Finn Ut Antall Engel

Fullmåne 3. juni 2023 – Stor attraksjon

 Fullmåne juni 2023 Astrologi

Fullmånen i Skytten 3. juni 2023 er trekant Mars. Så fullmåne juni 2023 astrologi betyr å følge din intuisjon for å oppfylle dine lidenskapelige ønsker.

Fullmånen i juni 2023 er også på linje med et sentralt gravitasjonspunkt i rommet, og skaper en kraftig, attraktiv, forførende energi. Kombinert med Mars gir det et sterkt ønske om å finne sannheten.



Fullmåne horoskop for juni 2023

Fullmånen lørdag 3. juni 2023 er klokken 13°18′ Skytten. Horoskopet nedenfor viser det eneste aspektet ved fullmånen er en bred trigon til Mars. Det er ingen store fiksstjerner på linje med fullmånen, men er en kraftig galaktisk kraft kalt Great Attractor ved 14°17′ Skytten.

 Fullmåne horoskop for juni 2023

Fullmåne juni 2023 [solbrann]

Fullmåne juni 2023 Astrologi

Solen overfor månen bringer ditt hjem, familie og intime forhold i skarpere fokus de neste to ukene av denne månefasen. Motstridende krefter, som arbeid versus hjem eller hva du trenger kontra hva du ønsker, skaper indre spenninger og ytre press, som fører til konflikter og kriser som tapper energien din.

Månekvalitetene til følelser og instinkter topper seg ved en fullmåne. Så bruk din økte følelsesmessige styrke og intuisjon for å overvinne eventuelle forholdsutfordringer. Underbevissthet gir mulighet for et ærlig og balansert blikk på relasjonene dine, og du vil se enhver relasjonsdynamikk eller negative følelser som forårsaker disharmoni.

Fullmåne trigon Mars gir sterkere følelser og underbevisst tiltrekning. Du vil være mer i kontakt med dine lidenskapelige ønsker og kan stole på intuisjonen din og handle etter instinktene dine. Ekstra mot og initiativ hjelper deg å lykkes med å oppfylle dine sensuelle ønsker om nytelse og nytelse, spesielt i forhold.

Du kan være mer direkte og selvsikker når du følger dine emosjonelle impulser og besettelse. Denne fullmåneenergien fra juni 2023 er sterkt attraktiv, men også harmonisk og avslappet. Så du vil ikke virke arrogant eller frekk, men bli beundret for din ærlighet og oppriktighet. Du kan kjempe for dine rettigheter, stå opp for deg selv og forsvare familien din.

Konstellasjonene

Fullmåne juni 2023 er i Skyttens tegn. Men som stjernekartet nedenfor viser, ligger den i stjernebildet Scorpius. Dette avviket skyldes presesjonen til jevndøgnene .

I løpet av de siste 2000 årene har stjernebildene beveget seg nesten 30° ut av justering med skiltene. Zodiac ble bare oppfunnet som et måleapparat (se ekliptikklinjen nedenfor). Astrologer brukte alltid de synlige stjernebildene og stjernene deres for tolkning.

 Fullmåne juni 2023 Betydning

Fullmåne 3. juni 2023 [Stellarium]

Ser du opp om natten, vil du se den knallrøde stjernen Antares ved siden av fullmånen. Men astrologisk er avstanden i lengdegrad på 3°13′ bred for en konjunksjon (maksimal kule for Antares er 2°30′.)

Listen nedenfor viser de nærmeste stjernene til fullmånen 3. juni som tilhører stjernebildet Norma, inkludert en klynge galakser kalt Norma-klyngen og den store attraksjonen. Fixstjernen Alwaid i det nordlige stjernebildet Draco er også konjunkt med fullmåne.

