Finn Ut Antall Engel

Ett års transitt og solenergiavlesning $150

En omfattende ett-års varsel inkludert formørkelser, langsiktige transitter og ditt solreturdiagram. Den primære metoden for astrologiprognoser er å bruke formørkelser og ytre planetoverganger. Formørkelser varer i seks måneder frem til neste serie med formørkelser. Jeg bryter transittavlesningen opp i disse formørkelsesfasene og legger til planetovergangene.

Pluto-passasjer varer i omtrent 18 måneder. Neptun passerer 12 måneder. Uranus transitt i ca 10 måneder. Saturn-passasjer kan vare fra 1 til 11 måneder, avhengig av om Saturn blir retrograd eller ikke. Jeg lister opp de nøyaktige datoene for hver transitt og deres innflytelse er sterkest da, men disse er langsiktige transitter med noen ganger gradvise bakgrunnseffekter. Jupiter-passasjen varer i 2 eller 3 uker.

En annen metode for prognoser jeg bruker er solavkastningsdiagrammet. Den forutsetter at diagrammet for bursdagen din beskriver hele året fremover. Hvis alt fungerer bra, bør returdiagrammet støtte temaer fra formørkelsene og overgangene. Imidlertid anbefaler jeg vanligvis å få en fødselslesning først før de prediktive målingene som transitter og solretur.

Når du har bestilt ved hjelp av PayPal-knappen, vil jeg kontakte deg med en forfallsdato og spørre om det er noe spesifikt du vil vite. Oppfølgingsspørsmål er inkludert i prisen. Nåværende ventetid er ca en uke. For spørsmål, e-post: funkastrologi@gmail.com.


Eksempel Ett års transitt og solavlesning

2018/2019 Transits

Pluto-plassen Venus februar til desember 2018
Pluto kvadrat Uranus januar til desember 2019

Neptun overfor Mercury mars til desember 2018

Uranus sekstil Saturn mai 2019 til mars 2020
Uranus kvadrat Jupiter mai 2019 til mars 2020

Saturn overfor Saturn januar til oktober 2018
Saturn-plassen Pluto januar til oktober 2018
Saturn trigon Mars mars til desember 2018
Saturn sekstil Ascendant 14. desember 2018
Saturn trigon søn 9. januar 2019
Saturn trigon Merkur 22. januar 2019
Saturn-plassen Venus april til desember 2019

Jupiter square Midheaven februar til september 2018
Jupiter sekstil Jupiter 25. november 2018
Jupiter sekstil Pluto 26. november 2018
Jupiter konjunkt med Neptun 2. desember 2019
Jupiter konjunktmåne 23. desember 2018
Jupiter square søn 3. januar 2019
Jupiter kvadrat Merkur 11. januar 2019
Jupiter sekstil Venus februar til oktober 2019
Jupiter sekstil Uranus februar til oktober 2019
Jupiter trigon Midheaven februar til oktober 2019
Jupiter overfor Saturn 19. desember 2019
Jupiter kvadrat Pluto 20. desember 2019

27. juli 2018 til 4. januar 2019

27. juli 2018 Måneformørkelse konjunkt Jupiter (0°07′) trigon Pluto (0°41′) aktiverer Jupiter trigon Pluto i fødselshoroskopet ditt, noe som i stor grad øker din makt og innflytelse. Du har muligheten til å bruke denne kraften til å forvandle ditt eget liv, ditt miljø og andre menneskers liv positivt. Du vil føle deg i kontroll over situasjoner, og kan finne deg selv i maktposisjoner eller autoriteter i gruppesammenheng.

De største gevinstene i løpet av denne formørkelsesfasen vil komme fra å opprettholde høy moral, og ikke opptre egoistisk. Gevinster vil fortsatt komme ved å sette deg selv over andre, men gevinstene vil ikke ha de varige transformerende egenskapene forbundet med denne transitt.

Overgangene på veien kan inkludere forfremmelse på karrieren, noe som fører til økt rikdom og makt. Reiser foretatt nå vil også i stor grad forandre ditt syn på livet, og bli husket som en gang i livet opplevelser. Alt i alt en veldig tilfredsstillende og utviklende fase av livet.

Måneformørkelse sammen med Jupiter får deg til å føle deg glad og fornøyd. Du vil gjerne dele ditt gode humør, noe som gjør dette til en god tid for sosialt samvær og fest. Dette er en tid med optimisme, raushet og lykke. Ting du starter nå bør være vellykket ettersom de er basert på gode intensjoner. Dette er spesielt tilfelle for de tingene som er relatert til vekst og lykke. Det kan være en utenlandsferie, en økonomisk investering eller et intimt forhold.

Å tilbringe kvalitetstid med sine kjære ville vært spesielt givende nå. Din omsorgsfulle og støttende holdning kan bringe nye vennskap og tjenester fra andre. Dine varme følelser er smittsomme og du vil se og føle deg mer attraktiv enn vanlig. Sosial og offentlig popularitet er assosiert med denne formørkelsen, så vel som en sterk feminin innflytelse. En betydelig kvinne i livet ditt vil ha en positiv effekt på din personlige eller åndelige utvikling.

Dette er det rette tidspunktet for å bli med i grupper, starte en lang reise, melde deg på et høyere utdanningskurs eller ta rettslige skritt. Fødsler og ekteskap vil dra nytte av vekst og hell. Lykken er på din side, men mest givende bør være din følelsesmessige og åndelige vekst. En rekke forskjellige relasjoner og kulturelle opplevelser kan berike livet ditt på personlige og materielle måter.

Måneformørkelse trigon Pluto øker din emosjonelle følsomhet og psykiske oppfatning. Du vil føle ting sterkere og vil sannsynligvis bli forvandlet av dine intense følelsesmessige reaksjoner. Noen vil sannsynligvis røre deg dypt og ha sterk innflytelse på livet ditt. Intense følelsesmessige forbindelser kan føre til nye forhold. Det ville være en sterk karmisk dragning mellom deg og ethvert skjebnemøte.

Underbevisst kommunikasjon er mulig, og dette kan til og med strekke seg til seksuelle møter. Ditt ønske om å oppleve ting på et mer ekstremt nivå kan føre til utforskning av den mørkere siden av livet og tabubelagte områder. Du kan stole på en viss grad av psykisk beskyttelse når du flytter grensene.

Psykologisk selvanalyse er foretrukket, og du kan få tilgang til de dype, mørke områdene i underbevisstheten din. Å konsultere en psykolog eller astrolog ville avsløre skjulte hemmeligheter, og dette ville være en utmerket tid for en regresjon i tidligere liv. Du vil også bli drevet til å undersøke følelsen til andre mennesker nå. Du kan fremstå som besittende eller obsessiv, men interessen din vil sannsynligvis bli ønsket velkommen av andre. Dine interaksjoner med andre, spesielt med familiemedlemmer og kvinner, vil være mer dramatisk og dyptgripende enn vanlig.

11. august 2018 Solformørkelse konjunkt Midheaven (2°52′) sekstil Venus (1°24′) aktiverer Venus sekstil Midheaven i fødselshoroskopet ditt. Du har Venus sammen med Uranus, men denne formørkelsen vil fremheve mer av Venus enn Uranus innflytelse på din Midheaven-karriere og offentlige profil. Dette kan representere en positiv kobling mellom din karriere og kjærlighetslivet. Du vil føle deg i stemning for kjærlighet med dette returaspektet alene. Du vil at arbeidsplassen og hjemmet ditt skal se og føles vakkert ut. Dette aspektet er spesielt bra for kreativiteten i din karriere. Penger bør flyte godt fra karrieren din. Denne vennlige innflytelsen gjør det lettere å inngå avtaler, å inngå kompromisser og å løse konflikter. Kombinert med den svært positive måneformørkelsen, ser resten av dette året veldig lovende ut for din karriere spesielt. Så se til november 2018 for de nyttige Jupiter-passasjene.

Solformørkelse sammen med Midheaven fokuserer oppmerksomheten på ditt profesjonelle liv, din karriere og dine mål. Du bør være mer bestemt enn vanlig for å komme deg videre og gjøre noe ut av deg selv. Det er sannsynlig at du vil være så ambisiøs at ingenting annet betyr noe enn prestasjon og suksess. Ditt private liv, hjem og familie må ta et baksete mens du har ditt øyeblikk i solen.

Du og dine prestasjoner vil vises, så vær klar for mer oppmerksomhet enn vanlig. Det er på tide å bli bedømt på din tidligere innsats og motta anerkjennelse eller forfremmelse. Du vil ha mer makt og innflytelse over retningen i livet ditt. Du vil også ha mer interaksjon med autoritetspersoner og mektige personer.

