Finn Ut Antall Engel

Fargebetydninger og symbolikk

Farger! Deilig er de ikke? Her på Daily Horoscope Astros kan vi aldri få nok - spesielt av Gypsy Boho-paletten! Faktisk er sekunder av alle slag alltid på menyen vår! Farger snakker så dypt til sjelen vår at vi er overbevist om at farger har mye samme energi som et ånd, totem eller kraftdyr. Men hvorfor? Hva betyr farger? Hva symboliserer farger?

Fargebetydninger og symbolikk er viktig fordi:

  • Farger dukker opp i våre liv for å levere guddommelige budskap (Åndedyr);
  • Farger velges basert på energi de gir til sinnet, kroppen og ånden vår (Totem Animal);
  • Farger har distinkte energiske egenskaper som vi påkaller når vi trenger støtte (Kraftdyr)

Så, selvfølgelig vi bare hadde å dykke ned i deres søte, rike symbolikk og dypere betydninger ...

Hva betyr fargen svart

Hva betyr fargen svart Fargen svart gir ikke bort hemmelighetene sine lett. Det er en del av ...
Les mer

Hva betyr fargen blå

Hva betyr fargen blå Fargen blå vibrerer magisk med sannferdighet, overbevisning og oppriktighet. Blå er fargen ...
Les mer

Hva betyr fargen grønn

Hva betyr fargen grønn Hva betyr fargen grønn? Natur? Selvfølgelig. Men fargen Grønn symboliserer ...
Les mer

Hva betyr fargen Indigo

Hva betyr fargen indigo Hva oppfatter du? Ser du gjennom dine menneskelige øyne eller ditt tredje ...
Les mer

Hva betyr fargen oransje

Hva betyr fargen oransje Hva betyr fargen oransje for deg? Oransje er litt av en ...
Les mer

Hva betyr fargen lilla

Hva betyr fargen lilla Å, lilla. Fargen på aristokrati, overdådighet og kronchakraet. I dypet ...
Les mer

Hva betyr fargen rød

Hva betyr fargen rødt rødt er fargen som snakker tungt til vår indre kraft. Rød symboliserer lidenskap, ...
Les mer

Hva betyr fargen hvit

Hva betyr fargen hvitt Det sies at vi er som et hvitt lerret når sjelen vår kommer inn ...
Les mer

Hva betyr fargen gul

Hva betyr fargen gul Fargen på nysgjerrighet. Fargen på selvtillit. Fargen som fanger mest ...
Les mer

Fargesykologi 101

I naturen tenker folk for eksempel på gul som varm og imøtekommende som solen . Det er en farge med høyere energi enn si blå , hvilken er beroligende .

Det er viktig å merke seg det hver kultur har avvik i termer av fargesymbolikk . Det vi gir her er en primer som vil vokse sammen med siden vår. I tillegg oppfordrer vi deg til å meditere over hva en bestemt fargetone betyr for deg.

Mens en person kan betrakte rødt som en kraftfarge, kan en annen person som ble truffet i hodet med et eple ha en helt annen tolkning (nemlig se hvor du går!).

Når du leser gjennom fargebetydningene her, må du vite at som med nesten alle andre emblemer kjent for sivilisasjonen, hver Farge kan ha positive og negative konnotasjoner . I noen regioner er hvitt dødsfargen. I andre representerer det renhet.

Ingen av disse verdiene er riktig eller galt - hver person eller gruppe bringer litt subjektivitet til å tolke tegn og varsler inkludert regnbuens farger. Fradraget en person gjør kan ha politiske overtoner, religiøs betydning og til og med betydninger som kommer ut av dagens mote, så ikke bli overrasket om du ikke helt kan sette fargesykologi, mening eller symbolikk i en ryddig pakke.

Rød betydning og symbolikk

***MERK***
Klikk for å lese den grundige artikkelen 'Hva betyr fargen rød.' eller les kortversjonen nedenfor.

Tidlig menneskehet forsto to ting som veldig verdifulle for tilværelsen - ild og blod. Betydningen av denne forbindelsen ses på språk der ordet for rød ofte oversettes som 'som blod.'

