Finn Ut Antall Engel

Fullmåne 28. mars 2021 – Kjærlighet gjør vondt

 Fullmåne mars 2021 Astrologi Vektens fullmåne søndag 28. mars 2021 har en justering av Solen, Venus og Chiron. Så den åndelige betydningen av fullmåne mars 2021-astrologi er relatert til helbredelsen av knuste hjerter.

Fullmånen i mars 2021 er også i et gunstig aspekt for Saturn. Dette betyr at det er bra for å finne en seriøs, langsiktig partner, og for å forlove seg eller gifte seg. Og det er spesielt bra for økonomiske forhold.

Fullmåne mars 2021 Astrologi

Fullmånen 28. mars ved 08°18′ Vekten fortsetter kjærlighetstemaet fra nymånen 13. mars. Dette er fordi solen og Venus holder seg innenfor en 3° kule fra 13. mars til 6. april.Kjærlighet er enda et sterkere tema for denne fullmånen fordi det bare er en halv grad mellom Solen og Venus. Men kjærlighet kan noen ganger gjøre vondt med Venus og Chiron overfor Månen som vist i diagrammet nedenfor. Heldigvis helbreder Chiron også, spesielt med litt hjelp fra den kloke læreren Saturn.

 Fullmåne mars 2021 Astrologi

Fullmåne mars 2021 Astrologi [Solar Fire]

Fullmåne betydning

Solen overfor månen (0°00′) bringer ditt hjem, familie og intime forhold i skarpere fokus de neste to ukene av denne månefasen. Motstridende krefter som arbeid kontra hjem, eller hva du trenger kontra hva du ønsker, skaper indre spenninger og ytre press. Dette kan føre til konflikter og kriser som tapper energien din.

Månekvalitetene til følelser og instinkter når sitt høydepunkt ved fullmåne. Så bruk din økte følelsesmessige styrke og intuisjon for å overvinne eventuelle forholdsutfordringer. Underbevissthet gir mulighet for et upartisk og balansert blikk på dine personlige forhold. Du vil tydelig se enhver forholdsdynamikk eller negative følelser som forårsaker disharmoni.

Fullmåneaspekter

Månen overfor Venus (0°37′) øker ditt behov for kjærlighet og hengivenhet uavhengig av konsekvensene. Dette kan føre til ulykkelig kjærlighet, falsk kjærlighet eller et uoppfyllende forhold. Besittelse, sjalusi, usikkerhet og kjedsomhet er også mulig

Hvis du dater, kan du ha en tendens til å senke standardene dine bare for å være sammen med noen. Å føle at du ikke kan takle å være alene betyr at du kan gå glipp av karakterfeil som er åpenbare for andre.

Hvis du har en partner, kan det oppstå friksjon på grunn av ulike humør eller behov. Og eventuelle ulmende forholdsspenninger kan bli avslørt. Hvis dine emosjonelle behov ikke blir oppfylt gjennom kjærlighet, kan du søke trøst gjennom mat eller noe annet som frigjør disse feel-good-hormonene i hjernen din.

Månetrigon Saturn (2°48′) gir instinkter, tålmodighet, sunn fornuft og følelsesmessig styrke og til å ta viktige avgjørelser om ditt hjem, familie og forhold. Det betyr også at du kan løse alle sensitive eller vanskelige forholdsproblemer forårsaket av Månen overfor Venus nevnt ovenfor. Dine minner og drømmer vil også lede følelsene dine.

Tradisjonelle verdier og gamle vaner kan gi løsninger på nye problemer. Dette er en god tid for å besøke foreldre og besteforeldre og vise respekt for dine forfedre. Fullmåne mars 2021 er også bra for å konsultere en psykolog eller tidligere livsterapeut, og for å søke råd fra en eldre eller klok kvinne.

Alvorlig kjærlighet

Venus sekstil Saturn (2°10′) øker ditt behov for samvær. Du vil føle deg elsket og verdsatt av noen, men det må være seriøs og ekte kjærlighet. Med en eksisterende partner vil du søke trygghet og engasjement. Dette er en god fullmåne for å forlove seg eller gifte seg eller flytte sammen.

