Finn Ut Antall Engel

Horoskop for skorpionen for februar 2024

SCORPIO: januar | februar | Ukentlig | Årlig
 Horoskop for skorpionen for februar 2024

Horoskop for skorpionen for februar 2024 med dekaner for en mer nøyaktig prognose. Hvis du er på vippen, bruk gratis horoskop for å finne din dekan.

Scorpio Decan 1 23. oktober til 1. november
Scorpio Dean 2 2. til 11. november
Scorpio Dean 3 12. til 21. november

Horoskop for Scorpio Decan 1 – februar 2024

1. november 2023 til 27. februar 2024 Jupiter overfor dekanet ditt presser deg til å gjøre betydelige fremskritt i livet. Du vil føle trangen til å ha det mer moro og tjene mer penger. Men nøkkelen til suksess er moderasjon, og kanaliserer din entusiasme til færre i stedet for for mange prosjekter. Unngå også å være for optimistisk, grådig, selvsikker eller ekstravagant.

22. januar til 1. februar – Venus sextile din dekan gir nye muligheter med kjærlighet og penger. Du burde være mer ivrig etter å vise din kjærlighet og hengivenhet for noen spesiell. Utmerkede sosiale ferdigheter gjør dette til en god tid for dating og å få venner. Komplimenter, gaver og tjenester er mulig.

25. januar til 9. februar – Full Moon January 2023 square din dekan bringer eventuelle ulmende forholdsspenninger til overflaten. Noe irritasjon kan fortsette å nikke i deg, og tvinge deg til å gjøre noe med det. Å være mer følsom for stemningen til partnere, familiemedlemmer og nære venner vil bidra til å unngå slikt følelsesmessig drama.

4. til 11. februar Mercury firkantet dekanet ditt kan gjøre deg nervøs, ubesluttsom og lett distrahert. Du kan ha problemer med å uttrykke deg tydelig, og misforståelser er mulig. Så det beste alternativet kan være å lytte mer enn å snakke. Ikke la andre presse deg eller forhaste deg til å ta viktige avgjørelser. Søk pålitelige råd eller få en annen mening.

januar 2024 til desember 2030 Pluto firkantet dekanet ditt representerer en test av karakter og utholdenhet. Utfordringer til din autoritet eller maktkamp kan gjøre det vanskeligere å nå dine mål. Å gi slipp på behovet for å ha kontroll vil hjelpe deg med å utvikle deg, gi slipp på ting og føle deg mindre truet. Du kan deretter kanalisere intensiteten din til suksess gjennom ambisjoner og hardt arbeid.

4. til 6. februar Merkur konjunkt Pluto den 5. bringer dyp tenkning og intense interaksjoner med andre. Det er bra for forskning, avsløring av hemmeligheter og løse mysterier. Men du bør unngå ekstreme ideer eller konspirasjonsteorier og ikke bruke tvangs- eller manipulerende taktikker. Ellers kan du forvente argumenter, kritikk og konflikter.

8. til 11. februar Merkur firkantet Jupiter den 10. gir et positivt og bredt syn. Men ikke glem de mindre detaljene. Mangel på konsentrasjon eller manglende evne til å fokusere kan føre til noen feil i vurderingen eller feil. Overoptimisme, overvurdering eller overdrivelse fører til forlegenhet, tap eller skuffelse.

11. til 27. februar Mars firkanter dekanet ditt bringer motet og lidenskapen til å oppnå dine mest lidenskapelige ønsker. Imidlertid kan en tendens til å bli utålmodig, sjefete eller impulsiv forårsake motstand eller fiendtlighet fra andre. En opphopning av stress, sinne eller frustrasjon kan trygt forløses gjennom trening, sport, sex eller selvtilfredsstillelse.

11. til 17. februar Mars sammen med Pluto den 14. bringer en intens lidenskap for å oppnå dine sterkeste ønsker. Du kan gå langt for å vinne i denne konkurranseånden. Markerte prestasjoner er mulig hvis du kan kanalisere de aggressive og dominerende driftene konstruktivt. Men mobbing og grusomhet ville resultere i sterk motstand fra mektige fiender.

15. til 25. februar Venus firkanter din dekan øker ditt behov for kjærlighet og hengivenhet, men kan også skape friksjon i forhold. Ekstra innsats og forståelse er nødvendig for å opprettholde harmoni. Indre spenninger kan kanaliseres konstruktivt inn i kreativt arbeid, eller det kan tvinge deg ut av komfortsonen for å søke nye opplevelser.

