Finn Ut Antall Engel

Januar Horoskop 2017

postet på

*** Spesiell merknad ***
Nedenfor er Januarhoroskop og månedlig astrologioversikt - 2017 . Bla ned for å finne månedlig horoskop for stjernetegnet ditt ! Horoskoper får du, Beautiful Soul, av den internasjonalt anerkjente astrologen Sara Gilbert. Besøk nettstedet hennes LifeSpiritConnections.com.au og bestill din astrologilesning med Sara i dag!

Januar Horoskop 2017 - Oversikt

Å bryte fri fra obligasjoner og ut av selvskapte fengsler er temaet for horoskopene i januar 2017! Dette er utmerket fordi, whew! Det var noen ganske tunge ting i tankene dine da både solen og kvikksølv stoppet opp for Solstice 21. desember. Selvfølgelig er dette ikke overraskende da vi flyttet inn i den stadig praktiske og seriøse energien til Steinbukken - Sea-Geit . Med herskeren og Lord of Karma (Saturn) som satt like ved, var hardt arbeid og å bli virkelig om livet (og er fortsatt) på agendaen din.

Den 'trickster' Mercury sakte nylig for å bli retrograd, så det er på tide å gjøre om det som har gått før og se etter djevelen i detaljene. Dobbeltsjekk alle reisearrangementene dine i løpet av ferien, og sørg for at du ikke glemmer noen på julelistene dine!

Stor forandring vil være i horisonten like etter 1. juledag da de 'store guttene' Jupiter og Uranus står imot hverandre. Dette planetarisk opposisjon utfordrer deg til å undersøke ethvert ansvar som begrenser din frihet.

Saturn setter spenning på Chiron (den sårede healeren) på Steinbukken nymåne - 29. desember. Dette er en veldig 'in your face' energi da det krever at du slutter å skylde på alle andre for dine tidligere problemer og begynn å fikse dem selv! Du kan gjøre det! I tillegg vil det å bevege seg bort fra offerets mentalitet og inn i energiene til uavhengighet og personlig styrke, gjøre 2017 til et flott år!

Faktisk ser det ut til at arbeid og personlige forhold vil være i søkelyset akkurat i tide til nyttårsforsettene dine! 2017 er starten på en ny niårs syklus så rydd opp i alle de løse endene før slutten av 2016 og planlegg stort for fremtiden!

Der kan være mye forvirring, dagdrømmer og fantasi som flyr rundt tidlig i januar . Dette er når Venus og Mars blir med Neptun i Fiskene (dyrekretsen for følsomhet) og disse to planeter skaper ganske fest!

Fullmånen 12. januar ser ut som en doozy med kreftmånen som forbinder med Chiron og Medusa. Samtidig forbinder solen seg med Pluto og asteroiden Horus - den egyptiske frelseren Solguden. Husk at i den greske myten mistet Medusa hodet og Horus mistet et øye, så sørg for at alle sansene dine er intakte.

Solen og månen danner et stort firkantet mønster på himmelen med Jupiter og Uranus. Dette symboliserer den ultimate maktkampen for gudene, med månen i mottakersiden. Så, se opp for mange familiemaktspill . Med månen i kreft, og for mange mannlige egoer, blir familieallianser og troskap trukket i alle forskjellige retninger - som Game of Thrones.

Endelig, se opp for rosefargede briller 13. januar! Heldigvis er det bare for en dag, men Venus smelter sammen energi med Neptun midt i alt det Fiskene, og det vil være så lett å få ullen trukket over øynene av de du er glad i. Ingen store avgjørelser, vær så snill! Livet kan bli litt frustrerende 19. januar når Mars kvadrerer Saturn for en dag eller så, og det er vanskelig å få tilbudene over linjen. Men, ros Buddha, solen flytter inn i vannmannen 20. januar, og en helt ny energi begynner i en måned!

Januar Horoskop 2017 - Alle 12 stjernetegn

Væren Horoskop

Hvor mye frihet tillater dine nåværende forhold deg, Væren? Har du plass til å puste, eller er ansvaret for tungt?

De neste månedene vil teste deg. Det er noen spesielt kritiske datoer, og 27. desember er en av dem.

Fortiden vil spille en nøkkelrolle som Uranus, planet for uventet forandring, koser seg på nært hold med Mnemosyne, Memory Goddess, også. Ved fullmånen 12. januar vil du få drivkraften til å gjøre dine trekk da hun blir erstattet av mektige Ishtar, den gamle mesopotamiske kjærlighets- og krigsgudinnen.

Problemer mellom karrieren og familielivet ditt vil sannsynligvis føre ting til hodet, men Væren er som alltid i førersetet.