 • 10♐05 – Alpha Scorpii, Antares
 • 12♐18 – Beta Dragon, Alwaid
 • 12♐20 – Kappa Normae
 • 12♐23 – Gamma 2 Normer
 • 12♐24 – Pi av Hercules
 • 13♐11 – Epsilon Normae
 • 13♐18 – Fullmåne juni 2023
 • 13♐51 – Mu Normae
 • 14♐13 – Epsilon Apodis
 • 14♐17 – The Norma Cluster

Den store attraksjonen

Konstellasjonen Norma , Level and Square, gir ærlighet, sannferdighet, rettferdighet og rettskaffent liv, med interesse for frimureri, geometri, landmåling, matematikk og arkitektur. [1]

Norma-klyngen (Abell 3627) er en stor superklynge av galakser som ligger nær sentrum av Great Attractor, en gravitasjonsattraksjon i det intergalaktiske rommet. The Great Attractor er en superklynge som inneholder vår galakse, Melkeveien, og rundt 100 000 andre galakser.

The Great Attractor utøver en enorm gravitasjonskraft. Det er det største vitenskapen kjenner til, men vi kan ikke se det fordi det er på den andre siden av Melkeveien. Likevel kan vi se Norma-klyngen, så astrologisk er den det samme som den store tiltrekkeren.

Jeg har bare begynt å forske på Great Attractor, men folk med den som stiger i listene deres er veldig attraktive og fengslende; vi vil vite om dem og høre hva de sier. For eksempel har Kim Kardashian (0°01′) og Neymar (0°03′) massiv følge på sosiale medier.

The Great Attractor er en mystisk allvitende, alt-seende enhet som ligner på Gud. I følge Philip Sedgwick, når du først fokuserer på det, er det en uunngåelig kraft som trekker deg inn. [2] Fullmånen i juni 2023 vil fokusere oppmerksomheten din på den.

Når du først er trukket inn, må du vite mer om det, meningen med livet og spørsmål om rett og urett. Dens brede utslippslinjer indikerer komplekse svar der flere punkter må forstås. Det passer ikke med snevre eller meningsfulle synspunkter. [2] Så som stjernebildet Norma, representerer det sannheten.

Flere stjerner

Konstellasjonen Hercules , den knelende mannen, gir karakterstyrke, utholdenhet og målfasthet, en ivrig natur og farlige lidenskaper. [1]

Constellation Draco, dragen, gir en kunstnerisk og emosjonell, men dyster natur, et gjennomtrengende og analytisk sinn, mye reiser og mange venner, men fare for ran og utilsiktet forgiftning. [1]

Fast stjerne Alwaid gir tap av eiendom, vold, kriminelle tilbøyeligheter og ulykker. [1]

Med Måne: Blindhet, sår, krangler, blåmerker, stikk, slag og spark fra hester. [1]

Fullmåne juni 2023 Betydning

Fullmånen 3. juni i Skyttens sekstil Mars er bare en moderat innflytelse på grunn av sin brede kule. Men dens magnetiske tiltrekning støttes av den kraftigste tiltrekningskraften i universet, den store tiltrekkeren. Så fullmånen juni 2023-astrologien er sterkt attraktiv og forførende.

Det sentrale temaet for denne fullmånen er å handle på instinktene dine for å oppfylle dine lidenskapelige ønsker. Det er også et tema om å bli tiltrukket av sannhet og ærlighet, og dette gjelder å finne sannheten i enhver sak og om dine følelser og ønsker.

Astrologisk er en fullmåne påvirket av den foregående nymånen. De 19. mai Nymåne var sextil Mars, og ga deg styrke og mot til å oppfylle dine mest lidenskapelige ønsker.

Påvirkningen fra fullmånen 3. juni varer i to uker frem til nymånen 18. juni. Denne avtagende månefasen er bra for å slippe ut, gi slipp, hvile, helbrede, regenerere, tenke, meditere, rydde opp, høste, beskjære og klippe håret.

Hvis fullmåne-astrologien i juni 2023 direkte påvirker horoskopet ditt, kan du lese om det i månedshoroskop . For mer detaljer om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se fullmånepassasjer .

Fullmåne juni 2023 Tider og datoer

 • Los Angeles – 3. juni kl. 23.41.
 • New York – 3. juni kl. 23.41
 • London – 4. juni kl. 04.41
 • Delhi – 4. juni kl. 09.11
 • Sydney – 4. juni kl. 13.41

Referanser

 1. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.43, 46, 53, 194.
 2. The Great Attractor, philipsedgwick.com.