15. til 19. februar Venus konjunkt Pluto den 17. øker ditt behov for kjærlighet og hengivenhet. Relasjoner blir mer lidenskapelige og intense. Et usunt forhold kan lide, men et godt basert forhold vil tåle intensiteten. Umiddelbar tiltrekning og hemmelige saker er mulig. Det er imidlertid en risiko for manipulasjon, besettelse, besittelse og overbærenhet.

16. til 25. februar Venus sammen med Mars den 22. intensiverer din energi og lidenskap ytterligere. Det gir styrke, mot, vitalitet og selvtillit. Men dette intensitetsnivået trenger et trygt fysisk, kreativt eller konkurranseutløp. Ellers bringer det risikoen for sinne, mangel på selvkontroll, impulsivitet og utålmodig begjær.

17. til 29. februar Sun trine din dekan bringer indre ro og balanse som tilfører harmoni til relasjonene dine. Du vil bli mer effektiv og produktiv, så dette er en utmerket tid for å markedsføre deg selv og dine mål. Overordnede vil sette pris på din positive holdning og initiativ.

22. til 29. februar Mercury trine din dekan bringer takt og diplomati for å overbevise andre og forhandle frem bedre avtaler. Positiv utvikling og produktive interaksjoner hjelper planene dine til å realiseres. Du har mental klarhet til å løse problemer, tømme innskuffen og løse uenigheter. Dette er også den perfekte tiden for å sosialisere eller slappe av.

mars 2023 til mars 2024 Saturn trine din dekan gir jevn fremgang og betydelige prestasjoner på grunn av din tålmodighet, besluttsomhet og en sterk følelse av plikt. Du har jobbet hardt for å bygge et trygt, sikkert og varig fundament i årevis. Indre balanse og fokus hindrer deg i å bli distrahert fra dine mål og planer.

24. til 29. februar Solen konjunkt Merkur Plus Sol sammen med Saturn Plus Merkur konjunkt Saturn 28. februar betyr alvor. Det kan bringe litt tristhet og pessimisme, men du vil være svært produktiv hvis du holder tankene opptatt.

Du vil være tålmodig, logisk, grundig, forsiktig og hardtarbeidende. Dette er en utmerket tid for å fullføre komplekse oppgaver og ta viktige beslutninger og langsiktige planer. Dette kan være en tid med stor tilfredshet, med prestasjoner, anerkjennelse og forfremmelse. Du kan fungere som en klippe for noen eller bli sett opp til på grunn av din stabilitet og visdom.

Denne sjeldne konjunksjonen av Solen, Merkur og Saturn på samme dag stemmer overens med faststjerne Skatt . Det gir lykke og varig lykke og er assosiert med emosjonell følsomhet, psykiske evner, okkulte interesser og særegne hendelser.

24. februar til 10. mars – Full Moon mars 2024 sextil din decan bringer selvtillit, indre balanse og tilfredshet. Å se begge sider rimelig og rasjonelt hjelper deg med å løse personlige problemer eller relasjonsproblemer. Intime relasjoner vokser gjennom følelsesmessig bånd og gjensidig respekt.

Horoskop for Scorpio Decan 2 – februar 2024

11. januar til 9. februar – Nymåne januar 2023 sextile din decan øker din makt og innflytelse, noe som hjelper til med selvpromotering og å nå mål. Eventuelle problemer skal være lettere å løse, og tidligere motstand skal falme. Dette er en god tid for å starte nye forhold og be om tjenester.

16. januar til 1. februar – Mars sextiler din dekan gir energi, initiativ, selvtillit og mot til å oppnå dine profesjonelle mål og private ønsker. Økt sexappeal og karisma gjør dette til en utmerket tid for dating eller forbedre forhold. En konkurransedyktig, men likevel samarbeidsvillig holdning er ideell for å starte eventyrlystne nye prosjekter.

november 2023 til mars 2024 Uranus overfor din dekan bringer potensialet for raske eller uventede endringer i livet ditt. Den uforutsigbare naturen til denne endringen betyr at du sannsynligvis vil føle deg på kanten til tider og må reagere raskt på skiftende omstendigheter. Åpenhet og vilje til å tilpasse seg er avgjørende for å håndtere denne forstyrrende energien.

27. januar til 1. februar Mars trigon Uranus 29. januar gir en følelse av eventyr og vilje til å eksperimentere og ta risiko. Muligheter for nye og spennende aktiviteter, opplevelser, følelser eller relasjoner er mulig. Dette er en utmerket tid for å sette i gang positive endringer, hevde din uavhengighet og starte vågale eller uvanlige prosjekter du brenner for.

