Finn Ut Antall Engel

Hva betyr det når du drømmer om noen

postet på

Å drømme om noen er å ha en universell opplevelse, men alle bildene du er vitne til er personlige. Har du noen gang lurt på det? Om natten når du drømmer, vil underbevisstheten presentere bilder. Noen ganger vil du se deg selv, og andre ganger vil du samhandle med andre.

Likevel er det tillit i å vite at hver enkelt person du ser i en drøm har en annen betydning. Bilder av gutten ved siden av har en annen betydning enn bestemorens matlaging av kalkun! Så hva betyr alle disse rare bildene av andre når de vokser opp i drømmene dine? Svaret avhenger alt av perspektiv og din forståelse av symboler!

Hva betyr det når du drømmer om noen Innholdsfortegnelse

Hva betyr det å drømme om noen?

Så, hva betyr bildene og drømmene til noen andre, uansett? For det første er det noen få ting du må huske:

Drømmeanalyseregel nr. 1: I drømmeområdet er det ingen regler. Alt går!

Si at du drømmer om en person i hagen din som ikke har på seg annet enn pelsen til en ullmammut. Pelsen har nyanser av en Woolly Bear-larve! Eller slå på et par englevinger på baksiden av en liten, klumpete piggy!

Nå, slå de vingene på en rød gris med lilla prikker! Gjett hva? Neste ting du vet, ser du onkel Bob holde hodelaget mens han flyr rundt på den grisen! Ja, i drømmer flyr griser, og i det samme drømmelandskapet kan helvete fryse!

Regelen her er at drømmer noen ganger er bokstavelige og symbolske. Hvordan vet du forskjellen? Vurder å stole på intuisjonen din og det som resonerer med deg for å bestemme deg!

Drømmeanalyseregel nr. 2: Stol på at du ikke forstår noe av det du ser. Reflekter over bildene gjennom drømmeanalyse.

Handlingene du tar i en drøm kan ikke ha noe å gjøre med det du ser deg gjøre i det hele tatt. Hu h? Når du drømmer om noen eller ser deg selv, kan drømmescenariet være bokstavelig. Men overflaten eller den mest åpenbare betydningen er ikke den eneste tolkningen som er tilgjengelig for deg. Det du ser er symbolsk. Symboler legger til nye assosiasjoner for å gjøre tolkningene dine. De mange meningslagene fører til enda mer personlige og betydningsfulle meldinger. Det er som å skrelle av en løkskinn. Du vil finne mange lag, hvor hvert lag har varierende grad av betydning.

Drømmeanalyseregel 3: Ikke kast bort noe drømmeinnhold som useriøst eller meningsløst. Se på alle visuelle, auditive og følsomme drømmeopplevelser som å ha betydning for import.

Tenk på en drøm som om det er en film som spilles ut i tankene dine. Akkurat som drømmer, forteller filmer historier gjennom bilder og lyd. Målet til filmskaperne, (foruten å slå det stort i billettkontoret), er å ha en emosjonell innvirkning på publikum. Vanligvis har de omtrent to timer på seg til å 'fortelle' sin overbevisende historie. De vil formidle historien gjennom visuelle og auditive signaler. (Med mindre du snakker Ringenes Herre . Generell regel er jo mer EPISK filmen er, jo lenger er publikum fordypet i den).

Med store penger på linjen og begrenset tid får en filmskaper mest mulig ut av hver eneste ramme. Hver enkelt ramme er 'fast eiendom' eller plass regissøren bruker for å formidle informasjon. En måte å maksimere bruken av filmrammer på er å bruke visuelle og auditive symboler for å berike historiens betydning. (Det er også kjempebra når du ser en film to, tre, fire eller fem ganger, hvor hver visning avslører noe nytt)!

I likhet med filmskapere som får mest mulig ut av hver ramme, er drømmene fulle av referanser. Ditt høyere sinn prøver å få kontakt med deg når du er mest åpen. Tiden du bruker på å sove er en kort periode. Så du finner mange symboler i drømmene dine, som alle er som pakker med informasjon. Hver pakke venter på at du skal åpne og pakke dem ut gjennom analyse.

Drømmebilder er også 'eiendom'. Hver ramme i trommelen til dine 'drømmefilmer' er full av bilder og lyder. The Higher Mind tar nøye symbolske valg for å formidle mening. Å drømme om noen som er fremmed er like viktig som en drøm om noen du har kjent hele livet. Å drømme om nakenhet i offentligheten er like meningsfylt som å drømme om å spise et stykke brent, tørt skål på en fest.

Alle symboler har noe å fortelle deg om deg og / eller ditt våkne liv. Analyser hvert symbol du kan huske, og unngå å betrakte ethvert symbol som irrelevant. Å se på en film hjelper deg med å se flere symboler. Reevaluering av drømmer gir også ny innsikt. En enkelt drøm kan gi deg livsendrende visdom år etter at drømmen skjedde. Her kan drømmejournaler tjene deg godt!

Drømmeanalyse Regel 4: Føler du deg som deg selv? Du kan ta feil!

