Finn Ut Antall Engel

Gemini 2019 horoskop

Gemini 2019 horoskop med dekaner for en mer nøyaktig prognose. Hvis du er på vei, bruk gratis horoskop for å finne din dekan.

Gemini Decan 1 født 21. til 31. mai
Gemini Decan 2 født 1. til 10. juni
Gemini Decan 3 født 11. til 20. juni

Decan 1 Gemini 2019 horoskop

21. januar til 1. juli Måneformørkelsen 21. januar gir en følelse av indre balanse og følelse av harmoni og tilfredshet. Dette er en god formørkelse for å sortere gjennom eventuelle nylige personlige eller forholdsproblemer. Du vil se begge sider av historien på en rettferdig og balansert måte. Dine intime relasjoner kan vokse gjennom sterke følelsesmessige bånd og gjensidig respekt. Imidlertid kan denne måneformørkelsen bringe uventede hendelser og nyheter som sannsynligvis vil forårsake angst og usikkerhet om fremtiden. Livet kan virke mer hektisk og fartsfylt enn før. Tålmodighet, selvkontroll, tilpasningsevne og et åpent sinn vil hjelpe deg å dra nytte av de nye mulighetene som oppstår fra de endrede forholdene som ligger foran deg.2. juli til 25. desember Solformørkelsen 2. juli har en positiv, men subtil innflytelse. Denne forfriskende optimistiske solformørkelsen vil hjelpe din personlige og profesjonelle utvikling i små, men betydelige trinn. Denne solformørkelsen gir god helse, ære og rikdom. Den er ideell for å nyte gode stunder med venner og familie, spesielt. Det bringer mennesker sammen og er et godt tegn for å få slutt på konflikter gjennom kompromiss og forhandlinger. Du kan gjøre drømmene dine til virkelighet gjennom tålmodighet, åpenhet og hardt arbeid.

7. til 20. juli Merkur retrograd sextil din decan bringer potensialet for uventede møter med mennesker fra fortiden din. Gamle venner eller tidligere partnere ville være godt å se, men kan gjøre livet ditt mer komplisert. Du kan også forvente å dvele ved ting og mimre om fortiden. Nye mennesker som kommer inn i livet ditt kan være tidligere livskontakter som skylder deg en tjeneste eller to. Men selv om disse fjorten dagene kan være gode for å bla gjennom gamle fotoalbum, anses Mercury retrograd generelt som mer en plage enn en fordel. Forretningsforhandlinger vil være i endring. Noen viktige detaljer vil ennå ikke være tilgjengelige, og andre parter vil ikke være så pålitelige eller ærlige.

7. til 23. desember Jupiter trigon Uranus eksakt 15. desember bringer heldige pauser og spennende møter. Dette er en god tid for å prøve noe nytt og annerledes. Dette kan variere fra en ny frisyre til et utenlandseventyr. Du kan ta risiko nå og føle deg optimistisk med tanke på suksess. Du vil ha den ekstra friheten og viljen til å flytte grensene og utforske nytt territorium. Dette er en spesielt god transitt hvis du føler at livet ditt har stagnert. Du har kanskje allerede forutsett noe spennende i horisonten og blitt rastløs. Uventede muligheter vil gi deg en ny vei fremover og tilfredsstille ditt behov for positiv endring.

Ditt Gemini 2019-horoskop er basert på planetariske transitter til Gemini Decan 1, ikke til hus, soner eller sektorer.

Gemini ukehoroskop
Månedlig Gemini Horoscope Decan 1
Gemini 2020 Horoscope Decan 1

Decan 2 Gemini 2019 horoskop

januar 2017 til mars 2021 Neptun firkanter dekanet ditt kan få deg til å føle at du går deg vill i opptil atten måneder, avhengig av fødselsdatoen din. Du kan stille spørsmål ved hva som egentlig er det du vil ha ut av livet. Neptun løser opp selvfølelsen din, noe som kan svekke egoet ditt, og etterlate deg med mindre energi og entusiasme. Dette kan føre til usikkerhet, forvirring og skuffelse. Bedrag og forræderi er mulig hvis du blir involvert i forhold som virker for godt til å være sant. Du finner styrke ved å vende deg innover og ha tro på deg selv. Dette kan innebære en religiøs eller åndelig reise for selvoppdagelse. De som er født fra 4. til 9. juni vil føle denne transitten sterkest i løpet av 2019.