Det er på tide for Væren å slutte å skylde på andre for begrensningene som partnerskap legger på dem, og bestemme hva alternativet kan være. Juno Goddess of Marriage knytter seg til Saturn og oppmuntrer Væren til å være egoistisk og stå opp for hva slags forhold som føles riktig, dypt nede på et sjelenivå.

Healing Crystals & Stones: The Zodiac Sign Aries blir ofte kritisert for å være for egoistisk, men denne måneden må du være! Ruby vil være den beste steinen for å stimulere Værenes ild og egeninteresse, slik at du kan stille dine egne krav først uten følelser av skyld!

Klikk for å lære mer om Væren egenskaper, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Væren Kompatibilitet !
Har du en Væren datter eller sønn? Klikk for å lese alt om Væren Barn !

Tyren Horoskop

Solstice Sun 21. desember åpner en sesong med utvidelse og eventyr for Taurus! Ikke la Mercury Retrograde sette planene dine på vent; Bare planlegg det hele med din vanlige metodiske og grundige tilnærming, så vil du ha det bra.

Det er på tide å sparke hælene og lukte på rosene! Gjør årets harde arbeid verdt det! Når du slapper litt av på slutten av året, kan det hende at ansvaret du tok på arbeidsfronten kan begynne å avta. Du begynner å tenke på grensene for din evne til å ha nok 'meg' tid, til å gjøre de tingene som får deg til å føle deg sentrert og trygg.

Kreftens fullmåne skinner lyset over hvordan Tyren kan forhandle om en bedre avtale for seg selv, noe som gir mer tid til sensuelle gleder.

Vokt dere for ordninger initiert av en gruppe venner rundt 13. januar. Venus (din hersker) vil være under påvirkning av Neptun, så du vil være utsatt for å se motivene deres gjennom rosenfargede briller.

Healing Crystals & Stones: Tyren du kan oppmuntre deg til å nyte livet fullt ut med Emerald, da det vil hjelpe deg å koble deg til din indre sensuelle natur som kan være ganske hedonistisk. Det vil også hjelpe Taurus å finne den lojale og standhaftige kjærligheten du forbinder med huslig lykke.

Klikk for å lære mer om Tyretrekk, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Taurus-kompatibilitet !
Har du en Tyrus-datter eller -sønn? Klikk for å lese alt om Tyrebarn !

Tvillinghoroskop

Rett etter jul vil ansvar som involverer barn eller hvordan du uttrykker kreativiteten, sannsynligvis tynges av Gemini-hjertet.

Tegn på ditt styre, Merkur, vil bevege seg tilbake på spørsmål som har med partnerens økonomi å gjøre, eller penger eller energi du har investert på en eller annen måte. Steinbukken Nymåne 29. desember vil frø en ny løsning som kan gi utbytte om et par måneder.

En ny forening eller gruppe av kontakter kan spille en rolle i å frigjøre tiden din.

Det nye året varsler ny informasjon for Gemini! Denne informasjonen fyrer opp fantasien din om hva din virkelige rolle er i livet.

Saturn som smelter sammen energi med Juno, ekteskapsgudinnen på tidspunktet for fullmånen, vil gi Gemini en praktisk løsning på et forhold som setter bremsene på din egenart og får deg til å føle deg fanget.

Healing Crystals & Stones: Kyanite, Gemini’s Ascendant stone, vil hjelpe deg med å skjære gjennom tankens overfladiske natur til kjernen av det som virkelig betyr noe. Med denne kraftige helbredende steinen er det mulig å koble direkte til Universal Mind og øke din naturlige intuisjon sterkt i løpet av denne måneden.

Klikk for å lære mer om Tvillingstrekk, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Tvillingekompatibilitet !
Har du en tvillingedatter eller -sønn? Klikk for å lese alt om Tvillingebarn !

Krefthoroskop

21. desember, da solen flyttet inn i deres motsatte tegn på Steinbukken, kan kreft ha opplevd noen misforståelser i forholdet deres. Kommunikasjon med dine nærmeste kan til tider bli litt hindret når Merkur får sin innflytelse til å føles. Men når fullmånen lyser opp 12. januar, vil alt være klart! Så pust dypt. Dere vil føle dere trygge og trygge i fremtiden sammen igjen.

Endringer i kreftens forpliktelser på hjemmefronten kan utfolde seg etter jul. Dette stjernetegnet kan bestemme seg for å flytte til en mindre eiendom eller en som krever mindre vedlikehold.

