Finn Ut Antall Engel

Grisens år: Kinesiske stjernetegn, personlighet og egenskaper

På kinesiske symboler har grisen en nesten helgenlignende kvalitet. De som er født i grisens år er blant de snilleste, mildeste og mest uselviske av de kinesiske dyrekretsen .

Den kinesiske grispersonligheten er så altruistisk at de virkelig føler seg veldig ukomfortable når noen kommer dem til hjelp, og de vil strekke seg langt for å unngå å be om hjelp. Den kinesiske grisen er lykkeligst når den hjelper andre .Chinese Zodiac Pig Innholdsfortegnelse

Egenskaper, personlighet og egenskaper

Av de kinesiske dyrekretsdyrene er grisen en av de mest engasjerte i fredsskaping. Men ikke la deg lure til å tro at det kinesiske grisen er svak på grunn av deres pasifistiske måter.

Fysisk sett er de generelt ekstremt sterke; har stort mot og utholdenhet. Når grisen begynner på et forhold, prosjekt osv., Vil de holde ut så lenge det tar å se situasjonen til hvilken konklusjon det vil bli.

Å være omringet til enhver tid av venner og familie er nirvana for det kinesiske grisen. De elsker absolutt å sponse og delta på sosiale arrangementer av alle slag. På grunn av deres lojalitet og pålitelighet er den kinesiske grisen en ettertraktet og æret venn.

På noen måter har grisen fortjent sitt rykte for fråtsing. Deres glupske appetitt for de hedonistiske gledene denne verden byr på, kan føre til at kinesisk gris engasjerer seg i en livsstil med rask levetid. Så mye at de lett kan gli inn i en verden av fordervelse; mister all berøring med virkeligheten.

Ærlig mot en feil, er den kinesiske grisen også en naturlig uskyldig og kan derfor lett utnyttes av de skruppelløse.

Selv om det er raskt herdet, vil grisen generelt gi etter for en motstander. Imidlertid kan til og med de skyves for langt, og når det skjer, er den kinesiske grisen like vill og vill en kriger som den legendariske kinesiske tigeren.

Chinese Zodiac & The Five Elements

Akkurat som i vestlig astrologi er ingen personer definert utelukkende av deres primære dyrekrets eller solskilt. I Kinesisk astrologi , hvert av nyttårsdyrenes personlighetstrekk og egenskaper er farget av 2 av de 5 elementene .

Hver av 12 kinesiske dyrekretsdyr har et tilskrevet fast element som påvirker deres grunnleggende personlighet. I tillegg, elementet som hører til ens fødselsår er en sekundær innflytelse på hvem de er, kan og vil være, livets formål, karrierevei osv.

Rull ned for å finne fødselsåret ditt. Dette vil fortelle deg hvilken 'type' kinesisk rotte du er, og hjelpe deg med å lære mer om hvordan de kombinerte energiene til det faste og sekundære elementet påvirker livet ditt.

Metal Pig

  • 30. januar 1911-feb. 17, 1912
  • 27. januar 1971-feb. 14, 1972

Uansett hva Metal Pig gjør, blir det gjort hele veien og deretter noe. Dette kinesiske dyrekretsen er større enn livet. Deres appetitt, lidenskaper, mål, drømmer og følelser er intense, og Metal Pig vil tåle nesten hva som helst for å ha det de ønsker.

De som ble født i The Year of the Metal Pig er utrolig kjærlige og omsorgsfulle. Imidlertid er baksiden av dette kinesiske dyret at de kan være utsatt for å ha et voldsomt temperament.

Selv om det er veldig sosialt, får Metal Pig ikke alltid de sosiale signalene. Som alle de elementære typene av kinesiske griser, vil de tro det beste av mennesker, slik at de noen ganger forverrer vennene sine og ikke skjønner når noen er deres fiende.

Vanngris

  • 16. februar 1923-feb. 4, 1924
  • 13. februar 1983 - feb. 1, 1984

Vanngrisen er den mer fredelige og sentrerte av alle elementtypene. På grunn av vannet i kartene sine, har dette kinesiske dyrekretsen en intuitiv kunnskap om folks mest indre hemmeligheter og ønsker. Likevel prøver de å se det gode i menneskeheten og kan komme til skade fordi de bevisst og ubevisst vil nekte for at noen kan eller vil gjøre noe 'vondt' for dem.

Når Vanngrisen elsker noen, vil de at hele verden skal vite det, og vil legge mye vekt på å vise sine venner, familiemedlemmer, kjæreste osv. Hvor mye de bryr seg om dem.

