mye lidelse gjennom kjærlighetsforhold på grunn av uhemmede følelser. [4] Bellatrix gir raske beslutninger, mot og kampvilje, strategiske talenter og evnen til å organisere. Men det gir også den hensynsløse aggressiviteten til en krigersk våghals. Misunnelse og hat følger med fremgang og suksess. [5]

Venus trigon Mars (1°50′) gir en lidenskap for livet og sosial popularitet. Det gir mer balanse til Elon Musk-horoskopet og dermed til hans personlighet. Han kan underholde folk på grunn av sin lekne og ungdommelige natur. Dette aspektet gir utrolige kreative talenter som har manifestert seg på mange områder av livet hans, fra hans animerte natur til hans mange personlige og profesjonelle interesser. Dessverre slutter både Venus og Mars seg til faststjerner som forårsaker aggresjon og hensynsløshet. Så trigon-aspektet gjør det så lett for ham å uttrykke hat og fiendtlighet når han blir opphisset.

Mars konjunkt fiksestjerne Nashira (0°32′) påvirker helsen hans. Det forårsaker skade på beinstrukturen til høyre ben. Det virkelige problemet er den varme, blinkende smerten han kan oppleve når han går. Denne smerten er sporadisk og direkte relatert til hans angst. Utålmodighet og angst er nøkkelord her. Han kan bli ganske utålmodig og irrasjonell på grunn av smerten han opplever. Raserianfall og irrasjonell oppførsel resulterer ofte, sammen med rop og fiendtlighet mot andre. [6]

Fast stjerne Toliman konjunkt Jupiter (1°37′) og Neptun (1°42′) . Alpha Centauri er den tredje klareste stjernen på nattehimmelen og den nærmeste stjernen til vårt solsystem. Det gir velgjørenhet, venner, raffinement og en æresposisjon. [4] Forhold til kvinner virker ofte bortskjemte, eller et eksisterende lykkelig forhold er rammet av eksepsjonelle omstendigheter. [5] Det gir stor entusiasme for den sak han omfavner, og han er sannsynligvis ganske selvoppofrende til det.

Jupiter konjunkt Toliman gir ære og fortrinn, rituelle tendenser, suksess i fremmede land, og er gunstig for vinning. [4]

Neptun konjunkt Toliman gir psykiske evner eller mediumskap, okkulte interesser, bedrag og uærlighet. Det er mange reiser og reiser ofte øst for fødestedet hans, og han blir sjelden lenge på ett sted. Gunstig for vinnings- og hjemlige forhold, men store forretningstap ved slutten av livet. [4]

Jupiter konjunkt Neptun (3°12′) gjør ham hengiven, moralistisk, etisk og åndelig. Han er entusiastisk og optimistisk når det gjelder å gjøre sitt beste for menneskeheten. Han forstår abstrakte teorier og inkorporerer dem i sin brede og omfattende kunnskap. Dette aspektet gir en utrolig fantasi og vilje til å tro omtrent hva som helst. Han kan ha transcendente, mystiske opplevelser og tro at han har en spesiell skjebne.

Dette aspektet gjør ham imidlertid også svært kontroversiell og knyttet til skandaler, sladder og intriger. Det kan gjøre Elon avhengig av ekstravaganse og kanskje gi en kobling for sinnsforandrende stoffer. Det gjør ham også til tider noe irrasjonell og utsatt for feil. Han er i stand til å bruke abstrakte ideer for å få andre mennesker til å gjøre omtrent alt han ønsker.

Jupiter sekstil Pluto (0°34′) gir kraft og innflytelse for å bringe positiv endring til verden. Det gir Elon bred kunnskap og vilje til å gi et betydelig bidrag til samfunnet. Det er sannsynligvis en åndelig grunn bak hans behov for å reformere utdaterte eller ødelagte systemer, tro eller organisasjoner. Hans lederegenskaper og selvsikre aura gjør ham populær og beundret.

Han kan inspirere eller motivere mennesker til å jobbe sammen for felles beste, og bør nyte suksess og lykke i livet og bli husket for å gjøre en forskjell. Investering i fremvoksende markeder og progressive selskaper gir kjekk fortjeneste. Akkumuleringen av rikdom er belønning for hans positive bidrag og finansierer hans filantropiske interesser.

Jupiter overfor Saturn (3°36′) skaper en indre spenning som gjør Elon veldig karismatisk. Imidlertid kan mange opp- og nedturer i livet få ham til å føle seg hemmelig usikker. Årsaken til disse gode og dårlige effektene er den interne konflikten mellom hans entusiasme og hans mer forsiktige natur.

Noen ganger opplever han vekst med lykke, hektisk aktivitet og suksess. Andre ganger, alvorlige tester og utfordringer med ulykke som gjør ham ledig og deprimert. Veksling mellom gå og stopp, eller raskt og sakte, kan resultere i periodisk fremgang. På grunn av Jupiter konjunkt Neptun, er han stort sett entusiastisk og glad, men kan mangle selvdisiplin. Som et resultat kan han bli hensynsløs, kaste bort energi og ressurser og mislykkes i å nå målene sine.

Saturn overfor Neptun (0°24′) forårsaker forvirring i hans personlige forhold og hvordan han forholder seg til den ytre verden. Han har problemer med å bestemme hvor rettighetene hans stopper og andres rettigheter begynner. En tendens til å projisere sin frykt, angst og nervøsitet på andre mennesker kan få ham til å se redd ut.

En mistenksom holdning kan faktisk tiltrekke seg den typen mennesker og omstendigheter han er redd for. Å lære å stole på er hans store lærdom. Dette aspektet er det strammeste i Elon Musk-horoskopet og gjør ham mer sårbar enn de fleste for bedrag, skandale og negativ psykisk energi. Han kan beskytte seg selv ved å være så ærlig som mulig og unngå tankeforandrende rusmidler, alkohol, gambling, sekter, guruer og konspirasjonsteorier.

Oppdatering 7. september 2018

Wow, bare en dag etter at jeg skrev dette: Tesla-aksjer krasjet etter at Elon Musk røykte joint på live nettshow .

Referanser

  1. Elon Musks siste anklager er «sjofele og falske», sier Cavers advokat – CNN
  2. Elon Musk – Mediedekning og Musks oppførsel – Wikipedia
  3. The Living Stars, Dr. Eric Morse, 1988
  4. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923
  5. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1928
  6. The Fixed Star Health and Behavior Ubalance, Ted George og Barbara Parker, 1985