Det du ser i drømmen din, betyr ikke alltid det du tenker. Ikke gjør antakelser om at ting er rasjonelle i drømmeområdet. Hvis du gjør det, vil du gå glipp av mange skjulte betydninger fra drømmemeldingene dine. For eksempel, hvis du ser deg selv i en drøm, kan du være deg selv som du er nå. Eller du kan være yngre eller eldre. Du kan være en barnslig versjon av deg selv mens du er bevisst på å være eldre. Nå, når du drømmer om noen, kan det være en person som er atskilt fra deg selv. Eller den personen kan speile handlingene dine eller oppføre seg som et aspekt av deg.

Siden det ikke er noen regler i drømmelandskapet, går alt så langt som det du ser. Så hvordan vet du hva en drøm om noen betyr om noe i det hele tatt? Nøkkelen her er å se på hvert drømmesymbol på så mange måter som mulig. Så når du analyserer en drøm, kan du se på bildene om noen gjennom forskjellige objektiver.

Drømmen din kan formidle flere betydninger med bare noen få bilder av noen. Det samme gjelder meldingene det høyere sinnet deler i en kort drømfortelling. Se på drømmer som poesi: Kortfattet og målrettet, med skildringer full av mening. I likhet med poesi er hver tolkning forskjellig og har en personlig innvirkning på drømmeren.

Husk at din kunnskap og livserfaringer er det du tar med til bordet som drømmer. I sin tur former livet ditt og eksisterende visdom drømmebilder og fortolkningstolkninger. Til slutt er din forståelse av drømmene dine en evolusjonær prosess.

Hva betyr det når du stadig drømmer om noen?

I følge Carl Jung gjenspeiler drømmeområdet selvet. Han anser drømmen som en skildring av det spontane selvet. Meldingene du mottar er symbolske. Det er mange grunner til at du stadig drømmer om noen. La oss utforske de mange drømmebetydningene nå!

Hvis du hele tiden drømmer om noen, fanger underbevisstheten din oppmerksomhet. Individet tenker mye på dagen. Som et alternativ kan du skyve tankene til denne personen ut av ditt bevisste sinn. Underbevisstheten din gjør tankene oppmerksomme.

 • Dreams of Desires Unrealized: Når du drømmer om en person hele tiden, er den personen viktig. Det personen står for kan være noe du lengter etter i våkne tid. Realiseringen kan være en tilstand eller situasjon du kanskje ikke er villig til å møte. For eksempel, hvis du ofte drømmer om moren din, kan du ønske at du også blir mor. Eller hvis du hele tiden drømmer om eksen din, kan du fortsatt ha uløste følelser du trenger å ta opp.
 • Misunnelse og sjalusi drømmer: Tenk på om personen du drømmer om har noe du ikke har, men ønsker. Oppfatter du denne personen som sterkere, vakrere, smartere eller heldigere enn deg? Du kan drømme om personen hele tiden fordi du vil ha det de har. Du kan også misunne egenskapene eller egenskapene deres.
 • Forelskelsesdrømmer: Hvis du er forelsket i noen, kan du bli obsessiv. Disse besettelsene kan vises i drømmeområdet som en drøm om å oppfylle ønsket.
 • Precognitive Warning Dreams (også Precognition): Hvis du drømmer om noen mye, kan det være forkjennelse. Drømmen kan være et varsel om negative ting som kommer. Tenk fortellingen for å finne ut om drømmen er et varsel. Er fortellingene like? Har de en illevarslende følelse? Virker de realistiske? Er fortellingen lineær og logisk? Ser du de samme symbolene ofte? Gjentagende drømmer forteller deg viktigheten av drømmebudskapet. *
 • Uavklarte forholdsdrømmer: Opplever du ukjent kjærlighet? Er du fortsatt vondt over et knust hjerte og ødelagt forhold? Personen du lengter etter, kan dukke opp i drømmene dine når ditt urolige sinn søker løsning.

*Merk: Forkjennelsesdrømmer trenger ikke å være negative. Du kan forutsi en tid i livet ditt der du opplever stor glede med personen som er gjenstand for dine tilbakevendende drømmer. Hvis det er noen fra fortiden din, er meldingen din drøm tilbyr en melding om at personen snart vil komme inn i livet ditt igjen.

Det som følger her er noen av symbolikkene som oversetter bilder av drømmer om noen (mennesker du er kjent i ditt våkne liv og de som du ikke kjenner). Prøvene antyder potensielle betydninger for hver person når de er et frittstående symbol (som representerer seg selv eller noen andre du kjenner): Symbolbeskrivelsene 'som de er' faller inn under kategorien 'Bokstavelig og symbolsk.' Prøvene definerer også personen som en 'projeksjon' eller refleksjon av drømmeren (deg). Projeksjonsbetydningene faller inn under kategorien 'Aspect of the Self.' Husk at følgende eksempler er forslag som kan avvike sterkt fra dine egne tolkninger. Du kan finne referansene som resonerer med deg, eller du kan bruke dem som et utgangspunkt for utforskningen av drømmesymboler og for å utvikle en personlig oversettelse av dine drømmebilder.

