Finn Ut Antall Engel

Jomfruens ukentlige horoskop

Jomfruens ukentlige horoskop 12. til 18. september 2022

mandag og tirsdag du vil være i kontakt med følelsene dine og vil intuitivt si det riktige til rett tid. Dette er en utmerket tid for sosialt samvær, få venner og dating. Økt sjarm og sosiale ferdigheter gjør dette til et godt tidspunkt å be om en tjeneste eller lån. Et øye for et kupp og verdsettelse av skjønnhet gjør dette til et godt tidspunkt å handle gaver, mote- og skjønnhetsprodukter, kunstverk og smykker.

onsdag til søndag økt personlig makt gir muligheten til å påvirke resultatene i livet ditt. Et talent for dyp forskning og etterforskning gjør at du kan avdekke hemmeligheter og komme til bunns i alle mysterier. Denne sonderende naturen gjelder også på det psykologiske nivået. Så dette er et godt tidspunkt å bryte dårlige vaner og løse eventuelle forholdsproblemer. Kompleks relasjonsdynamikk vil bli tydeligere for deg.

Jomfruen Ukentlig Horoskop Tarot-kort

Tårnet er et kort om endring. Tårnet er ikke så skremmende eller så illevarslende som billedrepresentasjonen i de fleste kortstokker. Å prøve å holde seg for hardt til status quo kan være katastrofalt nå. Rull med endringene. Værens ukehoroskop Det er sannsynlig at noen mennesker eller situasjoner som du har regnet med å være der for deg, kanskje ikke lenger er der på helt samme måte. Dette trenger ikke å være forferdelig; endring er livets natur, og å prøve å forhindre det er som å prøve å ro oppstrøms uten åre. Hvis du har bygget luftslott, kan dette være når noen av dem faller ned på jorden. Det er bare et problem hvis du lar det være.

Du vil kunne erstatte dem med noen mer realistiske og oppnåelige drømmer og mål hvis noen fantasier faller fra hverandre denne uken. Å drømme er viktig, men det er også viktig å leve i virkeligheten. Du kommer deg gjennom denne tiden helt fint, spesielt hvis du husker at du allerede har alle ressursene du trenger inni deg for å håndtere livet og gjøre det du trenger å gjøre.

Flere Jomfruhoroskoper

Alle ukentlige horoskoper
 Taurus ukentlig horoskop
Væren
 Gemini ukehoroskop Tyren  Kreft ukentlig horoskop Tvillingene  Leo ukentlig horoskop Kreft  Jomfruens ukentlige horoskop
Leo
 Vektens ukehoroskop Jomfruen Skorpionens ukehoroskop
Pund
 Skyttens ukehoroskop Skorpionen  Steinbukkens ukehoroskop Skytten  Vannmannens ukehoroskop Steinbukken  Fiskenes ukehoroskop Vannmannen Fiskene

Ditt ukentlige Jomfruhoroskop er basert på planetariske transitter til Jomfrutegnet, ikke hus, soner eller sektorer. Tarotkortet som er valgt tilfeldig kommer fra Klassisk Rider-Waite Tarot Deck og tolkningene fra Tarotkortbetydninger av Psychic Revelation . Til slutt er alle kort unntatt nummer XIII og XV inkludert.