Fullmåne 12. januar 2017 Deal-maker

  Fullmåne januar 2017 Astrologi Fullmånen torsdag 12. januar 2017 er ved 22 grader kreft . Fullmåne-astrologien for januar 2017 viser den evige konflikten mellom polare motsetninger i en sta Grand Cross-konfigurasjon.

Fullmånen i januar 2017 kan være i Kreftens tegn, men for astrologiske formål er den i Tvillingenes stjernebilde. Plasseringen av fullmånen mellom tvillingstjernene Castor og Pollux kommer til hjertet av pågående konflikter. Den opprinnelige kampen mellom brødre har utviklet seg til krigene som raser i verden den dag i dag.

Saturn kommer til unnsetning for å bryte opp den ekstreme spenningen som er bundet i Storkorset. Den kloke gamle mannen spiller rollen som avtalemaker for å megle en fred. Konflikter kan løses i løpet av denne fullmånefasen gjennom tålmodighet og hardt arbeid. Tradisjonelle verdier, en konservativ tilnærming, respekt for autoritet og streng disiplin vil bidra til å bringe to stammer sammen.Fullmåne betydning

En fullmåne er det viktigste planetariske aspektet Solen overfor månen . Sammen med konjunksjonen er dette det viktigste av alle aspekter innen astrologi. En fullmåne fokuserer oppmerksomheten din på forhold av alle slag. En fullmåne i seg selv har et forhold til den forrige nymånen. Prosjekter du startet siden 29. desember nymåne kan nå finjusteres eller fullføres, er det høstetid. En fullmåne kan også sees på som en følelsesmessig justering, eller komplement, til temaene til den forrige nymånen.

Når månekvalitetene til følelser og instinkter når sitt høydepunkt ved en fullmåne, kan du ta et objektivt og balansert blikk på dine personlige forhold. Ved å være i kontakt med dine egne behov og intensjoner, og andres, kan du tydelig se eventuelle ubalanser i forholdet som forårsaker disharmoni. Påvirkningen av en fullmåne varer i to uker frem til neste nymåne, i dette tilfellet 27. januar Nymåne .

Fullmåne januar 2017 Astrologi

Fullmånen 12. januar ved 22°27′ Krefttegn faller faktisk mellom stjernebildet Two Twins of Gemini. De Gemini-konstellasjonen sitter nå helt i Kreft-tegnet. Dette skyldes en fatal feil i den tropiske dyrekretsen forårsaket av Presesjon av jevndøgn . Jeg bruker Tropical Zodiac slik den opprinnelig var ment, som et måleapparat for å registrere astronomiske data. I likhet med de gamle astrologene bruker jeg de synlige stjernene og stjernebildene til astrologiske formål.

Ved 20°28′ Cancer Sign er fiksestjerne Castor , Alfa Gemini
Ved 22°27′ er Krefttegn fullmåne januar 2017
Ved 23°27′ Cancer Sign er fiksestjerne Pollux , Beta Gemini

Castor får styrke når månen allerede passeres forbi den. Månen er imidlertid dobbelt så nær Pollux, så tvillingene er like like. Dette er et oppgjør i den evige kampen som startet da mannen først drepte broren sin. Dette er historien om Castor og Pollux, Apollo og Hercules, Kain og Abel.

Fullmånen januar 2017 setter søkelyset på den opprinnelige årsaken til krig, rivaliseringen mellom to brødre som kjemper om én kvinne. Den føres fortsatt i dag og hadde utviklet seg til en kamp om land, olje og til og med Gud.

Den indre kampen viser seg som sinne, frykt, skyld, skam, frykt, paranoia, psykiske lidelser, avhengighet, depresjon og nervøse sammenbrudd. Eksternt ser vi to stammer som går i krig som jøder mot muslimer i Palestina, svarte mot hvite i Amerika og Islamsk stat mot de gamle korsfarernasjonene.

  Fullmåne januar 2017 Astrologi

Fullmåne januar 2017 Astrologi

Ettersom tiden går og vi utvikler oss stadig raskere, øker gapet mellom de to sidene. Vi lever i en tid med ekstremer, ikke bare med terrorisme, men på alle områder av livet. Trump versus Clinton så begge sider av politikken vokse raskt lenger fra hverandre. Ytre høyre og nasjonalisme sprer seg ikke bare i vestlige land. Dette er et svar på det økende gapet mellom rike nasjoner og fattige nasjoner, og mellom rike og fattige i nasjoner.

Fullmåne januar 2017 Grand Cross

Et Grand Cross-aspektmønster er en firkant formet av minst fire planeter. I astrologidiagrammet for fullmåne for januar 2017 ovenfor ser du solen overfor månen i rette vinkler på Jupiter overfor Uranus. Dette er virkelig en kamp mellom to ytterpunkter uansett hvor du ser, fra tvillingstjernene til opposisjonsaspektet og Grand Cross.

