Finn Ut Antall Engel

Horoskop for Libra 2023

Horoskop for Libra 2023 med dekaner for en mer nøyaktig prognose. Hvis du er på vippen, bruk gratis horoskop for å finne din dekan.

Pund Decan 1 – 23. september til 2. oktober
Libra Decan 2 – 3. til 12. oktober
Libra Decan 3 – 13. til 22. oktober

Decan 1 Libra 2023 horoskop

25. oktober 2022 til 20. april 2023 Solformørkelse oktober 2022 semisextile din decan hjelper deg med å ta små skritt mot dine langsiktige mål. Du vil objektivt samle ny informasjon til du tydelig oppfatter hva du ønsker og hvordan du skal komme dit. Økt fleksibilitet og åpenhet lar deg tilpasse deg små, men positive endringer i omstendighetene. Imidlertid indikerer denne formørkelsen usikkerhet og misnøye knyttet til kjærlighet og penger. Viktige avgjørelser om hva som gjør deg virkelig glad og innhold må tas.

13. desember 2022 til 23. februar 2023 Jupiter overfor dekanet ditt kan by på utfordringer hvis du vil mer enn du har. Men å ta mer enn du trenger vil påvirke andre mennesker og vil sannsynligvis føre til problemer i forholdet. Du kan oppleve lykke og suksess, men med mindre du vender deg innover for lykke eller finner oppfyllelse i de gratis tingene, kan du bli misfornøyd. Moderasjon, beskjedenhet, raushet og åndelig utvikling vil gjøre denne tiden mer fruktbar og tilfredsstillende.

 • Du hadde også denne transitt fra 8. mai til 3. november 2022.

2023 til 2030 Pluto trine din dekan bringer intensitet, utholdenhet og lidenskap. Et ekstremt løft til ditt ego og selvtillitsnivå gir deg enorm personlig kraft og innflytelse. Folk vil bli tiltrukket av din sterke tilstedeværelse og karisma. Innflytelsesrike mennesker vil ønske å slå seg sammen med deg for vinn-vinn-situasjoner. Forretninger, karriere og økonomi bør gå bra, og du kan bli belønnet for tilsynelatende liten innsats.

 • De som er født 23. september føler Pluto sterkest i år.
 • De som er født fra 24. september til 2. oktober føler det sterkere i årene som kommer.

9. til 16. oktober Kvikksølv i dekanet ditt gir mental årvåkenhet, rask tenkning, tilpasningsevne og nysgjerrighet. Dette blir en av de travleste tidene på året. Det vil være mange avtaler, korrespondanse, møter, sosiale aktiviteter, ny informasjon å behandle og beslutninger å ta. Forvent mer personlig interaksjon i nabolaget ditt, med søsken, skoler og internett. Dette er en god tid for å dele ideer, legge planer, kjøpe og selge, forhandle og møte nye mennesker.

10. til 28. oktober Mars i dekanet ditt gir energi, styrke, lidenskap og mot. Det kan få deg til å føle deg sexy og sporty, men også frustrert og sint. Å være for selvsikker mens du er egoistisk kan føre til argumenter eller konflikter. Men din direktehet og selvtillit gjør dette til den beste tiden i Libra 2023-horoskopet ditt for å sette i gang nye prosjekter i ditt personlige liv og karriere. Intime forhold vil dra nytte av din ekstra varme, sjarm og karisma. Sexlysten din vil være sterk, og andre vil finne deg mer seksuelt attraktiv enn vanlig.

28. oktober 2023 til 25. mars 2024 – Lunar Eclipse October 2023 quincunx your decan kan forårsake humørsvingninger og manglende evne til å slappe av og finne harmoni i forhold. Økende stress og spenninger kan få deg til å føle deg engstelig, usikker og usikker. Å lære å justere, inngå kompromisser og tilpasse atferden din vil gjenopprette følelsesmessig balanse og bidra til å unngå en krise.

6. til 18. november Venus i din dekan fokuserer oppmerksomheten på kameratskap, nytelse, kreativitet og økonomi. Du bør føle deg mer hengiven og virke mer seksuelt attraktiv og karismatisk enn vanlig. Så dette er en av de beste tidene på året for dating, forlovelse, ekteskap og forbedring av kjærlighetsforhold. Å finne ubetinget kjærlighet med en sjelevenn er mer sannsynlig nå. Du kan enkelt få venner og vinne over fiender. Forretningssaker og investeringer i kunst, smykker og kontanter bør gi fortjeneste.

Mer om Libra Decan 1

Decan 2 Libra 2023 horoskop

8. november 2022 til 20. april 2023 Måneformørkelse november 2022 quincunx din decan kan forårsake humørsvingninger og manglende evne til å slappe av og finne harmoni i forhold. Økende stress og spenninger kan få deg til å føle deg engstelig, usikker og usikker. Å lære å justere, inngå kompromisser og tilpasse atferden din vil gjenopprette følelsesmessig balanse og bidra til å unngå en krise.

15. februar til 8. april Jupiter overfor dekanet ditt kan by på utfordringer hvis du vil mer enn du har. Men å ta mer enn du trenger vil påvirke andre mennesker og vil sannsynligvis føre til problemer i forholdet. Du kan oppleve lykke og suksess, men med mindre du vender deg innover for lykke eller finner oppfyllelse i de gratis tingene, kan du bli misfornøyd. Moderasjon, beskjedenhet, raushet og åndelig utvikling vil gjøre denne tiden mer fruktbar og tilfredsstillende.

