Fullmåne 4. november 2017 Magi og romantikk

  Fullmåne november 2017 Astrologi Fullmånen lørdag 4. november 2017 er ved 12° Tyr . Astrologien til fullmåne november 2017 er hovedsakelig påvirket av Neptun. En positiv kobling til denne åndelige planeten vil gjøre deg mer følsom, intuitiv, emosjonell og romantisk.

Fullmånen i november 2017 er også påvirket av en sterkt plassert Venus. Denne kjærlighetsplaneten er på samme sted som den tidligere nymånen den 19. oktober. Dette vil øke lykken med nymånen og bringe vennskap, kjærlighet og romantikk, men bare hvis du er tålmodig, åpen og fleksibel.

Fullmåne betydning

En fullmåne er solen overfor månen som fremhever motstridende krefter eller polariteter i livet ditt. Disse kan inkludere ditt ego kontra følelser, ditt arbeid kontra hjemme, eller hva du trenger kontra hva du vil. Indre spenninger og ytre press kan føre til konflikter og kriser som tapper energien din.Månekvalitetene til følelser og instinkter når sitt høydepunkt ved fullmåne. Bruk din økte følelsesmessige styrke og intuisjon for å overvinne eventuelle utfordringer. Underbevissthet gir mulighet for et balansert blikk på dine personlige relasjoner. Du vil tydelig se enhver relasjonsdynamikk eller negative følelser som forårsaker disharmoni.

Fullmånen har et forhold til den forrige nymåne 19. oktober . Målene dine fra den nye månen kan nå finjusteres eller fullføres, det er høsttid. Det er på tide å foreta emosjonelle justeringer som svar på målene dine for nymåne. Effektene av fullmånen 4. november varer i to uker opp til 18. november nymåne .

Fullmåne november 2017 Astrologi

Fullmånen 4. november ved 11°58′ Tyren vil stimulere fantasien og intuisjonen din på grunn av en positiv kobling til den åndelige planeten Neptun. Det er ingen store stjerner innenfor rekkevidden til fullmånen, men solen er på linje med hovedstjernen i Sørkorset. Denne mystiske stjernen knyttet til Neptun gir en sterk åndelig innflytelse til fullmånen i november 2017.

Som allerede nevnt, utfyller denne fullmånen 19. oktober nymåne . Ved 26°35′ Libra ble nymånen sammen med to veldig heldige stjerner. Fullmånen Venus tar nå samme plass. Dette gir en enda sterkere tilknytning til hendelsene de siste to ukene, spesielt i forhold til kjærlighetslivet ditt.

  Fullmåne november 2017 Astrologi

Fullmåne astrologidiagram for november 2017

Fullmånemagi

Fullmåne sekstil Neptun øker nivået av følsomhet og følelser. Du vil være mer i kontakt med andres følelser og bør trives med hyggelige mennesker i hyggelige omgivelser. Fullmånen vil hjelpe deg å koble deg på et dypere nivå med dine kjære, spesielt familiemedlemmer, partnere og kvinner.

Din intuisjon og psykiske evner vil være sterkere og mer nøyaktige enn vanlig. Drømmer og fantasi vil være mer levende og kreative. Fullmåne november 2017 gir åndelig eller psykisk beskyttelse for meditasjon, klare drømmer og andre åndelige eller okkulte aktiviteter.

Fast stjerne Acrux ved 12°06′ Skorpionen legger til bevisst åndelig bevissthet gjennom solen. Elsbeth Ebertin sa at denne magiske stjernen gir:

intuisjon, et grep om den indre naturen til ens medmenneske, en preferanse for okkulte studier, gaven til vellykket undersøkelse av den skjulte siden av ting, et oppfinnsomt sinn og en dypt religiøs natur knyttet til mystiske og teosofiske interesser. [1]

Fullmåne november 2017 Romantikk

De 19. oktober nymåne ved 26°35′ Bra Vekten muligheter for rikdom, ære og suksess på grunn av sin justering med de ekstremt heldige fiksstjernene Spica (24°04′ Libra) og Arcturus (24°28′ Libra) . Aspekter til Saturn trigon Uranus fra nymånen betyr at du bør være tålmodig, men også fordomsfri og fleksibel for å låse opp skattene til nymånen.

Astrologidiagrammet for fullmåne november 2017 ovenfor viser Venus ved 25°55′ Vekten enda nærmere disse heldige stjernene. Dette betyr at de neste to ukene av denne åndelige månefasen tilbyr deg vennskap, kjærlighet og romantikk – men bare hvis du er tålmodig, åpen og fleksibel.

Venus overfor Uranus er nøyaktig bare 20 minutter før fullmånen. Dette signaliserer vanligvis en endring i kjærlighetslivet ditt. Hvis du allerede har en partner, kan en uventet hendelse forårsake spenning. Det kan være at ditt behov for forandring eller spenning på soverommet blir avvist. Et sunt forhold ville tåle slike overtredelser og en permanent separasjon ville være usannsynlig. En affære på dette tidspunktet vil mer sannsynlig føre til en rask separasjon.

Hvis dating, en ny romanse nå ville være spennende, men muligens kortvarig. Uansett situasjon, hvis kjærlighet ikke er et alternativ, kan endring og spenning manifestere seg i et annet område av livet. Økonomiske vindfall er mulig, men du bør være forsiktig med å ta risiko med penger.

Den kombinerte innflytelsen fra en veldig åndelig fullmåne og en veldig heldig Venus betyr at du kan koble deg på et dypt åndelig nivå med partneren din og dine kjære. Denne romantiske fullmånen er den perfekte tiden for å bli forelsket og finne din sanne sjelevenn.


Hvis fullmåne november 2017 påvirker Sign and Decan direkte, kan du lese om det i gratis Ukentlig horoskop og Månedlig horoskop . For mer detaljer om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se Fullmåneoverganger .

Forrige månefase: Nymåne 19. oktober 2017
Neste månefase: Nymåne 18. november 2017

Fullmåne november 2017 Tider og datoer
Englene
New York
London
Delhi
Sydney 3. november – 22:22
4. november – 01.22
4. november – 06.22
4. november – 10:52
4. november – 15.22
Referanser

1. Faste stjerner og deres tolkning , Elsbeth Ebertin, 1971, s.59.