Finn Ut Antall Engel

Fullmåne mars 2014

 Fullmåne mars 2014 Astrologi

Fullmåne mars 2014

Fullmånen søndag 16. mars 2014 faller ved 26 grader av stjernetegnet Jomfruen. Denne fullmånen vil sterkest påvirke dekan 3 av de fleste tegn, som du kan lese om i Månedshoroskop for mars 2014 . Som med alle fullmåner, varer denne i to uker og utfyller den forrige nymånen. Temaet for 1. mars Nymåne var helbredelse av sår, spesielt de som involverer kjærlighetsforhold. Dette var fordi samme dag som den forrige nymånen, Mars ble retrograd , sinnets planet i et konfronterende aspekt til Venus, kjærlighetens planet.

 Fullmåne mars 2014 Astrologi

Fullmåne mars 2014 Astrologi

Fullmåne mars 2014 Astrologi

Frustrasjonen, sinnet eller sjalusien til denne nåværende nymånesyklusen må finne en løsning fra denne fullmånen. Du kan se i fullmånehoroskopet at Mars lager aspekter som involverer fullmånen, så dette er utgangspunktet for å jobbe gjennom sinne eller harme.

Mars gjør av nyttig aspekt til Asteroide Pallas , asteroiden for kreativ intelligens, men også strategisk krigføring. Asteroiden Pallas gir mot og visdom, så Mars-sekstilen Pallas foreslår kanalisering av ethvert sinne til gjennomtenkte taktikker, rettet mot å finne fredelige løsninger.

Det er ikke dermed sagt at aggresjon bør unngås, for både Mars og asteroiden Pallas oppfordrer oss til å stå opp for våre rettigheter og kjempe for rettferdige saker. Det sekstile aspektet gir mulighet for bruk av mer kraftfulle tiltak, men på en taktfull måte for å gi de ønskede resultatene.

De grønne aspektlinjene fra Mars og Pallas til solen er quincunxes. Dette er aspekter av spenning og karmisk justering, og sammen for en Yod aspektmønster . Så nå fokuserer den aggressive, men positive energien til Mars sekstil Pallas, på solen som en laserstråle. Solen representerer vårt ego, stolthet og mål. Disse tingene blir energisert av dette Yod-aspektmønsteret, vibrerer med høy energi som må frigjøres på en eller annen måte.

Et Yod-aspektmønster representerer en bestemt oppgave, som vi føler bare må utføres. Med denne fullmånen, ettersom tiden går i løpet av de neste to ukene, vil vi føle oss mer rastløse og ivrige etter å løse denne anspente oppbyggingen av aggressiv energi. Noen ganger med en yod blir trykkoppbyggingen så intens at den eksploderer på en destruktiv måte. Det vi har her, er fullmånen som skaper en Boomerang Yod. Disse typer Yods er mer komplekse og potensielt farlige, men de tilbyr en sårt tiltrengt trykkavlastningsventil.

Fullmåne mars 2014 Times

plassering

Los Angeles, USA
New York, USA
London, Storbritannia
Bangkok, Thailand
Sydney, Australia

Dato

16. mars 2014
16. mars 2014
16. mars 2014
17. mars 2014
17. mars 2014

Tid

10.08
01:08
05:08
00:08
04:08

Solen er handlingspunktet til denne Yod, hvor aggresjonen bygger seg opp i egoet. Nå i stedet for å uttrykke sinne gjennom et oppblåst ego på en skadelig måte, kan denne høyt ladede energien sprette over til Månen, reaksjonspunktet til denne Yod.

Så det er ingen grunn til å bekymre deg for å miste ansikt, eller se svak ut ved å eksponere den mykere indre siden. Du kan dele din emosjonelle og følsomme side takket være denne fullmånen. Alle opphetede lidenskaper, knuste hjerter eller hva som har utviklet seg de siste to ukene, kan nå slippes ut av kroppen din slik at du kan lindre spenningen og helbrede deg selv og andre.

Denne fullmånen i mars 2014 ved 26 grader Jomfruen er på en magisk stjerne, og hjelper til med å finne fred og lykke ved å rense den giftige opphopningen av negative følelser i forhold. De fiksestjerne Labrum er den lyseste stjernen i stjernebildet krateret, koppen eller den hellige gral. Dette er en fredselskende stjerne og den sublimerer egoet. Det gir ' rik på skam og renser til frelse '. Dette er en tid for fullmånemagi da stjernen Labrum er kjent for å gi psykiske krefter. Denne profetiske evnen er et utmerket tillegg til Mars og asteroiden Pallas innflytelse, av kreativ intelligens og sterkt ønske om å slå oddsen. Fullmånemagi for å komplimentere nymånehelbredelsen.

Månedlige horoskoper

 Væren månedlig horoskop Væren  Taurus månedshoroskop Tyren  Gemini månedshoroskop Tvillingene  Kreft månedshoroskop Kreft  Løvens månedshoroskop Leo  Jomfruens månedlige horoskop Jomfruen  Libra månedshoroskop Pund  Skorpionens månedlige horoskop Skorpionen  Skyttens månedlige horoskop Skytten  Steinbukkens månedlige horoskop Steinbukken  Vannmannens månedlige horoskop Vannmannen  Fiskenes månedlige horoskop Fiskene