Finn Ut Antall Engel

Israel horoskop

 Israel horoskop

Israels flagg

Revolusjonen i Egypt og spredning av uro i den arabiske verden utgjør en trussel mot stabiliteten i Midtøsten, og spesielt mot håpet om fred for Israel. Pro-vestlige regimer rundt Israel møter økende kritikk fra sine innbyggere og det gjøres innrømmelser for å avverge mer uro. På tide å se på hva som skjer fremover i år med Israel-horoskopet.

Det er to langsiktige overganger til Israel-kartet i år, ingen av dem ser bra ut for fred. Pluto er overfor den israelske Venus, og Neptun overfor deres Mars. Venus i det verdslige horoskopet representerer nederlag i krig, og å bli motarbeidet av Pluto antyder at mektige krefter utenfor nasjonens kontroll handler mot deres interesser. Israels Venus er på en fast stjerne kalt Tejat Posterior, som Robson sier er 'Symbolisk kalt den misbrukte eller slåtte', men at den gir 'kraft, energi, kraft og beskyttelse'.Det eneste andre vanskelige aspektet til Venus fra transitt av Pluto startet i 1973. Den 6. oktober satte de egyptiske og syriske hærene i gang et overraskelsesangrep mot Israel. Pluto var nøyaktig firkantet Israel Venus den 20. oktober. Denne Yom Kippur-krigen ble avsluttet 25. oktober og Israel slo tilbake egypterne og syrerne, men led enorme tap. Gaza-krigen som startet i desember 2008, begynte mindre enn tre timer før en nymåne overfor Israel Venus. Så selv om Venus er ment å representere nederlag i krig, redder kanskje beskyttelsen fra fiksestjernen denne nasjonen noe.

 Israel-horoskop Det er tre eksakte opposisjoner fra Pluto til Israel Venus i 2011. Den første var 10. januar, ingen angrep, men noen mest betydningsfulle utviklinger med den egyptiske revolusjonen senere samme måned, og også valget av den Hizbollah-støttede libanesiske statsministeren, Najib Mikati . Den endelige Pluto-Venus-motstanden er i november, men det er den midterste som skiller seg ut. Den 18. juli er Pluto overfor Venus, og Saturn er nøyaktig sammen med Israels Neptun.

Den andre langsiktige transitten i år er Neptun overfor den israelske Mars. Det er derfor jeg har kalt denne bloggen 'Åndelig krig'. Den første eksakte transitt er 11. mars, så er det to til, i september 2011, deretter januar 2012. Det eneste andre vanskelige aspektet fra transitt av Neptun til Israel Mars var plassen i 1969-70, da palestinske grupper lanserte en bølge av angrep mot israelske mål rundt om i verden.

Neptuns motstand mot Mars antyder en svekkelse av militær styrke, og posisjonen endrer seg raskt nå deres sterkeste arabiske allierte, Mubarak har blitt kastet ut av Egypt. Men som jeg nevnte i et innlegg i fjor, er Mars konjunkt med en veldig sterk stjerne kalt Regulus som indikerer suksess i krig, og dette forsterkes gitt at Israel har Mars trigon Jupiter.

Det ser ut til at Israel kommer under økende trussel fra fiendtlige fiender, og dette støttes av astrologien. Fullmånen den 18. februar er sammen med Israel Mars som skulle aktivere den langsiktige motstanden fra Neptun. Neptun overfor Mars indikerer selvmordsangrep og religiøse eller åndelig baserte kamper. Noe marineengasjement kunne også forventes med Neptun som styrte marinen. Pluto overfor Venus indikerer motstand fra mektige krefter som gjør det vanskelig å opprettholde fred.