Dette er også en god fullmåne for å finne en ny elsker. Et nytt forhold vil sannsynligvis være seriøst og langsiktig, basert på praktiske forhold, eller være relatert til din karriere. Det kan være en markert aldersforskjell. Enhver forholdsspenning forårsaket av Månen overfor Venus kan løses gjennom sunn fornuft, gjensidig respekt og forståelse.

Sår og helbredelse

Den lille planeten Chiron er sammen med solen og Venus, og overfor månen. Så fullmåne mars 2021 vil gjøre deg bevisst oppmerksom på et smertefullt karmisk sår relatert til intime relasjoner. Det kan være fra et kjærlighetsforhold eller din beste venn, søster eller mor.

Dette betyr ikke at du vil få hjertet ditt knust i løpet av de neste to ukene. Men det betyr at du sannsynligvis vil bli påminnet om tidligere emosjonell smerte og føle deg veldig følsom for det. Du kan føle at du har blitt urettferdig behandlet. Frykt for avvisning eller frykt for engasjement er mulig, og du kan føle deg utsatt, skadet eller uelskelig.

Men Chiron trigon Saturn hjelper deg å forstå og lære av smertefulle leksjoner. Du kan få innsikt og visdom om relasjonsdynamikk og helbrede et knust hjerte, ditt eller noen andres.

De faste stjernene

Det er ingen store fiksstjerner nær nok fullmånen 28. mars. Men solen er sammen med en stor fiksstjerne i stjernebildet Pegasus, den bevingede hesten:

 • 08 ♈ 18 – Søn
 • 08 ♈ 49 – Chiron
 • 08 ♈ 56 – Venus
 • 09 ♈ 26 – Algenib

Fast stjerne Algenib på vingen til Pegasus gir et raskt temperament, dårlig moral, drikke eller dårlige vaner. [1] Overdreven varme kan føre til vold og kanskje ulykke eller vanære. [to] Men Algenib gir også et gjennomtrengende sinn, sterk vilje, besluttsomhet, en imponerende måte å snakke på og en gave til oratorisk. [3]

Med sol (1°08′): Psykiske forstyrrelser, feber og dårlig helse, noe fare for ulykker. [1] En kampånd og en kjærlighet til å lære. [3]

Med Venus (0°30′): Sjenerøs, stolt, rask temperament, dårlig moral, drikke eller onde vaner, gunstige for økonomiske anliggender. [1]

Fullmåne mars 2021 Sammendrag

Fullmånen 28. mars overfor Venus gir et behov for selskap, men kan også fremheve forskjellene mellom partnere. Og Chiron avslører smertefulle sår knyttet til intime forhold. Men den nyttige innflytelsen til Saturn bringer engasjement, lojalitet og respekt, og hjelper til med å helbrede knuste hjerter.

Innflytelsen fra fullmånen i mars er kombinert med den idealistiske kjærligheten, medfølelsen og empatien fra nymånen 13. mars. Så dette er fortsatt en god månefase for å finne drømmeelskeren din eller legge til romantikk til et eksisterende forhold. Men risikoen for bedrag og skuffelse består, så det er viktig å ikke overidealisere romantiske interesser.

Fullmåne-astrologien i mars 2021 bør være bra for økonomiske spørsmål. Venus på fiksestjernen Algenib er 'gunstig for økonomiske anliggender.' Mens Venus sekstil Saturn er bra for forretningsavtaler, spare penger, betale ned gjeld og i noen tilfeller låne penger. Det er også bra for å gjøre langsiktige investeringer, spesielt i eiendom, blue-chip aksjer, smykker og kunstverk.

Effektene av fullmånen 28. mars varer i to uker opp til 11 april nymåne .Hvis fullmånen mars 2021 astrologi direkte påvirker horoskopet ditt kan du lese om det i månedshoroskop . For mer detaljer om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se fullmånepassasjer .

Fullmåne mars 2021 Tider og datoer
 • Los Angeles – 28. mars kl. 11:48
 • New York – 28. mars kl. 14.48
 • London – 28. mars kl. 19.48
 • Delhi – 29. mars kl. 00:18
 • Sydney – 29. mars kl. 05.48
Referanser
 1. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.122.
 2. Fixed Stars and Judicial Astrology, George Noonan, 1990, s.22.
 3. The Living Stars, Dr. Eric Morse, 1988 s.128.