Det er ikke overraskende at Chakra Base virvler med den kraftige, energiske fargen som knytter seg til selve livet. Rødt representerer det primære selvet, kraften, iver, tapperhet og våre seksuelle drifter. Foruten svart og hvitt, er rød den vanligste og mest populære fargen i verden.

I mange kulturer, særlig Fjernøsten, representerer rødt lykke. I denne regionen gir det glede for paret og velsignelser for ekteskapet med røde gjenstander ved et bryllup. For å balansere det, knytter noen filosofier og religioner fargen rød til ødeleggelse og ondskapens krefter.

Psykologisk sett betegner rødt veldig kraftige følelser, inkludert kjærlighet, sinne og oppstemthet. Dette ses i våre språkmønstre som å kalle en panne for varm, erklære dager med rød bokstav, se rød eller være rødblodet.

Rødt har også andre effekter på våre perspektiver.

Eksperter forteller oss at rødt oppmuntrer ikke bare til mat, men til mange andre sensuelle opplevelser. De som har for mye rødt i miljøet, spesielt barn, kan finne seg veldig stresset, misnøye og til og med sinte uten noen spesiell årsak.

I vestlige metafysiske tradisjoner representerer rød det sørlige skapelsekvartalet og drakten til tryllestave i taroten. På magisk vis blir det brukt i forskjellige arbeider for lidenskap, styrke, tapperhet, oppfinnsomhet og forvisning.

Husk at skyggen av rødt du velger, endrer vibrasjonseffekten. Der dyprødt snakker om engasjert kjærlighet og lidenskap, har rosa sterkere forbindelser med vennskap og milde intensjoner, og kobberrød har bånd til jordiske energier for å jorde overflødig ild.

Metafysiske egenskaper av rødt

Oransje mening og symbolikk

***MERK***
Klikk for å lese den grundige artikkelen 'Hva betyr fargen oransje.' eller les kortversjonen nedenfor.

Den samlede avstemningen om betydningen og symbolikken til fargen oransje ser ut til å være delt.

Noen mennesker føler at fargetone representerer vitalitet, friskhet og appell. Andre synes det er stump og irriterende for auraen.

Mens vi kommer under navnet på denne fargen, takket være en frukt, er det mange gjenstander i naturen som bærer fargen oransje fra levende oransje liljer til saftige oransje gulrøtter (og det begynner ikke å berøre menneskeskapte oransje gjenstander).

Generelt symbolikk bringer oransje lykke og helse inn i livene våre. Det er også en av høstens farger, som representerer jordens rikdom. Lette arbeidere bruker noen ganger oransje som en måte å forbedre seksuell ytelse og støtte immunforsvaret. Det regnes som en utmerket fargetone for de som har problemer med fordøyelsen.

Energisk kombinerer denne fargen rød og gul, som samarbeider fantastisk sammen for forbedrede perspektiver, oppfinnsomhet og flid. Når du liker den generelle effekten av rødt, men trenger å få den ned et hakk, er oransje et flott alternativ, spesielt for å inspirere mental klarhet og besluttsomhet.

Hvor rødt var en aktiv farge oransje er langt mer intuitivt, avhengig av personlig disposisjon. I dette, når du føler deg blå oransje, blir det en hjertelig hjelpekamerat som minner deg om ditt sanne selv. På fargehjulet treffer den 'reset' -knappen, spesielt når du sørger, sliter med økonomien eller bare trenger litt selvtillit for å få deg selv motivert igjen.

Bruk oransje høydepunkter i alle sosiale omgivelser. Dette stimulerer samtalen - både snakkende og aktiv lytting. Som rød, gir denne fargen en god appetitt, men ikke helt så glupsk.

Oransje (safran) er hellig i hinduismen. Det er den femte stråle av 7 som klassifiserer mennesker mystisk. Bruk metafysisk appelsin i staver og ritualer for personlig tillit og frigjøring.