Oppfordringen om å forenkle er at sjelen din oppfordrer deg til å frigjøre den hellige tiden og skape det hellige rommet som trengs for å forfølge et prosjekt eller en karriere eller ta en rolle som ligger nærmere ditt hjerte. Det er på høy tid å investere bare i personer, steder og situasjoner som oppfyller dine individuelle behov mer spesifikt.

Spreng fra tidligere varsel! All denne hellige plassopprettingen og tidsryddingen kan innebære å koble til igjen med noe eller noen som du forventet å forbli bare et minne. Mnemosyne oppfordrer deg til å gjenoppleve fortiden på en eller annen måte, og det kan være flott!

Healing Crystals & Stones: Pink Chalcedony vil støtte kreftens stjernetegn gjennom de følelsesmessige omveltningene i måneden fremover, og hjelper kreft til å være snill og empatisk, men reflekterer også deres nærmeste følelser for dem slik at de kan se seg selv bedre.

Klikk for å lære mer om Kreftegenskaper, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Kreftkompatibilitet !
Har du en kreftdatter eller -sønn? Klikk for å lese alt om Kreftbarn !

Leo Horoskop

Når det kommer inn i tegnet av Steinbukken (Sea Geit), innleder Leo's hersker, Solen, en ny tre måneders visjon! I løpet av denne tiden er det viktig for løvekongen eller dronningen å ta hensyn til helsen deres - mening, hvordan og hva kan du gjøre for å være sunnere i sinn, kropp og ånd.

Leo vil finne nye praktiske måter å holde seg i form og være effektive når det gjelder å oppnå sine mål hver dag. Dette stjernetegnet kan oppnå dette ved å reflektere tilbake med Merkur over hva som har fungert (eller, alternativt, mislyktes) for å holde dem motivert tidligere.

Slutten av året er en viktig tid for Leos å frigjøre seg fra utdaterte kommunikasjonsmetoder som ikke gjør det mulig for dem å nå bred nok ut i verden med sine inspirerende og oppmuntrende markedsføringsmeldinger. Disse endringene vil gjøre det mulig for Leo å gå inn i nye roller eller få en ny status som passer perfekt til deres personlighet. Se etter dette skjer før april.

Rundt tiden for fullmånen vil det bli klart for Leo hva slags forpliktelse de ser etter i et bestemt kjærlighetsforhold. Saturns tilknytning til Juno vil gjøre det mulig for Leo å avgjøre om de trenger et høyere nivå av lojalitet, sannsynligvis til å være like.

Healing Crystals & Stones: Topaz vil hjelpe Leos å overvinne eventuelle begrensninger i å gjøre de nødvendige endringene. Det vil gi stimulering til å bevege seg i en annen retning, noe faste tegn ikke er gode på. Leoer vil få den anerkjennelsen du ønsker og få sin naturlige Leo-generøsitet brakt til fronten i spader gjennom denne energien.

Klikk for å lære mer om Leo trekk, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Leo-kompatibilitet !
Har du en datter eller sønn? Klikk for å lese alt om Leo Child !

Jomfruhoroskop

Økonomiske forpliktelser vil sannsynligvis være i tankene dine i løpet av høytiden, Jomfruen. Prøv å ikke ha det analytiske sinnet som går for fort og rasende. Ro ned! Prøv å frigjøre deg, ikke knytte deg i knuter.

I løpet av denne måneden holder herskeren din (Mercury) sin retrograd dans rundt barna dine og måten du får glede ut i verden. Så sørg for at all teknologien din og reisearrangementet er i orden i begge disse områdene i livet ditt. Vær spesielt oppmerksom på dette gjennom slutten av januar.

Dette stjernetegnet vil sannsynligvis finne grensene som er vanskelige å fastsette i noen relasjoner eller partnerskap. Det vil være en kraftig Piscean energi og innflytelse der i løpet av januar når Venus og Mars slutter seg til Neptun, Chiron og South Node. Vær ekstra forsiktig rundt 13. januar. Når Venus og Neptune slås sammen, vil det være lett å se potensialet i mennesker eller situasjoner i stedet for deres virkelighet.

Healing Crystals & Stones: En meditasjon med et stykke Moss Agate vil koble jomfruen til jordens energi som trengs for å jorde deg selv, og overvinne din følsomhet og nervøs angst for å gjøre endringer.

Klikk for å lære mer om Jomfruegenskaper, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Jomfru kompatibilitet !
Har du en jomfru datter eller sønn? Klikk for å lese alt om Jomfrubarnet !

Vekten Horoskop

Hvilket ansvar har du påtatt deg for å få deg til å se bra ut Vekten? Er skalaene dine litt i ubalanse akkurat nå? Du er veldig flink til å prøve å holde alle lykkelige og ende opp med å glede ingen. Nå er det på tide å se nøye på din halvdel av å være et par (i personlige og profesjonelle forhold).