Drømmer om noen ukjent for deg (Drømmer om en fremmed)

Så hva betyr det når du drømmer om en fremmed? Det er mange tolkninger å vurdere:

Bokstavelig og symbolsk: For det første er fremmede i drømmer symboler på det ukjente. Noen ganger betegner de også frykten for det ukjente. Hvis fremmede dukker opp i drømmene dine, er det på tide å se på det våkne livet ditt og vurdere det du frykter.

Du lærer som barn sikkerhetsregler fra foreldre og samfunnet. Slike tiltak inkluderer forståelsen av 'fremmed fare'. Foreldrene dine er raske og kloke i å fortelle deg 'Ikke snakk med fremmede', og å unngå folk du ikke kjenner. Disse leksjonene blir værende hos deg som voksen, og på et eller annet tidspunkt kan du gi leksjonen videre til neste generasjon (dine barn eller nieser, nevøer osv.). Følelsene er grunnleggende sunn fornuft. Dermed kan 'fremmede i drømmer' peke på anvendelse av sunn fornuft i våre daglige samspill. Drømmen din kan peke på en måte å unngå farlige situasjoner. Ved å være praktisk kan du sikre personlig sikkerhet, eller unngå følelsesmessig skade og / eller skuffelse.

Noen ganger blir frykten vår til irrasjonelle fobier. Hvis dette er tilfelle, er fremmede i drømmer et tegn på at ditt drømmende sinn utforsker dine fobier i drømmelaboratoriet. Hvis de fremmede i drømmer er skremmende, still spørsmål ved ting som skremmer deg. Er frykten din rimelig? Hva får deg til å ha denne frykten? Utfordrer ditt høyere sinn deg til å overvinne frykten du opplever?

Alle disse 'unngå fremmede' leksjonene er viktige. Men noen ganger kan folk ta 'frykt' for det man oppfatter som 'merkelig' til det ytterste. Her peker fremmede drømmer på din urimelige frykt for å prøve noe. Drømmen kan kreve at du mister frykten for å prøve noe nytt eller fremmed for deg fordi det virker 'rart'.

Å ta på seg en fremmed som kjæreste eller å være intim med en fremmed, virker i og for seg selv rart. Under normale omstendigheter blir du kjent med noen før du blir intim. Så, drømmer om å bli forelsket i en fremmed eller drømmer om å elske en fremmed virker særegne. Å være forsiktig med vinden treffer en nerve fordi det er mot følsomhetene dine. Hvis du har de siste drømmene, kan du omfavne ting i ditt våkne liv for villig. Her er mer forsiktighet nødvendig, en handling av selvbevaring.

Drømmen om å gifte seg med en fremmed peker på ustabile partnerskap. Du kan føle deg usikker i et forhold fordi du ikke vet nok om den andre parten. Ekteskap med en fremmed i drømmer kan advare deg om ikke å forplikte deg til noe du vet for lite om. Eller det kan peke på en økende følelsesmessig avstand mellom deg og din eksisterende ektefelle.

Fremmede i drømmer forholder seg til den noen ganger skumle jaktdrømmene folk opplever. Anonyme jagerdrømmer retter oppmerksomheten mot noe du unngår. Spør deg selv hvorfor du løper fra en situasjon og hvordan du kan endre eller lære av den.

Aspekt av selvet: De fremmede i drømmescenarier peker på behovet for å omfavne skyggesiden. Mange mennesker tror at skyggen er noe å frykte eller å holde under tett kontroll hele tiden. Den uuttalte regelen her er: Du må få skyggen din til å oppføre seg som et tegn på at du er ansvarlig, snill og diplomatisk voksen. Det er en feilaktig tro at Shadow-siden er noe du bør gjemme deg bort og unngå.

Skyggen din er den delen av deg selv som er ansvarlig for overlevelse og dine 'tarminstinkter'. Carl Jung identifiserer Id eller Shadow som den delen av vår personlighet du ikke alltid er bevisst på. Det er ikke ditt ego, men din 'mørkere natur'. Det er ikke mørkere fordi det er 'ondt eller dårlig' i sin helhet. Men fordi skyggen er noe du ikke alltid anerkjenner, eller du ikke alltid er bevisst på det, er det 'mørkt' for deg. Ja, folk streber etter godhet. Ved å gjøre det undertrykker de noen av deres mørkere egenskaper og ønsker. Det er din mørkere natur som tjener som attributter på skyggesiden.

Det er verdt å vurdere de forskjellige synspunktene til The Shadow. Noen lærde forbinder skyggen med det kreative. Når det er tilfelle, er det å være i harmoni med Skyggen og la Shadow-siden ha 'litt tid i lyset' til større kreativitet i våkne timer. Her er Shadow ikke noe å unngå, men en del av deg selv som er verdt å utforske.

