Finn Ut Antall Engel

Fullmåne 24. september 2018 – Overvinn frykten din

  Fullmåne september 2018 Astrologi Fullmånen mandag 24. september 2018 er ved 2° Væren . Fullmåne-astrologien i september 2018 har en tung Saturn-følelse. Fullmånen er på en Saturn-lignende stjerne assosiert med hemning og tilbakeholdenhet. Fullmåneplassen Saturn har en begrensende og deprimerende innflytelse på dine følelser og relasjoner. Chiron sammen med fullmånen knytter frykten din til et dypt sår i sjelen din relatert til barndomsminnene dine.

Fullmånen i september 2018 tilbyr også løsninger på disse problemene. Positiv energi fra Mars og Uranus gir mot og muligheter til å overvinne hindringene i livet ditt og frykten din. Enten det er frykt for ensomhet, intimitet, forandring eller suksess, vil fullmåne september 2018 hjelpe deg med å overvinne frykten og hemningene dine.

Fullmåne betydning

En fullmåne oppstår når Solen er motsatt månen . Dette fremhever motstridende krefter eller polariteter i livet ditt, for eksempel jobb kontra hjem, eller hva du trenger kontra hva du ønsker. Indre spenninger og ytre press kan føre til personlige konflikter og kriser som tapper energien din. Hjemmet ditt, familien og intime forhold kommer i skarpere fokus etter en fullmåne.

Månekvalitetene til følelser og instinkter når sitt høydepunkt ved fullmåne. Bruk din økte emosjonelle styrke og intuisjon for å overvinne eventuelle forholdsutfordringer. Underbevissthet gir mulighet for et upartisk og balansert blikk på dine personlige forhold. Du vil tydelig se enhver relasjonsdynamikk eller negative følelser som forårsaker disharmoni.

En fullmåne har et forhold til den forrige nymånen. Din 9. september nymåne mål kan nå finjusteres eller fullføres, det er høsttid. Du kan gjøre følelsesmessige justeringer som svar på de nye målene. Fullmåneeffekten varer i to uker opp til 8. oktober nymåne .

Fullmåne september 2018 Astrologi

Fullmånen 24. september ved 01°59′ Væren er definitivt en utfordrende månefase fordi den er kvadratisk Saturn med mindre enn én grad. Som en fullmåne er både sol og måne firkantede Saturn som skaper et T-kvadrat aspektmønster. I diagrammet nedenfor er T-firkanten den røde trekanten. Fullmånen sammen med Chiron og motsatt Merkur kompliserer begrensningene som er opprettet av denne Saturn T-plassen. Videre slutter fullmånen seg til en vanskelig fiksestjerne som fungerer som Saturn.

Mens Saturn kvadratisk Solen, Månen, Merkur og Chiron bringer en rekke potensielle problemer, er det en rekke positive blå aspekter i diagrammet. Først av alt gir Mars styrke og mot til å overvinne motgang. En annen positiv påvirkning kommer fra Uranus som hjelper til med å bryte gjennom barrierer og overvinne hemninger.

  Fullmåne september 2018 Astrologi

Fullmåne september 2018 Astrologi

Fullmåneproblemer

Saturn er hovedkilden til bekymring i fullmånehoroskopet. Dette er fordi det er fokuspunktet for en T-kvadrat aspektmønster . Dette er et veldig anspent og utfordrende aspektmønster som krever litt arbeid å mestre. Til slutt vil en rekke kriser, tester og utfordringer perfeksjonere ferdighetene som er nødvendige for å overvinne de iboende hindringene, frustrasjonen og konflikten til rutene og motstanden. Å finpusse de nødvendige livsferdighetene, sammen med å lære å forholde seg til andre på det emosjonelle nivået, kan føre til besluttsomhet, styrke og livserfaring som er nødvendig for store prestasjoner og suksess.

Dynamikken i T-firkanten vil manifestere seg som et veldig subjektivt behov for å følge, med stor besluttsomhet, hva som får personen til å føle seg følelsesmessig trygg. Konflikten vil manifestere seg som et behov for å forholde seg emosjonelt på en veldig åndelig måte samtidig som alle sikkerhetsstrukturene rundt selvet opprettholdes. Behovet for å dele seg selv fullstendig, med en annen, uten å nekte personlig selvtilfredsstillelse, vil bli utfordret, da det er veldig vanskelig å være raus og egoistisk på samme tid. [1]

Kvikksølv problemer

Månen overfor Merkur kan forvrenge tankegangen din og gjøre deg veldig selvstendig. Det ene øyeblikket kan du være altfor analytisk, så over emosjonell og irrasjonell i det neste. Du kan ha problemer med å forstå hverdagens problemer. Emosjonell skjevhet eller mangel på forståelse kan føre til argumenter. Problemer forårsaket av avhengighet, rasisme eller fordommer kan også ha en negativ innvirkning på tankeprosessene dine. Dette aspektet kan gjøre nervøse problemer og angst mer merkbare.

Chiron problemer

Moon conjunct Chiron bringer følelsesmessig smerte, men også helbredelse. På grunn av Saturn T-firkanten vil imidlertid den sårede siden av Chiron være mer i fokus. Fullmåne september 2018 vil bringe til overflaten smertefulle minner fra barndommen din. Du vil sannsynligvis føle deg mer sårbar og følsom når du husker mishandling av foreldre eller besteforeldre. Moon conjunct Chiron antyder et dypt sår i sjelen din assosiert med mors problemer. Imidlertid foreslår Chiron overfor solen og kvadratet Saturn også farsproblemer. Hvordan barndomstraumer påvirker dine nåværende intime relasjoner vil bli tydeligere.

