Finn Ut Antall Engel

Fullmåne 18. mai 2019 – Offer og offer

  Fullmåne mai 2019 Astrologi Fullmånen lørdag 18. mai 2019, ved 27° Skorpionen er motsatt Merkur . Dette betyr at selvsentrert og altfor rasjonell tenkning kan føre til uenigheter og fordommer. Solen med planeten Sedna og den beryktede stjernen Algol bringer smertefulle minner eller ventende tap forbundet med sykdom, vold eller naturkatastrofer.

Månen i stjernebildet Lupus the Wolf gjør aggresjon og offer til hovedtemaer for fullmåne mai 2019. Imidlertid gir nyttige aspekter ved Pluto større forståelse og positive transformasjoner gjennom ofring og ofring.

Fullmåne betydning

En fullmåne oppstår når Solen er motsatt månen . Dette fremhever motstridende krefter eller polariteter i livet ditt, for eksempel jobb kontra hjem, eller hva du trenger kontra hva du ønsker. Indre spenninger og ytre press kan føre til personlige konflikter og kriser som tapper energien din. Hjemmet ditt, familien og intime forhold kommer i skarpere fokus etter en fullmåne.

Månekvalitetene til følelser og instinkter når sitt høydepunkt ved fullmåne. Bruk din økte emosjonelle styrke og intuisjon for å overvinne eventuelle forholdsutfordringer. Underbevissthet gir mulighet for et upartisk og balansert blikk på dine personlige forhold. Du vil tydelig se enhver forholdsdynamikk eller negative følelser som forårsaker disharmoni.

Fullmåne mai 2019 Astrologi

Fullmånen 18. mai ved 27°36′ Skorpionen gjør aspekter til Merkur, Pluto og den lille planeten Sedan som vist nedenfor. Solen og Merkur føyer seg sammen med to viktige faste stjerner i stjernebildet Perseus, men månen forener seg bare med mindre stjerner i stjernebildene Vekten og Lupus.

  Fullmåne mai 2019 Astrologi

Fullmåne mai 2019 Astrologi

Fullmåneaspekter

Fullmåne overfor Merkur gjør det vanskeligere å dele følelsene dine på grunn av kryptert eller polarisert tenkning. Solen med Merkur betyr at tenkningen din kan bli egoistisk eller altfor rasjonell, uten empati. Argumenter kan skyldes misforståelser eller emosjonelle skjevheter som tribalisme, patriotisme eller rasisme.

Sensitive diskusjonstemaer og forhandlinger vil sannsynligvis være problematiske. Men dette er en god fullmåne for å tilbringe tid i refleksjon eller chatte med en mentor om noen av følelsene dine som kan holde deg tilbake.

Fullmåne sekstil Pluto er ikke et sterkt aspekt ved over 4 grader men Merkur trigon Pluto (1°23′) er. Så Pluto har en viktig og positiv innflytelse på denne fullmånen. Det hjelper deg med å fokusere og forstå ting på et dypere nivå. Det hjelper deg å komme i kontakt med følelsene dine, spesielt dine dypt begravde følelser.

Mer intense personlige interaksjoner vil vise nøyaktig hvordan du føler om noen og hvordan de føler for deg. Forholdet vil utvikle seg til et dypere nivå, eller du vil være fri til å gå videre. Som en psykolog kan du undersøke dypt under overflaten for å løse mysterier eller etterforske forbrytelser og hemmeligheter.

Fullmåne overfor mindre planeten Sedna antyder at rasjonaliseringer og vanskeligheter med å kommunisere følelsesmessig kan ha noe å gjøre med dypt begravde minner om katastrofale hendelser som flom og tsunamier. Sedna ser ut til å være assosiert med klimaendringer, spesielt når det er knyttet til havene og ekstreme værhendelser.

  Fullmåne mai 2019 Astrologi

Fullmåne mai 2019 [Stellarium]

Fullmåne faste stjerner

Fullmåne mai 2019 faller innenfor ekliptikken Constellation of Libra som vist på bildet ovenfor. Der det er ubalanse, finner vekten en tilstand av likevekt ved å straffe hat og belønne kjærlighet. En fullmåne i Libra Constellation er også symbolsk for de tingene vi finner vanskeligst å forsone oss med, spesielt om oss selv og vår fortid, både individuelt og kollektivt.

Fullmånen er også på linje med noen mindre stjerner i Lupus ulven eller offeret, symbolsk for offer og offer. Lupus stjernebilde gir en oppkjøpende, gripende, aggressiv, forsiktig og forrædersk natur, med et sterkt ønske om kunnskap og sterke uregulerte lidenskaper. [1]

Se Presesjon av jevndøgn for å finne ut hvorfor Libra Constellation er i Scorpio Sign.

27 ♏ 38 – Fullmåne mai 2019
27 ♏ 45 – Phi 1 ulver
27 ♏ 54 – Pi Lupi
27 ♏ 58 – Lambda Lupi
28 ♏ 01 – Kappa Libra

Solen, Sedna og Merkur er konjunktberyktede stjerner i Perseus Constellation. Solen og Sedna er med Algol, mens Merkur er konjunkt Capulus.

Fast stjerne Algol forårsaker ulykke, vold, halshugging, henging, elektrokusjon og pøbelvold, og gir en seig og voldelig natur. Med solen: Voldelig død eller ekstrem sykdom. [1]

Perseus Constellation er en indikasjon på hendelser som påvirker et stort antall mennesker, spesielt hendelser forårsaket av store meteorologiske fenomener. [to]

Sammendrag

18. mai-fullmånen overfor Merkur skaper egoistisk og polarisert tenkning som kan føre til fordommer og argumenter. Fullmånen i Constellation Lupus the Wolf bringer potensialet for aggresjon og offer.

Fullmånen overfor planeten Sedna og stjernen Algol antyder at tidligere eller nåværende sykdom, vold eller naturkatastrofer kan være årsaken til følelsesmessig smerte og lidelse for mange. Men et nyttig aspekt ved Pluto øker selvforståelsen og aksepten. Bevissthet om emosjonelle triggere for destruktiv atferd kan føre til positive transformasjoner.

Fullmåne mai 2019 krever større empati for de mindre heldige som lider uten egen skyld. Månen i Constellations of the Scales and the Wolf letter karmisk rebalansering gjennom ofring. Dette kan inkludere å donere til veldedighet, slutte med en dårlig vane eller stoppe vold i hjemmet.

En fullmåne har et forhold til den forrige nymånen. Din 4 mai nymånemål kan nå finjusteres eller fullføres, er det høstetid. Du kan gjøre følelsesmessige justeringer som svar på de nye målene. 18. mai fullmånen varer i to uker opp til 3 juni nymåne .Hvis fullmånen påvirker horoskopet ditt direkte, kan du lese om det i din månedshoroskop . For mer detaljer om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se fullmånepassasjer .

Fullmåne mai 2019 Tider og datoer
  • Los Angeles – 18. mai kl. 14.11.
  • New York – 18. mai, kl. 17.11
  • London – 18. mai, kl. 22.11
  • Delhi – 19. mai, kl. 02.41
  • Sydney – 19. mai, kl. 07.11
Referanser
  1. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.41, 124.
  2. Fixed Stars and Judicial Astrology, George Noonan, 1990, s.21.