Et Grand Cross er en intens konfigurasjon som er svært vanskelig å løse. Hver opposisjon har sine egne polariteter og ytterpunkter å forholde seg til. Sammen skaper motsetningsparet en evig kamp. De resulterende kvadratiske aspektene representerer mange tester og utfordringer.

Solen overfor månen er den opprinnelige kampen mellom mann og kvinne, den bevisste viljen mot følelse og intuisjon. Følelsene dine er sterkere og du er mer følelsesmessig sensitiv. Kampen utspiller seg også mellom partnere. Du kan bruke den andre personen som et speil for å lære mer om din egen oppførsel. Personlig vekst og relasjonsharmoni kommer gjennom å lære å inngå kompromisser.

Jupiter overfor Uranus kan øke forskjellene mellom de to sidene. Du vil føle en sterk trang til å reagere, eller gjøre opprør mot alt som hindrer deg i å ha det gøy og gjøre det du vil. Det kan være en spesiell plutselig hendelse som frigjør den oppbygde spenningen og fører til store endringer i omstendighetene. Jo mer begrenset du har følt deg, desto mer opprørende er endringen sannsynligvis.

Saturn dealmakeren

Spenningen og konflikten i et Grand Cross-aspektmønster er ekstremt vanskelig å løse. Det er veldig vanskelig å bøye denne stive, sta strukturen. Heldigvis tilbyr Saturn en vei ut, men myker opp hvert hjørne av torget gjennom mer harmoniske aspekter. Saturn kan brukes til å finne kompromisser og inngå avtaler for å bringe og avslutte kriger. Saturn er den kloke gamle mannen som har vært der og gjort det. Hans veier er testet og sanne. Han bringer sosial orden og en følelse av trygghet ved å bruke disiplin og tjene respekt.

Solen halvekstil Saturn gir tålmodighet, utholdenhet og en sterk arbeidsmoral. Pliktfølelse og seriøs holdning hjelper til med å fikse årsakene til spenning. Alvorlige eller vanskelige oppgaver kan fullføres nå. Yngre mennesker kan oppsøke din visdom, og dette er også et godt tidspunkt å be om profesjonelle råd eller råd fra de eldste. Respekt for autoritet og selvdisiplin vil bidra til å bringe mennesker sammen.

månen quincunx saturn viser et behov for å ta tak i skyld, skam eller angst. Dårlig stemning eller depresjon kan kreve medisinsk hjelp for å få deg på vei i riktig retning igjen. Det er en ubalanse i et intimt forhold som forårsaker friksjon. En partner føler at de har alt ansvar for husarbeidet eller å passe barna eller tjene penger. Å dele følelsen din er nøkkelen til å finne den rette balansen.

Jupiter sekstil Saturn støtter forsiktig utvidelse, samarbeid og kompromiss. Sunn fornuft og en vedvarende innsats er nødvendig fordi dette er et alvorlig og langsiktig problem man jobber med. Du kan finne den perfekte balansen mellom å være for sjenerøs og å være for streng. En sterk rettferdighetssans råder på alle nivåer, politisk, sosialt og personlig. Sanksjoner eller tilbakeholdelse av fordeler kan brukes for å få folk til å overholde akseptable standarder.

Saturn trigon Uranus begrenser økningen i ekstremisme. Dette er den ideelle tiden for å gjøre positive endringer. Denne endringen vil ikke være opprørende eller uberegnelig som den noen ganger kan. Du vil forbli rolig og tålmodig og planlegge hvert trinn metodisk. Dette er et annet godt aspekt for samarbeid og kompromiss. Det bringer mennesker sammen fra svært forskjellige bakgrunner og holder dem interessert i felles langsiktige mål.

Viktigere er at dette er en overgangsfase. Bildet av de to koreanske flaggene øverst på siden er litt for optimistisk ennå. Selv om endelige løsninger på langvarige tvister kanskje ikke blir funnet i løpet av de neste to ukene, kan det gjøres betydelig fremgang. Hvis Full Moon januar 2017 påvirker horoskopet ditt direkte, kan du lese om effekten i månedshoroskop .

Forrige månefase: Nymåne 29. desember 2016
Neste månefase: Nymåne 27. januar 2017

Hele tiden og datoer for januar 2017
Englene
New York
London
Delhi
Sydney 12. januar – 03.34
12. januar – kl. 06.34
12. januar – 11.34
12. januar – 17.04
12. januar – 22.34
Referanser

1. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.154.
2. Fixed Stars and Judicial Astrology, George Noonan, 1990, s.39.
3. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1971, s.34.
4. The Living Stars, Dr. Eric Morse, 1988, s.44.