Også mennesker med frykt, angst eller lav selvtillit ser seg ikke slik de virkelig er. Individets sanne natur, da den ikke sees av individet, ligger bak et slør av illusjon. Enes ikke-godkjente positive attributter (uansett årsak de ikke blir godkjent) blir en del av ens skygge-natur. De falske oppfatningene en person utvikler kan tvinge sine bedre egenskaper til å bli usynlige for dem. Sistnevnte kan være det underliggende budskapet om drømmer om fremmede for mennesker med selvtillitsproblemer: Det er på tide å bryte gjennom illusjonssløret. Her resulterer utforskningen av skyggesiden av ens natur i at en person blir kjent med seg selv uten at illusjoner skyer deres selvoppfatninger. Målet her er selvaksept og egenkjærlighet.

Jo mer du undertrykker skyggesiden, jo 'svartere og tettere' blir den, ifølge Jungian-tanken. Jung hevder også at ens mest primitive natur er en del av skyggen. Fremmede drømmer peker på din skygge natur og et behov for deg å erkjenne det, spesielt hvis du deler samme kjønn med den fremmede i drømmene dine ( dette er imidlertid ikke en fast regel, da ingenting er i drømmelandskapet ).

Drømmer om fremmede krever en ærlig vurdering av selvet. Det er ting du ignorerer, unngår eller nekter å erkjenne. Når du drømmer om noen du kjenner, viser det deg deler av ditt skyggeselv du nekter å identifisere. Spesielt hvis du finner spesifikk atferd, tro eller attributter frastøtende.

Drømmer om noen du ikke kjenner godt (Drømmer om en bekjentskap)

Mennesker som du kjenner i våkne timer, representerer ofte hvem de er. En bekjent refererer til noen du kjenner, men det antyder også at du kanskje ikke kjenner personen veldig godt. Det mangler intimitet mellom de som kjenner hverandre som bekjente. Venner utvikler en intim forbindelse. Men forbipasserende bekjente er mennesker som vet lite om hverandre. Tenk på noen av følgende tolkninger av bekjente drømmebilder:

Bokstavelig og symbolsk: Det er sannsynlig at du har møtt personen mer enn noen få ganger i livet ditt, eller at du møter personen en gang imellom i arbeidsmiljøet eller uformelle omgivelser. Men et mer intenst forhold har ikke utviklet seg av en eller annen grunn. Årsaken til at forholdet ikke har utviklet seg, kan være det ditt høyere sinn tar hensyn til.

En bekjent kan også fremstå som en symbol i en drøm for en annen du kjenner. Dette gjelder spesielt ettersom en bekjent er noen du ikke omgås ofte. Når noen du har møtt noen ganger dukker opp på drømmene dine, spør deg selv om denne personen minner deg om noen? Var du en gang nær personen i ditt våkne liv? Er det noe ved at denne personen minner deg om tidligere venner, kjære eller til og med en eks? Tenk på personens fysiske egenskaper. Kanskje du har fjernet deg fra personen 'bekjentskapet' nå minner deg om. Drømmen din er en oppfordring til deg om å bli gjenkjent.

Tenk på hvordan du følte deg under det første møtet med 'bekjentskapet'. Når du møttes første gang. Var du komfortabel med personen eller gned de deg på feil vei? Hadde du en 'magefølelse' om personen du ikke kan forklare? Har du forlatt møtet og ikke ønsket å se personen igjen? Ble møtet i tankene dine som et positivt møte? Hvis du var komfortabel med denne personen, antyder Higher Mind at det er på tide å bli bedre kjent med dem. Men hvis det første møtet er negativt, kan drømmen din tjene som en advarsel for å holde avstanden din.

Ordspill for mening: Klisjeer og uttrykk er språket drømmene bruker for å kommunisere med deg! Tenk på ordspill for å se om ditt høyere sinn har det gøy å dele budskapet:

Var det en glede å gjøre denne personens bekjentskap? I så fall bør du vurdere hvorfor. Vurder også om du vil utvikle forholdet videre.

Prøver noen å 'skrape bekjentskap' med deg? Eller prøver du å 'skrape bekjentskap med noen?' Hvem prøver å 'gni albuene' med hvem og for hvilket formål? Hva vil man tjene på å kjenne deg, eller hvordan vil du ha nytte av det? Drømmen din kan være et kall til å pleie kvaliteten på forholdene dine. Vurder graden av overfladiskhet du står overfor.

Aspekt av selvet: Hvis bekjentskapet representerer deg, er denne drømmen en oppfordring til å bli bedre kjent med deg selv. Du kan være usikker på livsstilen din i våkne timer. Eller du kan møte et dilemma der dine personlige grenser er truet av kompromiss. Hvor godt kjenner du deg selv? Drømmen om en bekjent antyder at det er på tide med litt selvutforskning.

Å drømme om bekjentskapet kan signalisere at du ikke fokuserer på deg selv også i våkne timer. Du vokser 'fjernt' fra dine egne behov, og drømmen din er et kall for at du skal være mer oppmerksom. Vurder å ta deg tid til å gjøre noe du elsker å gjøre. Reflektere over dine behov og hva du har forsømt.