Metafysiske egenskaper av appelsin

Gul betydning og symbolikk

***MERK***
Klikk for å lese den grundige artikkelen 'Hva betyr fargen gul.' eller les kortversjonen nedenfor.

Gul er hurraropslederen for fargehjulet!

Det får oss naturligvis til å føle oss lykkeligere og mer energiske!

I en merkelig dikotomi er det også fargen på forsiktighet og feighet. De negative energiene kan ha hatt bånd til visse medisinske tilstander som gulsott som får en persons hud til å bli en usunn gul fargetone.

Nesten alle kulturer knytter denne fargen til en følelse av varme, både fysisk og emosjonell. I Japan representerer det tapperhet. Mange religiøse grupper, spesielt de fra det gamle Egypt og i hinduistisk tradisjon, tilpasser fargen gul til det guddommelige. Tenk på at englenes glorier vanligvis vises i gul eller gullfarge.

Fysisk gul er den enkleste fargen for øynene våre, og det er derfor den brukes i stoppskilt. Noen studenter i fargeterapi anbefaler gult for å lette en svak metabolisme, forbedre mental smidighet, spesielt for å finne praktiske løsninger og for å utvikle personlig tillit fordi den vibrerer på samme nivå som hjernens venstre side.

Mennesker som gir gjenklang med gult jobber ofte i kommunikasjonsfelt. Alternativt kan du bli trukket til undersøkende studier. Mens dette høres veldig alvorlig ut, balanserer gult den avgjørende naturen med gammeldags humor.

Justert med solen og Mars, er gul en god farge for å tiltrekke seg penger.

Når folk går gjennom tider med stress, er det best å redusere mengden gult i ditt oppholds- og arbeidsrom. Åndelig sett representerer gult elementet i ild, vår følelse av syn, autoritet, energi, harmoni og personlig identitet. I Tarot symboliserer det intellektet og åndeligheten (ofte å jobbe sammen).

Metafysiske egenskaper av gult

Grønn mening og symbolikk

***MERK***
Klikk for å lese den grundige artikkelen 'Hva betyr fargen grønn.' eller les kortversjonen nedenfor.

Green har gått fra å bare være en farge til å ha forvandlet seg til en verbal beskrivelse av den miljøvennlige bevegelsen. Denne endringen virker passende siden menneskeheten alltid har assosiert grønt med fornyelse, vår, fruktbarhet og lykke.

På den negative energisiden er det grøntøyet monster og å være grønn av misunnelse.

Selv med de få mindre skadelige komparativene, forbinder nesten alle kulturer grønt med Moder Natur og all hennes ære.

I Vesten er det en fargetone som betyr 'gå' takket være trafikklys, å finne en klatre viser gode ting og grønt sies å være en positiv farge for gravide.

Lysarbeidere forteller oss at grønt er en måte å bringe hodet og hjertet i balanse. Det fremmer også vekst, inspirerer fred og veldedighet og gir også en sliten sjel liv. I dagens samfunn er grønn en farge som er svært nødvendig i mange bo- og arbeidsrom.

Grønn kombinerer den oppegående naturen til gul med den rolige klarheten i blått. De som blir tiltrukket av grønt, blir ofte diplomater som søker ekte egenkapital i en beslutning. Grønne mennesker er også veldig ildsted og hjemmeorienterte og liker å dele det de har med andre bare fordi det er riktig å gjøre.

Sammen med gult støtter grønt velstand i næringslivet. For mye av det fører imidlertid til materialistiske tendenser. Metafysisk grønt har tilknytning til jord- og vannelementene. I Tarot-dekk reflekterer det ofte en ny start.

Grønt korrelerer med Månen og planeten Venus. Dette kan føre til mange emosjonelle svinger, men når det brukes med tilbakeholdenhet, hjelper folk å åpne seg og bli mer sårbare i forhold.

