Finn Ut Antall Engel

Enkelt ambivalensaspektmønster

 Enkelt ambivalensaspektmønster Et enkelt ambivalens-aspektmønster kalles også en enkel opposisjon. Det er en rettvinklet trekant dannet av en rød opposisjon, en blå sekstil og en blå trigon. Rød-blå aspektmønstre gir en ambivalent holdning, et dualistisk verdenssyn og en tendens til å tenke i svart-hvitt. En noen ganger absolutistisk «enten/eller holdning» kan føre til argumenter.

Ambivalens kommer til uttrykk i de to fargene. Det røde opposisjonsaspektet er fullt av spenning, press og konflikt. Direkte forbundet med dette er en avslappet, nytelsesorientert stang, som danner toppen av denne rettvinklede blåbeinte trekanten.

Den blå siden av denne figuren antyder en ideell verden, hvor du ser bare skjønnhet og godhet og spenning sendes raskt langs den. Den blå-aspekterte planeten danner en tredje pol til opposisjonsplanetene; det indikerer et slags byttepunkt i riktig håndtering av de ambivalente energiene.

Å leve for det meste med planeten på den blå toppen lar deg nyte livet. Det er ganske enkelt å spre motstandsspenningen langs de blå aspektene. Toppplaneten muliggjør et friere syn på ting, og gjør dermed motstanden mer utholdelig. [1]

Å søke trøst og nytelse ved kun å uttrykke apex-planeten gjør deg imidlertid ute av stand til å håndtere konflikter. Og å gå tilbake til apex-planeten når spenningen oppstår betyr at du flykter fra problemene dine. Opposisjonen vil alltid ta igjen deg hvis du ignorerer den. Den sterke indre rastløsheten ville plutselig ta overhånd og involvere deg i problemer igjen.

Nøkkelen til å nyte livet og også lykkes er å proaktivt bruke apex-planeten til å løse problemer så snart de oppstår. Dette lindrer ikke bare spenninger, men gir også en følelse av balanse og retning. Ferdighetene og besluttsomheten gitt av dette aspektmønsteret kan da føre til store prestasjoner.

 Enkelt opposisjonsaspektmønster

Joe Biden horoskop

I diagrammet ovenfor for Joe Biden er Neptun på toppen av Single Ambivalence- eller Easy Opposition-aspektmønsteret. Uranus overfor Ascendant manifesterte seg dessverre som døden til hans kone i en bilulykke. Han må ha stolt på sin spiritualitet (Neptun) for å hjelpe ham gjennom en slik tragedie. Nå er han 'healer-in-chief', som prøver å overvinne den ekstreme polariteten i landet sitt.

Referanser

  1. Aspect Pattern Astrology, Bruno og Louise Huber, 2005, s. 155.

Flere aspektmønstre