Har du opptrådt mislikt i det våkne livet ditt? Bekjentskapet som dukker opp i en drømmefortelling, kan være et tegn på at du ikke har oppført deg som den siste tiden. Du kan være ukomfortabel i din egen hud. Eller du kan til og med føle deg ved siden av deg selv og overrasket over din uvanlige oppførsel.

Drømmer om noen du kjenner intimt (Drømmer om venner)

Følgende drømmescenarier inkluderer mennesker du har mer enn en viss kunnskap om i ditt våkne liv. Du har enten en historie med personen, eller det er noen du er i det minste mildt nær i nåtiden. Tenk på oversettelsene av drømmer om venner nedenfor for å få en dypere forståelse av dine drømmebilder:

Bokstavelig og symbolsk: Drømmer om venner har betydninger avhengig av dybden, tilstanden og naturen til det eksisterende forholdet. Hvis forholdet har god anseelse, er drømmemeldingen ofte positiv og omvendt. Men disse drømmene kan rette oppmerksomheten mot den skiftende statusen til det ellers oppfattede sunne forholdet. Meldingen er enkel: Du er i 'et godt forhold blitt dårlig.' Hvis forholdet er i dårlig stand, foreslår drømmen om en venn en tid for helbredelse. Eller hvis forholdene krever det, er det på tide å kutte obligasjonen.

Hvis du i ditt våkne liv har blitt fjernet fra en venn, og du en gang var nær, kan denne personen dukke opp i drømmer. Hvis du føler at en venn kveler deg, kan deres inntrenging dukke opp som drømmer om venner. Ditt høyere sinn prøver å hjelpe deg med å arbeide gjennom frustrasjonen din.

Drømmer om venner der harmonien mellom dere er utenfor balanse, antyder et behov for fred. Vennskap som trenger oppmerksomhet vil oppstå med undertoner av tristhet og stress. Men selv en lykkelig drøm kan betegne et behov for å være mer oppmerksom på en venn. For eksempel, en drøm hvor du husker 'de gode tider', hint til virkelige scenarier av denne art.

Drømmer om at venner dør samsvarer med frykt for tap av noe kjært. Det kan være bokstavelig som i frykten for å miste den aktuelle vennen. Som et symbol kan du frykte tap av en vennlig atmosfære på jobben eller den vennlige naturen til en forretningspartner. Drømmer om en død venn, hvis vennen har gått i virkeligheten, er drømmer om sorg. Du har kanskje hatt uferdige forretninger med vennen, og du prøver å løse dette i drømmeområdet.

Aspekt av selvet: Folk blir ofte venn med de som har likesinnede tro. Drømmer om gamle venner kan tjene som et symbol på aspekter ved selvet. Se til vennen i drømmen og spør hva med personen er som deg. Hva kjennetegner vennen din og gjør deg oppmerksom på? Var det noe du ikke liker med vennen? I så fall kan du se denne egenskapen hos deg selv? Bør du ta opp denne egenskapen, og vil den føre til positive endringer?

Drømmer om en venn som gråter påkaller vår mest medfølende natur. Du føler med vennene våre, og du er beskyttende. Når disse drømmene oppstår, snu den på hodet. Spør deg selv, er du en god, snill og medfølende venn mot deg selv? Behandler du deg rettferdig? Er du for hard mot deg selv i en situasjon? Hvordan kan du bli en god venn for deg selv? Er det noe du bør gjøre for å være mer beskyttende mot deg selv?

Andre drømmer som peker på lignende spørsmål, inkluderer drømmer om beste venner, og det å ha en sexdrøm om en venn. Den siste drømmen antyder at det er på tide å kjenne deg selv bedre: Har du for eksempel utforsket skyggenaturen din? Er det noe leksjonen din skyggeside søker å fortelle deg? Er 'yin' og 'yang' energiene dine i eller ut av balanse? Er du handlingsorientert og påståelig når det er nødvendig (yang-energier)? Eller er du passiv og mottakelig når du blir bedt om det i våken liv (yin energier). Hvis ikke, er det på tide å se etter måter å få disse kreftene tilbake i balanse.

Når du drømmer om noen relatert til deg (drømmer om familie)

Drømmetolkning av familiemedlemmer avhenger av hvilket familiemedlem du drømmer om. Drømmer om mamma og pappa skiller seg fra drømmer om tanter og onkler. Men det samme bildet kan også ha lignende konnotasjoner.

Bokstavelig og symbolsk: Vurder å se på familiemedlemmene fra et generasjonsperspektiv. Hva er deres tradisjoner? Hvordan skiller de seg fra dine egne? Har du å gjøre med problemer knyttet til et 'generasjonsgap?' Drømmer om familie vil dukke opp hvis du opplever familieproblemer i løpet av våken tid. Familiekonflikt vil utløse drømmescenarier som er representative for de eksisterende familievanskene. Slike fortellinger er tankene dine for å trene problemer i drømmelaboratoriet i håp om en løsning. Eller det er ditt sinns forsøk på å lindre angst.