Dette er et høydepunkt i din karriere eller sosiale status, og ryktet ditt kan være på spill. Dette er en tid for å ta ansvar og jobbe hardt. Det er godt å være ambisiøs og stolt av prestasjonen din, men unngå å virke arrogant eller sjefete fordi ryktet ditt og karrieren din kan lide.

Solformørkelsesekstil Venus skaper muligheter for kjærlighet og penger fordi du energisk uttrykker kjærlighet og hengivenhet gjennom din personlighet. Du kan ta initiativ på disse områdene og forvente gode reaksjoner og støtte fra andre på grunn av din positive holdning og kjærlige natur.

Å være proaktiv i forhold ved å bare gi kjærlighet kan helbrede alle gamle sår. En klem og et kyss kan være alt som skal til for å legge eventuelle dramaer bak deg med kjære. Dette er også et gunstig tidspunkt for å være proaktiv i økonomiske spørsmål. Forhandlinger og forretningsforbindelser bør være minnelige.

28. september 2018 Jupiter square Midheaven (3 av 3) fra 22. september til 4. oktober gir deg lyst til å oppnå noe vesentlig i din karriere eller med dine andre personlige mål. Økt ambisjon betyr at du ikke vil være fornøyd med business as usual. Du kan overvinne tidligere begrensninger som selvtvil og frykt for suksess. Du vil være mer villig til å legge ned den ekstra innsatsen som trengs for å lykkes.

Du vil sannsynligvis føle deg mer optimistisk og selvsikker, men du bør være oppmerksom på en tendens til overmodighet. Pass også på at du ikke glemmer ditt daglige ansvar og vanlige rutiner. For mye fokus på å komme videre kan bety at du neglisjerer de små, men viktige detaljene som gjør at livet ditt går jevnt.

Det er også viktig å ikke overvurdere egne evner og ressurser. Det ville være bedre å fokusere på en ting om gangen og ikke strekke deg for mye. Arroganse, stolthet og et oppblåst ego er andre potensielle problemer som kan gjøre muligheter til skuffelse. Så du kan være vågal og sikte høyt, men også bruke måtehold, skjønn og litt ydmykhet.

15. oktober 2018 Saturn overfor Saturn (3 av 3) fra 22. september til 29. oktober kan avhenge mye av hva som skjedde for 14 år siden da du begynte en ny fase av livet, kanskje nye prosjekter eller mål. Hvis det gikk bra da, skulle du nå føle at du er på rett vei.

For 7 år siden gikk du gjennom noen tester og forsøk for å teste hvor godt du gikk med dine langsiktige mål. Hvis det ikke ble kvitt strukturene i livet ditt som ikke fungerer, vil denne perioden være mer av en utfordring. Gamle feil som ikke har blitt håndtert riktig, vil skape flere problemer nå. Ting du har håndtert godt vil være mer fruktbart enn noen gang.

I din karriere kan én av to ting skje. Du vil enten nå toppen av suksess og ta mer ansvar, eller du vil bestemme at det er på tide å slutte. For mye motstand og drama er et tegn på å revurdere situasjonen din. Ethvert forhold som ikke ble rettet opp for flere år siden, vil vise seg vanskelig nå, og separasjon kan føre til.

19. oktober 2018 Saturn kvadrat Pluto (3 av 3) fra 30. september til 2. november aktiverer det samme fødselsaspektet i diagrammet ditt, så dette er en god sjanse til å løse noen problemer som har frustrert deg hele livet. Det betyr at du må jobbe ekstra hardt under utfordrende forhold bare for å klare deg. Kraftige krefter utenfor din kontroll vil skape veisperringer i visse retninger slik at du holder deg på rett vei og ikke kommer deg selv i forkant. Du må kanskje rasjonere ressursene dine, kutte dårlige vaner og gjøre strukturelle endringer i livet ditt. Du må slutte å prøve å kontrollere visse områder av livet ditt, men ta mer kontroll over andre.

Når dine mål og ambisjoner blir testet av andre mennesker og av skjebnen, må du ta vanskelige beslutninger med alvorlige konsekvenser. Dette er store problemer som vil påvirke retningen i livet ditt. Det kan være et viktig forhold, et yrkesvalg, hjemmet ditt eller helsen din. Du må bestemme om du vil holde på og kjempe eller gi slipp på det. Uansett hva som skjer, må det innebære endring. Hvis ambisjonen din innebærer endring for å forbedre livet ditt, bør du kjempe for det. Med tålmodighet, besluttsomhet og utholdenhet kan du holde drømmen i live. Det vil også hjelpe hvis du er fleksibel og klar til å endre planene dine i henhold til skiftende omstendigheter. Etter denne perioden med omorganisering vil dine mål være mer oppnåelige med mindre innsats.

Hvis du trenger å gjøre en endring i livet ditt, vil andre mennesker og omstendigheter gjøre det ganske åpenbart hva som må endres eller legges bak seg. Å fastholde seg til noe fra fortiden din vil føre til økende mengder tap og smerte. Det kan være et voldelig forhold, en trangsynt mening som er sårende for annen, voldelig eller destruktiv atferd, eller en dårlig vane som å røyke. Saturn firkantet Pluto transitt vil gjøre livet ditt veldig vanskelig hvis du ikke i det minste prøver å forandre deg til det bedre. Det kan koste deg økonomisk og sosialt, og gjøre deg blakk og ensom. Det er klart du vil unngå denne tvungne omorganiseringen som vil begrense din frihet og dine valg.

Den beste måten å håndtere denne transporten på er å være proaktiv når det gjelder å forbedre livet ditt. Vær åpen og fleksibel, men også tålmodig og utholdende. Hvis du møter mangel, rasjonerer du pengene dine, maten eller medisinene dine. Vær klar til å gi slipp og gå bort fra negative mennesker og negative miljøer. Disse begrensende faktorene i livet ditt blokkerer veien videre og hemmer din åndelige utvikling.

Hvis noe du streber etter er i din beste interesse, vil det fortsatt fortsette gjennom denne transformasjonen. Hvis noe blokkerer fremgangen din, trenger du kanskje mer tid til å lære visse ferdigheter eller spare nok penger. Ikke mist troen på grunn av langsom fremgang og forsinkelser. Bli kvitt ikke-essensielle i livet ditt. Frigjør deg selv fra unødvendige byrder, skyld, ansvar, kostnader, vaner og dogmer. Åpne rent rennene og avløpene dine fysisk som et symbol på din indre rensing. Å forenkle livet ditt under denne transitt vil tillate deg å fokusere på din skjebnebestemte vei fremover.

3. november 2018 Neptune Rx overfor Mercury (2 av 3) fra 16. september til 29. januar bringer mental forvirring og potensialet for forholdsproblemer på grunn av feilkommunikasjon. Din virkelighetsoppfatning er uklar på grunn av manglende evne til å filtrere ut bakgrunnsstøy eller ubrukelig informasjon.

Du hører og ser sannheten, men også mye søppel, og det er nesten umulig å se forskjell. Dette er et dårlig tidspunkt for å ta viktige avgjørelser, lage planer eller gjøre noe detaljert mentalt arbeid. Forretningsavtaler bør unngås og utsette kontraktssignering hvis du kan. Hvis ikke, sørg for at du får råd fra en profesjonell på området eller noen du virkelig stoler på.

Personlige relasjoner er også gjenstand for denne forvirringen, og det ville være bedre å unngå dype og meningsfulle samtaler med en partner. Hvis du dater, er du mer utsatt for å bli utnyttet eller lurt på en eller annen måte. Ting som er bra å gjøre under denne mystiske påvirkningen inkluderer kreativ skriving og poesi. Alt fantasifullt eller drømmende er bra som å se en romantikk eller sci-fi-film, danse og synge. Ikke ta drømmer eller visjoner for alvorlig og ta en pause hvis arbeidet ditt er avhengig av din intuisjon eller psykiske evner.

25. november 2018 Jupiter sekstil Jupiter (1 av 1) fra 20. til 30. november gjør dette til en tid for balanse og likevekt når alt ser ut til å gå knirkefritt med et minimum av innsats. Dette betyr at du kan slappe av og nyte vekst og suksess i ditt personlige og profesjonelle liv. Men ikke slapp av for mye. Det vil være muligheter du virkelig bør utnytte maksimalt som nevnt tidligere fordi Jupiter aktiverer den samme delen av kartet ditt som måneformørkelsen.

Du vil ha et bredt perspektiv på hvordan alt i livet ditt henger sammen, og dette betyr at du kan forstå hvilke skritt du skal ta i fremtiden for å lykkes. Dette er en god tid for å starte studier, reise og alt rettet mot åndelig vekst. Juridiske og forretningsmessige forhold skal være lønnsomme, og i din karriere kan du gjøre et godt inntrykk på overordnede. Opprykk eller lønnsøkning er mulig. Du bør nyte vekst og lykke til på alle områder av livet.

