Finn Ut Antall Engel

Fullmåne 30. november 2020 – Måneformørkelse

 Fullmåne november 2020 Astrologi Tvillingens fullmåne mandag 30. november 2020 er en måneformørkelse . Den åndelige betydningen av fullmånen november 2020-astrologi er knyttet til forandring og usikkerhet i kjærlighetsforhold og også med penger.

Måneformørkelsen i november 202 aktiverer ikke bare polariteten til Solen overfor Månen, men også Venus overfor Uranus. Den aktiverer også den mest intense aksen på himmelen, fiksstjernene Aldebaran og Antares. The Eye of the Bull overfor Scorpions hjerte.

Denne høyt ladede måneformørkelsen skaper mye spenning, angst, usikkerhet og usikkerhet. Men med fleksibilitet kan du tilpasse deg skiftende forhold og utnytte mulighetene til å forbedre kjærlighetslivet og økonomien.

Måneformørkelse Betydning

Som en vanlig fullmåne bare sterkere, den Solen overfor månen av en måneformørkelse bringer ditt hjem, familie og intime forhold i skarpere fokus. Motstridende krefter som arbeid kontra hjem, eller hva du trenger kontra hva du ønsker, skaper indre spenninger og ytre press. Dette kan føre til konflikter og kriser som tapper energien din.

Månekvalitetene til følelser og instinkter når sitt høydepunkt ved en måneformørkelse. Så bruk din økte følelsesmessige styrke og intuisjon for å overvinne eventuelle forholdsutfordringer. Underbevissthet gir mulighet for et upartisk og balansert blikk på dine personlige forhold. Du vil tydelig se enhver forholdsdynamikk eller negative følelser som forårsaker disharmoni. En måneformørkelse representerer en tilbakestilling av følelsene dine, og fjerner den følelsesmessige bagasjen fra de siste seks månedene.

Måneformørkelse november 2020 Astrologi

Måneformørkelsen 30. november ved 08°38′ Gemini sitter på en veldig intens akse av fiksstjerner. Aldebaran ved 10°04′ Tvillingene overfor Antares ved 10°02′ Skytten. Fullmåne november 2020 kobler også til en annen polaritet i Venus overfor Uranus som vist nedenfor.

 Måneformørkelse november 2020 Astrologi

Måneformørkelse november 2020 [Stellarium]

Måneformørkelsesaspekter

Månen quincunx Venus øker behovet for kjærlighet og hengivenhet, men det kan også øke spenningen i forholdet. Det fremhever enhver ubalanse som involverer emosjonell støtte og kjærlighet. Mengden kjærlighet mottatt er ikke den samme som mengden gitt.

Et hemmelig vennskap eller en hemmelig affære kan utvikle seg med en venn, kollega eller slektning til partneren din. Eller du kan søke følelsesmessig trøst i søt mat eller narkotika. Selv om du er singel, kan fullmåne november 2020 fremheve en indre ubalanse som involverer selvkjærlighet og hvordan du har det med deg selv.

Eventuelle ubalanser som involverer kjærlighet og følelser kan være karmisk relatert til familien din, spesielt moren din. Kanskje var hun følelsesmessig fjern, eller forstyrrende, eller altfor besittende. Å ta opp uløste problemer fra dette forholdet er nøkkelen til å gjenopprette balansen. Din egen mentale helse, ekteskapet ditt og til og med barna dine kan fortsette å lide hvis du ikke gjør noe.

Sun quincunx Uranus øker nervøs spenning og angst. En følelse av forestående forandring kan føles spennende, men også litt skummelt, og gjør det vanskelig å slappe av.

Det er sannsynlig at du vil søke mer frihet og kreativ selvutfoldelse, spesielt hvis du har vært begrenset eller lei deg i det siste. Eller presset til å endre kan komme fra noen med litt makt over deg. En uventet hendelse kan tvinge deg til å endre rutine, oppførsel eller planer.

Det er viktig å være fleksibel og tilpasse seg endrede forhold. Hvis du motstår forandring og blir arrogant eller forstyrrende, kan du lide tap eller gå glipp av en viktig mulighet.

En justering må til enten du blir tvunget til å gjøre endringer eller du finner en annen vei videre selv. Du trenger sannsynligvis ikke å endre retning helt, men heller gjøre en mindre endring. Å gjøre noe på en litt annen måte kan utgjøre hele forskjellen.

