Finn Ut Antall Engel

Gemini 2023 horoskop

Gemini 2023 horoskop med dekaner for en mer nøyaktig prognose. Hvis du er på vippen, bruk gratis horoskop for å finne din dekan.

Gemini Decan 1 – 21. til 31. mai
Gemini Decan 2 – 1. til 10. juni
Gemini Decan 3 – 11. til 20. juni

Decan 1 Gemini 2023 horoskop

2023 til 2030 Pluto trine din dekan bringer intensitet, utholdenhet og lidenskap. Et ekstremt løft til ditt ego og selvtillitsnivå gir deg enorm personlig kraft og innflytelse. Folk vil bli tiltrukket av din sterke tilstedeværelse og karisma. Innflytelsesrike mennesker vil ønske å slå seg sammen med deg for vinn-vinn-situasjoner. Forretninger, karriere og økonomi bør gå bra, og du kan bli belønnet for tilsynelatende liten innsats.

 • De som er født 21. mai føler Pluto sterkest i år.
 • De som er født fra 22. til 31. mai føler det sterkere i årene som kommer.

25. oktober 2022 til 20. april 2023 Solformørkelse oktober 2022 quincunx din decan kan få deg til å føle deg usikker, engstelig og ubesluttsom. Men det gir også trang til å nå et forestilt fremtidsmål. Nøkkelen til suksess er å lære å begrense deg til ett enkelt mål. Det blir lettere å ta beslutninger, og usikkerhet vil bli erstattet av indre balanse. Denne formørkelsen indikerer usikkerhet og misnøye knyttet til kjærlighet og penger. Viktige avgjørelser om hva som gjør deg virkelig glad og innhold må tas.

13. desember 2022 til 23. februar 2023 – Jupiter sextil din dekan er en tid med lykke og optimisme når ting ser ut til å falle på plass. Du vil føle deg mer sosial og kan forvente gode relasjoner med alle. Det bør være muligheter for å øke formuen din gjennom investeringer, forretningsavtaler, loven eller lykke til. Dine interesser og aktiviteter vil sannsynligvis utvides, inkludert videre studier eller lengre avstandsreiser. Du kan også bli mer interessert i religion, spiritualitet, politikk, sosiale spørsmål eller filosofi.

 • Du hadde også denne transitt fra 8. mai til 3. november 2022.

mars 2023 til mars 2024 Saturn firkanter din dekan betyr at du må jobbe hardere for å nå målene dine med tålmodighet og utholdenhet. Det kan representere et tvunget vendepunkt på grunn av tunge byrder og karakterprøver. Hvis ambisjonene dine blir forpurret, må du kanskje revurdere målene dine. En taktisk retrett eller et kompromiss kan være det beste alternativet. Når denne utfordrende og drenerende fasen av livet har passert, vil din selvtillit og entusiasme komme tilbake. Du kan da begynne å bygge nye fundamenter med en større følelse av formål.

 • De som er født 30. og 31. mai vil merke effekten sterkere i 2024.

23. mars til 16. april Mars i din dekan gir energi, styrke, lidenskap og mot. Det kan få deg til å føle deg sexy og sporty, men også frustrert og sint. Å være for selvsikker mens du er egoistisk kan føre til argumenter eller konflikter. Men din direktehet og selvtillit gjør dette til en flott tid for å sette i gang nye prosjekter i ditt personlige liv og karriere. Intime forhold vil dra nytte av din ekstra varme, sjarm og karisma. Sexlysten din vil være sterk, og andre vil finne deg mer seksuelt attraktiv enn vanlig.

28. oktober 2023 til 25. mars 2024 – Lunar Eclipse October 2023 semisextile your decan hjelper deg med å skape mer meningsfulle følelsesmessige forbindelser med venner og familie. Du vil lære nye ting om deg selv og andre som gradvis forbedrer relasjoner. Å tilpasse seg små, men positive endringer i omstendighetene forbedrer følelsen av trygghet og følelsesmessig velvære.

Mer om Gemini Decan 1

Decan 2 Gemini 2023 horoskop

8. november 2022 til 20. april 2023 Måneformørkelse november 2022 semisextile din decan hjelper deg med å skape mer meningsfulle følelsesmessige forbindelser med venner og familie. Du vil lære nye ting om deg selv og andre som gradvis forbedrer relasjoner. Å tilpasse seg små, men positive endringer i omstendighetene forbedrer følelsen av trygghet og følelsesmessig velvære. Imidlertid kan denne formørkelsen gjøre folk engstelige, uberegnelige og uforutsigbare. Fleksibilitet og åpenhet er nødvendig for å tilpasse seg raskt skiftende forhold.

15. februar til 8. april – Jupiter sextil din dekan er en tid med lykke og optimisme når ting ser ut til å falle på plass. Du vil føle deg mer sosial og kan forvente gode relasjoner med alle. Det bør være muligheter for å øke formuen din gjennom investeringer, forretningsavtaler, loven eller lykke til. Dine interesser og aktiviteter vil sannsynligvis utvides, inkludert videre studier eller lengre avstandsreiser. Du kan også bli mer interessert i religion, spiritualitet, politikk, sosiale spørsmål eller filosofi.

12. april til 4. mai Mars i din dekan gir energi, styrke, lidenskap og mot. Det kan få deg til å føle deg sexy og sporty, men også frustrert og sint. Å være for selvsikker mens du er egoistisk kan føre til argumenter eller konflikter. Men din direktehet og selvtillit gjør dette til en flott tid for å sette i gang nye prosjekter i ditt personlige liv og karriere. Intime forhold vil dra nytte av din ekstra varme, sjarm og karisma. Sexlysten din vil være sterk, og andre vil finne deg mer seksuelt attraktiv enn vanlig.