26. november 2018 Jupiter sekstil Pluto (1 av 1) fra 21. november til 1. desember bringer suksess gjennom positiv endring. Du trenger ikke å tvinge frem endring eller å reagere på uventede endringer. Dette er en naturlig utvikling i livet ditt assosiert med økt makt og innflytelse, åndelig og personlig vekst, verdiskaping og profesjonell fremgang. Kraftige krefter jobber bak kulissene for å løfte deg til et høyere nivå. Du kan få en forfremmelse på jobben med en mer lederrolle. Dine investeringer kan modnes eller oppleve en vekstspurt. Kanskje vil det være du som setter i gang en positiv endring i livet ditt eller for å hjelpe en annen person eller gruppe mennesker.

En sterk trang til å reformere noe i livet ditt vil falle sammen med en mulighet til å gjøre nettopp det. Gå med strømmen og dra full nytte av mulighetene som åpner seg foran deg. Dette bør være en tid med stor tilfredshet med dine prestasjoner. Din suksess bør ledsages av mer innflytelse og popularitet. Det er også mulig for livet ditt å bli transformert av en person med makt og innflytelse. Du kan komme i kontakt med en karismatisk leder innen utdanning, næringsliv, religion eller spiritualitet som har en dyp innflytelse på retningen din i livet.

02. desember 2018 Jupiter konjunkt Neptun (1 av 1) fra 27. november til 7. desember gir en større følelse av medfølelse og idealisme enn vanlig. Du bør føle deg mer sympatisk med folk som er mindre heldige enn deg selv. Det kan være lurt å hjelpe dem eller bli med i en veldedig organisasjon. Du vil også være mer interessert i religion eller spiritualitet så vel som andre mystiske emner. Dette ville være et godt tidspunkt å bli med i grupper relatert til spiritualitet.

Å vende deg innover gjennom meditasjon vil avsløre deler av dine ønsker og oppførsel og tro som har holdt deg tilbake fra åndelig utvikling. En senking av egoet ditt vil hjelpe deg å høre hva sjelen din sier. Noen ganger blir folk vrangforestillinger under denne transitt, men fødselsneptunen din er så velaspektert sekstil både Jupiter og Pluto. Så dette vil være en veldig positiv tid for deg.

4. desember 2018 Saturn trigon Mars (3 av 3) fra 24. november til 13. desember gir deg styrke, ambisjoner og utholdenhet til å ta på seg de vanskeligste oppgavene og fullføre dem i tide, på budsjett og med perfeksjon. Du vil finne den mest effektive måten å få jobben gjort på. Tålmodigheten og selvdisiplinen din vil få deg til å streve videre uten å bli distrahert eller motløs.

Dette er en god transitt for å følge med på noe du brenner for. Noe du har ønsket deg en stund som er verdifullt, betydelig og varig. Økt sexlyst og sexappeal er et godt tegn for nye og eksisterende forhold. Ditt kjærlighetsliv vil dra nytte av din lojalitet og hengivenhet. Partneren din vil finne ditt engasjement og pålitelighet like attraktivt som dine lystne ønsker og utholdenhet på soverommet. Dette er et godt tidspunkt for å legitimere, innvie eller formalisere et partnerskap.

Hvis du dater, vil du bli tiltrukket av sterke fysiske egenskaper, muskulatur og beinstruktur. Du vil også ha et engasjert, langsiktig forhold med potensial for ekteskap og kanskje barn. Din nye partner kan være en generasjon yngre eller eldre og oppføre seg som din elev eller lærer. Varig suksess og praktiske resultater kan bli funnet i forretnings- og finansavtaler, eiendom og metaller. Dette er et godt tidspunkt for å starte rettslige prosesser, en stor bedrift, grunnlegging eller beleiring. Forvent gode relasjoner og støtte fra autoritetspersoner som foreldre, lærere, politi og sjefer.

14. desember 2018 Saturn sekstil Ascendant (1 av 1) fra 5. til 23. desember gir selvtillit og selvrespekt. Du kan se tilbake på tidligere år og se på prestasjonene dine med stolthet og tilfredshet. Dette er en kulminasjonsperiode i din innsats, men også et springbrett. Dette er et godt tidspunkt for å tenke seriøst over ditt ansvar overfor andre og dine langsiktige mål. Hvor ser du deg selv om noen år fra nå?

Du bør søke råd fra eldre og profesjonelle for å bidra til å legge et sterkt grunnlag for fremtiden. Strukturene du bygger nå må være solide fordi de vil holde seg på plass i mange år. Sett realistiske, praktiske mål som vil være enkle å måle fremdriften til. Du vil dømme deg selv og bli bedømt av andre på resultatet du oppnår om flere år.

Dine en til en relasjoner bør nyte en periode med stabilitet. Delt ansvar, respekt og forståelse vil føre til dypere bånd. Du kan søke forpliktelse i et eksisterende forhold som forlovelse eller ekteskap. Det kan være lurt å formalisere et forretningspartnerskap. Nye forhold er mulige og vil være av seriøse eller praktiske hensyn eller kan være med noen fra en annen generasjon. Slike nye forhold kan starte sakte og jevne, men vil ende opp som langsiktige, pålitelige forhold.

16. desember 2018 Pluto kvadrat Venus (3 av 3) fra 6. november til 17. januar kan ha en dyp effekt på kjærlighetslivet ditt. Makt- og kontrollproblemer kan oppstå i eksisterende relasjoner. Simmende spenning kan komme til overflaten som manipulerende oppførsel som sjalusi eller besittelse. Grunnen til slik atferd vil være en dypt begravd frykt eller usikkerhet over å ikke føle seg elsket eller verdsatt. Det kan selvfølgelig være du som er utsatt for slik oppførsel fra en partner.

Trusler og ultimatum er mulige hvis en av partnerne føler seg kvalt eller kontrollert. Et usunt forhold kan gå i stykker som vil være veldig smertefullt eller dramatisk. Et godt basert forhold vil tåle intensiteten av denne transitt. I dette tilfellet vil det fortsatt være en form for transformasjon foretatt innenfor relasjonsdynamikken. Ny kjærlighet er mulig nå, og det kan virke som umiddelbar tiltrekning. Du må imidlertid også innse at en slik forelskelse kan føre til en voldelig eller til og med voldelig tilknytning.

17. desember 2018 Neptun overfor Merkur (3 av 3) fortsatte fra 16. september til 29. januar bringer mental forvirring og potensialet for forholdsproblemer på grunn av feilkommunikasjon. Din virkelighetsoppfatning er uklar på grunn av manglende evne til å filtrere ut bakgrunnsstøy eller ubrukelig informasjon.

23. desember 2018 Jupiter konjunktmåne (1 av 1) fra 18. til 28. desember er ekstremt positivt. Det får deg til å føle deg følelsesmessig trygg og i kontakt med følelsen din som du kan uttrykke klart og ærlig, til deg selv og andre. Du vil føle deg sjenerøs og veldig moderlig, som ønsker å beskytte og pleie familien din og lage babyer.

Hjemmet ditt og ditt personlige liv er viktigst nå, og du vil ønske å gjøre hjemmet ditt til et mer behagelig og positivt miljø. Dette ville være et godt tidspunkt å investere penger i hjemmet ditt, eller kjøpe et nytt hjem eller en investeringseiendom.

Du bør føle deg mer sosial enn vanlig, og dette er en god tid for å underholde i hjemmet ditt. Å se gamle venner og familie vil få deg til å innse hvordan dine tidligere erfaringer får deg til å føle deg glad og fornøyd nå. Spesielt kvinner kan være til hjelp nå på en eller annen måte som mor. En mulig ulempe med denne positive transitt er overspising eller fråtsing med andre ting som får deg til å føle deg komfortabel.

3. januar 2019 Jupiter square Sun (1 av 1) fra 30. desember til 8. januar skaper noen tester og utfordringer som alle ruter gjør, men fordi Jupiter er fordelaktig, knyttet til vekst og flaks, kan denne transitten bare gi deg det dyttet du trenger for å gjøre store fremskritt i livet. Du vil føle trangen til å utvide horisonten, prøve nye ting, større og bedre ting, ha det mer moro og tjene mer penger. Trikset her er å ikke spre deg for tynn, og dermed kaste bort energien og talentene dine. Trangen til personlig eller profesjonell suksess bør ikke dempes, men kanaliseres inn i færre, og ikke mange prosjekter.

Jupiter har en tendens til å overdrive, og dette vil gjelde din selvtillit og ego. Du kan være heldig og populær nå, og det er OK å være stolt av prestasjonene dine, men å være for stolt eller forfengelig og forvente for mye av andre kan føre til forholdsproblemer. Jupiter hersker også over moral og filosofi, så disse områdene kan være gjenstand for en viss spenning med kjære eller andre, spesielt menn i livet ditt. Overdrevenhet, grådighet eller egoisme vist av deg eller en partner kan oppstå, noe som vil ta litt høyere og mer åndelig tenkning å løse.

