Finn Ut Antall Engel

Fullmåne 5. oktober 2017 Skjebne versus fri vilje

 Fullmåne oktober 2017 Astrologi Fullmånen torsdag 5. oktober 2017 er ved 12° Væren . Astrologien til fullmåne oktober 2017 har en sterk Mercury-smak, noe som betyr å kommunisere følelsene dine vil være et hovedtema i løpet av de neste to ukene.

Fullmånen i oktober 2017 kommer bare timer etter en Venus Mars-justering for å legge til lidenskap og intensitet. Denne fullmånen gir muligheter, men også fare. Det er en blanding av skjebne og frivilje i å bestemme hvor fin eller ekkel denne fullmånen vil føles.

Som alle artiklene mine om månefase, er dette min tolkning av hvordan fullmånen 5. oktober vil påvirke mennesker generelt. Aspekter fra månen og planetene til ditt eget diagram vil påvirke resultatene i livet ditt. Også sinnstilstanden din vil ha stor innvirkning.



På slutten av denne artikkelen viser jeg hvordan fullmåne oktober 2017 aktiverer mange punkter i Nord-Korea-horoskopet. Sjansen for et ødeleggende utfall har sannsynligvis mer med skjebnen å gjøre enn fri vilje.

Fullmåne betydning

En fullmåne er Solen overfor månen som fremhever motstridende krefter eller polariteter i livet ditt. Disse kan inkludere ditt ego kontra følelser, ditt arbeid kontra hjemme, eller hva du trenger kontra hva du vil. Indre spenninger og ytre press kan føre til konflikter og kriser som tapper energien din.

Månekvalitetene til følelser og instinkter når sitt høydepunkt ved fullmåne. Bruk din økte følelsesmessige styrke og intuisjon for å overvinne eventuelle utfordringer. Underbevissthet gir mulighet for et balansert blikk på dine personlige relasjoner. Du vil tydelig se enhver relasjonsdynamikk eller negative følelser som forårsaker disharmoni.

Fullmånen har et forhold til den forrige nymåne 20. september . Målene dine fra den nye månen kan nå finjusteres eller fullføres, det er høsttid. Det er på tide å foreta emosjonelle justeringer som svar på målene dine for nymåne. Nymånen minner deg om de mest smertefulle sårene du har pådratt deg. Å begynne helingsprosessen innebar å tilpasse seg uventede endringer, eller å gjøre justeringer til dine langsiktige håp og drømmer. Effektene av fullmånen 5. oktober varer i to uker opp til 19. oktober nymåne .

Fullmåne oktober 2017 Astrologi

Fullmånen 5. oktober ved 12°42′ Væren er mest påvirket av Merkur som du kan se i diagrammet nedenfor. Dette betyr at det å formidle følelsene dine er hovedtemaet de neste to ukene. Fullmånen er også knyttet direkte til Neptun, noe som betyr at tankene dine kan bli påvirket av selvbedrag, paranoia, løgner og bedrag.

Faste stjerner har en viss innflytelse over fullmåne oktober 2017, og det samme har to svært viktige planetariske aspekter. En av disse, Venus sammen med Mars, inntreffer bare to timer før fullmånen. Dette betyr at kjærlighetsforhold vil være et stort diskusjonstema, men også krig og fred.

 Fullmåne oktober 2017 Astrologi

Fullmåne oktober 2017 Astrologi

Fullmånestjerner

Fast stjerne Alpheratz ved 14°33′ Væren gir frihet, kjærlighet og rikdom. Med månen spesielt gir denne stjernen i hodet til prinsessen Andromeda energi, rikdom, mange gode venner og forretningssuksess.

Det er derfor potensial for denne fullmånen til å bringe kjærlighet og lykke. Likevel, som polariteten til selve fullmånen, har den faste stjernen som forbinder Solen og Merkur den motsatte effekten. Hvordan fullmåne oktober 2017 aspekter ditt eget diagram vil påvirke resultatene i livet ditt. Også sinnstilstanden din vil ha stor innvirkning. Det er en blanding av skjebne og fri vilje i å bestemme hvor fin eller ekkel denne fullmånen vil føles.

Fast stjerne Algorab ved 13°41′ er Vekten innenfor kule fra både Sol og Merkur. Denne stjernen i Constellation Corvus the Crow bringer ødeleggelse, terrorisme, løgn og skuring. Mercury reiste seg på denne «drep eller bli drept»-stjernen da det første flyet traff tvillingtårnene 9.11.2001.

