Fullmåne 19. april 2019 – Stolthet kommer før et fall

  Fullmåne april 2019 Astrologi Fullmånen fredag ​​19. april 2019 ved 29° Libra er motsatt Uranus . Dette betyr at ditt behov for forandring, spenning eller frihet kan gjøre deg rastløs og impulsiv. Uventede hendelser og uforutsigbar oppførsel kan legge mye spenning til nære relasjoner.

Fullmånen i april 2019 fremhever også ubalanser i forholdet som involverer emosjonell støtte og kjærlighet. Asteroid Hybris sammen med fullmånen krever medfølelse og ydmykhet for å erstatte overmod og arroganse.

Fullmåne betydning

En fullmåne oppstår når Solen er motsatt månen . Dette fremhever motstridende krefter eller polariteter i livet ditt, for eksempel jobb kontra hjem, eller hva du trenger kontra hva du ønsker. Indre spenninger og ytre press kan føre til personlige konflikter og kriser som tapper energien din. Hjemmet ditt, familien og intime forhold kommer i skarpere fokus etter en fullmåne.Månekvalitetene til følelser og instinkter når sitt høydepunkt ved fullmåne. Bruk din økte emosjonelle styrke og intuisjon for å overvinne eventuelle forholdsutfordringer. Underbevissthet gir mulighet for et upartisk og balansert blikk på dine personlige forhold. Du vil tydelig se enhver forholdsdynamikk eller negative følelser som forårsaker disharmoni.

Fullmåne april 2019 Astrologi

Fullmånen 19. april ved 29°06′ Vekten gjør aspekter til Venus som styrer kjærlighet og Uranus hvilke regler endres. Dessverre er begge aspektene utfordrende, så denne fullmånen kan føre til usikkerhet og spenning i forholdet.

Uranus endring og usikkerhet

Solen konjunkt Uranus bringer spenning, uventet forandring og frihet. Du bør føle en sterk trang til å bryte ut av rutinene og gjøre noe helt annet enn dine vanlige aktiviteter. Men med Månen overfor Uranus, kan uventede endringer og forstyrrende forstyrrelser føre til rastløshet og nervøs spenning.

Fleksibel og fordomsfri vil øke sannsynligheten for flere hyggelige overraskelser og spennende opplevelser. Men hvis denne impulsive energien påvirker egoet ditt, kan du ta unødvendige risikoer eller gjøre opprør mot autoritet. Aggressive reaksjoner og konflikter kan følge, med fare for deg selv og ditt omdømme.

  Fullmåne april 2019 Astrologi

Fullmåne april 2019 Astrologi

Månen overfor Uranus kan forårsake følelsesmessige forstyrrelser og uro i forholdet. Impulsive reaksjoner og følelsesmessige beslutninger kan gjøre et mindre drama til totalt kaos. Så vær ekstra forsiktig når du tar viktige avgjørelser, spesielt om forhold.

Et sterkt behov for uavhengighet kan også være en sterkt forstyrrende kraft. Uventede hendelser, humørsvingninger eller følelsesmessig løsrivelse kan legge mye belastning på hjemmet og familien din, så vel som intime relasjoner.

Venus kjærlighet og selvverdi

Månen quincunx Venus øker behovet for kjærlighet og hengivenhet, men øker også spenningen i forholdet, spesielt når det gjelder kvinner. Spenningen stiger på grunn av en ubalanse som involverer emosjonell støtte og kjærlighet. Mengden av elskede mottatt er ikke den samme som mengden gitt.

Å søke tilfredsstillelse andre steder vil innebære hemmelighold og risiko for å bli tatt. Følelsesmessig trøst kan til og med søkes i søt mat eller narkotika. Selv om du ikke har noen problemer med andre, kan du fortsatt oppleve en indre ubalanse som involverer selvkjærlighet og selvbilde.

Karmiske ubalanser kan være relatert til et familiemedlem, muligens din mor. Å ta opp uløste problemer fra dette forholdet er nøkkelen til å løse andre utfordrende ubalanser i livet ditt. En forstyrrende eller altfor besittende mor er en utfordring du kanskje må møte. Utroskap, avhengighet eller helseproblemer er andre mulige kilder til forholdsspenninger som du kanskje må håndtere.

Asteroide hybrid

Asteroidehybris ved 28°47′ Libra er konjunkt med fullmånen. Asteroid 430 Hyrbis er oppkalt etter den greske gudinnen Hubris, som representerer ekstrem eller tåpelig stolthet, farlig over selvtillit og arroganse. Det fører vanligvis til undergang, eller nemesis, til gjerningsmannen av hybris.

På gammelgresk refererte hybris til handlinger som skammet og ydmyket offeret til glede eller tilfredsstillelse for overgriperen. Begrepet hadde en sterk seksuell konnotasjon, og skammen reflekterte også gjerningsmannen.

I dag betegner hybris overmodig stolthet og arroganse forbundet med mangel på ydmykhet og noen ganger uvitenhet. Hubris blir ofte fulgt av lidelse eller straff (nemesis i gresk mytologi).

Finn asteroide Hybris i diagrammet ditt:

  1. Lag diagrammet ditt HER .
  2. Velg 'Utvidet diagramutvalg'.
  3. Under 'Ytterligere objekter' skriver du inn 430 i 'Manuell inntasting'.

Sammendrag av fullmåne

Den sterkeste innflytelsen på en fullmåne er alltid solen på motsatt side av månen som bringer forholdet i fokus. Den nest sterkeste innflytelsen på fullmåne april 2019 er Uranus. Sun conjunct Uranus setter fokus på ditt behov for forandring, spenning og uavhengighet.

Månen overfor Uranus gjør deg mer rastløs og impulsiv. Det gjør andre områder av livet ditt, spesielt intimt forhold, mer følsomme for stemninger og atferd.

Fullmåne quincunx Venus fremhever ubalanser i kjærlighetsforhold som øker spenningen ytterligere. Fleksibilitet vil hjelpe deg å gjøre justeringer som svar på endrede omstendigheter. Kompromiss og kjærlighet vil bidra til å gjenopprette den karmiske balansen.

Asteroid Hybris sammen med fullmånen advarer mot tåpelig stolthet, overmot og arroganse. Ha dette i bakhodet hvis egoet ditt begynner å bli revet med av Uranus-begeistring og impulsivitet. 'Stolthet kommer før et fall.'

En fullmåne har et forhold til den forrige nymånen. Din 5. april nymåne mål kan nå finjusteres eller fullføres, det er høsttid. Du kan gjøre følelsesmessige justeringer som svar på de nye målene. Fullmånen 19. april varer i to uker opp til 4 mai nymåne .

Hvis fullmånen direkte påvirker horoskopet ditt kan du lese om det i din månedshoroskop . For mer detaljer om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se fullmånepassasjer .

Fullmåne april 2019 Tider og datoer
  • Los Angeles – 19. april kl. 04.12
  • New York – 19. april, kl. 07.12
  • London – 19. april, kl. 12.12
  • Delhi – 19. april kl. 16.42
  • Sydney – 19. april kl. 21.12