5. januar til 1. juli 2019

5. januar 2019 Solformørkelse trigon Merkur (1°21′) skaper balansert tenkning og lett flytende kommunikasjon. Det er lett for deg nå å forstå ting, forstå detaljene i målene dine og hvordan du kan nå dem. Du kan uttrykke disse tankene og planene veldig bra, og alle interaksjoner er favoriserte fordi du er oppmerksom, lytter like godt som du snakker.

Det er mer sannsynlig at andre følger planene dine nå, så dette er et godt tidspunkt å si hva du vil og til og med forvente litt hjelp til å komme dit. Korte turer og forretningsavtaler går knirkefritt, og dette er også en god tid for å slappe av med en bok eller nyte en kaffe eller besøke venner.

9. januar 2019 Saturn trigon sol (1 av 1) fra 31. desember til 18. januar representerer en tid med jevn fremgang der ekstra tålmodighet, besluttsomhet og en sterk pliktfølelse gir store prestasjoner. Du vil være balansert og fokusert, og ikke distrahert fra dine mål og planer. Selv om det ikke er en spesielt spennende eller spennende fase av livet, er det veldig viktig fordi du jobber hardt med å bygge et trygt og varig grunnlag i årene som kommer. Dette ville være en ideell tid for å kjøpe og selge eiendom, eller pusse opp hjemmet ditt.

Strukturene du bygger i livet ditt, fra økonomisk planlegging, karrierevei, studier eller til og med familien og hjemmet, vil sannsynligvis være langvarige og sunne. Siden solen og Saturn begge representerer autoritet og menn, kan du forvente litt hjelp fra farsfigurer, eller til og med kvinner med autoritet som sjefer. Din flid og harde arbeid bør verdsettes og belønnes. Saturn trigon Sun transitt er en enkel transitt, du konsentrerer deg om det grunnleggende i livet, og det bør fungere veldig bra og gi deg selvtilfredshet, en ekte følelse av prestasjon.

11. januar 2019 Jupiter kvadrat Merkur (1 av 1) fra 6. til 16. januar skaper store forhåpninger for fremtiden som gjør dette til en god dag eller to for å legge planer mens du har dette positive og brede synet. Jupiter er en heldig planet, så dette betyr at de potensielle testene og utfordringene til det kvadratiske aspektet reduseres noe. Selv om du vil ha et vidt omfattende syn eller din posisjon for øyeblikket, vil det være viktig å fokusere på de mindre detaljene. Dette er en av ulempene med denne ellers heldige transitt. Mangel på konsentrasjon, eller manglende evne til å fokusere, kan føre til noen feil i vurderingen eller feil.

Merkur styrer ikke bare tankegangen din, men også hvordan du kommuniserer. Du må være ekstra oppmerksom på hvordan du uttrykker deg under denne transitt. Du kan bli litt for cocky, og dette kan fremstå i talen din som arroganse eller til og med bigotry. Jupiter-optimismen kan komme litt ut av hånden, så ikke lov for mye eller overvurder evnene dine når du legger planer for fremtiden.

21. januar 2019 Måneformørkelse overfor Jupiter (0°31′) gir gode følelser og sjenerøsitet, men også potensialet for mangel på selvkontroll og uønsket oppmerksomhet. Hvis du er en sjenert person, er dette en god formørkelse for å dele følelsene dine og åpne opp for dine kjære. Du bør føle deg mer avslappet og sosial. Imidlertid kan ditt gode humør bli til ulykke hvis godheten din blir sett på som en svakhet av andre. Pass på at ditt altfor sjenerøse humør ikke blir utnyttet.

Å være mindre bevoktet av dine følelser og privatliv kan også være en åpen invitasjon til forstyrrende mødre, moralske korsfarere og til og med offentligheten. Denne formørkelsen vil være mer problematisk hvis du allerede har problemer med selvkontroll eller avhengighet. Du kan reagere på andre menneskers besittende eller sjalu oppførsel ved ubevisst å falle inn i negative vaner og atferd.

Det er også mulig at du blir følelsesmessig opprørt eller føler deg uformelig. Dette kan være på grunn av bekymringer om fremtiden din eller spørsmål til trossystemet ditt, men det kan også være årsaker du ikke er bevisst klar over. Denne urovekkende følelsen i magen kan være en annen utløser for overdreven atferd som overspising og rusmisbruk.

22. januar 2019 Saturn trigon Merkur (1 av 1) fra 13. til 31. januar er bra for å studere og ta igjen papirer og regninger. Vedvarende mentalt arbeid vil ikke virke så kjedelig til vanlig. God konsentrasjon og oppmerksomhet på detaljer betyr at du ikke vil gjøre feil. Du får ting gjort ryddig og i tide. Selv om det ikke er en spesielt sosial innflytelse, er dette en god overgang for å ta viktige beslutninger og for seriøse diskusjoner, forhandlinger og forretningsforbindelser. Med sunn fornuft og et øye for praktiske resultater, er dette det ideelle tidspunktet for å signere kontrakter, spesielt de som involverer eiendom og aksjer.

Uansett hva du tenker på bør føre til varige resultater og prestasjoner. Vennskap i dag vil være varige og pålitelige. Det kan hende du tar deg av familiesaker som forsikringer og testamenter. Du kan være trygg på å forplikte deg til andre på dette tidspunktet. Hvis du er ung, er dette et godt tidspunkt å prate med de eldste for å få råd. Hvis du er eldre, kan du fungere som mentor eller veileder for yngre mennesker. Uansett alder, vil du oppleve mer autoritet og få respekt fra andre.

29. januar 2019 Pluto kvadrat Uranus (1 av 3) fra 30. januar til 5. mars bringer radikale endringer som kan være omfattende, og et resultat av større politiske, religiøse eller sosiale endringer som skjer. For eksempel kan økonomiske kriser tvinge frem endringer i budsjettet ditt, eller en endring i regjeringen av global konflikt kan påvirke livsstilen din generelt.

På det mer personlige nivået endres rutinen og strukturene i livet ditt brått, nødvendig fleksibilitet og et bredt syn for å hjelpe deg med å tilpasse deg. Gamle strukturer og rutiner kan bli utdaterte, etter hvert som barn kommer, eller voksne barn forlater hjemmene. Foreldre kan trenge mer omsorg, eller kan gå bort. Uansett omstendigheter, vil du bli kalt ion for å utvikle deg, og utvikle deg raskt for å møte utfordringene som den forstyrrende transitt gir.

De mektige kreftene som driver endringene i livet ditt er mest sannsynlig utenfor din kontroll, men hvordan du reagerer er det ikke. En gjennomtenkt og metodisk tilnærming er best, med knestøt frarådes. Siden mange av vennene dine i samme aldersgruppe vil oppleve lignende omveltninger i livet, kan det å dele historier og støtte være til stor hjelp.

15. februar 2019 Jupiter sekstil Venus (1 av 3) fra 9. til 23. februar er utmerket for festing og kjærlighet. Du skal føle deg varm og glad inni deg og vil gjerne dele de gode følelsene. Denne transitt er en indikator på lykke, og du kan motta gaver, penger eller komplimenter. Du vil også være i et sjenerøst humør og ikke grådig i det hele tatt.

Sosialt samvær hvis det favoriseres på grunn av din økte popularitet, karisma og sjarm. Du vil mest sannsynlig se og føle deg best mulig. Sex er en fin måte å dele dine følelser på nå, og du vil være mer attraktiv enn vanlig. Dette er en flott tid for dating hvis du er singel. Å få venner til å komme lett og nye venner som nås vil være ekte og gjensidig fordelaktig.

Det er foretrukket å reise ut, spesielt langdistansereiser. Du vil lære mye om andre kulturer og utvide ditt syn på livet. Finansielle investeringer favoriseres også, men lykke og vekst vil også gjelde for høyere utdanning og juss. All din interaksjon og all omgang bør være samarbeidende og tilfredsstillende. De eneste tingene å se under denne påvirkningen ville være en tendens til overflødig, spesielt med søt mat og vanedannende stoffer.

26. februar 2019 Jupitersekstil Uranus (1 av 3) fra 18. februar til 7. mars gjør deg ivrig etter positive endringer i livet ditt. Du bør ha hell, frihet og muligheter til å gjøre livet ditt mer spennende og interessant. Dette er et godt tidspunkt å takle vanskelige oppgaver som har forårsaket frustrasjon eller begrensninger tidligere. Kreativ intelligens og eksperimentering kan føre til nye ideer og gjennombrudd.