Venus overfor Uranus er et tegn på endring og usikkerhet i kjærlighetsforhold, men også med økonomi. Uventede hendelser kan forårsake spenning og angst.

I et eksisterende kjærlighetsforhold kan et økt behov for frihet og spenning føre til uberegnelig og uforutsigbar oppførsel. Flørting eller seksuell eksperimentering kan føre til litt drama. Mens et sunt forhold ville tåle slike overtredelser, ville en affære mer sannsynlig føre til en plutselig separasjon.

Hvis dating, en ny romanse nå ville absolutt være spennende. Dette aspektet passer spesielt godt til internettdating og møte med mennesker med annen bakgrunn enn din egen. Men det favoriserer også one night stands fremfor langsiktig engasjement. Men hvis du er den uortodokse typen og trenger din frihet, kan et nytt forhold til en lignende person føre til ekteskap.

Uansett situasjon, hvis kjærlighet ikke er et alternativ, kan endring og spenning manifestere seg i et annet område av livet. Økonomiske vindfall er mulig, men det er tap også. Dette aspektet gir en tendens til risikotaking og gambling.

Måneformørkelsesaspektmønster

Det rektangulære aspektmønsteret i fullmånen astrologikartet for november 2020 kalles et irritasjonsrektangel, eller stimulusrektangel. [1] De røde opposisjonene skaper stor aktivitet. De gir deg lyst til å oppnå noe og nå mål. Solen overfor Moon ser aktiviteten sentrert om intime relasjoner og balansering av polariteter. Venus overfor Uranus overdriver forskjellene mellom partnere. Gapet mellom de to mulighetene blir mer ekstremt og øker spenningen dramatisk.

De ytre grønne aspektene absorberer den konstante indre spenningen, men hvile og avslapning er nesten umulig. Den høye energien stopper aldri og lades hele tiden opp. Du vil tenke nye muligheter. Å føle seg 'vakt' hele tiden kan gjøre deg veldig nervøs. En permanent spenningstilstand er som å alltid være 'på farten'.

Den fleksible grønne ytre gir hele strukturen stor stabilitet, men skaper også et stort mål. Du kan være for defensiv mot verbale angrep. Vanskeligheter med å kommunisere vil fremstå som usikkerhet og usikkerhet. Du kan føle en tvang til å lære for å dempe den indre spenningen. Unngå en tendens til å tvangsmate andre med din nyvunne kunnskap.

Måneformørkelsesstjerner

Måneformørkelsen 30. november i Tvillingens tegn er på linje med den lyseste stjernen i stjernebildet Tyren. Dette avviket skyldes presesjon av jevndøgn som har flyttet solskiltene nesten et helt skilt ut av justering med stjernebildene som de ble navngitt fra for over 2000 år siden.

 Fullmåne november 2020 Astrologi

Måneformørkelse november 2020 [Stellarium]

Måne konjunkt fiksestjerne Aldebaran (10 ♊ 04):

Gunstig for forretninger, ære og kreditt, men faren for ulykke. Gunstig for innenlandske, offentlige og religiøse saker.

Aldebaran in the Eye of the Bull varsler rikdom og ære (spesielt i krig). Det gir også intelligens, veltalenhet, standhaftighet, integritet, popularitet, mot, voldsomhet, en tendens til oppvigleri, en ansvarlig stilling, offentlig æresbevisning og oppnåelse av makt og rikdom gjennom andre, men fordelene viser seg sjelden varige, og det er også en fare. av vold og sykdom. [to]

Aldebaran forårsaker konstant stress og angst, men gir suksess med å tjene penger. Det gjør folk «rastløse og opprørske, som alltid vekker folkelig uenighet og revolusjon». Det sies også å oppildne folkets sinn med rasende krangel og være en fiende av ro og fred. [3]

Sol konjunkt fiksestjerne Antares (10 ♐ 02): Forestilt religion, uoppriktighet, ære og rikdom som ender i skam og ruin, militære preferanser, faren for forræderi, vold begått eller lidd, feber og sykdom, skader på høyre øye.

