Finn Ut Antall Engel

Horoskop for Deborah Houding

  Horoskop for Deborah Houding

Deborah Houding

Deborah Houlding astrologi dronning og engangs synsk, spesialiserer seg på horary og tradisjonell astrologi. I tillegg til en praktiserende astrolog, underviser Deborah Houlding også, foreleser, forfatter bøker og driver sin stilige nettside, Skyscript: Deborah Houldings astrologisider . En spesiell interesse er å forske på verkene til tidlige astrologer som William Lilly, John Partridge og Ptolemaios. Deborah Houlding har samlet en utmerket ressurs for alle astrologer, den mest omfattende listen over gratis online astrologibøker på Skyscript studiebibliotek .

Skyscript har også intervjuer med andre astrologer og dybdeartikler av Deborah Houlding og mange andre toppastrologer. En av mine favorittartikler om Deborah Houlding astrologi er Himmelske avtrykk , hvor hun utforsker opprinnelsen til den tropiske dyrekretsen de fleste astrologer bruker i dag.'I sin begynnelse var dyrekretsen en praktisk himmelmåleenhet, ikke relatert til astrologisk aktivitet ... Problemet med å skape en fast begynnelse til dyrekretsen oppsto virkelig under den klassiske perioden, da astrologer ble like mye filosofer som observatører, mer avhengige av matematiske inndelinger enn direkte observasjon av stjernene ... Faste astrologiske prinsipper ble etablert under fremveksten av hellenistisk astrologi, prinsipper som var sterkt avhengige av å akseptere dyrekretsen som omdreiningspunktet astrologien snudde seg rundt ... dyrekretsen – det nye, forbedrede, matematisk utformede verktøyet for astronomisk referanse – så viktig for den klassiske verden, var å bryte fra dens filosofiske og symbolske stamme. Det var virkelig fristende å lukke det blinde øyet, å la en annen astrolog håndtere det i en fremtidig generasjon når det virkelig betydde noe.»

Deborah skrev det i 1997, og dette emnet kommer stadig sterkere og sterkere tilbake med flere astrologer som stiller spørsmål ved gyldigheten av dyrekretsen, prøver å kjempe med eller fortsetter å ignorere presesjon i astrologi . Det fantastiske eksemplet på Deborah Houldings astrologiinnsikt når virkelig inn til kjernen av den greske tragedien som tradisjonell astrologi har blitt, fra en kultur som tidligere var blottet for astrologisk kunnskap, og setter sammen utklipp de fant rundt om på stedet. Ikke overraskende hellenistisk astrologi tok tak bare tiår etter at de fryktede og ærede eldgamle astrologimesterne, de keltiske druidene, ble massakrert ved Menai.

  Horoskop for Deborah Houding

Horoskop for Deborah Houding

Det viktigste aspektet i dette diagrammet er Sol trigon Måne . Dette er viktig fordi det er det beste av alle aspekter, det gir balanse mellom det bevisste og det underbevisste. En annen grunn til at det er så viktig i dette diagrammet er fordi kulen bare er 17′, noe som gjør den til det strammeste aspektet i diagrammet. Dette aspektet har også en viktig effekt på Ascendenten.

De to viktigste arabiske delene er delen av formuen og delen av ånden. De er like viktige, selv om de fleste kartprogrammer bare viser delen av formuen. De beregnes ved å regne ut avstanden fra solen til månen og deretter enten legge til eller trekke den verdien fra Ascendanten, avhengig av dag- eller nattfødsel.

Når solen er trekant månen, vil disse arabiske delene begge være trekant Ascendenten, og danner en stor trekant. Så Soltrigon Månen er et veldig spesielt aspekt. Delen av Formue er sjelens lykke, og Delen av Ånden er sjelens fremtidige lykke. En herlig balanse mellom solegoet og månefølelsen med Ascendant-sjelen. Jeg har sett dette aspektet manifestert i andre diagrammer som en spesiell gave til mediumskap, psykisk og intuitiv helbredelse.

'Houlding har en bakgrunn av mediumskap ... Hennes synske demonstrasjoner har ofte blitt gitt i Stansted Hall, det anerkjente Arthur Finley Spiritualist College i Stansted, Storbritannia.' Deborah Houlding Astrology – Astro-Databank .

Faststjernene i diagrammet beskriver mer hvordan dette talentet fungerer, som jeg skal snakke om nå. Den stigende stjernen er alfastjernen til Argo, skipet. Canopus 'gir fromhet, konservatisme, en bred og omfattende kunnskap, reiser og pedagogisk arbeid, og forandrer det onde til det gode.' Deborah har reist verden rundt, og gjør det fortsatt, og deler sin enorme kunnskap om tradisjonell, konservativ astrologi. Solen er på sårene , en Saturn-naturlig stjerne som bekrefter den mer tradisjonelle tilnærmingen til astrologi. Månen er i stjernebildet krateret, eller den kristne hellige gral. Den hellige gral handler om å søke etter guddommelige, eller universelle sannheter. Jeg tror en av Deborahs favorittbøker er Williams Lillys Kristen astrologi .

De fast Stjerne Alkes 'har alltid vært eminent til de som er født under dens innflytelse ... Alkes kan være en gave, noe dyrebart båret av et individ for å videreføre generasjonene til familien, som kunstneriske, musikalske eller psykiske evner ... Black Moon Lilith konjunkt Moon er ren prestinne og okkulte evner på høyeste nivå ... De har en ubevisst kraftig seksualitet som alltid er full av under overflaten, men den er skjult i et isjomfruhylster. De synes ikke de er sexy i det minste, men andre er fascinert av deres lune og litt kjedelige mystikk.»

Midheaven gir ledetråder om kallet, eller karrieren. Jupiter konjunkt Midheaven handler om filosofi, religion, høyere læring, reiser. Dette går akkurat som forventet. Chiron konjunkt Midheaven er et nærmere aspekt. Chiron var 'en stor healer, astrolog og respektert orakel.' – Chiron - Wikipedia, det frie leksikonet . I keltisk kristendom er Chiron = JC, Lilith = MM.

Neptun trigon Midheaven gjør kallet filosofisk, astrologisk og uttrykt som oraklet. Et fordelaktig aspekt fra en fordelaktig stjerne for en slik karriere. Alphecca konjunkt Neptun 'skriver om okkulte emner.' En annen stjerne like ved er også sammen med denne Neptun med 28′. Den lyseste stjernen i Sørkorset, faststjerne Acrux 'er ofte fremtredende i horoskopene til astrologer og okkultister.'

Jeg liker hvordan planetene og stjernene i dette diagrammet har spilt så bra ut. En veldig nøyaktig beskrivelse av denne astrologen. Trengte ikke engang de tradisjonelle reglene!

Kilde for Deborah Houlding-horoskopet: 'Sy Scholfield siterer Houldings offisielle nettsted for hennes data og diagram.' – Deborah Houlding Astrology – Astro-Databank .