Finn Ut Antall Engel

Innvielsesdag 20. januar 2021

 Innvielsesdagen astrologi Innvielsesdagen onsdag 20. januar 2021 er ulik alle andre. FBI har advart om mulige væpnede protester over hele USA Donald Trump støttespillere og høyreekstreme grupper etterlyser demonstrasjoner før Joe Biden er tatt i ed som president. [1]

Innvielsesdagen astrologi

Innvielsesdagens astrologi er eksplosiv på grunn av Mars konjunkt Uranus. Denne kombinasjonen forårsaker impulsivitet, hensynsløshet, vold, protest, opprør, opprør, revolusjon og eksplosjoner. Politiet, militæret og militsene vil være uforutsigbare, og flyktige, og til og med ukontrollerbare.

 Innvielsesdagen astrologi

Innvielsesdagen 2021

Mars konjunkt Uranus er nøyaktig klokken 15:37 på innvielsesdagen, men dens innflytelse har bygget seg opp i flere uker. Det vil også gjøre protestene som er planlagt før innvielsesdagen farligere.

Ved 04°44′ er Tyren, Mars og Uranus konjunkte fiksestjerne Hamal i hodet på væren. Hamal forårsaker vold, råskap, grusomhet og overlagt kriminalitet. [to]

En langsiktig påvirkning som påvirker aktuelle hendelser er 30. november måneformørkelse . «Dette er en høyt ladet måneformørkelse. Det kan utløse opptøyer, anarki og revolusjoner.»

Dette er fordi formørkelsen var konjunkt fiksestjerne Aldebaran , forårsaker mot, voldsomhet, en tendens til oppvigleri og vold. [to] Det gjør folk «rastløse og opprørske, som alltid vekker folkelig uenighet og revolusjon» og forårsaker «borgerlige og hjemlige kriger». [3]

De US Capitol Building Riot begynte da måneformørkelsesgraden (08°38′ Gemini) steg. Den stiger på innvielsesdagen klokken 13:19.

Pluto styrer store politiske bevegelser, maktkamp, ​​hensynsløshet, ekstremisme, rasisme, død og ødeleggelse. Det er kraftigere fordi det var sammen med 13. januar nymåne (23°13′ Steinbukken) . Det er også kraftigere fordi det kulminerer (sammen med Midheaven) i astrologikartet for innvielsen.

Mars-Uranus-konjunksjonen er konjunkt med månen. Dette gjør følelsene mer opphetede og flyktige, og allmennheten mer rastløs og opprørsk. Og månen er kraftigere på innvielsesdagen fordi det er en kvartmåne (01°02′ Tyren) klokken 16:01.

Til slutt forsterker og overdriver Jupiter Mars-Uranus-konjunksjonen gjennom det kvadratiske aspektet.

Jupiter kvadrat Uranus (17. januar) forårsaker utålmodighet og impulsivitet som kan føre til plutselig og uventet oppførsel, ubegrenset av samfunnets moralske standarder. Revolusjon, opprør og kaos.

Mars firkantet Jupiter (23. januar) gir mot og frimodighet men også hensynsløshet og impulsivitet. Det gjør folk overentusiastiske, tilbøyelige til å overvurdere sine evner og ta farlige risikoer.

Sammendrag

Innvielsesdagen-astrologien indikerer faren for at protester blir voldelige. Det kan være opptøyer, anarki, oppvigleri, eksplosjoner, skader og død.

Referanser

  1. Trump-tilhengere som planlegger væpnede protester før Biden-innsettelsen, advarer FBI: BBC .
  2. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s. 120, 170.
  3. Fixed Stars and Judicial Astrology, George Noonan, 1990, s.34.