En av de vanligste fortellingene er knyttet til drømmer om et familiemedlems død. Disse drømmene kan dukke opp når du virkelig har et døende familiemedlem. Det er ditt sinn som ønsker å takle eller forberede seg på sorgen som ligger foran oss. Hvis familiemedlemmet i drømmen allerede er død, signaliserer drømmen ønsket om å bli lukket. Også drømmer om døde forfedre kan være fortellinger om ønsket oppfyllelse. Bildene til personen berører hvor mye du kanskje savner familiemedlemmet i det virkelige liv. Likevel forbinder noen mennesker drømmene om de døde som ekte møter med ånder.

Å drømme om at familien din blir myrdet eller drømmer om at familien skal dø, antyder at du er redd for ditt støttesystem. I ditt våkne liv føler du deg kanskje ikke godt jordet. Eller du kan ikke plante solide nok røtter i et forhold. Du kan føle deg koblet fra forfedrene dine. Eller du kan til og med stille spørsmålstegn ved forfedrenes opprinnelse.

Katastrofescener og familie er også typiske. Katastrofedrømmen om kjære oppstår ofte hvis det er følelsesmessig opprørt i familien din. For eksempel kan du drømme om tornadoer og familie hvis du føler en 'virvelvind' av følelser. Eller du kan føle deg så ustabil og frakoblet som en familie, du frykter at sterk vind kan blåse familien din bort. Luftelementet i drømmen antyder kommunikasjonsproblemer blant familiemedlemmer. En alternativ scene kan være noe som en tsunami som drukner hele familien. Sistnevnte bilder fungerer som et symbol på drukning i følelser.

Aspekt av selvet: Når et familiemedlem tjener som et aspekt av selvet i drømmer, avhenger betydningen av hvem familiemedlemmet er. Men det er også betinget av det eksisterende forholdets tilstand. Hvis du for eksempel drømmer om moren din, har du beskyttende egenskaper. Eller drømmen antyder behovet for å være mer pleiende for deg selv. På den annen side, hvis du drømmer om faren din, må du kanskje være sterk i møte med motgang. Eller du må tjene som familiebeskytter. ' Når farens drømmer dukker opp, spør deg selv hva du trenger å gjøre for å sikre at du forblir trygg i en situasjon.

Drømmer om søsken tilbyr forskjellige betydninger: Alle er betinget av helsen til forholdet du har med dem. For eksempel, hvis du ikke har et godt forhold, kan drømmer dukke opp med 'kalde' og mørke søskenbilder. Spør deg selv, føler du deg som de svarte sauene i familien? Eller peker drømmene dine på behovet for å reparere familieforhold? Med drømmer om søsken er negative, se om du har de samme funksjonene. Søsken representerer noe du ikke liker med deg selv. Symbolet er spesielt sann drøm om en identisk tvilling.

Drømmer om noen du ikke liker (drømmer om en fiende)

Å drømme om fienden din er en vanlig opplevelse. En fiende er kilden til en følelsesmessig og / eller fysisk trussel mot oss i vårt våkne liv. Det er naturlig for oss å ha angst eller stress angående en fiende. Det gjør ingen forskjell om trusselen er en du oppfatter, eller om den er reell. Underbevisstheten vår søker en løsning. Drømmelandskapet er det perfekte miljøet for ditt sinn å utforske potensielle scenarier og resultater. Hele tiden forblir du i trygg avstand fra problemet i det fysiske riket. Her er noen av meldingene som stiger fra det ubevisste som drømmer om at en fiende deler:

Bokstavelig og symbolsk: Å drømme om å snakke med en fiende antyder at du må møte problemer eller problemer i ditt våkne liv. Hvordan du henvender deg til fienden, enten det er diplomatisk eller aggressiv, endrer drømmens betydning. En subtil tilnærming når du snakker med fienden antyder en ordnet plan for å overvinne hindringer. En aggressiv tilnærming advarer mot å hoppe før du ser på alle vinkler i en situasjon.

Drømmer om at en fiende er vennlig, er rik på mening. Her blir du advart om ulven i saueklær. Eller du må passe på en virkelig situasjon der ting bare er for gode til å være sanne. Wordplay her lar deg se å drømme om en vennlig fiende kan foreslå. 'Hold vennene dine nære, men fiendene dine nærmere,' advarer om å holde et våkent øye med upålitelige mennesker.

På samme måte drømmer om å bekjempe en fiende et hint om behovet for selvforsvar. Slike drømmer er også en oppfordring til oppmerksomhet rundt arten av forholdene dine. Beskytter du deg ikke som du burde i et forhold eller en situasjon? I så fall, kanskje du er din egen verste fiende ved ikke å beskytte dine følelsesmessige investeringer.

Hvis du drømmer om å sove med fienden, kan det peke på intime forhold. De sammenkoblede sammenkoblingene setter spørsmålstegn ved din følelsesmessige og / eller fysiske sikkerhet. I motsetning har drømmebetydningen til en fiende som ble venn, dobbelt betydning. En, du kan forholde deg til noen som blir to-ansiktet ved å late som å bli venn. Hele tiden har individet et skjult motiv. Eller du har et forhold der tilgivelse og medfølelse kan føre til helbredelse.

