Finn Ut Antall Engel

Jupiter Motsatt Midheaven Natal og Transit

  Jupiter Motsatt Midheaven Transit Jupiter overfor Midheaven natal antyder at du hadde en god barndom og at foreldrene dine var veldig støttende. Utdanning ville vært viktig for foreldrene dine, eller en bestemt forelder. Du kan ha blitt utsatt for forskjellige kulturer, filosofier og tro. Følgelig bør du være følelsesmessig velbalansert, selvsikker og familieorientert. Naturligvis vidsynt og liberal, du er en raus og positiv person. Du er også veldig gjestfri og bør like å underholde venner hjemme.

Dette aspektet gir stor respekt for tradisjon og skikker fordi de gir følelsesmessig støtte og får deg til å føle deg jordet. Du bør ha gode minner fra barndomshjemmet ditt. Du kan prøve å lage ditt eget hjem som ligner på foreldrenes hjem, eller basert på lignende verdier og tro. Og du vil sannsynligvis reise, kanskje mye, muligens for din karriere eller på grunn av en partner. Du kan til og med flytte til utlandet for å leve et bedre liv med flere muligheter til å nå ditt fulle potensial. Men uansett hvor du til slutt slår deg ned, vil hjemmet ditt være et trygt sted som gjør at du føler deg trygg når omverdenen blir for stressende.

Hjemmet ditt er sannsynligvis hyggelig og veldig komfortabelt. Du foretrekker sannsynligvis et stort hus med god plass for å vokse en stor familie. Åpen plass er viktig fordi du ville hate å føle deg trang eller innestengt. Du må kanskje utvide hjemmet ditt eller kjøpe ekstra land på grunn av en tendens til å samle eiendeler. Å eie ditt eget hjem vil gi deg en god følelse av tilfredshet og tilfredshet. Du vil gjøre det du kan for å gjøre hjemmet ditt til et lykkelig og støttende miljø med et minimum av begrensninger og grenser.

Jupiter Motsatt Midheaven Transit

Jupiter overfor Midheaven transitt er en tid med vekst og hell for ditt hjem og familie. Du kan kjøpe ditt første hjem, noe land eller investeringseiendom. En annen mulig form for utvidelse vil være å renovere eller pusse opp hjemmet ditt, eller flytte til et større hjem. Du kan begynne å planlegge en familie eller ønske et nytt barn velkommen. Men nedbemanning eller salg av bolig ville være vanskelig nå fordi du vil føle deg trygg og trygg. Det ville være vanskelig å gi slipp på noe du er så følelsesmessig knyttet til, at du føler deg nostalgisk eller sentimental. Du vil føle deg komfortabel med plass til å bevege deg slik at du kan nyte livet.

Dette er et godt tidspunkt å invitere et familiemedlem eller en venn til å bli en stund. En annen måte å dele gjestfriheten på er å arrangere en stor feiring og sørge for at gjestene dine får en hyggelig og minneverdig tid. Du bør føle deg sjenerøs, spesielt overfor de som står deg nærmest. Foreldrene eller barna dine kan hjelpe deg på en eller annen måte og få deg til å føle deg støttet og verdsatt. Gode ​​minner fra barndommen din kan også øke følelsen av velvære.

Positiv karma du har tjent tidligere, kan nå manifestere seg som lykke, rikdom, lykke og suksess. Dette er en tid for å utvide grunnlaget ditt som en måte å bygge sikkerhet, selvtillit og styrke på. Du bør investere tid, energi og ressurser i hjemmet og familien din for å øke komfortnivået ditt. Den emosjonelle tryggheten du bygger i løpet av denne fasen av indre vekst vil føre til velstand og suksess i ditt profesjonelle og offentlige liv, om omtrent seks år hos deg Jupiter konjunkt Midheaven transitt .

Jupiter Opposite Midheaven Celebrities

Thomas Tycho 0°01′, George Bowering 0°05′, Tracy Caulkins 0°08′, Jack Russell 0°09′, Georges Simenon 0°29′, Jayne Mansfield 0°35′, Marcel Proust 0°38′, Olivia Newton-John 0°46′, O. J. Simpson 1°02′, Danielle Egnew 1°02′, Chris Carter 1°08′, Nicolas Cage 1°13′, George Eliot 1°08′, Lionel Mesi 1°17′, Louis Braille 2°06′, James Joyce 2°17′, Steve Earle 2°28′, Mick Jagger 2°40′, Kathy Bates 2°42′.