29. januar til 10. februar Sun square din dekan får deg til å jobbe hardere for å få ting slik du vil ha dem. Autoritetstall kan teste målene dine, og tvinge deg til å bevise deg selv og det du gjør. Oversikkerhet ville opprøre andre og forårsake økt press. Så hold deg til det grunnleggende og prøv å ikke reagere på provokasjon.

30. januar til 9. februar – Venus sextile din dekan gir nye muligheter med kjærlighet og penger. Du burde være mer ivrig etter å vise din kjærlighet og hengivenhet for noen spesiell. Utmerkede sosiale ferdigheter gjør dette til en god tid for dating og å få venner. Komplimenter, gaver og tjenester er mulig.

6. til 9. februar Venus trigon Uranus den 7. legger til spenning for ditt sosiale liv, kjærlighetsliv og økonomi. En elektrisk eller kinky type attraktivitet er et godt tegn på dating. Noen nye som kommer inn i livet ditt vil sannsynligvis være veldig annerledes, stimulerende og åpent sinn. Et tilfeldig møte er mulig med noen fra en kultur eller livsstil som er annerledes enn din.

6. til 10. februar Sol kvadrat Uranus den 8. bringer muligheten for plutselige endringer, overraskelser og spenning. Men økt spenning, angst og usikkerhet kan føre til bråhet, opprørskhet og merkelig oppførsel. Hold deg åpen og fleksibel for å dra nytte av uventede muligheter og finne en ny vei videre.

9. februar til 10. mars – New Moon March 2024 square din dekan gir potensialet for utfordringer som tester karakteren din. Hvis du er på rett vei, vil du fortsatt gjøre fremgang ved å holde fokus på hovedmålet. Men hvis du møter nederlag og skuffelse, kan det være på tide å revurdere målene dine.

10 til 17 februar Mercury firkantet dekanet ditt kan gjøre deg nervøs, ubesluttsom og lett distrahert. Du kan ha problemer med å uttrykke deg tydelig, og misforståelser er mulig. Så det beste alternativet kan være å lytte mer enn å snakke. Ikke la andre presse deg eller forhaste deg til å ta viktige avgjørelser. Søk pålitelige råd eller få en annen mening.

14. til 17. februar Merkur kvadrat Uranus den 16. bringer spenning, forandring, spenning og usikkerhet. Uventede nyheter kan tvinge deg til å endre planer. Vær ekstra forsiktig når du legger planer eller tar deg av detaljert papirarbeid. En økt evne til å se ting annerledes kan imidlertid føre til originale ideer og kreative gjennombrudd.

14. februar til 17. april Jupiter overfor dekanet ditt presser deg til å gjøre betydelige fremskritt i livet. Du vil føle trangen til å ha det mer moro og tjene mer penger. Men nøkkelen til suksess er moderasjon, og kanaliserer din entusiasme til færre i stedet for for mange prosjekter. Unngå også å være for optimistisk, grådig, selvsikker eller ekstravagant.

23. februar til 4. mars Venus firkanter din dekan øker ditt behov for kjærlighet og hengivenhet, men kan også skape friksjon i forhold. Ekstra innsats og forståelse er nødvendig for å opprettholde harmoni. Indre spenninger kan kanaliseres konstruktivt inn i kreativt arbeid, eller det kan tvinge deg ut av komfortsonen for å søke nye opplevelser.

23. februar til 11. mars Mars firkanter dekanet ditt bringer motet og lidenskapen til å oppnå dine mest lidenskapelige ønsker. Imidlertid kan en tendens til å bli utålmodig, sjefete eller impulsiv forårsake motstand eller fiendtlighet fra andre. En opphopning av stress, sinne eller frustrasjon kan trygt forløses gjennom trening, sport, sex eller selvtilfredsstillelse.

23. til 27. februar Venus sammen med Mars forsterker din energi og lidenskap ytterligere. Det gir styrke, mot, vitalitet og selvtillit. Men dette intensitetsnivået trenger et trygt fysisk, kreativt eller konkurranseutløp. Ellers medfører det risiko for sinne, mangel på selvkontroll, impulsivitet og utålmodig begjær.

23. til 26. februar Venus firkantet Jupiter den 24. er ideell for å ha det gøy fordi det gir en optimistisk, bekymringsløs og vennlig holdning. Men egoisme, mangel på selvdisiplin og et overdrevent ønske om nytelse og luksus er mulig. Så det må tas forsiktighet for å unngå forlegenhet og tap, spesielt fra gambling og annen vanedannende atferd.

