Finn Ut Antall Engel

Fullmåne 14. juni 2022 i Skytten – Finn løsninger

 Fullmåne juni 2022 Astrologi

Fullmånen i Skytten 14. juni 2022 er sekstil Saturn og firkantet Neptun. Så den åndelige betydningen av fullmåne juni 2022-astrologien er knyttet til å overvinne forvirring, bedrag, sykdom eller avhengighet gjennom en mer ansvarlig, moden og engasjert holdning.

Fullmånen 14. juni danner også et aspektmønster med Saturn og Neptun. Det er en type læringstrekant som indikerer en krise som åpner for store muligheter for utvikling. Nøkkelen til suksess er å overvinne polarisert tenkning for å finne nye løsninger.Fullmåne juni 2022 Astrologi

Fullmånen 14. juni ved 23°25′ Skytten er sextil Saturn som bringer følelsesmessig modenhet og stabilitet. Men det er også firkantet Neptun som kan bringe forvirring og følelsesmessig usikkerhet. Jeg synes motsetninger som dette er det største problemet i astrologisk tolkning.

Nøkkelen til å forstå hvordan disse svært forskjellige aspektene kommer sammen er å bruke aspektmønsteranalyse. Og det betyr å bruke det mindre aspektet mellom Saturn og Neptun, halvekstilen.

 Fullmåne juni 2022 Astrologi

Fullmåne i Skytten 2022

Fullmåne betydning

Solen overfor månen bringer ditt hjem, familie og intime forhold i skarpere fokus de neste to ukene av denne månefasen. Motstridende krefter som arbeid kontra hjem, eller hva du trenger kontra hva du ønsker, skaper indre spenninger og ytre press. Dette kan føre til konflikter og kriser som tapper energien din.

Månekvalitetene til følelser og instinkter når sitt høydepunkt ved fullmåne. Så bruk din økte følelsesmessige styrke og intuisjon for å overvinne eventuelle forholdsutfordringer. Underbevissthet gir mulighet for et upartisk og balansert blikk på dine personlige forhold. Du vil tydelig se enhver forholdsdynamikk eller negative følelser som forårsaker disharmoni.

Skytten fullmåne-aspektmønster

En liten læringstrekant er et aspektmønster laget av en rød firkant, en blå sekstil og en grønn halvekstil. Det er en lærings- eller utviklingsfigur der den tredje fargen (grønn) spiller en viktig rolle. Det bringer et tredje synspunkt inn i ligningen, som på godt og vondt erstatter den polariserte tenkningen til de røde og blå aspektene med en tredje pol. Grønne aspekter tillater en flukt fra svart-hvitt-tenkning og en søken etter årsaker, mulige løsninger og mening.

I den lille læringstrekanten er det en prosedyre som betinger vekst ved en pågående krisemekanisme og åpner for store muligheter for utvikling. Det er en utviklingsspiral som tar sikte på å få et annet synspunkt med hver fullstendig overgang.

Det er tre faser i krisemekanismen. Hver passasje gjennom de tre fasene og hver av krisene inneholder muligheten for å finne løsninger som tidligere ikke eksisterte, det vil si å bryte ny mark.

Rotasjonsretningen er et viktig trekk ved evalueringen av den lille læringstrekanten. Det er gitt av fargerekkefølgen rød til grønn til blå. [1] I astrologikartet for fullmåne juni 2022, det vil si fullmåne firkantet Neptun, Saturn semisekstil Neptun, fullmåne sekstil Neptun,

torget halvekstil sekstil

konflikt streber etter løsning harmonisering

 Skytten fullmåne juni 2022

Middels læringstrekant

Aspektene

Fullmåne firkantet Neptun kan føre til forvirring og følelsesmessig usikkerhet. Merkelige følelser eller opplevelser kan få deg til å stille spørsmål ved virkeligheten. Sjansen er stor for at du ikke oppfatter ting riktig. Du kan lure deg selv eller bli lurt av fiender.