All utålmodighet du føler når denne transitt nærmer seg vil raskt bli erstattet av spent forventning og uventede muligheter. Dette er et godt tidspunkt for å bestille eller starte utenlandsreiser. Det er også et godt tidspunkt å starte studier på noe som alltid har interessert deg, men som virket upraktisk eller ikke nødvendig den gang.

Du bør dra nytte av eventuelle investeringsmuligheter fordi dette er en gang da det å ta en risiko bør lønne seg. Trangen til å gjøre endringer kan også gjelde samfunnsspørsmål og politikk. Din entusiasme vil bli verdsatt av grupper av likesinnede i veldedige organisasjoner, menneskerettigheter eller miljøbevegelser.

26. februar 2019 Jupiter trigon Midheaven (1 av 3) også fra 18. februar til 7. mars bringer optimisme og selvtillit med profesjonell vekst og suksess. En forfremmelses- eller lederrolle ville være velfortjent. Denne transitt gir deg en god idé om hvor du vil dra. Du har allerede mestret de nødvendige ferdighetene for å komme dit og tilegnet deg de nødvendige ressursene.

Økt formue vil komme til god bruk. Forbedringer i din karriere vil føre til forbedringer i hjemmet ditt, kanskje flytte til et større og romsligere hjem. Indre ro og tilfredshet vil erstatte enhver tidligere usikkerhet. Overmot og overengasjement bør imidlertid unngås.

06. april 2019 Saturn-plassen Venus (1 av 3) fra 18. mars til 13. juni er den mest utfordrende transitt du har i denne prognosen. Det kan legge til stress til intime relasjoner på grunn av negative følelser, avstand eller andre forholdsproblemer. De fleste av disse hindringene vil stamme fra din egen frykt eller kritikk, men du kan møte det samme fra andre. For å opprettholde harmoni i forhold, ville det være bedre å tilbringe litt tid alene, men ikke overse andres hengivenhet og kjærlighet heller. Å legge inn den ekstra innsatsen vil redusere risikoen for forholdsdramaer.

Det er vanlig under denne påvirkningen å føle seg ensom og deprimert. Penger kan også være stramt med denne transitt, så unngå en tendens til å kaste bort penger og andre ressurser. Selv om motivasjonen kan være mangelfull og du foretrekker å være lat, kan denne transitt kreve hardt arbeid for å opprettholde ditt nåværende forhold, karriere eller annen verdsatt del av livet. Dette er ikke på tide å ignorere ditt ansvar, spesielt for dine kjære. Selv om du vil føle deg lav og ha behov for kjærlighet, kan noen som står deg nær stole på din støtte og ville bli veldig skuffet hvis du svikter dem.

14. mai 2019 Uranus sekstil Saturn (1 av 3) fra 26. april til 2. juni gir muligheter til å gjøre kreative endringer gjennom et bestemt system som arbeidet ditt, myndighetene eller til og med det sosiale systemet du har opprettet med venner og familie. Disse systemene anses ofte som restriksjoner i livet ditt, men nå kan de brukes til positiv endring og større selvuttrykk.

Dette er en flott overgang for din karriere og forretningsforbindelser. Din innovative idé kan bli belønnet med promotering eller større frihet. På alle livets områder kan du lettere lære nye teknikker som gjør livet mer effektivt og produktivt. Du vil ha selvdisiplin og tålmodighet til å mestre disse nye måtene å gjøre ting på.

Nøye planlegging og praktisk anvendelse betyr at du kan gjøre betydelige fremskritt nå og få respekt for prestasjonene dine. Strukturer og systemer er nødvendige i livet for å unngå kaos, men tidene endrer seg og systemene trenger stadig oppdatering slik at de ikke blir begrensende, monotone og uproduktive. Benytt denne muligheten til å gjøre endringer i livet ditt før stagnasjon eller kriser utvikler seg.

16. mai 2019 Uranus kvadrat Jupiter (1 av 3) fra 28. april til 4. juni kan indikere en plutselig endring i livsretning, eller plutselig endring i formuer. Store muligheter kan være nærme. Utålmodighet og en sterk trang til å bryte ut av restriksjoner kan imidlertid føre til uønskede forstyrrelser og uventede hendelser. Så nøkkelen med denne transitt er å fortsette med forsiktighet, velge hvilke muligheter som skal følges og risikoer å ta med litt moderasjon. Dette vil være lett å oppnå på grunn av Uranus sekstil Saturn på samme tid.

Ekstravaganse og uberegnelig oppførsel kan føre til tap, så ikke søk endring bare for endringens skyld. Det sterke behovet for å utforske den uortodokse siden av livet kan føre til mer personlig frihet, spenning og glimt av innsikt. Men igjen, forsiktighet kreves fordi du er mer sugen på alle slags rare og til og med farlige ideer og planer.

23. mai 2019 Saturn Rx kvadrat Venus (2 av 3) fortsetter fra 18. mars til 13. juni kan legge til stress til intime relasjoner på grunn av negative følelser, avstand eller andre forholdsproblemer. De fleste av disse hindringene vil stamme fra din egen frykt eller kritikk, men du kan møte det samme fra andre.

24. mai 2019 Jupiter Rx trigon Midheaven (2 av 3) fra 14. mai 2. juni bringer optimisme og selvtillit med profesjonell vekst og suksess. En forfremmelses- eller lederrolle ville være velfortjent. Denne transitt gir deg en god idé om hvor du vil dra.

25. mai 2019 Jupiter Rx sekstil Uranus (2 av 3) fra 15. mai til 3. juni gjør deg ivrig etter positive endringer i livet ditt. Du bør ha hell, frihet og muligheter til å gjøre livet ditt mer spennende og interessant. Dette er et godt tidspunkt å takle vanskelige oppgaver som har forårsaket frustrasjon eller begrensninger tidligere.

5. juni 2019 Jupiter Rx sekstil Venus (2 av 3) fra 27. mai til 13. juni er utmerket for festing og kjærlighet. Du skal føle deg varm og glad inni deg og vil gjerne dele de gode følelsene. Denne transitt er en indikator på lykke, og du kan motta gaver, penger eller komplimenter.

2. juli til 25. desember 2019

02. juli 2019 Solformørkelse sekstil sol (1°44′) trigon Ascendant (1°19′) aktiverer Sun sextile Ascendant i fødselshoroskopet ditt som er flott for å jobbe med andre i en teaminnsats, så lenge du er leder i teamet eller får mye selvstendig initiativ. Det er også viktig at de du jobber med er energiske og kan gjøre sin del av jobben. Du ville vært veldig utålmodig med alle som er tregere eller mindre energiske enn deg selv. Din høye fysiske energi, utålmodighet og impulsivitet vil tiltrekke seg andre sporty og sexy typer mennesker.

Du bør føle deg mer selvsikker enn vanlig, noe som er bra for å fortelle folk hvordan du virkelig føler om noe. Folk bør respektere deg for din ærlighet, og denne jevne typen selvhevdende energi vil neppe provosere en kamp. Dette er god energi for å stå opp for dine rettigheter og forsvare rettighetene til dine kjære. Dette er en flott solformørkelse for intime forhold på grunn av din økte seksuelle magnetisme og fysiske attraktivitet. Hvis du dater, kan du overvinne enhver naturlig sjenanse du kanskje må bryte isen og gjøre et godt førsteinntrykk.

Solformørkelse sekstil Sol er en energigivende og kreativ innflytelse. Det gir kraft til personlig uttrykk som hjelper til med selvpromotering og oppnåelse av mål. Dette er en utmerket tid for å gjøre virkelige fremskritt med de tingene i livet som betyr mye for deg, arbeid, relasjoner og langsiktige mål.

Du vil møte lite motstand fra mennesker eller omstendigheter. Faktisk, fordi du har det så bra med deg selv og er selvsikker og stolt, kan folk hjelpe deg på vei. Dette er en flott tid for både arbeid og lek.

Solformørkelse trigon Ascendant forbedrer selvtilliten din og gjør deg mer vennlig og sosial. Dette er en god formørkelsesfase for dine nære relasjoner og for å nyte livet. Å gå på jobb kan være mer et problem med mindre du faktisk liker jobben din. Du vil ikke være fornøyd med rutine og liv som normalt, men vil ha nye opplevelser og mennesker i livet ditt.

Dette er en formørkelse for å gjøre et sterkt førsteinntrykk og for selvpromotering. Du bør nyte gode relasjoner med overordnede, og anerkjennelse og profesjonell fremgang er sannsynlig hvis du søker det. Dette er også en god tid for å møte nye mennesker, fra forretningskontakter til romantiske partnere. Du vil bli lagt merke til hvis du setter deg selv der ute, og folk vil bli tiltrukket av din blanding av avslappet holdning og selvsikkerhet. Din livsglade holdning og iver etter nye opplevelser gjør dette til den ideelle tiden for ferie og dating.