24. februar til 1. mars Mars firkantet Jupiter den 27. gir energi og initiativ til å starte nye prosjekter og ta den risikoen som trengs for å lykkes. Men en tendens til å være uforsiktig og impulsivitet medfører fare ved å ta risiko. Så unngå å opptre overilet uten å vurdere konsekvensene av dine vågale handlinger. Dette er ikke tiden for å velge kamper eller gambling.

27. februar til 10. mars Sol trine din dekan bringer indre ro og balanse som tilfører harmoni til relasjonene dine. Du vil bli mer effektiv og produktiv, så dette er en utmerket tid for å markedsføre deg selv og dine mål. Overordnede vil sette pris på din positive holdning og initiativ.

28. februar til 5. mars Mercury trine din dekan bringer takt og diplomati for å overbevise andre og forhandle frem bedre avtaler. Positiv utvikling og produktive interaksjoner hjelper planene dine til å realiseres. Du har mental klarhet til å løse problemer, tømme innskuffen og løse uenigheter. Dette er også den perfekte tiden for å sosialisere eller slappe av.

februar 2024 til februar 2025 Saturn trine din dekan gir jevn fremgang og betydelige prestasjoner på grunn av din tålmodighet, besluttsomhet og en sterk følelse av plikt. Du har jobbet hardt for å bygge et trygt, sikkert og varig fundament i årevis. Indre balanse og fokus hindrer deg i å bli distrahert fra dine mål og planer.

28. februar til 2. mars Solen konjunkt Merkur Plus Sol sammen med Saturn Plus Merkur konjunkt Saturn 28. februar betyr alvor. Det kan bringe litt tristhet og pessimisme, men du vil være svært produktiv hvis du holder tankene opptatt.

Du vil være tålmodig, logisk, grundig, forsiktig og hardtarbeidende. Dette er en utmerket tid for å fullføre komplekse oppgaver og ta viktige beslutninger og langsiktige planer. Dette kan være en tid med stor tilfredshet, med prestasjoner, anerkjennelse og forfremmelse. Du kan fungere som en klippe for noen eller bli sett opp til på grunn av din stabilitet og visdom.

Denne sjeldne konjunksjonen av Solen, Merkur og Saturn på samme dag stemmer overens med faststjerne Skatt . Det gir lykke og varig lykke og er assosiert med emosjonell følsomhet, psykiske evner, okkulte interesser og særegne hendelser.

28. februar til 1. mars – Merkur sekstil Jupiter den 29. februar bringer lykke og optimisme. Det sikrer at trippelkonjunksjonen nevnt ovenfor gir prestasjon og suksess. Utmerkede beslutningsferdigheter lar deg visualisere den foretrukne veien videre tydelig. Så dette er en perfekt tid for å legge planer. Åpen og ærlig kommunikasjon er utmerket for å få venner og lønnsomme forretningspartnerskap.

Horoskop for Scorpio Decan 3 – februar 2024

2021 til 2025 Neptun trine din dekan øker din følsomhet og empati for andre. Du bør føle deg mer medfølende, fantasifull og romantisk. Det er imidlertid viktig å nå dine mål og drømmer før du kan hjelpe andre. Kjærlighetsforhold vil dra nytte av mer romantikk og en felles visjon om fremtidig lykke.

mai 2023 til mai 2026 Uranus overfor din dekan bringer potensialet for raske eller uventede endringer i livet ditt. Den uforutsigbare naturen til denne endringen betyr at du sannsynligvis vil føle deg på kanten til tider og må reagere raskt på skiftende omstendigheter. Åpenhet og vilje til å tilpasse seg er avgjørende for å håndtere denne forstyrrende energien.

11. januar til 9. februar – Nymåne januar 2023 sextile din decan øker din makt og innflytelse, noe som hjelper til med selvpromotering og å nå mål. Eventuelle problemer skal være lettere å løse, og tidligere motstand skal falme. Dette er en god tid for å starte nye forhold og be om tjenester.

28. januar til 5. februar – Mercury sextile din dekan gir viljen til å gå på kompromiss og samarbeide, noe som gjør forhold mer harmoniske og vennlige. Du kan uttrykke tankene dine tydelig, ideelt for forhandlinger, forretningsforbindelser, be om tjenester og få støtte for ideene dine. Dette er et perfekt tidspunkt for planlegging fordi du vet hva du vil og hvordan du best kan komme dit.

29. januar til 14. februar – Mars sextiler din dekan gir energi, initiativ, selvtillit og mot til å oppnå dine profesjonelle mål og private ønsker. Økt sexappeal og karisma gjør dette til en utmerket tid for dating eller forbedre forhold. En konkurransedyktig, men likevel samarbeidsvillig holdning er ideell for å starte eventyrlystne nye prosjekter.