Saturn problemer

Måneplassen Saturn er den mest betydningsfulle og mest utfordrende av fullmåneaspektene. Det vil ha en begrensende og deprimerende innflytelse på dine følelser og relasjoner. Som et resultat vil det sannsynligvis være vanskeligere å koble til andre mennesker på en meningsfull måte. Tristhet, ensomhet, skyld og skam er mulig når du husker tidligere forholdssvikt, tap og sorg. Bitterhet eller lav selvtillit kan holde deg tilbake fra å dele følelsene dine. Andre mennesker eller omstendigheter kan også forårsake avstand i forhold eller følelser av isolasjon.

Å skylde på andre for dårlig humør vil bare gjøre vondt verre og kan sette et kjært forhold i fare. Usunne eller medavhengige forhold som involverer misbruk eller avhengighet kan ta slutt. Selv tilsynelatende normale forhold kan lide av følelsesmessig kulde, masing eller mobbing. Fullmåne september 2018 kan være spesielt utfordrende hvis du er utsatt for depresjon. Hvis du har sol, måne eller ascendant fra 0 til 4 grader av kardinaltegnene (Væren, Kreft, Vekten, Steinbukken), bør du også ta vare på din mentale helse, spesielt hvis du allerede går gjennom en vanskelig situasjon.

Merkur firkantet Saturn øker sannsynligheten for negativ tenkning og misforståelser. Det blir vanskeligere å kommunisere tankene dine og lage planer. En mangel på klarhet og oppmerksomhet på detaljer betyr at du bør være ekstra forsiktig med viktige forhandlinger, forretningsmessige og juridiske spørsmål. Avstand eller separasjon i nære relasjoner er andre mulige problemer. Dessuten kan dystre tanker, dårlige nyheter eller ensomhet ha en negativ effekt på ditt mentale velvære.

Fikset stjerneproblemer

Måne konjunkt fiksstjerne Deneb Kaitos ved 02°50′ Væren gir en pionerånd, men kan gjøre deg hensynsløs og egenrådig. Dette kan føre til uenigheter, argumenter og konflikter. Generelt forårsaker denne oransje stjernen i halen til stjernebildet Cetus the Whale, eller sjømonsteret selvødeleggelse av rå makt, sykdom, vanære, ulykke og obligatorisk endring. [to] Det er assosiert med hemninger og tilbakeholdenhet på alle måter, psykologisk og fysisk. [3]

Fullmåneløsninger

Mars Solutions

Månesekstil Mars gir lidenskapen og entusiasmen som trengs for å overvinne tilbakeholdenheten og hemningen fra Saturn og fiksestjernen. Det gir varmen og seksuell tiltrekning for å overvinne frykt for intimitet eller avvisning. Den konkurransedyktige, men likevel samarbeidende naturen til dette aspektet vil også bidra til å unngå Mercury-misforståelser og argumenter. Det betyr at du kan uttrykke deg selv med større selvtillit. Men mest av alt gir det drivkraft, initiativ og mot til å overvinne de testene og utfordringene denne fullmånen representerer for deg.

Uranus løsninger

Saturn trigon Uranus oppfordrer deg til å gjøre positive endringer i stedet for å tåle begrensende forhold. Det gir uventede muligheter til å bryte fri av restriksjoner, forlate usunne forhold og være deg selv. Det hjelper å overvinne frykten for endring fordi dette er en overgangsfase i livet ditt. Du vil forbli rolig og tålmodig, planlegge hvert trinn metodisk, i stedet for å måtte reagere på brå endring. Fremfor alt gir Uranus den elektriske gnisten og trangen til frihet som vil hjelpe deg å overvinne frykten din og finne en ny, spennende vei videre.

Til slutt, Sun quincunx Uranus kan gjøre deg nervøs, anspent og engstelig. Du vil finne det vanskelig å slå seg til ro og slappe av når intuisjonen din føler en forestående endring. En oppbygging av energi i systemet ditt kan føles spennende, men også litt skummelt. Imidlertid er det denne opphopningen av nervøs energi som vil tvinge deg til å søke mer frihet og kreativt selvuttrykk. Noen eller noe kan tvinge deg til å endre rutine, oppførsel eller planer.

Det er viktig å være fleksibel og tilpasse seg endrede forhold. Prøv å gå med strømmen og passe inn. Å gjøre noe på en litt annen måte kan utgjøre hele forskjellen, og gjøre livet enklere for deg selv og de rundt deg. Men ikke gå for langt eller vær for vågal, ellers må du kanskje starte helt på nytt. Hvis astrologikartet for fullmåne september 2018 påvirker horoskopet ditt direkte, kan du lese om det i månedshoroskop . For mer detaljer om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se fullmånepassasjer .

Forrige månefase: Nymåne 9. september 2018
Neste månefase: Nymåne 8. oktober 2018

Fullmåne september 2018 Tider og datoer
  • Los Angeles – 24. september kl. 21.52.
  • New York – 24. september kl. 22.52
  • London – 25. september kl. 03.52
  • Delhi – 25. september kl. 08.22
  • Sydney – 25. september kl. 12.52
Referanser
  1. Major Configurations, Elida Natalia Marchison, 1995
  2. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.185.
  3. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1971, s.1.