Ekstrem emosjonell følsomhet gjør det lett å bli såret. Økt forvirring kan gjøre deg sårbar for bedrag og bli utnyttet av svikefulle mennesker.

På et annet nivå vil du føle mer empati for andre. Du kan oppleve lidelse selv eller bli berørt av den på en eller annen måte. Brukere bør ta forholdsregler på grunn av lavere toleransenivåer. Det er også økt risiko for infeksjon fra epidemier.

Saturn halvekstile Neptun gir et mer fornuftig og realistisk syn. Selvrefleksjon, drømmer og meditasjon vil hjelpe deg å forstå dine begrensninger, og den villedende og forvirrende innflytelsen fra fullmåneplassen Neptun.

Økt bevissthet gir en bedre forståelse av dine åndelige mål og hvordan de passer inn i det større bildet. Du har tålmodighet og vilje til å ofre kortsiktig tilfredsstillelse for langsiktig suksess.

Fullmåne sekstil Saturn gir stabilitet og trygghet til ditt personlige liv og hjemmeliv. Dette er bra for å dele dypere, mer alvorlige følelser med kjære. Engasjement, lojalitet eller familiens hjem kan være temaer av interesse nå. Du vil sannsynligvis føle deg beskyttende overfor din partner, familie og til og med samfunnet eller nasjonen.

Emosjonell modenhet og selvdisiplin hjelper deg med å håndtere forvirringen eller bedraget forårsaket av fullmånefirkanten Neptun. En mer ansvarlig, pålitelig, tålmodig, forsiktig og respektfull holdning hjelper deg å få mest mulig ut av Saturn semisextile Neptun og gjøre drømmene dine til virkelighet.

Faste stjerner

Fullmåne juni 2022 er i Skyttens tegn. Men som stjernekartet nedenfor viser, er det faktisk i stjernebildet Skorpionen. Dette avviket skyldes presesjonen til jevndøgnene . Det har flyttet solskiltene nesten et helt skilt ut av justering med stjernebildene som de ble navngitt fra for over 2000 år siden. Tegnene ble opprinnelig oppfunnet som en måleenhet. Astrologer hadde alltid brukt det synlige stjernebildet og stjernene deres for astrologisk tolkning.

 Fullmåne Skytten 2022

Fullmåne juni 2022 [Stellarium]

 • 22♐45 – Alpha Ophiuchi, Rasalhague
 • 23♐25 – Fullmåne juni 2022
 • 24♐19 – Skorpionen, Lesath

Hodet til slangebæreren

Fast stjerne Rasalhague gir ulykke gjennom kvinner, pervertert smak og mental fordervelse. Det er av naturen til Saturn og Venus. [to]

Rasalhague er assosiert med medisinske eller hallusinatoriske medikamenter, stimulerende mat, for mye godt liv og overdøyelse med alkohol. Det er fare for insektbitt, slangebitt eller angrep fra dyr eller rabiate hunder. Foruten de lavere emanasjonene, er det visstnok høyere påvirkninger tilskrevet Ras Alhague, selv om bare svært få mennesker er i stand til å tilpasse seg disse påvirkningene. [3]

Med Moon: Offentlig fremtreden i religiøse spørsmål, gunstig for vinning. [to] Svært utsatt for infeksjoner generelt og for epidemiske infeksjoner. [3] ( Tiger skog 0°16′, Donald Trump 0°29′)

Konstellasjonen Ophiuchus sies å gi en lidenskapelig, blindt godhjertet, sløsende og lett forført natur, sammen med lite lykke, usynlige farer, fiendskap, strid og baktalelse. Plinius sa at det forårsaket mye dødelighet ved forgiftning. Denne konstellasjonen har også blitt kalt Aesculapius og anses for å styre medisiner. [to]