Oktober 2017 Full Moon Aspects

Månen overfor Merkur innebærer å kommunisere følelsene dine. Kryptert eller polarisert tenkning er den potensielle ulempen, der du finner det vanskelig å forstå hverdagens problemer. Dette kan resultere i argumenter forårsaket av emosjonell skjevhet eller bare enkel mangel på forståelse. Andre påvirkninger på tankegangen din kan inkludere avhengighet, rasisme og fordommer. Sensitive diskusjonstemaer og forhandlinger vil bli svært vanskelig de neste to ukene.

Merkur og Sun quincunx Neptun kan vri din oppfatning av virkeligheten. Det bringer glamour eller intriger til livet ditt, eller en delikat balanse mellom de to. Denne balansegangen kan også manifestere seg som frelser og offer, eller helgen og synder. Det er et potensial for å overidealisere noen bare for å bli dessverre skuffet. Et visst nivå av skepsis er sunt, men det er også et potensial for paranoia og hypokondri.

Prøv ditt beste for å unngå negative mennesker og negativ påvirkning. Stol bare på folk du virkelig kjenner slik at du ikke blir offer for løgner, bedrag, svindel eller sladder. Det er viktig å opprettholde positiv selvtillit, men det er alltid en balansegang med disse quincunx-aspektene. For mye stolthet vil føre til et fall, akkurat som for mye selvmedlidenhet vil føre til fiasko.

Solfirkant Pluto og Måneplassen Pluto gjør dette til en intens fullmåne. En fullmånefirkant Pluto kan føre til tvangsmessig og destruktiv atferd ettersom dypt begravde følelser avsløres. Det er vanskelig å kontrollere slike intense følelser eller reaksjoner. Maktkamp med autoritetsfigurer, familie eller partnere er mulig, og du eller de kan bli ganske hensynsløse. Sjalusi, manipulasjon, skyldfølelse, mobbing eller seksuelle overgrep er mulig. Enten du er gjerningsmannen eller offeret i en relasjonskrise, kan utfordringer gjøres om til en mulighet til å transformere og utvikle seg.

Venus sammen med Mars øker ønsket om intime relasjoner. Drevet av et intenst behov for seksuell tilfredsstillelse, kan du bli veldig direkte i søket etter en parringspartner. Økt karisma og popularitet gjør sosial omgang morsommere og spennende. Dette er en ideell tid for både romantikk og for å få nye venner. Du vil også finne tilfredsstillelse i kreative aktiviteter. Dette er et godt tidspunkt å starte kunstverk, spesielt de som kombinerer det fysiske og følelsesmessige som dans eller skulptur.

Det er to andre aspekter ved Venus Mars-konjunksjonen. En firkant til Saturn kan hemme ditt elskede liv mens en trigon til Pluto kan forbedre det. Igjen i fullmåne oktober 2017 er det to distinkte muligheter. Du kan velge å overvinne hindringene og dra nytte av fordelene.

Venus kvadrat Saturn og Mars kvadrat Saturn kan legge til stress i intime forhold på grunn av negative følelser, avstand eller andre forholdsproblemer. Dine ønsker og behov kan vokse sterkere, men du vil finne det vanskeligere å uttrykke dine lidenskaper og lykkes. Å legge inn den ekstra innsatsen vil unngå risikoen for forholdsdramaer. Selv om det kan være vanskelig å holde motivasjonen oppe og du foretrekker å slappe av, må du jobbe hardt for å holde forholdene dine i harmoni. Dette er ikke på tide å ignorere ansvaret ditt, spesielt for dine kjære. Den beste tilnærmingen nå er en defensiv. Tålmodighet og hardt arbeid vil bringe deg dit.

Venus trigon Pluto og Mars trigon Pluto tilfører intensitet og lidenskap til relasjoner og de tingene som gir deg glede og tilfredshet. Du bør føle dypere om dine kjære generelt, men spesielt med partneren din. Dette er en god tid for intime relasjoner på grunn av ditt økte ønske om kjærlighet og hengivenhet. Seksuelle relasjoner vil spesielt dra nytte av dine økte lidenskaper. Du kan være selvsikker og direkte i å oppnå dine ønsker samtidig som du opprettholder harmoni. Dette er en flott tid for å stå opp og bli regnet og å eliminere alle hindringer som har hindret suksess.