16. juli 2019 Måneformørkelse ingen aspekter

29. juli 2019 Pluto Rx kvadrat Uranus (2 av 3) fra 13. juli til 9. september bringer radikale endringer som kan være omfattende. Rutinen og strukturene i livet ditt endrer seg brått, krevde fleksibilitet og et bredt syn for å hjelpe deg med å tilpasse deg.

13. oktober 2019 Jupiter sekstil Venus (3 av 3) fra 7. til 19. oktober er en indikator på lykke, og du kan motta gaver, penger eller komplimenter. Du vil være mer attraktiv enn vanlig. Dette er en flott tid for dating hvis du er singel. Det er foretrukket å reise ut, spesielt langdistansereiser.

22. oktober 2019 Jupiter sekstil Uranus (3 av 3) fra 16. til 28. oktober er en god tid for å bestille eller starte utenlandsreiser. Det er også et godt tidspunkt å starte studier på noe som alltid har interessert deg, men som virket upraktisk eller ikke nødvendig den gang.

22. oktober 2019 Jupiter trigon Midheaven (3 av 3) også fra 16. til 28. oktober bringer optimisme og selvtillit med profesjonell vekst og suksess. Økt formue vil komme til god bruk. Indre ro og tilfredshet vil erstatte enhver tidligere usikkerhet.

16. november 2019 Uranus Rx kvadrat Jupiter (2 av 3) fra 22. oktober til 20. desember kan indikere en plutselig endring i livsretning, eller plutselig endring i formuer. Store muligheter kan være nærme. Fortsett med forsiktighet, velg hvilke muligheter du vil følge og risikoer du skal ta med litt moderasjon.

18. november 2019 Uranus Rx sekstil Saturn (2 av 3) fra 24. oktober til 22. desember gir muligheter til å gjøre kreative endringer gjennom et bestemt system som arbeidet ditt, myndighetene eller til og med det sosiale systemet du har opprettet med venner og familie.

4. desember 2019 Pluto kvadrat Uranus (3 av 3) fortsetter fra 13. juli til 9. september bringer radikale endringer som kan være omfattende. Uansett omstendigheter, vil du bli kalt ion for å utvikle deg, og utvikle deg raskt for å møte utfordringene som den forstyrrende transitt gir.

19. desember 2019 Jupiter overfor Saturn (1 av 1) fra 15. til 24. desember begrenser mulighetene dine for vekst. Du kan føle at du beveger deg sidelengs på grunn av økonomi, spesielt hvis du har forlenget deg nylig. Begrensninger nå ville få deg til å føle deg rastløs og utålmodig. Du trenger tålmodighet nå, men det er sannsynligvis mangelvare. Hvis du nylig har gjennomgått rask vekst eller ekspansjon, vil dette være en periode med omstilling. På tide å være sikker på at du er på vei i riktig retning. Hvis du har forvillet deg fra sjelens vei, vil hendelser skje nå for å sette deg tilbake på sporet.

Andre mennesker kan holde deg tilbake nå på jobb. I så fall må du bygge saken din slik at de ikke kan si nei. Enhver latskap eller slurvete tankegang vil bli påpekt til deg. Å starte nye prosjekter er ikke så god ide nå. Bedre å gjøre din nåværende situasjon mer stabil og sikker først. Hvis du var for optimistisk, kan du oppleve skuffelse, men årsakene vil være klare.

Personlige forhold kan være anstrengte nå, da det kan føles som andre holder deg tilbake. Hvis din uavhengighet eller frihet er truet, kan du avslutte et forhold og få det bedre. Selv om formørkelsen antyder vekst og ekspansjon, ser desember ut til å være en tid for å kutte ned og søke stabilitet. Kanskje for mye nylig vekst nødvendiggjør denne nedkjølingsperioden. Denne virkelighetssjekken er kanskje ikke morsom, men den er nyttig.

20. desember 2019 Jupiter kvadrat Pluto (1 av 1) fra 16. til 25. desember gir deg lyst til å lykkes, og lykkes stort. Det kan være et kjæledyrprosjekt eller i karrieren din at du føler denne intense drivkraften for å nå toppen. Suksess, makt og innflytelse er alle mulige, men uten litt omsorg vil det være en pris å betale. Nådeløs besluttsomhet, grådighet og korrupsjon kan bringe deg raskere dit eller tjene mer penger, men til hvilken pris? Ditt personlige liv er det mest sannsynlige området du vil lide, spesielt dine nærmeste forhold.

Tvangsmessig og tvangsmessig oppførsel vil ikke bare forårsake forholdsproblemer hjemme, men kan også gi deg mektige fiender. Etter hvert som du får en større del av kaken, begynner konkurrentene dine å tape og vil ta igjen. Hvis du bryter loven, vil detektivene og andre myndigheter være på sporet ditt. Å øke rikdommen din er mulig nå, men du må virkelig opprettholde en høy moralsk standard for å sikre suksess. Overdreven stolthet, overvurdering av ressursene dine eller vanlig grådighet kan i stedet føre til store tap og til og med konkurs.

Et annet område du kan fokusere energien din på er filosofi eller religion. Religiøs mani eller ekstremisme er mulige utfall hvis du forblir målrettet og selvrettferdig. I stedet for å begrense synsfeltet er det mye bedre å få en bredere og mer omfattende kunnskap. Å reise og blande seg med mennesker med ulik bakgrunn vil hjelpe deg å unngå enhver sjanse for bigotry, fremmedfrykt eller andre former for intoleranse og uvitenhet. En tryggere måte å tilfredsstille din sterke trang til å oppleve livet til det fulle er å utforske grensene for noen samfunnsmessige standarder eller tro. Du kan fortsatt holde deg innenfor loven i de fleste land mens du nyter noen kulturelle tabuer.

20. desember 2019 Saturn-plassen Venus (3 av 3) fra 11. til 29. desember kan legge til stress til intime relasjoner på grunn av negative følelser, avstand eller andre forholdsproblemer. Det er vanlig under denne påvirkningen å føle seg ensom og deprimert.

2018 Solar Return

Månekonjunkt Ascendant (2°12′) gjør deg mer følsom for dine egne følelser og andres følelser. Økte følelser og intuisjon beriker dine intime relasjoner og tiltrekker seg nye mennesker, spesielt kvinner eller sensitive, omsorgsfulle menn. De vil sette pris på hvordan du deler følelsene dine og virkelig bryr seg om følelsene deres og det generelle velvære.

Du vil sannsynligvis føle deg hjemmekoselig, men vil også nyte et godt offentlig bilde og popularitet. Du kan fornemme stemningen til en gruppe og få kontakt med dem og forene dem bak en sak. Folk vil sette pris på din ærlighet, empati og emosjonelle støtte og gi det tilbake som tjenester eller komplimenter. Å forholde seg til kvinner spesielt er veldig gunstig for deg. Det er en god sjanse for å danne et betydelig nytt forhold i år.

Potensielle problemer kan oppstå ved å handle og reagere av vane. Uten bevisst selvbevissthet kan du gå tilbake til gamle vaner og negative atferdsmønstre. Det er en risiko for å bli utnyttet hvis du er for raus med følelsene dine. Folk som ser din vennlighet som en svakhet vil tappe energien din. Alternativt kan du bli uvanlig humørsyk eller følelsesmessig krevende av andre.

Saturn overfor Ascendant (1°40′) kan føre til ekteskap eller separasjon. Hvis du er med den rette personen, kan Saturn fungere som et forholdslim og bringe langsiktig forpliktelse som ekteskap. Det vil være en tung følelse av ansvar om partnerskap enten med en elsker, en forretningspartner eller åpen fiende. Du må anstrenge deg selv om du blir forelsket og koser deg.

Dårlige forhold vil bli mer stressende og sannsynligvis nå et bristepunkt hvis problemene er for vanskelige å løse. Hvis det er konflikt med konkurrenter og fiender, vil det være fordi du gjør gjennombrudd i ditt profesjonelle liv og de føler seg truet eller sjalu.

Du er på vei opp for å nå dine mål. Nøye arbeid og utholdenhet vil føre til suksess. Du må ivareta alle dine plikter og ansvar. Ikke overlat ting til siste liten eller utsett, men du trenger også tålmodighet og dømmekraft. Få alt gjort i tide og innenfor budsjett. Ta ingen snarveier. Saturn belønner hardt arbeid og å ta ansvar.

Månen overfor Saturn (3°53′) har potensial til å få deg til å føle deg trist, lei eller ensom. Vanskeligheter med å dele følelsene dine kan føre til avstand i forhold. Bevisst bevissthet om denne deprimerende påvirkningen vil hjelpe deg å unngå alvorlige konsekvenser på lengre sikt, en slik separasjon rett og slett på grunn av dårlig humør.