Metafysiske egenskaper av grønt

Blå betydning og symbolikk

***MERK***
Klikk for å lese den grundige artikkelen 'Hva betyr fargen blå.' eller les kortversjonen nedenfor.

Blå er avgjort 'kul' - faktisk regnes den som en av de mest populære fargene. Mørkeblå symboliserer intellekt, egenverd og autoritet. Lysere blues harmonerer med kraft, konstantitet og friskhet. Himmelblå er fargen på fred, åndelige sysler og ro.

Hva med negativ symbolikk?

Fargen Blå har noen ganger tilknytning til tristhet eller melankoli (følelse av blått), inkludert i Korea hvor det er fargen på sorg. Noen ganger representerer det også unngåelse, immateriellhet og hovmod (blått blod).

Fysisk blå hjelper folk som prøver å dempe appetitten. Det er også bra for folk som ønsker å bygge lojalitet og tillit til forholdene sine. I arbeidsområdet hjelper blått deg med å bevege deg mot målene dine på en ryddig, rolig måte. Med venner og familie støtter blå fargetoner positiv kommunikasjon der du finner din sanne stemme i forskjellige saker.

Blå er ofte forbundet med åndelige studier og meditasjon. Den eneste advarselen her er at for mye blått holder deg til fortidens saker i stedet for å omfavne nåtid eller fremtid.

I kristendommen er blå fargen på Jomfru Maria. Det representerer også renhet og oppriktighet i likhet med hvitt, spesielt i lysere toner. Egyptere betraktet blå som fargen på selve himmelen.

Psykologisk blå toner gir perspektiv. Lette arbeidere bruker blått for å åpne energistrømmer i aurafeltet, spesielt for å frigjøre stress eller hjelpe en person med å internalisere nye ideer og personlige transformasjoner.

Magickal-utøvere bruker blå eller lilla for å representere vannelementet, det vestlige kvarteret av skapelsen, psykiske evner og fredelig glede. I Tarotdekk betegner blå i kunsten ofte intuitivitet, følelser og helbredelse.

Metafysiske egenskaper av blått

Indigo Betydning og symbolikk

***MERK***
Klikk for å lese den grundige artikkelen 'Hva betyr fargen Indigo.' eller les kortversjonen nedenfor.

Hvis Indigo kunne snakke, ville det si: 'Jeg ser deg!' Dette er fargen på persepsjonen. Når du arbeider med det psykiske selvet og det tredje øyet, er Indigo din favorittfarge. Folk som sliter med meditasjon (du vet, når tåen klør eller en mus en kilometer unna distraherer deg) vil finne at denne fargen er en god partner.

Siden 1990-tallet har det metafysiske samfunnet surret om Indigo-barn. Disse sjelene kommer til jordplanet med spesifikke gaver og kunnskap ment å hjelpe menneskeheten med å nå neste trinn i vår evolusjon og strekke potensialet vårt.

Selv utenfor dette rammeverket, letter denne spesielle fargen å nå vårt høyere sinn og forsterke sansene våre. Fra dette bevissthetsområdet lærer vi hvordan vi kan tjene med verdighet og integritet.

Når du vil ha ekte objektivitet og visdom, kan du vende deg til mennesker som tiltrekkes av indigo for å få innsikt.

Du skulle tro at indigo-brennevin alle er lo og ingen substanser, men ingenting kan være lenger fra sannheten. Disse menneskene kan plassere nesten hva som helst i et håndgripelig system og orden som ikke bare oppnår nåværende mål, men også planer for fremtidige behov. Indigo er også svært nyskapende med teft for teatret.

De negative aspektene ved indigo inkluderer å utvikle tillegg, ekstremisme, krangling, upraktiskitet, depresjon og skjevhet. Heldigvis holder det energiske nivået i denne fargen på at mange ikke går på feil vei.

Lett healere bruker indigo for problemer i kjeve, tunge og munn. Fargen resonerer med indre kamper og innsikt som du ellers ikke kan løse i din daglige verden. Det er en oppfinnerens fargetone som skaper 'ah ha' øyeblikket. For metafysiske utøvere anses det som nyttig for besvergelser og stavearbeid.