Antares in the Heart of the Scorpion forårsaker ondskap, destruktivitet, liberalitet, vidsynthet, ondskapsfulle forkynnelser og fare for dødsfall, og gjør folk overveldende, glupske, egenrådige og destruktive for seg selv på grunn av sin egen stahet. [to]

Antares gjør også folk tøffe, krigerske og stridbare. Dette er en viktig stjerne for militært personell og sies å formidle mental årvåkenhet, strategisk evne, mot og å lage våghalser. [4]

Venus konjunkt faststjerne Acrux (12♏08): Acrux i Sørkorset gir religiøs velgjørelse, seremoni, rettferdighet, magi og mystikk, og er ofte fremtredende i horoskopene til astrologer og okkultister. [to]

Acrux er kreditert med intuisjon, et grep om den indre naturen til ens medmenneske, en preferanse for okkulte studier, gaven til vellykket undersøkelse av den skjulte siden av ting, et oppfinnsomt sinn og en dypt religiøs natur knyttet til mystiske og teosofiske interesser. . [4]

Venus konjunkt fiksestjerne Alphecca (12 ♏ 34): Gunstig for kjærlighetsforhold, drar nytte av venner, kunstnerisk og musikalsk smak.

Alphecca i Northern Crown gir ære, verdighet og poetisk og kunstnerisk evne. [1]

Uranus konjunkt fiksestjerne Hamal (07 ♉ 57): Hyggelig, sympatisk, lett påvirkelig, følsom, sterke lidenskaper, svak natur, mediumistiske, drikkevaner eller skadelige vaner, mange venner, kjærlighetsproblemer.

Hamal på pannen til Ramen forårsaker vold, råskap, grusomhet og overlagt kriminalitet. [1]

Sammendrag av måneformørkelsen november 2020

Måneformørkelsen 30. november 2020 er koblet til Venus overfor Uranus for å bringe forandring og usikkerhet i kjærlighetsforhold og også med økonomi.

Solen overfor månen er forbundet med Venus overfor Uranus med to quincunx-aspekter. Disse aspektene ved karmisk ubalanse skaper nervøs spenning og angst. Balansen kan gjenopprettes ved å gjøre justeringer som svar på endrede forhold.

Aspektmønsteret skapt av Solen, Månen, Venus og Uranus øker spenningen dramatisk. Men usikkerheten og usikkerheten tvinger deg til å lære og komme opp med nye muligheter for å lindre spenningen.

Fullmånen november 2020 måneformørkelse aktiverer to av de mest intense fiksstjernene. Månen med Aldebaran overfor solen med Antares forsterker stresset og spenningen som skapes av de planetariske aspektene.

Solen overfor månen, Venus overfor Uranus og Aldebaran overfor Antares skaper ekstremt intense polariteter. Dette er en høyt ladet måneformørkelse med potensial til å forårsake samlivsbrudd, nervøse sammenbrudd og økonomisk tap. Det kan utløse opptøyer, anarki og revolusjoner.

Men med fleksibilitet og tilpasningsevne gir måneformørkelsen november 2020 også spennende muligheter. Å bruke intuisjonen din til å dra nytte av skiftende forhold kan forbedre kjærlighetslivet og økonomien din.

Måneformørkelse november 2020 er bra for kreativitet og okkult arbeid. Også forretningsaktivitet, spesielt som involverer internett, underholdning, skjønnhet, mote, smykker, kunst og musikk.

Måneformørkelsen 30. november og 14. desember solformørkelse lage en formørkelsesfase som varer til måneformørkelsen 26. mai 2021.

Måneformørkelse november 2020 Synlighet

Fullmånen november 2020 måneformørkelse vil være synlig i store deler av Europa, store deler av Asia, Australia, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Stillehavet, Atlanterhavet og Arktis.

 Måneformørkelse november 2020 Synlighet

Måneformørkelse november 2020 Synlighet [www.timeanddate.com]

Som en penumbral måneformørkelse, faller bare den uklare ytre skyggen av jorden på månens overflate. Ingen sverting forekommer, men det bør være en del mørk skygge over den ene kanten av månen.
Hvis fullmåne november 2020 direkte påvirker horoskopets dekan, kan du lese om effekten i månedshoroskop . For mer detaljer om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se Fullmåneoverganger .

Fullmåne november 2020 Tider og datoer

 • Los Angeles – 30. november kl. 01:29
 • New York – 30. november kl. 04.29
 • London – 30. november kl. 09:29
 • Delhi – 30. november kl. 14.59
 • Sydney – 30. november kl. 08:29
Referanser
 1. Aspect Pattern Astrology, Bruno og Louise Huber, 2005, s. 179.
 2. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s. 116, 119, 131, 136, 170.
 3. Fixed Stars and Judicial Astrology, George Noonan, 1990, s. 34.
 4. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1928, s. 59, 70.