Et sykelig syn på livet er mulig, og du vil sannsynligvis se det verste i andre mennesker og situasjoner. Du må kanskje jobbe hardt for å unngå at de negative følelsene dine manifesterer seg som depresjon, tap eller skuffelse. Imidlertid vil månesekstilen Uranus, som jeg vil nevne om kort tid, stoppe dette aspektet fra å være så utfordrende.

Forhold, spesielt til kvinner, påvirkes oftest. Du kan føle deg tynget eller skyldig i ansvar for noen som er mye eldre eller yngre enn deg, som et barn eller barnebarn, forelder eller besteforeldre. Du vil sannsynligvis synes synd på deg selv, men det verste du kan gjøre akkurat nå er å få andre ned ved å snuble eller mope rundt dem. Du er ikke så morsom å være i nærheten, så det kan være bedre å bo på rommet ditt og akseptere at periodisk melankoli er en naturlig del av livet.

Månen som stiger mot Saturn-innstillingen gjør dine intime forhold til hovedtemaet for året som kommer. Jeg forventer at du vil være veldig mottakelig for en mann som er mye eldre eller yngre enn deg selv og kanskje i din karriere. Et langsiktig forhold av alvorlig karakter er mest sannsynlig og en formell forpliktelse er mulig i løpet av året

Uranus sekstil Ascendant (1°58′) gir en trang til å finne mer frihet i vennskap og partnerskap. Gode ​​muligheter for positiv endring er tilgjengelig gjennom disse menneskene. Øyeblikkelig tiltrekning er mulig og nye forhold vil ta av raskt. Du vil møte mennesker som er vidt forskjellige fra de du vanligvis møter, mer eksentriske og uortodokse. Du bør være åpen i år og la nye mennesker vise deg en ny måte å leve på, mindre strukturert enn du er vant til.

Tempoet i livet ditt vil øke til et nivå du kan synes er ubehagelig eller ustabilt. Gamle venner kan begynne å kjede deg. De vil sannsynligvis synes du er rar og synes de nye vennene dine eller gruppene dine er gale. Du vil også ønske å hevde din individualitet mer i forhold. Det er bedre å løsne opp og gå med instinktet ditt på dette fordi hvis du behersker deg selv, vil denne elektriske energien bryte ut på ukontrollerte måter.

Månesekstil Uranus (4°11′) bringer stimulerende personlige møter og spennende arrangementer. Du vil føle deg mer åpen for endringer i livet ditt og kan aktivt oppsøke det. Dette er et godt år for å prøve noe nytt i hjemmet eller det personlige livet. Din sterkere enn normal intuisjon kan veilede deg i å ta raske beslutninger om hvilken vei du skal gå. Følg instinktene dine og få mest mulig ut av mulighetene som dukker opp. Dette er et godt tidspunkt å finne originale måter å gjøre ting på på grunn av din nysgjerrige og oppfinnsomme natur. Du kan få glimt av innsikt for å løse dvelende problemer på et øyeblikk.

Tilfeldige møter kan også gi verdifulle biter av informasjon, og du er mer sannsynlig å snuble over noen kritiske opplysninger mens du surfer på nettet. Tilfeldige møter kan også føre til umiddelbar tiltrekning og nye vennskap. Særlig kvinner vil være en kilde til inspirasjon og nye muligheter.

Humøret ditt kan være foranderlig og noen av oppførselen din vil virke merkelig for andre. Du bør imidlertid føle deg komfortabel med å uttrykke en unik side av din personlighet. Senkingen av hemningene dine vil overvinne den restriktive innflytelsen til Saturn og legge til rette for forandring og spenning i livet ditt. Dette er også et godt år for å bryte gamle vaner og erstatte dem med noe nytt.

Solen overfor Neptun (2°48′) gjør deg mer utsatt for forvirring og bedrag som kan føre til usikkerhet og motløshet. Hvis du kan unngå ego-konflikter og trekke deg tilbake til et trygt sted, er dette en god tid for å utvikle din kreative, åndelige og veldedige natur. Hvis du ikke kan unngå å håndtere livets harde realiteter, må du ta noen forholdsregler for å unngå tap og skuffelse. Du vil sannsynligvis føle deg redd for konkurranse eller å forholde deg til selvhevdende mennesker.

Ditt svekkede forsvar kan tiltrekke seg sleipe mennesker som prøver å dra nytte av din vennlighet og medfølelse. Så er det lure, sjarlataner og andre som prøver å selge deg ting du ikke trenger eller som ikke eksisterer.

Hvis det høres for godt ut til å være sant, så er det det. Lær deg å si nei og gå bort. Godta ingenting og ikke signere noe. Vær forsiktig med å starte nye forhold eller utsett i det minste noen forpliktelser. Viktigst av alt, vær veldig tydelig for deg selv og andre om intensjonene dine. Det kan ikke være gråsoner, bare ja eller nei. Ethvert bedrag, underhåndstaktikk eller løgn fra din side vil være som å grave et større hull for deg selv.

Hvis du møter skuffelse og motløshet, vil det være fristende å unnslippe livets harde realiteter gjennom tankeforandrende stoffer. Bare husk at du er mer utsatt for avhengighet og overdose, i tillegg til å bli dratt av.

Mercury sekstil Venus (1°17′) er en morsom og vennlig innflytelse som gjør det så mye lettere å dele følelsene dine. Sosialisering bør være morsommere nå på grunn av mindre stress og mer harmoni i relasjonene dine. Du vil ha en større evne til å uttrykke din kjærlighet og hengivenhet, noe som betyr at dine intime relasjoner kan dra nytte av tettere bånd.

Ekstra sjarm og sosiale ferdigheter gjør dette til et ideelt år for å be om tjenester. Å gjøre forretninger er også foretrukket på grunn av et godt hode på tall og evne til å finne vinn-vinn-situasjoner. Dette er en stor innflytelse for å hjelpe deg med å løse konflikter eller bryte ned eventuelle barrierer for fremgang.

Merkurtrigon Saturn (4°34′) gir utholdenhet og utholdenhet. Din flittige og vedvarende streben betyr at du bør nyte lang levetid uansett hva du bruker tankene dine på. Enten din karriere, familie eller hobby, ditt engasjement gir varige resultater. Det gir også en rasjonell og sunn fornuft tilnærming til livet generelt. God konsentrasjon og en metodisk tilnærming gjør at du sjelden vil gjøre feil.

Du vil tjene respekt og ros på grunn av din lojalitet og pålitelighet. Du kan oppsøke eldre mentorer for veiledning. Du kan også være lærer og kan ha ansvar for oppdragelse eller utdanning av unge.

Merkur trigon Uranus (4°16′) åpner sinnet for nye muligheter. Det kan være noen spennende nyheter på vei, eller tilfeldige møter med eksentriske, eller på annen måte stimulerende mennesker. Uranus har en veldig stimulerende, elektriserende effekt på din tenkning og kommunikasjon. Å holde et åpent sinn kommer naturlig, og dette øker sjansen for å gjøre nye oppdagelser og få nye venner.

Alle sansene dine blir stimulert og intuisjonen din skal være sterk og korrekt. Glimt av innsikt er mulig når du er våken eller sover gjennom livlige drømmer. Eventuelle psykiske evner vil bli forbedret. Faktisk ville dette være et utmerket år for å begynne å studere astrologi eller et annet okkult fag.

Du kan også bli mer interessert i å studere datateknologi eller starte din egen nettside, og generelt kommunisere på Internett. Matematikk, tekniske fag og noen av realfagene ville også appellere. Dette er også en god tid for å løse oppgaver og spille spill. Din originale måte å se ting på vil hjelpe deg med å finne løsninger på irriterende problemer. Å være rundt interessante mennesker er viktig fordi du vil få mye innsikt gjennom å dele ideer. Nytt vennskap nå ville absolutt være stimulerende, men vil kanskje ikke vare for lenge.

Venus kvadrat Mars (2°24′) er en annen indikator på relasjonsspenning som forsterker et lignende tema i transittene dine fra april 2019. Men det antyder også mye handling på dette området. Det kan forårsake forholdsvansker hvis det allerede er en underliggende seksuell eller konkurransespenning.

I et sunt forhold der begge partnere har like sterke egoer, kan dette solavkastningsaspektet indikere en periode med mer spennende seksuell aktivitet. Hvis du er singel, vil den økte seksuelle lysten bli matchet av en mer attraktiv aura.

Venus overfor Uranus (5°33′) signaliserer vanligvis en endring i kjærlighetslivet ditt. Hvis du allerede har en partner, kan en uventet hendelse føre til mye opprørt spenning. Det kan være at ditt behov for forandring eller spenning på soverommet blir avvist. Selv flørting kan føre til litt drama i forholdet. Et sunt forhold ville tåle slike overtredelser og en permanent separasjon ville være usannsynlig. En affære i år vil mer sannsynlig føre til en rask separasjon.