20. desember 2018 til 18. februar 2019 Jupiter overfor dekanet ditt kan være en tid for å konfrontere overdreven atferd som grådighet. For mye fokus på å samle eiendeler eller penger i løpet av denne tiden kan føre til moralsk konkurs. Å ta mer enn du egentlig trenger vil påvirke andre mennesker og kan føre til noen relasjonsvansker. Pass på å ikke forvente for mye av andre mens du ikke gir dem nok tilbake. Hvis du tar disse tingene i betraktning, kan du glede deg over lykke og vekst. Jupiter retrograd 10. april betyr at du har samme transitt igjen fra 2. juni til 16. oktober i år.

1. til 25. januar Jupiter firkantet Neptun eksakt den 13. januar kan bringe en prøve på troen din på grunn av et pinlig ansiktstap eller en eller annen skuffelse. Du kan ha vært for tillitsfull eller overidealisert en romantisk interesse. Det er viktig å kutte tapene dine så snart virkeligheten i situasjonen knuser illusjonene dine. Du kan føle deg tillitsfull og sjenerøs, men risikoen for vrangforestillinger og bedrag er for stor til å risikere ressursene dine.

8. januar til 4. mars – Saturn sekstil Neptun nøyaktig den 31. januar bringer materiell gevinst fra åndelige sysler. Du kan gjøre drømmene dine til virkelighet med hardt arbeid og en fornuftig, realistisk tilnærming. Du vil forstå dine egne begrensninger, men vil være optimistisk på samme tid. Det er sannsynlig at du vil få en dypere forståelse av dine åndelige mål og hvordan de passer inn i det større bildet. Du vil være tålmodig og selvdisiplinert, uten å fornekte deg selv eller ofre.

14. mai til 18. juli – Saturn sekstil Neptun igjen nøyaktig den 16. juni lar deg hjelpe til med å gjøre andres drøm til virkelighet gjennom praktisk hjelp og gjennom åndelig støtte og oppmuntring. Selvrefleksjon, drømmer og meditasjon vil hjelpe deg å gjøre ditt åndelige liv til en del av hverdagen. Dette er en god tid for å gjøre bønn og ritualer til en del av din daglige rutine. Hengivenhet og tjeneste til andre vil øke din åndelige bevissthet og forståelse.

2. juni til 16. oktober Jupiter overfor dekanet ditt igjen kan bringe lykke og materiell suksess. Men med mindre du vender deg innover for lykke og finner tilfredsstillelse i de tingene som er gratis, kan du føle deg utilfreds. Et mer filosofisk og åndelig syn vil forbedre dine utsikter. Hvis du har vært for optimistisk eller grådig i forhold, kan du få noen signaler om at det er på tide å tenke mer på den andre personen. Vanligvis bør du imidlertid ikke forvente noen alvorlige problemer fra denne transitt. Dette er mer et vendepunkt der du reflekterer over hva du har, og hva du trenger for å gjøre deg virkelig lykkelig.

2. til 30. juni Jupiter firkantet Neptun igjen nøyaktig 16. juni er ikke et godt tidspunkt for å være altfor optimistisk. Faktisk kan det hende at ressursene dine ikke er så sikre som du trodde de var. Du bør helt unngå gambling, narkotika, guruer, sekter og bli rik-fort-ordninger.

5. september til 5. oktober Jupiter firkantet Neptun er nøyaktig 21. september for tredje og siste gang i ditt Gemini-horoskop 2019 for denne forvirrende påvirkningen. Det er normalt å føle seg mistenksom og paranoid under denne transitt. Stol på råd fra pålitelige venner og familie.

13. oktober til 30. november – Saturn sekstil Neptun er nøyaktig 8. november for tredje og siste gang. Du kan bli tiltrukket av grupper eller klubber med lignende verdier eller tro som din egen. Disse kan inkludere kirker og andre religiøse eller åndelige grupper, veldedige organisasjoner, velferds- og støttegrupper, dyrs rettigheter og andre miljømessige årsaker. Denne transitt er også forbundet med å finne eller bygge ditt drømmehjem.

Ditt Gemini 2019-horoskop er basert på planetariske transitter til Gemini Decan 2, ikke til hus, soner eller sektorer.