18. til 29. april Venus i din dekan fokuserer oppmerksomheten på kameratskap, nytelse, kreativitet og økonomi. Du bør føle deg mer hengiven og virke mer seksuelt attraktiv og karismatisk enn vanlig. Så dette er en av de beste tidene på året for dating, forlovelse, ekteskap og forbedring av kjærlighetsforhold. Å finne ubetinget kjærlighet med en sjelevenn er mer sannsynlig nå. Du kan enkelt få venner og vinne over fiender. Forretningssaker og investeringer i kunst, smykker og kontanter bør gi fortjeneste.

5. mai til 14. oktober – Lunar Eclipse May 2023 quincunx your decan kan forårsake humørsvingninger og manglende evne til å slappe av og finne harmoni i forhold. Økende stress og spenninger kan få deg til å føle deg engstelig, usikker og usikker. Å lære å justere, inngå kompromisser og tilpasse atferden din vil gjenopprette følelsesmessig balanse og bidra til å unngå en krise.

16. til 22. juni Kvikksølv i dekanet ditt gir mental årvåkenhet, rask tenkning, tilpasningsevne og nysgjerrighet. Dette blir en av de travleste tidene på året. Det vil være mange avtaler, korrespondanse, møter, sosiale aktiviteter, ny informasjon å behandle og beslutninger å ta. Forvent mer personlig interaksjon i nabolaget ditt, med søsken, skoler og internett. Dette er en god tid for å dele ideer, legge planer, kjøpe og selge, forhandle og møte nye mennesker.

Mer om Gemini Decan 2

Decan 3 Gemini 2023 horoskop

2021 til 2025 Neptun firkanter dekanet ditt kan få deg til å føle at du går deg vill. Du kan stille spørsmål ved hva det er du vil ha ut av livet. En svekkelse av egoet ditt kan gi deg mindre energi og entusiasme og føre til usikkerhet, forvirring og skuffelse. Bedrag og forræderi er mulig hvis du blir involvert i forhold som virker for gode til å være sanne. Finn styrke ved å vende deg innover og ha tro på deg selv.

 • For de som er født 11. og 12. juni er effekten avtagende.
 • De som er født 13. til 18. juni føler Neptuns fulle styrke i år.
 • De som er født 19. og 20. juni får full effekt neste år.

desember 2022 til mars 2023 Saturn trine din dekan representerer jevn fremgang mot dine langsiktige mål. Du bygger trygge og varige grunnlag i årene som kommer. Prestasjon, anerkjennelse, respekt og forfremmelse er mulig. Dette bør være et godt tidspunkt for å kjøpe og selge eiendom eller pusse opp hjemmet ditt. Tettere bånd og engasjement er sannsynligvis i relasjonene dine. Hvis du er singel, vil en ny romanse være basert på praktiske hensyn og kanskje med noen som er mye eldre eller yngre enn deg.

 • De som ble født fra 11. til 16. juni hadde også denne transitt fra mars til september 2022.

1. april til 20. mai – Jupiter sextil din dekan er en tid med lykke og optimisme når ting ser ut til å falle på plass. Du vil føle deg mer sosial og kan forvente gode relasjoner med alle. Det bør være muligheter for å øke formuen din gjennom investeringer, forretningsavtaler, loven eller lykke til. Dine interesser og aktiviteter vil sannsynligvis utvides, inkludert videre studier eller lengre avstandsreiser. Du kan også bli mer interessert i religion, spiritualitet, politikk, sosiale spørsmål eller filosofi.

20. april til 14. oktober – Solar Eclipse April 2023 sextil din decan gir energi, initiativ og kreativitet. Økt personlig makt og innflytelse hjelper til med selvpromotering og måloppnåelse. Eventuelle problemer skal være lettere å løse, og tidligere motstand forsvinner. Din selvtillit og entusiasme vil imponere andre. Dette er en god formørkelse for å starte nye forhold og be om tjenester.

30. april til 22. mai Mars i dekanet ditt gir energi, styrke, lidenskap og mot. Det kan få deg til å føle deg sexy og sporty, men også frustrert og sint. Å være for selvsikker mens du er egoistisk kan føre til argumenter eller konflikter. Men din direktehet og selvtillit gjør dette til en flott tid for å sette i gang nye prosjekter i ditt personlige liv og karriere. Intime forhold vil dra nytte av din ekstra varme, sjarm og karisma. Sexlysten din vil være sterk, og andre vil finne deg mer seksuelt attraktiv enn vanlig.

14. oktober 2023 til 25. mars 2024 – Solar Eclipse oktober 2023 trine din decan har en harmonisk og avslappende innflytelse. Indre ro og balanse gjør dette til en utmerket formørkelse for å forbedre relasjoner eller starte en ny. Gevinster kan også oppnås i ditt profesjonelle liv. Økt tillit hjelper deg med å gjøre et godt inntrykk på overordnede og autoritetspersoner. Det bør også være muligheter for å fremme dine personlige og profesjonelle mål.

Mer om Gemini Decan 3

Alle 2023-horoskoper

 Væren 2023-horoskop
Væren
 Taurus 2023 horoskop Tyren  Gemini 2023 horoskop Tvillingene Kreft Kreft  Leo
Leo
 Jomfruen Jomfruen  Pund
Pund
 Skorpionen 2023 horoskop Skorpionen  Skytten 2023 horoskop Skytten  Steinbukken 2023 horoskop Steinbukken  Aquarius 2023 horoskop Vannmannen  Fiskene 2023 horoskop Fiskene

Ditt Gemini 2023-horoskop er basert på planetariske transitter og månefaser til din dekan. Dette er en mer nøyaktig og autentisk metode enn bruken av hus, soner eller sektorer .