Hvis singel er det mange alternativer. Hvis dating så en ny romanse nå ville absolutt være spennende. Det er imidlertid mest sannsynlig at det skulle vise seg å bli et kortvarig forhold. Men hvis du er den uortodokse typen og trenger din frihet, kan et nytt forhold med en lignende person til og med føre til ekteskap. I tillegg er dette en svak innflytelse på grunn av den brede kulen og Saturn-innstillingen i solavkastdiagrammet ditt peker på langsiktig forpliktelse. Ettersom Uranus styrer internett, kan du oppfylle ditt behov for en endring gjennom internettdating eller andre ting.

Uansett situasjon, hvis kjærlighet ikke er et alternativ, kan endring og spenning manifestere seg i et annet område av livet. Økonomiske vindfall er mulig, men du bør være ekstra forsiktig med penger. Det er en tendens til å risikere alt på mistenkte ordninger eller spille bort alt. Du kan lett finne stimulering på en annen måte, for eksempel spill eller annen form for underholdning.

Mars kvadrat Uranus (3°09′) gir en sterk trang til å bryte fri fra restriksjoner og gjøre opprør mot autoritet. En tendens til å opptre overilet uten hensyn til konsekvensene kan føre til store forstyrrelser eller konflikter i livet ditt. Bevissthet om denne dynamiske energien kan i stedet føre til oppfinnsomme og kreative gjennombrudd og et fornyet personlig liv.

Du må finne et område av livet der du kan rive opp reglene og ha det gøy. Du kan ikke begrense denne uberegnelige energien, så du må uttrykke din gale, kreative eller oppfinnsomme side i et trygt miljø. Hvis du har en strukturert, hierarkisk arbeidsplass bør du finne et kreativt utløp sosialt, seksuelt eller gjennom en hobby.

Ditt behov for å være annerledes og gjøre dine egne feil må pleies i år. Bedre å gjøre dette privat med en fordomsfri partner enn offentlig gjennom en overilet handling og den resulterende latterliggjøring og utstøting. Målet ditt er å få dine kinky eller farlige ønsker ut av systemet ditt på en trygg måte uten å forstyrre andre. Et originalt syn kan føre til kreative verker eller vitenskapelige gjennombrudd, men du bør unngå impulsive handlinger og å ta farlige risikoer. Mangel på oppmerksomhet og konsentrasjon kan føre til ulykker, spesielt som når du kjører bil eller jobber med strøm eller teknologi. Hvis det ikke er ødelagt, ikke fiks det.

Jupiter trigon Neptun (2°33′) oppmuntrer til håp, raushet og fellesskapsånd. Du kan påta deg en åndelig søken for å søke sannheten. Det kan være skjebnesvangre møter med prester, guruer eller synske. Andre kan komme til deg for åndelig veiledning, eller du kan gjøre det alene. Opplysning kan komme gjennom drømmer, visjoner eller meditasjon. Du vil finne det vanskeligere å ignorere de fattige, syke og trengende i år. Så etter hvert som ditt personlige verdisystem eller din moral når en høyere standard, vil du oppdage at uselvisk hjelpe andre gir stor tilfredsstillelse. Din veldedige natur kan strekke seg til miljømessige årsaker eller dyrevelferd.

Sosial rettferdighet blir viktig med mer interesse for menneskerettigheter og situasjonen til flyktninger og andre uskyldige ofre eller krig og grådighet. På grunn av din entusiasme kan andre samles rundt deg for en felles sak. Noen føler en sterk skapertrang og finner utløp for sin entusiasme gjennom musikk, kunst, dans eller drama. Du kan også følge drømmene dine for å lykkes uten å måtte ofre egoet eller materielle eiendeler. Rikdom, berømmelse og glamour kan komme, men over bør du føle deg glad og fornøyd. Dette solavkastningsaspektet legger romantikk til månen som stiger opp motsatt Saturn-innstillingen

Jupiter sekstil Pluto (1°11′) er ekstra sterk ikke bare på grunn av den lille kulen. Du har også Jupiter trigon Pluto transitt i slutten av november 2018. Dette betyr at du kan finne interesse for de store sakene som berører mange mennesker som politikk og religion. Du kan ha en sterk innflytelse over retningen i livet ditt og over andre menneskers liv. Moral og etikk er viktig i år, men det betyr ikke alltid at du vil være streng på dette området

Dette solavkastningsaspektet gir imidlertid store muligheter til å utrette ting i stor skala og med en driftig ånd og drivkraft som kan føre til fremtreden og rikdom. Du vil også ha evnen til å transformere i stor skala. Dette innebærer kontinuerlig personlig utvikling og en reformerende innflytelse i ditt interesseområde til fordel for venner og familie, samfunnet og til og med landet.

Saturn trigon Uranus (0°18′) gjør dette til et nytt overgangsår i livet ditt fordi du ville ha hatt det samme aspektet i solavkastningen i 2017. Dette er det ideelle året for å gjøre positive endringer i livet ditt, fordi de bør gå knirkefritt. Endring vil ikke være opprørende eller uberegnelig som det noen ganger kan. Du vil holde deg rolig og tålmodig, planlegge hvert trinn metodisk. Dette er også et godt år for eksperimentering og kreativ selvutfoldelse. Du kan finne nye måter å gjøre gamle ting på uten å gynge i båten. Du kan ta ledelsen i karrieren din for å starte nødvendige endringer og få respekt og anerkjennelse fra sjefen din.

Du kan få mer ansvar, men også få nok frihet til å takle arbeidet på din egen måte. Du kan bryte ned komplekse oppgaver i ordnede segmenter for å effektivt instruere andre. Du vil gjøre det bra til å lære eller undervise i tekniske fag. Selv okkulte emner som astrologi ville være lettere å forstå. Dette er en god innflytelse for gruppeaktivitet. Du kan bringe mennesker sammen fra svært forskjellige bakgrunner og holde dem interessert i felles langsiktige mål.

Månetrigon Midheaven (0°03′) er det sterkeste aspektet i ditt solavkastdiagram for 2018 som skaper en fin balanse mellom jobb og hjem. Familien din vil gi deg all den følelsesmessige støtten og næringen du trenger for å nå ditt fulle potensial på jobben og få det til å se enkelt ut. Du vil heller ikke ta med deg noe stress hjem fra jobben, så du kan nyte å slappe av med dine kjære og spesielle øyeblikk med intimitet.

Dette er et godt år å holde feiringer hjemme med familien. Familiebinding vil være følelsesmessig tilfredsstillende fordi du kobler deg dypere og forstår følelsene til andre familiemedlemmer, spesielt kvinner. Arbeidspresentasjoner foran en gruppe eller offentlig vil gå bra fordi du kan få dem til å føle at du er en av dem. Du bør føle deg komfortabel med å være på utstilling og promotere deg selv. Det ville ikke føles malplassert for deg å avsløre mer enn den vanlige mengden personlig informasjon.

Sol på motsatt side av Midheaven (5°51′) krever at du tar deg av innenriks- og familiesaker. Noen ganger må du kanskje trekke deg tilbake i deg selv og tenke over ting. Dette er året for personlig utvikling, ikke så mye for å gjøre en stor bølge inn i omverdenen. Dette aspektet støtter fokuset på dine intime relasjoner funnet med månen som stiger opp overfor Saturn. Men andre aspekter som Moon Trine Midheaven bare nevner, betyr at karrieren din absolutt ikke vil lide i år.

Du kan føle deg demoralisert hvis du blir involvert i saker som ikke er relatert til dine virkelige indre behov og bekymringer. I løpet av dette året er det best å ha mer alenetid eller være sammen med dine nærmeste i din egen personlige verden. Du bør gjøre dette for å bestemme hva dine virkelige behov er og hvordan du skal tilfredsstille dem. Det vil også være svært givende og tilfredsstillende opplevelser nærmere hjemmet som hjelper deg med å forberede deg på når du fokuserer på den ytre verden av yrket ditt og offentligheten.

Saturn sekstil Midheaven (3°56′) bringer faglig fremgang med respekt og anerkjennelse. Du bør forvente hjelp og tjenester fra overordnede. Det er viktig å ikke føle seg for pliktmessig og dermed nekte seg selv bedre muligheter andre steder. For eksempel kan du føle deg forpliktet til en sjef som viste tro og ga deg en start eller forfremmet deg. Du kan føle et ansvar for en forelder og gå glipp av en mulighet for karriereutvikling i en annen by.

Dette er et år med forsiktig handling. Hvis livet ditt går bra, vil du kanskje ikke risikere å forstyrre ting. Men igjen, tenk på din egen fremtid og ikke hva andre forventer av deg. Du vil ha suksess og sette spor etter deg. Du kan oppnå mye nå gjennom besluttsomhet og hardt arbeid, tålmodighet og utholdenhet.