Ikke bli overrasket om noen store endringer inntreffer innen utgangen av april. Da solen kommer inn i Steinbukken 21. desember, er ditt hjem i rampelyset. Vågen vil komme tilbake over noen av endringene de har gjort de siste ukene. Du får se hva som har fungert og hva som må moderniseres for å bli mer praktisk.

Fullmånen 12. januar vil avklare eventuelle beslutninger som må tas for å balansere ditt arbeidsliv og hjemmelivet. Alt skal være til din fordel.

Healing Crystals & Stones: Blue Sapphire, fredens stein, resonerer pent med Vektenes ønske om et rolig liv. Det hjelper også Libra å overvinne den kroniske ubesluttsomheten som kan holde deg tilbake fra å gå videre.

Klikk for å lære mer om Vekter, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Vekten Kompatibilitet !
Har du en datter eller en sønn på vekten? Klikk for å lese alt om Vekten Barn !

Skorpionen Horoskop

Perioden desember til slutten av januar er vanskelig for Scorpios! Kvikksølv utfører hele sin retrograd syklus over de områdene i livet ditt som påvirker reise, telekommunikasjon og kommunikasjon. Så hold øye med forsinkelser, endringer, feil og misforståelser. Denne energien vil være sterkest rundt Steinbukken nymåne, som er like etter jul til den første uken i januar.

Alt som er sagt, dette er et godt tidspunkt å se gjennom disse områdene i Skorpionens liv og få dem til å fungere jevnt for en gang for alle! Fra nå av blir det mye jevnere seiling.

Vær oppmerksom på Skorpionen - du har gjort det bra! Noen ting du ikke har vært stolt av (og som du har valgt å holde hemmelig) er faktisk opplevelsene som har gitt deg en enda sterkere ryggrad. Ved å bruke erfaringene fra disse erfaringene, gir de neste fire månedene deg god mulighet til å være til tjeneste for et bredere spekter av mennesker. Ikke mer gjemmer deg! La dem se hva du virkelig er i stand til. Du vil bli overrasket over hvor bra det føles!

Healing Crystals & Stones: Smokey Quartz er en viktig krystall for å hjelpe følelsesmessig intens Skorpionen å styrke din besluttsomhet og gir deg styrke til å takle de vanskelige tider. Det hjelper Skorpionen med både avgiftning og eliminering i alle områder av livet ditt.

Klikk for å lære mer om Skorpionstrekk, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Skorpionen Kompatibilitet !
Har du en datter eller sønn av skorpionen? Klikk for å lese alt om Skorpionbarn !

Skyttens horoskop

Skytten kan finne seg i å trekke seg tilbake fra en forpliktelse gjort tidligere. Kanskje var det å jobbe med en komité, eller en gruppe venner som deler de samme idealene og verdiene som deg. Denne forpliktelsen har fått harmen til å bygge seg opp fordi du ikke har hatt nok fritid til å bruke barna dine, uttrykke kreativiteten din eller bare ha det gøy. Så på ekte Skytten-måte vil du si: 'Jeg må være fri!' Nok er nok til at du kommer videre.

På tidspunktet for fullmånen 12. januar kunne dette stjernetegnet bli møtt med viktige avgjørelser rundt om de skulle formalisere deres primære forhold gjennom ekteskap.

Det kan være ganske mye forvirring på hjemmefronten i januar generelt, da følsomhetsnivået vil være høyere enn vanlig blant familiemedlemmer. Rundt 13. januar må du sørge for at du ikke lar din naturlige optimisme skyve beslutningstaking rundt saker som gjelder dem du elsker.

Healing Crystals & Stones: Skytten vil ha stor nytte av deres alternative Sun-fødselsstein Turkis på dette tidspunktet for å gi Skytten beskyttelse på reisen din og tilpasse deg til de åndelige rikene.

Klikk for å lære mer om Skyttens egenskaper, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Skyttenes kompatibilitet !
Har du en datter eller en sønn av skytten? Klikk for å lese alt om Skyttens barn !

Steinbukken Horoskop

Arbeidsprosjekter eller ambisjoner du har trukket vognen din til, kan slite deg, Steinbukken. Juleferien er en flott tid å vurdere hvordan de begrenser muligheten din for å drive familielivet og hjemmelivet på den måten som virkelig passer deg.

Ja, vi vet alle hvor ansvarlige Steinbukken er, og at det å støtte et prosjekt eller løfte tilsvarer at en Steinbukken gir opp nasjonale hemmeligheter. Synd. Det er på tide å vurdere hvor praktisk forpliktelsene du har inngått, og gjøre de nødvendige endringene.