Aspekt av selvet: Å drømme om fienden din kan være en drøm om din mørkere natur. Eller drømmen peker på attributtene du ikke liker ved deg selv. Fienden din fungerer som et speil og peker på at du må reflektere. Holder du fast på utgått tro og atferd som holder deg tilbake? Nekter du å vokse og tilpasse deg fordi du fanger deg selv med faste ideer?

Hvis du drømmer om å forsone deg med en fiende, er det et signal om å forene det som er i ubalanse i deg selv. Trener du det du forkynner? Er du tro mot deg selv, selv når det er vanskelig å gjøre det? Er du noen som kan stå sterkt når du sier nei til noe? Selv om det får deg til å føle deg skyldig for å si 'nei' i utgangspunktet? Her, 'å være din egen verste fiende' resulterer i at du går gjennom livet og gjør ting mot dine bedre interesser.

Til slutt, se på drømmer om fiender som et kall til å stille spørsmål ved eksisterende vennskap. Holder du fast i gamle forhold som ikke lenger tjener ditt større gode? Finnes det skjulte fiender blant de smilende ansiktene til de du kaller venner? Er du en god venn? Eller er det bilder av fienden som dukker opp i drømmer for å vise dine mangler som en ekte venn for andre?

Hva betyr det å drømme om noen du liker?

Når du drømmer om noen du liker, er personen i tankene dine. Du har en opptatthet med dem. Men hva med de ikke så åpenbare årsakene til drømmen?

 • Secret Crush and Infatuation Dreams: Hvis du knuser på noen, vil de uten tvil dukke opp i drømmer. Det gir deg sjansen til å kjøre møte scenarier gjennom tankene dine. Det er som en øvelse for håpet på interaksjoner.
 • Historiske drømmer (personlig historie): Å drømme om folk du liker, betyr møter som samsvarer med tidligere hendelser. Tidligere hendelser som har spilt i drømmene dine, kan koble seg til her og nå. Undersøk hendelsene og se hvordan du handlet eller reagerte.
 • Avvisningsdrømmer: Usikkerhet eller frykt for avvisning er skremmende. Du kan finne personen du liker en kilde til terror. Å drømme om personen uttrykker frykten for avvisning. Det kan også være en måte for tankene dine å jobbe med hvordan du løser usikkerheten.
 • Uuttalte Desire Dreams: Å se noen du liker i en drøm hjelper deg med å takle uuttalte ønsker. Hvis personen du er sammen med noen andre, kan du møte ubesvarte følelser. Hvis forholdet ikke skjer, hjelper underbevisstheten din til å helbrede.
 • Wish Fulfillment Dreams: Å drømme om noen du liker kan være en drøm om å oppfylle ønsket. Det kan være av romantisk interesse eller vennlig nysgjerrighet. Tenk deg at du er en fan av en eller annen kjendis, og at du drømmer om denne personen. Du vil kanskje vite hvordan det er å møte personen eller samhandle med kjendisen i virkeligheten.
 • Bekymrings- og angstdrømmer: Du kan være bekymret for noen du er glad i. Du kan også bekymre deg for et familiemedlem eller en venn. Hvis du bekymrer deg og ikke gir uttrykk for bekymringene dine, kan de finne frigjøring i drømmelandskapet.

Hva betyr det å drømme om noen seksuelt?

Selv om det kan virke som meningen med en seksuell drøm er åpenbar, har symbolikken mange lag. Tatt i betraktning drømmekonteksten, er tonen og følelsene dine viktige. Alt er viktig for tolkningsnøyaktighet. Det er flere underliggende temaer og symbolske meldinger sexrelaterte drømmer formidler. La oss undersøke betydningen mer grundig nedenfor.