31. januar til 3. februar – Kvikksølv sekstil Neptun 2. februar gjør deg mer følsom, avslappet, drømmende, kunstnerisk og medfølende. Det gjør tenkningen din mer oppfattende, intuitiv, kreativ, fantasifull og innsiktsfull. Ordene dine og hendene dine blir beroligende og helbredende. Og relasjonene dine blir mer harmoniske og åndelige.

5. til 10. februar – Mars sekstil Neptun den 7. gjør deg mer intuitiv og romantisk. Din mystiske lokke vil tiltrekke folk mer i tråd med din åndelige utvikling, og du kan til og med finne din sjelevenn. Du har det åndelige motet til å avdekke sannheten i en sak, kjempe for en rettferdig sak eller hjelpe andre gjennom handlinger av vennlighet og medfølelse.

7. til 17. februar – Venus sextile din dekan gir nye muligheter med kjærlighet og penger. Du burde være mer ivrig etter å vise din kjærlighet og hengivenhet for noen spesiell. Utmerkede sosiale ferdigheter gjør dette til en god tid for dating og å få venner. Komplimenter, gaver og tjenester er mulig.

7. til 9. februar Venus trigon Uranus den 7. legger til spenning for ditt sosiale liv, kjærlighetsliv og økonomi. En elektrisk eller kinky type attraktivitet er et godt tegn på dating. Noen nye som kommer inn i livet ditt vil sannsynligvis være veldig annerledes, stimulerende og åpent sinn. Et tilfeldig møte er mulig med noen fra en kultur eller livsstil som er annerledes enn din.

8. til 19. februar Sun square din dekan får deg til å jobbe hardere for å få ting slik du vil ha dem. Autoritetstall kan teste målene dine, og tvinge deg til å bevise deg selv og det du gjør. Oversikkerhet ville opprøre andre og forårsake økt press. Så hold deg til det grunnleggende og prøv å ikke reagere på provokasjon.

8. til 10. februar Sol kvadrat Uranus den 8. bringer muligheten for plutselige endringer, overraskelser og spenning. Men økt spenning, angst og usikkerhet kan føre til bråhet, opprørskhet og merkelig oppførsel. Hold deg åpen og fleksibel for å dra nytte av uventede muligheter og finne en ny vei videre.

9. februar til 10. mars – New Moon March 2024 square din dekan gir potensialet for utfordringer som tester karakteren din. Hvis du er på rett vei, vil du fortsatt gjøre fremgang ved å holde fokus på hovedmålet. Men hvis du møter nederlag og skuffelse, kan det være på tide å revurdere målene dine.

11 til 15 februar – Venus sekstil Neptun den 13. bringer lidenskap, romantikk, glamour og luksus. Økt sensualitet og popularitet gjør dette til en utmerket tid for sosialt samvær og dating. Men en åndelig eller sjel forening er like viktig for deg som en erotisk fantasi på soverommet. Dette er også en god tid for kunstnerisk og annet kreativt arbeid.

16. til 23. februar Mercury firkantet dekanet ditt kan gjøre deg nervøs, ubesluttsom og lett distrahert. Du kan ha problemer med å uttrykke deg tydelig, og misforståelser er mulig. Så det beste alternativet kan være å lytte mer enn å snakke. Ikke la andre presse deg eller forhaste deg til å ta viktige avgjørelser. Søk pålitelige råd eller få en annen mening.

16. til 18. februar Merkur kvadrat Uranus bringer spenning, forandring, spenning og usikkerhet. Uventede nyheter kan tvinge deg til å endre planer. Vær ekstra forsiktig når du legger planer eller tar deg av detaljert papirarbeid. En økt evne til å se ting annerledes kan imidlertid føre til originale ideer og kreative gjennombrudd.

Alle tegn for februar

 Væren februar 2024 horoskop
Væren
 Tyren februar 2024 horoskop Tyren  Gemini februar 2024 horoskop Tvillingene  Kreft Horoskop for februar 2024 Kreft  Leo februar 2024 horoskop
Leo
 Jomfru horoskop for februar 2024 Jomfruen  Libra februar 2024 horoskop Pund  Horoskop for skorpionen for februar 2024 Skorpionen  Skytten februar 2024 horoskop Skytten  Steinbukken februar 2024 horoskop Steinbukken  Vannmannen februar 2024 horoskop Vannmannen  Fiskene februar 2024 horoskop Fiskene