Finn Ut Antall Engel

Fødselsblomsten i juni: Rose Meaning & Symbolism

Hvis du er en blomst, er det ganske trygt å si at du er dronningen hvis et land har kronet deg til sin nasjonale blomst som USA gjorde med rosen.

I tillegg, hvis du har en verdensberømt parade (Pasadena, California Rose Parade ) og NFL bolle spill ( Rosenturneringen ) oppkalt etter deg, er avtalen ganske forseglet.Og, så, en rose med noe annet navn er den ubestridte blomsterdronningen. Hun bærer sin strålende krone med nåde og salg av henne driver en gazillion dollar blomsterindustri.

Innhold Innhold i Rose

Rose Color Betydninger

Spesielt Rose betydning og symbolikk handler om kjærlighet. Massevis av forskjellige typer kjærlighet! Vi elsker det!

Red Rose Betydning

Røde roser er symboler på kjærlighet som føles på de dypeste nivåene.

Fargen tilsvarer Første Chakra Root eller Base Chakra , Chakra of Desire and Lifeforce.

Rødt er fargen på lidenskap og styrke, så å gi Roses lar mottakeren vite at din er en sann kjærlighet som lover å tåle tidstesten. Når du mottar røde roser, kan du vite at bæreren virkelig brenner for deg på alle nivåer - sinn, kropp og ånd.

Pink Rose Betydning


Rosa roser er symboler på ubetinget kjærlighet.

Rosa er den Farge mest forbundet med en mors kjærlighet, så Pink Roses representerer et mildt hjerte, men ikke la følelsene i fargen rosa lure deg. Et mors hjerte kan snuvoldsom som løvennår ungene hennes trenger beskyttelse.

Lysrosa roser representerer lykke og, så, lage vakre gaver av takknemlighet.

Å gi rosa roser betyr at du elsker mottakeren ubetinget og feirer sin søte, gir natur. Å motta rosa roser betyr at bæreren ser på hjertet ditt som den ordspråklige 'uskyldige blomsten', men undervurderer ikke din evne til å være sterk i tider med nød.

Orange Rose Betydning

Orange Roses er symboler på lidenskap og kreativitet. De fargen oransj er blanding av rødt og gult. Som sådan bærer den energiene til begge deler.

Oransje er fargen på 2. eller Sacral Chakra , som representerer vitalitet og vår dypeste følelse av selvtillit.

Å gi oransje roser betyr at du elsker noen så mye, at du er villig til å gi dem en del av sjelen din. Å motta oransje roser, så er det en flott gave og ikke en å bli sett lett på.

Yellow Rose Betydning

Gule roser er symboler på lykke, god energi og kreativitet.

Gul er fargen på solen og 3. eller Solar Plexus-chakra . Fargen gul representerer varme og overflod (gull).

Å gi gule roser betyr at du tenker på noen i ånden av godt vennskap, og du ønsker dem all glede og velstand livet kan gi. Ved å motta gule roser kan du vite at bæreren ønsker å varme deg med sin kjærlighet mens du lyser opp din vei ved å støtte deg i dine kreative bestrebelser.

Purple Rose Betydning

Lilla eller lavendelroser er symboler på en svært åndelig kjærlighet, for eksempel sjelevenner.

Lilla er fargen på 7. eller Crown Chakra som representerer vårt mest psykiske selv, vår forbindelse til himmelen.

Fargen lilla er fargen på kongelige og velstand.

Å gi lilla roser betyr at din kjærlighet til mottakeren kommer fra himmelen. Å motta lilla roser lar deg vite at bæreren tenker på ånden din som majestetisk, og de ble sannsynligvis forelsket i deg ved første øyekast på grunn av deres 'psykiske selv' som allerede 'visste' at du var ment å være sammen.

Hvit rose Betydning

Hvite roser er symboler på uskyld, renhet ny begynnelse. Disse symbolske betydningene er hvorfor hvite roser så ofte er en del av bryllupsseremonier.

Fargen hvit er også den fargen som er mest forbundet med de åndelige høyere riker - englevinger, fredsduer, Hvitt chakra (Soul Star Chakra, 8. chakra), Månenergi, den høyeste vibrasjonen 'det hvite lyset'.

Å gi hvite roser symboliserer en kjærlighet til de reneste og høyeste intensjoner. Å motta hvite roser viser en kjærlighet som man kan stole på, da den sannsynligvis ble hjulpet på englenes vinger.

Rose Dreams

Å drømme om roser er et sterkt varsel som peker på forholdsproblemer - dine lidenskaper og ønsker, dine kjære og venner. Innstillingen og fargen på Rose utvider betydningen av bildene. Se vårDrømmeordbokfor mer spesifikke Rose-drømmetolkning.

Rose In The Victorian Language of Flowers

Victorianerne hadde noen sosiale strikturer som gjorde det vanskelig til tider å ha åpen kommunikasjon mellom par. Så de utviklet en lydløs 'språk av blomster' der Rose spiller en integrert rolle.

For eksempel a Bridal Rose representerte lykkelig kjærlighet, Coral Roses - lengsel, Mørkrosa roser - takknemlighet, Lavendel roser - fascinasjon og Blekrosa roser - beskjedenhet.

Hvis noen ga deg bare en Rose Leaf det betydde at det var 'håp' for fremtidige møter og en singel Tea Rose presenterte følelsen som: 'Jeg vil alltid huske deg.'

