Finn Ut Antall Engel

Horoskop for Vasily Zaytsev

 Horoskop for Vasily Zaytsev

Kaptein Vasily Grigorevich Zaytsev 'var en sovjetisk snikskytter under andre verdenskrig, spesielt kjent for sine aktiviteter mellom 10. november og 17. desember 1942 under slaget ved Stalingrad. Han drepte 225 soldater og offiserer fra Wehrmacht og andre aksehærer, inkludert 11 fiendtlige snikskyttere.» [Wikipedia]. Fødselstidspunktet er ukjent, og han ble født i en landsby som 'var', så jeg kastet diagrammet for den største byen i distriktet. Denne fyren var spesiell, han tok ut så mange som 500 mennesker og overlevde et av de virkelige helveteshullene under andre verdenskrig, hele tiden og var et premiemål for fienden.

Det første som skiller seg ut i horoskopet hans nedenfor er den tette forbindelsen mellom Mars og Jupiter (29′), en signifikans for suksess i krig, og i dette tilfellet mange (Jupiter) drap (mars). Den andre konjunksjonen er Månen og Saturn, stålsatte følelser. Det er også Solfirkanten Pluto, men disse aspektene er absolutt ikke nok til å skille denne mannen fra sine jevnaldrende. Hva gjorde ham til en så utmerket leiemorder? Svaret jeg fant er i de arabiske delene.En del av Assassination I = AC + H12 – Neptun (AL) (RHG)

En del av Assassination II = Mars + Neptun – Uranus (AL) (RHG)

Assassination ** “Drapsgraden er 24 Leo/Aquarius. For å aktivere denne graden må man ha Sol, Måne, Ascendant eller en av delene av Assassination *på* denne graden. Andre betydningsfulle personer på denne graden advarer den innfødte om å bli voktet i offentlige og private anliggender, ettersom denne graden har en tendens til å gjøre den innfødte følelsesmessig støtende.» (RHG, s. 33)

Vel, den første er til ingen nytte her siden det ikke er kjent fødselstidspunkt. Heldigvis er dette et av de svært sjeldne tilfellene hvor en arabisk del beregnes uten å bruke Ascendanten eller Midheaven. Så slik ser det ut:

24leo00 – Grad av attentat

24leo12 – Merkur Uranus Midtpunkt

24leo16 – En del av Assassination II

25leo52 – South Node

Merkur/Uranus midtpunkt.

Jeg hadde alltid trodd at disse arabiske delene og graden av attentat bare gjaldt de som ble tatt ut, nå viser dette diagrammet at det gjelder godt for leiemorderen. Mitt syn på Mercury Uranus Midpoint her er at det ga Vasily økte instinkter og bevissthet, som en hjort i trådkorset, som intuitivt boltret seg et brøkdel av et sekund før avtrekkeren trykkes.

Da Vasily ble født, var fiksstjernen Algol på 24tau59, og kvadreret alle disse punktene i horoskopet sitt på 24 Leo. Algol «gir en seig og voldelig natur som forårsaker døden til den innfødte eller andre». [Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923. s.124]. Denne stjernen fikk mer innflytelse med Lilith ved 23tau43 og dannet en T-kvadrat til Nodal-aksen.

Kilder til arabiske deler:
(AL) = Anthony Louis. Horary Astrology: The History and Practice of Divination. St. Paul: Llewellyn, 1991.
(RHG) = Robert Hurzt Granite. The Fortunes of Astrology: En ny fullstendig behandling av de arabiske delene. San Diego, CA: ACS Publications, 1980.