Gemini ukehoroskop
Månedlig Gemini Horoscope Decan 2
Gemini 2020 Horoscope Decan 2

Decan 3 Gemini 2019 horoskop

mars 2018 til mars 2019 – Uranus sextile din dekan gjelder kun de som er født 19. og 20. juni de tre første månedene av 2019. De fleste av dere har allerede opplevd denne forfriskende forandringen. Uranus lar deg uttrykke deg mer fullstendig, mer i harmoni med hvem du virkelig er. Dette vil være befriende og du kan bli positivt overrasket over hvordan egoet ditt får et løft fra en ny og unik personlighet. På jobben kan du bli tilbudt en ny stilling med mer penger, eller i det minste en velkommen endring. Hvis du leter etter arbeid, kan du få et gjennombrudd du ikke hadde forventet. Det er sannsynlig at du vil møte nye og uvanlige mennesker og ha mer engasjement med venner og grupper.

21. januar til 1. juli Måneformørkelsen 21. januar har en nyttig, men subtil innflytelse. Denne formørkelsen vil forbedre ditt hjem og familieliv i små, men betydelige trinn. Felles interesser og gjensidig respekt vil fremme nye og fordelaktige vennskap. Imidlertid kan denne måneformørkelsen bringe uventede hendelser og nyheter som sannsynligvis vil forårsake angst og usikkerhet om fremtiden. Livet kan virke mer hektisk og fartsfylt enn før. Tålmodighet, selvkontroll, tilpasningsevne og et åpent sinn vil hjelpe deg å dra nytte av de nye mulighetene som oppstår fra de endrede forholdene som ligger foran deg.

11. februar til 10. juni Jupiter overfor dekanet ditt kan være en tid for å konfrontere overdreven atferd som grådighet. For mye fokus på å samle eiendeler eller penger i løpet av denne tiden kan føre til moralsk konkurs. Å ta mer enn du egentlig trenger vil påvirke andre mennesker og kan føre til noen forholdsvansker. Pass på å ikke forvente for mye av andre mens du ikke gir dem nok tilbake. Hvis du tar disse tingene i betraktning, kan du glede deg over lykke og vekst. Jupiter retrograd 10. april betyr at du har samme transitt igjen fra 10. oktober til 5. desember i år.

16. juli til 25. desember Måneformørkelsen 16. juli betyr at du må gjøre justeringer i hjemmet og familielivet som svar på endrede omstendigheter. Humørsvingninger og angst er mulig i dine intime relasjoner. Nøkkelen til harmoniske relasjoner er å være åpen og fleksibel. Dette er en kraftig og konfronterende måneformørkelse. Intense følelsesmessige reaksjoner, tvangsmessig atferd og maktkamp kan føre til en krise. Men det gir også håp om at empati og forståelse vil føre til varige endringer.

10. oktober til 5. desember Jupiter overfor dekanet ditt igjen kan bringe formue og materiell suksess. Men med mindre du vender deg innover for lykke og finner tilfredsstillelse i de tingene som er gratis, kan du føle deg utilfreds. Et mer filosofisk og åndelig syn vil forbedre dine utsikter. Hvis du har vært for optimistisk eller grådig i forhold, kan du få noen signaler om at det er på tide å tenke mer på den andre personen. Vanligvis bør du imidlertid ikke forvente noen alvorlige problemer fra denne transitt. Dette er mer et vendepunkt der du reflekterer over hva du har, og hva du trenger for å gjøre deg virkelig lykkelig.

Ditt Gemini 2019-horoskop er basert på planetariske transitter til Gemini Decan 3, ikke til hus, soner eller sektorer.

Gemini ukehoroskop
Månedlig Gemini Horoscope Decan 3
Gemini 2020 Horoscope Decan 3

Mer 2019 Horoscope Decans

 Væren Horoskop 2019
Væren
 Tyren Horoskop 2019 Tyren  Gemini Horoskop 2019 Tvillingene  Krefthoroskop 2019 Kreft  Leo Horoskop 2019
Leo
 Jomfruhoroskop 2019 Jomfruen  Libra Horoscope 2019
Pund
 Skorpionen horoskop 2019 Skorpionen  Skytten Horoskop 2019 Skytten  Steinbukken horoskop 2019 Steinbukken  Vannmannen Horoskop 2019 Vannmannen  Fiskene Horoskop 2019 Fiskene