Finn Ut Antall Engel

Horoskop for Barack Obama

Barack Obama ble født 4. august 1961 kl. 19.24 i Honolulu, Hawaii, U.S.A. Solen hans plassert ved 12 grader Leo plasserer ham i Leo Decan 2. Hans måne er Gemini Decan 1, og Ascendant er Aquarius Decan 2.

Solen og månen er de to like mest innflytelsesrike kroppene innen astrologi. Så aspekter til armaturene er det beste stedet å starte når du tolker et diagram. Det sterkeste måneaspektet i månesekstilen Merkur, siden kulen bare er én grad, og Merkur er en personlig planet, som påvirker hvordan vi tenker og kommuniserer. Det sterkeste solaspektet i solfirkanten Neptun, med en kule på fire grader. Selv om et kvadratisk aspekt er kraftigere enn et sekstilt aspekt, er Moon in Baracks-diagrammet maktspilleren. Månen hans mottar mange flere aspekter enn solen. Månen er fokuspunktet for et T-Square-aspektmønster til Pluto overfor Chiron. Månen er også bare fem grader fra Nadir, og påvirker dermed hans offentlige profil med Månen motsatt Midheaven.

I følge Robert Pelletier (Planets in Aspect) er månesekstilen Merkur 'Den sjarmerende høyttaleren' :Både hukommelse og forståelse er sannsynligvis over gjennomsnittet, og skaper dermed et velfylt intellekt. Det som kan dukke opp som en motivasjon er et behov for å være sosialt nyttig ved å bidra til fellesskapet ditt ... Du kan være en effektiv formidler, formidle ideer og presentere dem på en klar og overbevisende måte, være velformulert og leselig, underholdende og interessant.

 Horoskop for Barack Obama

Kilde for fødselsdata i Barack Obama-horoskopet kommer fra lang fødselsattest til Barack Obama , publisert på Det hvite hus-nettstedet  27. april 2011.