Du bør være i stand til å ta kontroll over livet ditt i løpet av denne tiden - spesielt 7. januar når Pluto jobber med solen din.

På tidspunktet for fullmåne i kreft vil det være tydelig akkurat hva du trenger å gi opp, og din hersker Saturn vil bidra til å understreke hva som virkelig er riktig for deg. Hvis du gjør det universet og planetene foreslår er for ditt høyeste og beste, bør du se fordelene med endringene du gjør innen utgangen av april.

Og ja, vi vet alle at Steinbukken aldri tror det trenger råd fra utenforstående, men vi snakker om å få råd fra universet her - så vær oppmerksom!

Healing Crystals & Stones: Steinbukken har ofte vanskelig for å åpne for deres emosjonelle behov, og har en tendens til å undertrykke dem og fokusere på de materielle som det er mye lettere å håndtere. Magnesite deres månestein, vil hjelpe Steinbukken å elske seg selv, noe som er en viktig forberedelse til å akseptere kjærlighet fra andre og oppnå den dype følelsesmessige forbindelsen Steinbukken krever på et sjelenivå.

Klikk for å lære mer om Steinbukken trekk, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Steinbukken Kompatibilitet !
Har du en Steinbukken Datter eller Sønn? Klikk for å lese alt om Steinbukken !

Vannmannen Horoskop

Vannmannen er aldri villig til å fortelle det som det er, så alle bør holde på hatten sin! I løpet av denne måneden vil Vannmannen ha enda mer sannferdige sannheter å snakke om!

Dette stjernetegnet får en enda tydeligere visjon om hvem du trenger å fortelle hva. Dette skjer når du innser hvilket alvorlig ansvar trossystemet du har om likestilling i forhold har forårsaket for deg. Det er på tide å tenke på nytt om sannheten og åpne din evne til å lære om hvem du egentlig er og hva du virkelig trenger. Egentlig!

Fullmånen 12. januar vil avklare dette sannhetsmålende oppdraget ved å belyse tingene du gjør på daglig basis som ikke lenger er nødvendige. Videre blir du vist hva du egentlig burde gjøre bak kulissene i stedet. Forsinkelser i disse hemmelige sakene har blitt opplevd fra 21. desember, men veien blir superklar i slutten av januar.

Healing Crystals & Stones: Når du holder akvamarin over brystbenet, vil vannmannen føle seg komfortabel med å bli transportert inn i fremtiden og hjelpe vannmannen å se hvilke kvaliteter som vil trengs der og endringene som må gjøres for å bevege seg der jevnt.

Klikk for å lære mer om Vannmannsegenskaper, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Vannmannen Kompatibilitet !
Har du en datter eller en sønn av vannmannen? Klikk for å lese alt om Vannmannen Barn !

Fiskhoroskop

Fiskenes økonomi er i søkelyset for øyeblikket, og endringer du gjør denne måneden, vil påvirke kontantstrømmen gjennom store deler av neste år. Suksess er et spørsmål om å stille inn de legendariske fiskeaktige instinktene. Spør deg selv om hva som virkelig er tilpasset din sanne natur før du forplikter deg. Få også de beste rådene om hvordan du kan organisere investeringene dine, samt balansere økonomi mellom partneren din og deg selv.

Noen planer vil bli endret i løpet av måneden. Nærmere bestemt kan dette innebære en venns reisearrangementer over ferietiden eller teknologien du administrerer for en gruppe eller forening.

Fullmånen vil se en ekteskapsforbindelse som har innvirkning på Fiskene. Kanskje dette Zodiac Sign vil få en forfremmelse eller flytte til en posisjon der de blir respektert mer av samfunnet. Fiskene bør imidlertid unngå å ta noen beslutninger rundt 13. januar, da deres tenkning lett kan forveksles med den måten de føler om de berørte partene.

Healing Crystals & Stones: Blue Lace Agate er en stor grunnleggende innflytelse for Fiskene som hjelper dem til å føle seg trygge og i stand til å se veien videre tydeligere. Når du holder den over solar plexus, kan du forestille deg at det strømmer ut energi for å omgi deg med en kappe av beskyttelse. Det vil også antenne din kreativitet og manifestasjonskraft.

Klikk for å lære mer om Fiskegenskaper, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Fiskenes kompatibilitet !
Har du en Fiskerdatter eller -sønn? Klikk for å lese alt om Fiskenes barn !

Dette innlegget ble postet iGratis månedlige horoskop og astrologi spådommer. Bokmerke permalink .