Jupiter overfor Uranus er det siste aspektet verdt å merke seg. Nok en gang gir dette aspektet muligheter for suksess, men også en risiko for å miste alt ved å være egoistisk eller grådig. Du kan føle en sterk trang til å gjøre opprør mot alt som hindrer deg i å ha det gøy og gjøre det du vil. Det gir en tendens til å fornye seg totalt og starte på nytt. Men jo mer ekstrem endringen er, desto vanskeligere er det for deg og dine kjære å tilpasse seg de nye forholdene.

Du kan finne eventyr og personlig vekst gjennom reiser, utdanning og nye relasjoner mens du fortsatt opprettholder visse kjerneoppgaver i livet ditt. Du kan finne kreative og geniale måter å lindre kjedsomheten uten å forårsake totalt kaos og forstyrrelser. Selv en endring i tro eller sosial interaksjon vil fungere som en strømbryter. På et dypere nivå søker du et utbrudd av høyere bevissthet, for å overskride din daglige rutine og få en åndelig vekstspurt.

Fullmåne oktober 2017 Sammendrag

Jupiter overfor Uranus-aspektet som nettopp er nevnt oppsummerer fullmåne oktober 20017 veldig bra. Hvis du utnytter mulighetene dine og unngår de potensielle fallgruvene, kan du nyte de neste to ukene og få oppfylt dine lidenskapelige ønsker. Du kan ha nevrotiske forelskelser og tvangstanker, men ikke la dem komme ut av kontroll. Unngå trangen til å kontrollere, sladre eller lure. Unngå fristelsen til å være lat, slem eller grådig. Du kan bruke fantasien til å drømme opp din ideelle romantiske partner. Du kan bruke den intense lidenskapen til denne fullmånen til å bli motivert og jobbe hardt med målene dine.

Fullmåne over Nord-Korea

Etter å ha sammenlignet fullmånekartet for oktober 2017 for Pyongyang med mitt rettet Nord-Korea horoskop Jeg har en følelse av at noe stort vil skje med Nord-Korea i løpet av de to ukene av denne månefasen.

Selve fullmånen utløser Merkur Neptun-konjunksjonen på Algorab i Nord-Korea-horoskopet. Venus Mars-konjunksjonen faller på Nord-Korea Sun Midheaven-konjunksjon. Som jeg skrev i min tolkning av Nord-Korea Horoskop:

Solen og Midheaven  i verdslig astrologi styrer begge lederen. Sun conjunct MC betyr at lederen totalt dominerer den nasjonale identiteten, en annen indikator på diktatur.

 Fullmåne oktober 2017 Astrologi

Fullmåne oktober 2017 og Nord-Korea horoskop

Jeg skrev også:

Venus styrer generelt fred og diplomati, men i verdslig astrologi betyr krig i harde aspekter. I det gamle Mesopotamia var hun gudinnen for kjærlighet og forplantning når kveldsstjernen, og krigsgudinnen når morgenstjernen. I Nord-Korea-horoskopet er hun krigsgudinnen, synlig før soloppgang.

Venus i fullmånen oktober 2017 horoskop er også morgenstjernen. Derfor indikerer 5. oktober-konjunksjonen mellom Venus og Mars krig.

Folket lider under undertrykkelse, isolasjon og fattigdom. Den eneste måten for denne nasjonen å avverge en voldelig og katastrofal slutt, er å kaste dette horoskopet i søpla og begynne på nytt.

Transitt til Nord-Korea horoskop fra fullmåne oktober 2017:

 • 7. august måneformørkelse overfor Pluto
 • 21. august solformørkelse konjunkt Saturn
 • 6. oktober fullmåne overfor Merkur Neptun
 • Saturn sammen med Jupiter
 • Venus Mars sammen med Sun Midheaven
 • Mercury konjunkt Mercury
 • Solen konjunkt Neptun
 • Midheaven konjunkt Descendant
 • Toppunkt overfor Venus

Hvis fullmåne oktober 2017 påvirker horoskopets dekan direkte, kan du lese om effekten i Månedlig horoskop . For mer detaljer om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se Fullmåneoverganger .

Forrige månefase: Nymåne 20. september 2017
Neste månefase: Nymåne 19. oktober 2017

Fullmåne oktober 2017 Tider og datoer
Englene
New York
London
Delhi
Sydney 5. oktober – 11.40
5. oktober – 14.40
oktober 5–19:40
6. oktober – 12.10
6. oktober – 04.40