På det verste har de som er født i The Year of the Water Pig en vanedannende personlighet. Sex og alkohol er det farligste grunnlaget for dem å gå på.

Lær alt om symbolikk og betydning av vannelementet .

Wood Pig

  • 4. februar 1935-jan. 23. 1936
  • 31. januar 1995-feb. 18.1996

Et større hjerte av gull finnes kanskje ikke i hele den kinesiske dyrekretsen, men Wood Pig vil ikke nøle med å manipulere mennesker og situasjoner slik at de kan få det de vil ha.

Penger ser ut til å finne Wood Pig når de vil eller trenger det, og forretningsforetak synes alltid å ha en måte å komme seg av bakken når dette kinesiske dyrekretsdyret er involvert.

De som ble født i The Year of the Wood Pig er naturlige formidlere. De ser alltid ut til å vite nøyaktig hva folk vil høre og er i stand til å svinge andre.

Fire Pig

  • 22. januar 1947-feb. 9. 1948
  • 16. februar 2007-feb. 6, 2008

The Fire Pig er en naturkraft og fullstendig motivert av kjærlighet. De kjenner ingen frykt av noe slag fordi deres optimisme gir dem en slags blindhet overfor noe negativt eller potensielt skadelig. Videre gir den samme optimismen dem en selvtillit som få har, da det rett og slett ikke kommer inn på dem at de kan mislykkes; ironisk nok gjør de sjelden det.

De som er født i The Year of the Fire Pig vil jobbe som den ordspråklige demon for å samle sann og varig rikdom for å forsørge sine venner og familie.

The Fire Pig er i sitt ess når den er omgitt av store grupper av mennesker. For det formål utgjør de store ledere for selskaper, stater, land osv.

Lær alt om symbolikk og betydning av brannelementet .

Jordgris

  • 8. februar 1959-jan. 27. 1960
  • 5. februar 2019-januar 2020

Jordgrisen er jordet, tålmodig, dedikert og varig. Deres viljestyrke er ting historiene til helter er laget av. Dette kinesiske dyrekretsen kan og vil tåle forhold resten ikke engang kan forstå for å oppnå ønsket mål.

Snille, gjennomtenkte og fornuftige, de som er født i The Year of the Earth Pig, finner vanligvis økonomisk suksess og stabilitet. Det de ønsker seg mest er et lykkelig og fredelig hjemmeliv.

Earth Pig elsker å unne seg mat, drikke og latter. Noen ganger kan de gjøre det med mat og drikke, men det er ikke normen for dette ganske balanserte kinesiske grisen.

Lær alt om symbolikk og betydning av jordelementet .

Fakta og metafysiske foreninger

Fast element: Vann

Retning: Nord

Farge: Lilla

Blomst: Calla Lily

Tre: Acacia

Nummer: Numerologi: 5

Fødselsstein: Moonstone

Western Zodiac Twin: Skorpionen

Kompatibilitet: Kinesiske sauer , Kinesisk kanin

Kjendisgriser (orner): Bryan Adams, Woody Allen, Julie Andrews, Fred Astaire, Lucille Ball, Glenn Close, Alfred Hitchcock, Farrah Fawcett, Ernest Hemingway, Marie Osmond, Jerry Lee Lewis, Dudley Moore, Michael Parkinson, Arnold Schwarzenegger, Ronald Reagan, Al Capone, Humphrey Bogart, Andrew Jackson, Henry Kissinger

Kompatibilitet med kinesisk dyrekrets

Svært seksuell, den lidenskapelige kinesiske grisen er kjærlig, varm og støttende til partneren. Når de er forelsket, elsker de av hjertet og sjelen. Den kinesiske grisen prøver ikke å skjule følelsene sine og er faktisk ikke i stand til å gjøre det.

Fordi dette kinesiske dyrekretsdyret sår så dypt som de elsker, har de en tendens til å bære såret rundt i hjertet i årevis.

For best dyrekretskompatibilitet er The Pig's beste alternativene The Chinese Sheep og The Chinese Rabbit.

Chinese Zodiac for Kids: The Pig Child

Disse barna er små riddere i skinnende rustning (til og med jentene). Så lojale faktisk at de er blindet for feilene til de som de har gitt sin troskap til.

Vanligvis veldig fysisk sterke er de modige og lojale. Uavhengig og nysgjerrig har det kinesiske grisebarn en god sans for humor og kan la det meste lett rulle av ryggen. Når de opplever et tilbakeslag, spretter de raskt tilbake.