Aromaterapi og alternativ medisin

Blomster har mye av aromaterapi-praksis. Rose er et favorittverktøy for aromaterapeuter på grunn av allsidigheten. Rosenvann har naturlige antiseptiske, snerpende, antibakterielle og antivirale egenskaper. Duften lindrer også depresjon og spenning.

Rose Spiritual Meanings & Metaphysical Correspondences

 • Fødselsblomstermåned: juni
 • Element: Vann
 • Planet: Venus
 • Stjernetegn: Tyren , Slangens år
 • Antall vibrasjon: Numerologi 3

  Numerologi spiller også inn i betydningen av Roses. Å presentere en enkelt rose er enhjertet hengivenhet som står like fast som selve 1.

  Two Roses fungerer som et forslag, formidlet gjennom energiene til 2 som søker partnerskap og troskap.

  Et dusin (12) Roser reduseres til den numeriske verdien 3 (1 + 2 = 3), og det er derfor mottak av denne pakken inspirerer til glede.

 • Healing Crystals: Hvis du jobber med Rose-energi og ønsker å forsterke den energien med Crystals and Stones, må du passe på å matche fargevibrasjoner tilsvarende.

  For eksempel kan den brennende røde rosen parres med en Carnelian eller Bloodstone . En lilla rose med Ametyst , en gul rose med Citrine , en rosa rose med Rosenkvarts , etc.

Roser vises i flere av de store Arcana-kortene til Tarot. Fool-kortet har en hvit rose av nybegynneren og søkeren som bevisst prøver å forstå deres vei. Magiker-kortet presenterer rosen som et symbol på blomstrende magi og visdom i menneskesjelen. Strength-kortet minner oss om at de mest delikate blomstene ikke er uten tornet åndelig beskyttelse (alle som hager vet at jo mer du prøver å kutte ned en rosebusk, jo større blomstrer den). Til slutt, i Death-kortet den hvite rosen av transformasjon returnerer - slutter og begynnelser. Mens rosen blekner om vinteren, kommer den tilbake i herlighet kommer våren.

Rose overtro

 • Bruk av roser beskytter bæreren mot sykdom og ulykke
 • Plante hvite roser nær gravene til kjære for å holde ånden trygg og lykkelig
 • Grekerne mente at roser kunne gi beskjed om fremtiden (spådom med roser kalles Phyllorhodomancy)
 • Rosenblader som faller uventet uten noen årsak, er et negativt varsel, som potensielt kan føre til død
 • Rosevann blandet i klær renser dem mot pesten

Rose Numerology

Numerologi spiller også inn i betydningen av roser. Å presentere en enkelt rose er enhjertet hengivenhet som står like fast som selve 1. To roser fungerer som et forslag, formidlet gjennom energiene til 2 som søker partnerskap og troskap. Et dusin roser reduseres til den numeriske verdien 3, og det er derfor mottakelse av denne pakken inspirerer til glede.

Rose Historie

I løpet av den egyptiske epoken holdt Isis rosen hellig som et symbol på dyd og fornuft. Gresk og romersk plasserte roser under Afrodite og Venus, begge kjærlighetsgudinner. Det var i Roma at begrepet sub-rosa stammer fra. Rom og hager der ville roser hang iøynefallende ble ansett som hemmelige - alt som skjedde under ville ikke bli snakket om, inkludert en prøve mellom elskere.

Islamsk kultur skaper ofte hellige geometriske hager med roser. Her representerer de skjønnhet og lengsel. Roser dukker også opp i skrifter om Sufis søken etter å bli ett med monaden og omfavne guddommelig kjærlighet.

Kristne forbinder rosen med Maria, en ikonisk gudinne i seg selv. Rosevindusdesign vises i kirker over hele verden og hedrer martyrens ofre og Kristi prøvelser.

I England representerte røde og hvite roser kraftige hus. Henry VII introduserte Tudor-roser for å symbolisere en slutt på borgerkrigen.

I 1986 ble rosen den offisielle blomsten i USA.

En sjarmerende gresk historie forteller oss om bryllupet mellom Psyche og Eros. Etter den glade anledningen fikk Graces (Zeus 'døtre) hele jorden til å lyse av roser. Denne historien blir enda mer meningsfull når vi forstår at Psych er legemliggjørelsen av den menneskelige sjelen som er gift med kjærlighet og begjær. Dette frigjorde rosens magi til alle hjørner av skapelsen.

Romerske myter forteller oss at rosen er en unik blanding av samarbeid mellom flere kraftige vesener. Flora, vårgudinnen, ba om at hennes elskede nymfe (som hadde dødd) skulle bli en blomst. Bacchus gir nektar, Apollo gir liv, Vertumnus lager rosens duft og Pomona skapte nypeskip. Endelig kroner Flora henne med kronblader. Tornene er alle Cupids skyld - han savnet et skudd som traff bier og tornene vokste der pilene bommet.

I den nye verdenen forteller historier om indianere historien om Nunnshi som løper fra et angrep. Når hun ber til Den store ånd for sikkerhet, vokser en rosebusk rundt henne og hindrer at hun blir tråkket. Den dag i dag blant Cherokees-roser dukker opp på bryllup for å beskytte paret og bringe glede.