5. mai til 14. oktober – Lunar Eclipse May 2023 semisextile din decan hjelper deg med å skape mer meningsfulle følelsesmessige forbindelser med venner og familie. Du vil lære nye ting om deg selv og andre som gradvis forbedrer relasjoner. Å tilpasse seg små, men positive endringer i omstendighetene forbedrer følelsen av trygghet og følelsesmessig velvære.

25. oktober til 11. november Mars i dekanet ditt gir energi, styrke, lidenskap og mot. Det kan få deg til å føle deg sexy og sporty, men også frustrert og sint. Å være for selvsikker mens du er egoistisk kan føre til argumenter eller konflikter. Men din direktehet og selvtillit gjør dette til en flott tid for å sette i gang nye prosjekter i ditt personlige liv og karriere. Intime forhold vil dra nytte av din ekstra varme, sjarm og karisma. Sexlysten din vil være sterk, og andre vil finne deg mer seksuelt attraktiv enn vanlig.

16. til 26. november Venus i din dekan fokuserer oppmerksomheten på kameratskap, nytelse, kreativitet og økonomi. Du bør føle deg mer hengiven og virke mer seksuelt attraktiv og karismatisk enn vanlig. Så dette er en av de beste tidene på året for dating, forlovelse, ekteskap og forbedring av kjærlighetsforhold. Å finne ubetinget kjærlighet med en sjelevenn er mer sannsynlig nå. Du kan enkelt få venner og vinne over fiender. Forretningssaker og investeringer i kunst, smykker og kontanter bør gi fortjeneste.

Mer om Libra Decan 2

Decan 3 Libra 2023 horoskop

2018 til 2024 Pluto firkantet dekanet ditt tester din styrke og karakter, og bringer ekstreme krefter i form av andre mennesker og omstendigheter. Du må vite hvem du er, stå frem og bli regnet. En krise eller sammenbrudd kan forvandle ditt ego, identitet og livsretning. Du vil lære å mestre din makt gjennom ego-konflikter med autoritetsfigurer, men også i dine relasjoner.

 • For de som er født fra 13. til 19. oktober er effekten avtagende.
 • De som er født fra 20. til 22. oktober føler Pluto sterkest i år.

desember 2022 til mars 2023 Saturn trine din dekan representerer jevn fremgang mot dine langsiktige mål. Du bygger trygge og varige grunnlag i årene som kommer. Prestasjon, anerkjennelse, respekt og forfremmelse er mulig. Dette bør være et godt tidspunkt for å kjøpe og selge eiendom eller pusse opp hjemmet ditt. Tettere bånd og engasjement er sannsynligvis i relasjonene dine. Hvis du er singel, vil en ny romanse være basert på praktiske hensyn og kanskje med noen som er mye eldre eller yngre enn deg.

 • De som ble født fra 13. til 18. oktober hadde også denne transitt fra mars til september 2022.

1. april til 20. mai Jupiter overfor dekanet ditt kan by på utfordringer hvis du vil mer enn du har. Men å ta mer enn du trenger vil påvirke andre mennesker og vil sannsynligvis føre til problemer i forholdet. Du kan oppleve lykke og suksess, men med mindre du vender deg innover for lykke eller finner oppfyllelse i de gratis tingene, kan du bli misfornøyd. Moderasjon, beskjedenhet, raushet og åndelig utvikling vil gjøre denne tiden mer fruktbar og tilfredsstillende.

20. april til 14. oktober – Solformørkelse april 2023 overfor dekanen din øker viljen din til å konkurrere og vinne. Men et oppblåst ego vil gjøre det vanskeligere å få viljen din og nå målene dine. Det er mer sannsynlig at folk motsetter seg innsatsen din hvis du er for krevende eller selvsikker. De kan føle seg truet og kan til og med jobbe aktivt mot deg. I så fall, gå tilbake fra situasjonen og finn ut hvorfor du får disse reaksjonene. Kompromisser og komplimenter vil gjøre livet ditt mye enklere.

9 til 20 mai Jupiter kvadrat Pluto klimaks på 17. mai gir en intens drive for suksess, makt og innflytelse. Men uten litt omsorg vil det være en pris å betale. Nådeløshet, grådighet eller uetisk oppførsel vil forårsake forholdsproblemer og gi deg mektige fiender. Berømmelse og formue er mulig, men du må opprettholde en høy moralsk standard for å sikre suksess. Unngå ekstremisme, selvrettferdighet og overflod.

14. oktober 2023 til 25. mars 2024 – Solformørkelse oktober 2023 i din dekan bringer energi, vitalitet og entusiasme. Dette er som en personlig nyttårsfeiring, så det er den beste tiden i Libra 2023-horoskopet for en ny begynnelse. Du kan uttrykke deg lettere. Økt selvtillit og initiativ hjelper deg å nå dine mål. Du kan gjøre et godt inntrykk på de som har makt og innflytelse til å gjøre en stor forskjell i livet ditt.

Mer om Libra Decan 3

Alle 2023-horoskoper

 Væren 2023-horoskop
Væren
 Taurus 2023 horoskop Tyren  Gemini 2023 horoskop Tvillingene  Kreft 2023 horoskop Kreft  Leo 2023 horoskop
Leo
 Jomfruen 2023 horoskop Jomfruen  Horoskop for Libra 2023
Pund Skorpionen Skorpionen  Skytten Skytten  Steinbukken Steinbukken  Vannmannen Vannmannen  Fiskene 2023 horoskop Fiskene

Ditt Libra 2023-horoskop er basert på planetariske transitter og månefaser til din dekan. Dette er en mer nøyaktig og autentisk metode enn bruken av hus, soner eller sektorer .