Ophiuchus ble kjent i klassisk tid som å gi kraften til å oppdage helbredende urter og ferdigheter i å kurere bitt av giftige slanger. Det betegnet klokskap og visdom. [4]

The Sting of the Scorpion

Fast stjerne Lesath gir fare, desperasjon, umoral og ondskap, og er forbundet med sure giftstoffer. Det er av typen Merkur og Mars. [to]

Hvis assosiert med en velgjørende stjernekropp, og hvis kanalisert i riktig retning, kan Lesath gjøre markante prestasjoner. [3]

Lesath gir et sonderende, skarpt intellekt og skarpt vidd, like skadelig som en kniv for motstanderen. Det gir også en driftig ånd av skarpsinnet innsikt. Personer med denne stjernesterken gjør det bra i debatter, forretninger, sport og høye embeter generelt. Hvis de ikke er velaspekterte, kan de imidlertid være tilbøyelige til å slå først og spørre etterpå, med et pinlig ansiktstap. [5]

Fullmåne i Skytten 2022 Sammendrag

Fullmånen 14. juni lager en liten læringstrekant med Saturn og Neptun. Det indikerer en krise, men det åpner også store muligheter for utvikling. Å overvinne polarisert tenkning hjelper deg med å finne løsninger som tidligere ikke eksisterte.

Krisen indikert av fullmåne-astrologien i juni 2022 kommer fra fullmåneplassen Neptun. Så det er relatert til emosjonell følsomhet, usikkerhet, forvirring, bedrag eller tap av tro. Det kan også være assosiert med sykdom eller rusmidler.

Risikoen forbundet med sykdom og avhengighet er gjort mer sannsynlig med fullmånekonjunkt-fiksstjernen Rasalhague. Det er knyttet til overforbruk av narkotika og alkohol og gir en tendens til infeksjoner generelt og til epidemiske infeksjoner som COVID. Rasalhagues perverse smak og mentale fordervelse blir også forsterket av plassen til Neptun.

Nøkkelen til å overvinne, eller enda bedre, unngå enhver krise kommer gjennom Saturn semisextile Neptun, og fullmånesekstilen Saturn. Dette betyr følelsesmessig modenhet, ansvar, engasjement og utholdenhet. Suksess og helbredelse ville også være mer sannsynlig med den lojale støtten og stabiliteten gitt av familien.

Fullmånen i Skytten 2022 bringer potensialet til å gjøre drømmene dine til virkelighet. Å realisere dine langsiktige åndelige mål vil være mye lettere hvis du unngår en neptunsk krise gjennom god helse og god moral.

Fullmånen 14. juni varer i to uker frem til kl 28. juni Nymåne . Denne avtagende månefasen er bra for å slippe og gi slipp, hvile, helbrede, regenerere, tenke, meditere, rydde opp, høste, beskjære og klippe håret.

Påvirkningen fra fullmånen 14. juni kombineres med den fra 30 mai Nymåne . Denne månefasen av karmisk gjengjeldelse skapte en utrolig mengde energi som lett kan bli aggressiv. Negativ tenkning og ekle ord øker risikoen for at aggressiv energi skader andre.

Hvis fullmånen juni 2022 astrologi direkte påvirker horoskopet ditt kan du lese om det i månedshoroskop . For mer detaljer om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se fullmånepassasjer .

Fullmåne juni 2022 Tider og datoer

 • Los Angeles – 14. juni kl. 04.51
 • New York – 14. juni kl. 07.51
 • London – 14. juni kl. 12.51
 • Delhi – 14. juni kl. 17.21
 • Sydney – 14. juni kl. 21.51
Referanser
 1. Aspect Pattern Astrology, Bruno og Louise Huber, 2005, s.200.
 2. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.54, 173, 193.
 3. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1971, s.69, 70.
 4. Fixed Stars and Judicial Astrology, George Noonan, 1990, s.22.
 5. The Living Stars, Dr. Eric Morse, 1988, s.85.