 • Å gjøre opp for Lost Time Dreams: Hvis du har vært seksuelt inaktiv, er det naturlig å drømme om gjerningen. Det er ditt sinn som ønsker å oppfylle ønsker og dine fysiske behov. Det kan vise behovet ditt for fysisk berøring og å være noen som anses som ønskelig av en annen.
 • Natural Fantasy Dreams: Det er naturlig for folk å fantasere om andre. Drømmelandskapet kan bevise en lekeplass for fantasier. Det lar deg prøve ting som kan eller ikke kan skje i ditt våkne liv.
 • Sex As Vision of Wholeness Dreams: Hvis du ser noen i en drøm du har sex med, forestill deg at personen er deg. Nå kan du forstå fortellingen som antyder en tiltrekning til selvet. Det kan også være et symbol på å forene mannlige og feminine energier.
 • Sex Equaling Desire Dream: Du kan føle deg tiltrukket av noen. Hvis du ikke uttrykker ditt ønske, eller det fortsatt er en hemmelighet, kan drømmene dine muliggjøre utforskning. Hvis du vil ha noen du ikke kan ha, kan drømmefortellingen være en kilde til ønsket oppfyllelse.
 • Kjedsomhetsdrøm: Å ha sex med noen i misjonærstil kan gi kjedsomhet. Det kan også foreslå at du trenger å bryte deg fri fra tradisjonell eller konservativ tenkning. Denne drømmen forteller deg at du skal føle glede, du må ta en risiko og slå ting opp på soverommet.
 • Kjønn med samme kjønn: Å drømme om noen seksuelt som er av samme kjønn er ikke en definisjon av din seksuelle preferanse. Er det et aspekt av deg selv? Setter du pris på femininiteten eller maskuliniteten din? Å være homofil og å drømme om heterofil sex er å søke balanse i selvet. Hvis du er en heterofil mann, må du kanskje fokusere mer på dine feminine aspekter.
 • Noe rart og nytt: Å drømme om noen seksuelt som er fremmed for deg, antyder at du er en risikotaker. Du kan kreve litt spenning i livet ditt. Det kan også bety fare. Det er mye risiko i å ha sex med noen du ikke vet noe om. Drømmene dine er en advarsel.
 • Drømmer om uløste følelser: Hvis du drømmer om en eks seksuelt, snakker dette om to ting. Det betyr ønsket drømmer der du igjen er sammen med den personen. Det antyder også et behov for kjennskap på soverommet selv om forholdet gikk sørover. Du lengter etter trøst med en elsker. Nye elskere er vanskelig. Kjennskap gjør ting mindre ubehagelige og mer intime. Å sove med eksen kan også ha negative konnotasjoner. Det kan bety at du gjenopplever de følelsesmessige problemene fra fortiden i et nytt forhold. Det foreslår også å delta i forhold eller situasjoner som resulterer i selvsabotasje.
 • No Can Do Dreams: Hvis du ser seksuelle stillinger som er umulige, kan det symbolisere risiko. Hvis du ser seksuelle grep du har tenkt på, men ikke har gjort, så er drømmen din fantasy-lek.
 • Ingen suksessdrømmer: Drømmer om impotens eller ingen tilfredshet tyder på frykt for utilstrekkelighet. Det betyr å være redd for svikt eller vekten av personlige begrensninger både følelsesmessig og fysisk. Disse drømmene antyder vanskeligheter med uttrykk. Når det gjelder våkne timer, betyr det drømmer som ikke blir fullt ut. Det er også en frykt for fiasko i et prosjekt som spiller ut i drømmefortellingen.
 • Drømmer om sadomasochistiske tendenser: Er dette ønsket oppfylt? Drømmer du om sadomasochisme fordi noen sårer deg følelsesmessig? Hvis du er i et voldelig forhold, kan visjoner relatert til situasjonen din dukke opp i drømmer som sadomasochistiske bilder. Det kan også være et ønske om å skade deg selv å betale en bot for noe du føler deg skyldig i i ditt våkne liv. Denne drømmen kan til og med symbolisere behovet for å behandle deg selv med større forsiktighet.
 • Ordspill: Å drømme om noen seksuelt kan ha betydning i ordspill. Føler du at du er midt i en kjønnskamp? Føler du deg som om noen ser på deg som det svakere kjønnet? Føler du deg maktesløs fordi du er kvinne i en manns verden? Hvis du er kvinne, holder kjønnet deg tilbake i karrieren din? Har du tatt en underdanig rolle i forhold? Har du bekymringer om noen behandler deg som et sexobjekt? Håper du at en begivenhet i det virkelige liv vil være mer gledelig enn sex?

The Final Takeaway: What Dreaming About Someone Really Means

Svaret på spørsmålet 'Hva betyr det å drømme om noen,' innebærer personlig refleksjon. Den viktigste meldingen du kan ta bort fra din innsats i drømmeutforskning er å antar ingenting . Noen ganger virker drømmebetydning åpenbar, men ikke lukk tankene dine for muligheten for dypere meldinger som lurer under overflaten av dine drømmebilder.

Betydningen av drømmer om noen avhenger av hvem du drømmer om, men også av flere faktorer. Betydningen er betinget av de auditive og visuelle signalene i drømmen. Drømmefortellingen trekker ikke fra viktigheten av drømmebudskapet, enten det kommer fra en lineær og fullstendig historie eller små fragmenter du husker når du våkner. Husk alltid hvordan du føler deg i drømmen, og hva som skjer i livet ditt den gang, spiller også en betydelig rolle i drømmebetydningen.

Når du arbeider med symboler, når du drømmer om noen eller en hendelse i livet ditt, får du lettere tid å hente mening fra visjonene du ser! Det er så mange drømmescenarier du kan utforske for å få mening. Å prøve å mestre symbolets språk er noe du vil gjøre for å bli en fantastisk drømmetolk!

Husk at du vil lære og tilpasse din forståelse av symbolikk hele livet. Ikke se på er som arbeid ; studiet ditt av symbolikk er en reise med selvoppdagelse hvor du kan leve et mer oppmerksomt og oppfylt liv! Jeg oppfordrer deg til å bruke drømmetolkningen og drømmebetydningsdetaljene på Daily Horoscope Astros for å lære mer! Til slutt, sjekk ut søstersiden vår Hva er mitt åndedyr? når du vil vite om dyredrømmebudbringere!

Dette innlegget ble postet iDrømmetolkning og betydninger av vanlige drømmer. Bokmerke permalink .