Metafysiske egenskaper ved Indigo

Lilla mening og symbolikk

***MERK***
Klikk for å lese den grundige artikkelen 'Hva betyr fargen lilla.' eller les kortversjonen nedenfor.

På toppen av fargeklassen kommer vi til lilla, en fargetone knyttet til kronechakraet som Spirit kommuniserer gjennom.

I gamle sivilisasjoner var fargen forbeholdt kongelige og ledere, delvis fordi fargestoffet var så sjeldent.

Selv når lilla klær ble mer kjent, forble det et symbol på rikdom og velstand. Som et resultat er det også noen dvelende konnotasjoner med pretensjon og snobberi.

New Age-tradisjonen forbinder lilla med magi og de store mysteriene i hele skapelsen. Det er en lenke til vår åndelighet, ressurssterkhet, de skjulte fordypningene i sinnet og vårt hellige selv. I meditasjon og stavearbeid er det nyttig for å forbedre psykiske evner, astral projeksjon og en større forståelse av Guds vilje.

Lilla adskiller folk meningsvis på samme måte som oransje. Barn ser ut til å være mer mottakelige for det som våre eldste. Mellom disse to forblir konsensus splittet. Fysisk healere bruker lilla for å behandle nervesykdommer og irrasjonell frykt (som fobier).

Mange anser lilla som en feminin farge med akkurat nok maskuline trekk blandet inn for godt mål. Det er balansert i livets storm og hjelper oss å takle sinne og lidenskaper som ellers kan komme vekk fra oss. Det er fargen på Adept Path, som ikke er uten utfordringer.

De som tiltrekkes av lilla viser sine følelser åpent. Fargetone hjelper dem å omfavne sin personlige kraft og bruke den på en ansvarlig måte.

Metafysiske egenskaper av lilla

Hvit betydning og symbolikk

***MERK***
Klikk for å lese den grundige artikkelen 'Hva betyr fargen hvit.' eller les kortversjonen nedenfor.

Det har ofte blitt sagt at ingenting bare er svart eller hvitt, og det er en kraftig leksjon gitt av disse to motsatte fargene. Alkemisk sett har hvitt den høyeste av alle vibrasjoner, og derfor snakker vi om 'hvitt lys' når vi diskuterer ulike kraftige åndelige opplevelser. Allikevel gjør dette ikke svart til, vel, ordspråklig, svart sau av fargefamilien.

Uten svart kunne vi ikke kjenne skjønnheten til hvitt på et materielt nivå. Der hvitt symboliserer ungdommelig uskyld, renhet, ydmykhet og Element of Air, presenterer Black sofistikering, en luft av mystikk, seksualitet og syklusen av død og gjenfødelse.

Som med konseptet Yin og Yang, reflekterer dualiteten av mørkt lys, svart og hvitt naturlige komplementære manifestasjoner. Svart absorberer; hvit reflekterer. Filosofisk sett kan man si at disse to fargene representerer 'som ovenfor, så under' men i deres dikotomi. Hvitt ville være himmelen, og svart den rike jorden som Naturens overflod kommer fra.

Metafysiske egenskaper Hvit

Svart mening og symbolikk

***MERK***
Klikk for å lese den grundige artikkelen 'Hva betyr fargen svart.' eller les kortversjonen nedenfor.

Fargen svart symboliserer autoritet, makt og høyere læring. Det kan være en skremmende farge - spesielt siden fargen svart representerer døden i nesten alle kulturer. Men i likhet med døden er kraft en illusjon. Sett med forskjellige øyne og friske perspektiver, kan fargen svart bety overganger til vakre nye verdener og lederskap til beste for alle.

Pluss, overraskende, er fargen svart assosiert med Yin - den feminine siden av alle ting.

Metafysiske egenskaper Svart

    Healing Crystals & Gemstones : Apache Tears, Black Jet, Hematite, Obsidian, Black Onyx

De beste fargene til alle? DINE SANTE farger